2015 Nisan Anneleri

61.gun kontrolumuzde kilomuz 7500 gr boy 64 cm sadece anne sutu veriyorum(masaAllah subhanAllah)
Ne kadar sürede emziriyorsun ? Sen ne yiyip be içiyorsun özel olarak Yaptığın bişi var mı ? Yalancı emzik kullanıyor musunuz ?

Ne kadar doğdu ki Bebeğin ( maşallah
4100 gr dogdu canim basta 3 lt suyumu yumurtami haftada en az bir defa etimi hemen hemen hergun iki kase sutlacimj eksik etmem bebegim 1 saatte bir 5 dk emer bir gogsumu nadiren huzursuz oldugu gunler 10 15 dk emer ve ayni gogsumu ustuste 2 3 defa veririm yagli sutu emsin diye

Selam kızlar bizde 68 günlük olduk 2 aylıkken muayene olduk 3 kilo 50 santim doğmüstü şimdi 5.800 59 santim uyku duzenimiz yok çok agliyo göbek deliği de çok dışarda gazdan dolayi olmuş oda.simdi ramazan ya iftarda önce uyanıyor ve sahur vaktine kadar uyanık ve huzursuz 1 ay önce de mamaya başladım ondan sonra ağlaması biraz daha durdu ama sonrasında ben mastit oldum çok kötü bir hafta geçirdim.

Bugün geri göndericem biberon olayını çözüp bana geri gönderirler ama benim göğsümüde acıttığı için iade mi etsem bilemiyorum. çünkü başka bir ürün alsam onunda acıtmama garantisi olmayacak. canım sıkıldı bu duruma hastane tipi makinayı 3 ay kullandım böyle ilk kullanımda yara olmamıştı. 2 ay sonra yara oldu. phılıps diye güvendim.. işyerinde 1 hafta elimle sağdım biraz yorucu ama en azından canım acımamıştı. ne yapsam bilemiyorum.

birde bu pompa hem manuel hemde elektrikle kullanılıyordu diye aldım. ama kutusundan mauel kullanmak için bir aparat çıkmadı. senin nasıl? manuel olarakta kullanabiliyor musun?

kızz mayıs annesi ne işn var burda..
benim oğlanda 50 günlük 6100 gr.oldu ..3550gr doğdu..demek doğuşları olumlu olduğu için bu kilodalar..
sadece anne sütü veriyom..benim oğlanda en fazla 10 dk.emer ..
iki saatte bir emer..eğer gazı varsada 3-4 saat emmez hiç..
kız diğer topiktelirn bebekleri çok zayıf geldi bana hiç yazmadım oraya.

Maşallah.size ya.. benim kızım 61 günlük 4300 gr çok küçük ya

Maşallah.size ya.. benim kızım 61 günlük 4300 gr çok küçük ya
aynen benim kızda minyon 3 kg doğduk şimdi 6 kg ama 3. ayımiz bitti kontrolde gayet iyi dediler ama bilemedim.

birde bu pompa hem manuel hemde elektrikle kullanılıyordu diye aldım. ama kutusundan mauel kullanmak için bir aparat çıkmadı. senin nasıl? manuel olarakta kullanabiliyor musun?
Canim ben hic manuel kullanmadim. Sanirim benimki de kullanilmiyor cunku oyle bir aparat yok benimkinde de. Senin durum baya tatsiz olmus bu kadar acittiysa iade et bence de. Artik hayirlisi canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…