En fazla 7-8 dakika emiyor.eskiden 5 dakika bile olmuyorduKizlar bebekleriniz kac dakika emiyor. Benim kizim artik 15dakika ile 10dakika arasi emiyor. Eskiden yarim saat 45dk emerdi
Benlm kızımda da iz kalmadı .. Normal sanırım :)Anneler bişe sorucam bebeğimin sol kolunda verem aşısına dair hiç sivilce,iz fln oluşmadı.şuan hiç bişe yok aşı vurulduğu yerde.normal mi acaba?sizinkilerin
Ne kadar doğdu ki Bebeğin ( maşallah61.gun kontrolumuzde kilomuz 7500 gr boy 64 cm sadece anne sutu veriyorum(masaAllah subhanAllah)
Ne kadar sürede emziriyorsun ? Sen ne yiyip be içiyorsun özel olarak Yaptığın bişi var mı ? Yalancı emzik kullanıyor musunuz ?61.gun kontrolumuzde kilomuz 7500 gr boy 64 cm sadece anne sutu veriyorum(masaAllah subhanAllah)
Benimki de iki memede toplam en fazla 7-8 dk duruyor; 10 dk oldugu zamanlar da sukrediyorum!Kizlar bebekleriniz kac dakika emiyor. Benim kizim artik 15dakika ile 10dakika arasi emiyor. Eskiden yarim saat 45dk emerdi
Benim kizim nadiren 10dkdan fazla emer. Dogdugundan beri boyleKizlar bebekleriniz kac dakika emiyor. Benim kizim artik 15dakika ile 10dakika arasi emiyor. Eskiden yarim saat 45dk emerdi
4100 gr dogdu canim basta 3 lt suyumu yumurtami haftada en az bir defa etimi hemen hemen hergun iki kase sutlacimj eksik etmem bebegim 1 saatte bir 5 dk emer bir gogsumu nadiren huzursuz oldugu gunler 10 15 dk emer ve ayni gogsumu ustuste 2 3 defa veririm yagli sutu emsin diyeNe kadar doğdu ki Bebeğin ( maşallah
Oncelikle hayirli olsun canim gule gule kullan. Benim biberonda bir seninki gibi bir sorun yok canim. Sesi konusunda haklisin biraz sesli calisiyor benimki de. Daha once baska marka kullanan bir arkadasim demisti ki sut sagdiktan sonra memem kizariyor ve aciyor. Bende aventi kullandiktan sonra hic boyle birsey hissetmedim cok rahat geldi bana. Sen memnun olmadiysan degistir bence de, oncelik senin rahatin canim.
Oncelikle hayirli olsun canim gule gule kullan. Benim biberonda bir seninki gibi bir sorun yok canim. Sesi konusunda haklisin biraz sesli calisiyor benimki de. Daha once baska marka kullanan bir arkadasim demisti ki sut sagdiktan sonra memem kizariyor ve aciyor. Bende aventi kullandiktan sonra hic boyle birsey hissetmedim cok rahat geldi bana. Sen memnun olmadiysan degistir bence de, oncelik senin rahatin canim.
kızz mayıs annesi ne işn var burda..4100 gr dogdu canim basta 3 lt suyumu yumurtami haftada en az bir defa etimi hemen hemen hergun iki kase sutlacimj eksik etmem bebegim 1 saatte bir 5 dk emer bir gogsumu nadiren huzursuz oldugu gunler 10 15 dk emer ve ayni gogsumu ustuste 2 3 defa veririm yagli sutu emsin diye
Maşallah.size ya.. benim kızım 61 günlük 4300 gr çok küçük yakızz mayıs annesi ne işn var burda..
benim oğlanda 50 günlük 6100 gr.oldu ..3550gr doğdu..demek doğuşları olumlu olduğu için bu kilodalar..
sadece anne sütü veriyom..benim oğlanda en fazla 10 dk.emer ..
iki saatte bir emer..eğer gazı varsada 3-4 saat emmez hiç..
kız diğer topiktelirn bebekleri çok zayıf geldi bana hiç yazmadım oraya.
aynen benim kızda minyon 3 kg doğduk şimdi 6 kg ama 3. ayımiz bittiMaşallah.size ya.. benim kızım 61 günlük 4300 gr çok küçük ya
Bizde 85 günlüğüz anca 6200 oldukaynen benim kızda minyon 3 kg doğduk şimdi 6 kg ama 3. ayımiz bittikontrolde gayet iyi dediler ama bilemedim.
Biz de 2800 doğduk canım. Bana da normal dediler bugün. Sanırım minyon tipli olucak bizim prensesler :)aynen benim kızda minyon 3 kg doğduk şimdi 6 kg ama 3. ayımiz bittikontrolde gayet iyi dediler ama bilemedim.
Canim ben hic manuel kullanmadim. Sanirim benimki de kullanilmiyor cunku oyle bir aparat yok benimkinde de. Senin durum baya tatsiz olmus bu kadar acittiysa iade et bence de. Artik hayirlisi canim.birde bu pompa hem manuel hemde elektrikle kullanılıyordu diye aldım. ama kutusundan mauel kullanmak için bir aparat çıkmadı. senin nasıl? manuel olarakta kullanabiliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?