Canım bizimkide kolunu emiyordu.azda olsa emzige alistirdim.emziksiz uyuyamiyor artik.agzinda pek tutamasada ise yariyor.Kizlar bebislerinizin bezini kac saatte bir degistiriyorsunuz
Birde benim oglum bad parmagini emzik gibi emiyor gece gunduz sizde varmi boyle olan
Ben oglumun karnini iyice doyuruyorum.o zmn daha uzun sure uyuyor.aksamlari sutum az oluyor ama gunduz sagdgm suttende veriyorum emziriyorum bide.aksam 10 gibi uyuyup en gec 4 en erken 3 te uyaniyor.gunduzde en fazla 2 saat uyuyor.banyo yaptiysa 3 saat uyuyor.alttan ve ustten gazi olmadigina emin oluyorum,karnida iyice doyunca uzun uyuyor bunu anladim.Benim oglum gece uykusuna 1.30-2 gibi geciyo. Sadece gece bir kereligine 4 saat uyuyo, gunduz hep yarim saat 1 saat aradi degisiyo. Nasil uzun uyuturum bilmiyorum
ilk iki ayımizda 3 saatte değiştiriyodm şimdilerde 4-5 saati buluyo kaka yaparsa hiç bekletmıyorum hemen değiştiriyorum :) el emme bizdede var elini yumruk yapıyo elinin üstünü emiyo o kadar iştahlı emiyoki şapşap ses çıkartıyo:) görenlerde bu çocuk doymuyo diyo beni çıldırtiyoKizlar bebislerinizin bezini kac saatte bir degistiriyorsunuz
Birde benim oglum bad parmagini emzik gibi emiyor gece gunduz sizde varmi boyle olan
Esimde diyor bu cocuk doymuyor ac diye .bizimki bas parmagini emiyor gece uykusunda emzik niyetine emiyor devam eder miki bu surec.aliskanlik olur diye korkuyorumilk iki ayımizda 3 saatte değiştiriyodm şimdilerde 4-5 saati buluyo kaka yaparsa hiç bekletmıyorum hemen değiştiriyorum :) el emme bizdede var elini yumruk yapıyo elinin üstünü emiyo o kadar iştahlı emiyoki şapşap ses çıkartıyo:) görenlerde bu çocuk doymuyo diyo beni çıldırtiyo
Canim ben 20 gundur gunduz uykusu icin sabah banyosu rutinini olusturdum. 8-9 gibi uyaniyor 1- 1,5 saat oyalayip baya oynatiyorim ayagiyla koluyla oynayip yoruyorum havaya at tut yapiyrm. Jimnastik gidiklama derken 60 cc mama verp banyoya sokuyorum o kdr yoruluyoki giyinip yatmaya birakinca kendiliginden uyuyor.3-4 saat. Tabi mama tok tutuyor. Gunfe iki kez sabah aksam mamayi veriyorum o zaman uzun uyuyor bende dinleniyorum uyuyorum. Bu banyo sonrasi uykudan sonra gunduz her birbuçuk saatte 15-30 dakika uyuyo.banyo sonrasi yeterince uyudugu icin fazla zorlamiyorum bnde. Ama on dk da olsa uyumasi gerek yoksa kiyamet kopuyor. Bu rutini olusturmadan once bnmkide gunde en uzun bi saat uyuyodu bikackez. Bnde biraz uyim diyene kdr geri uyaniyodu.Benim oglum gece uykusuna 1.30-2 gibi geciyo. Sadece gece bir kereligine 4 saat uyuyo, gunduz hep yarim saat 1 saat aradi degisiyo. Nasil uzun uyuturum bilmiyorum
Kizlar bebislerinizin bezini kac saatte bir degistiriyorsunuz
Canim benim bebegim de gunde iki kez biberon aliyor ama emzik almiyo bes tane emzik aldim hicbirini emmiyo. güzel emiyo ama tok olunca memeyi tutup birakiyo surekli oyun oynuyo beni emzik olarak kullaniyo. Mama verdigin icin tok oluyodur belki ondan az emiyodur bi sure ac biraktiktan sonra dene bakalımKızlar yine sorum var. Moralim aşırı bozuk. Bebeğim yeterince kilo alamıyor diye mama basladik biberonla veriyordum. Kaşıkla istemiyordu yada baska sekikde.. üç gündür falan bakıyorum gogsumde Sut var. Bir süre emuyor vazgeçiyor. Ama herseferinde yapmiyor.kimi zaman bi saat emziriyorum gogsunde Uyuyo. Bu biberina alıştı demk mii oluyorn. Alıştıysa biberonu nasıl bırakır.
Biberonu alan bebek neden emzigi almaz da elini emmeyi tercih eder. Esime anlatsam artik bj.çocuğa bakamadjn diyecek diye korkugormmoralim aşırı bozuk
Bende doktoruma sordum acaba aşı tutmadi mi diye. 6haftadan önce iz oluşmaz dedi. Biz 10 haziranda yaptırdık hala da iz yok. Hiç iz olmayadabilirmis.Benlm kızımda da iz kalmadı .. Normal sanırım :)
Kizlar sutunuzun kalitesini arttirmak icin yaptiginiz bisey var mi.
Gazli bi oglum var ama ben gaz yapar diye yememezlik yapmiyorum hic birseyi hepsinden yiyorum.
Kızlar yine sorum var. Moralim aşırı bozuk. Bebeğim yeterince kilo alamıyor diye mama basladik biberonla veriyordum. Kaşıkla istemiyordu yada baska sekikde.. üç gündür falan bakıyorum gogsumde Sut var. Bir süre emuyor vazgeçiyor. Ama herseferinde yapmiyor.kimi zaman bi saat emziriyorum gogsunde Uyuyo. Bu biberina alıştı demk mii oluyorn. Alıştıysa biberonu nasıl bırakır.
Biberonu alan bebek neden emzigi almaz da elini emmeyi tercih eder. Esime anlatsam artik bj.çocuğa bakamadjn diyecek diye korkugormmoralim aşırı bozuk
Canım biz 7 günlükken sünnet ettirdik.iğne vurup uyuşturdular o sırada ağladı biraz.snra emzirdim uyudu.snra sünnet ettiler uyanmadı hiç.bakıma gelince çok uğraştırıcı olmadı.üstündeki sargı kendi kendine düştü ztn ıslandığı için.köpük bardakları bilirsin.onun üst kısmını 3 parmak eninde kesip oraya koyup üstüne tentürdiyot döküp bezini bağladım.1 haftaya tamamen iyileşti.ağrısı fln hiç olmadı.sürekli emzirdim.hiç ilaçta kullanmadım.iyiki yaptırmışız.ztn 7. Gün bebeği sünnet ettirmek sünnet.vardır bi hayrı deyip 7. Gün yaptırdk aradan çıktı.Sunnet ettirmeyi dusunuyorum kizlar yaptiran var mi ne kadar zamanda iyilesiyor
Günde 3 kez mi??? Ben günde 10 kez değiştiriyorumdur saymadım ama. Çünkü benim oğlan çok sık kaka yapıyor neredeyse her emzirmeden sonra. Bez dayanmıyor valla.Bn günde 3 kez bez degistiriyorum.sabah kalkinca sonra 3-4 gibi bide yatarken 8-9 gibi. Kaka yaparsa hemen. Gece uyaninca asla bez degistirmiyorum gece gunduz kavramini ogretmek icin oyle yapmak lazimmis bi yerdw okumustum
Bizde o bezden kullanıyoruz :) emzik emdiği halde ellerini emmeye çalışıyor aynı yani senin yazdığın gibi .. Eldiven kullanıyoruz tırnakları uzun olunca atopik var yüzünü çiziyor .. Tırnağını kesince çıkarıyoruz ama 2/3 gün sonra yine takıyoruz ..Benim kullandigim bezde gosterge gibi bir cizgi var; bez temizse sari, bez islandiysa mavi oluyor (Tr'deki prima'da da vardir belki bu isaret, bilemiyorum), o isarete gore degistiriyorum bezini.
Benim kizim emzik kullanmasina ragmen parmaklarini emmeye bayiliyor hem de salyalarini akita akita; emzigini eliyle tutup atiyor ve parmaklarina girisiyor; engel olamiyorum, cok takilmak da istemiyorum. İns zamanla birakirlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?