2015 Nisan Anneleri

Günde 3 kez mi??? Ben günde 10 kez değiştiriyorumdur saymadım ama. Çünkü benim oğlan çok sık kaka yapıyor neredeyse her emzirmeden sonra. Bez dayanmıyor valla.
Canim benim bebegim in kabızlık problemi var. 2-3 gunde bir kaka yapiyor.onu da ben kulak cubuguyla poposunu uyararak yaptiriyorum.bezde kaka gorsem havaya uçuyorum. Bi aydir bi srup kullaniyoruz.bu hafta duzeldi biraz. Gunde bi kez yada bi gun yapiyo bi gun yapmiyo

kızlar bebeğinizi banyo yaptırırken kulağına su kaçmaması için yaptığınız herhangi birşey varmı?

kızlar bebeğinizi banyo yaptırırken kulağına su kaçmaması için yaptığınız herhangi birşey varmı?

Ben vazelinli pamuk denedim ama banyodayken hep çıktı kulağından. Annem varken ben kulaklarini kapatiyodum ama simdi yalniz yikiyorum. Elimi sırtına koyup başını geriye verip suyu öyle dokuyorum. Hem yüzüne de gelmiyo, eger kulagina gelirse elimle yada pamukla alıyorum yada başını o tarafa eğip suyun kulağından dökülmesini sağlıyorum.

bana gelen hatalı ürünmüş phılıps servisi inkar etmedi allahtan. iade ettim. firma da kabul ederse paramı verirler inş.

Başta korkuyordum ben de daha emerken yapıyo bazen Kakasını sindirmiyor mu diye ama kilo alımı normal o yüzden takmıyorum artık hatta kabız olmasındansa böyle olsun feda olsun bezler. Size de çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda düzelir

Reactions: nix
Benim kızım da öyle canım.. en çok emerken gaz çıkarıyor ve kaka yapio bizde ortalama 8 9 tane değiştiriyoruz bunun en az 5 tanesi kakalı..kilo alımı iyi allaha şükür

selam 86 gunluk oglum yuzustu yatirinca kafasini kaldiriyor ancak kucagimda kafasini dik tutamiyor.sizlerin bebekleri kac gunluk ve kucaginiza alinca tatabiliyor mu kafayi

109
selam 86 gunluk oglum yuzustu yatirinca kafasini kaldiriyor ancak kucagimda kafasini dik tutamiyor.sizlerin bebekleri kac gunluk ve kucaginiza alinca tatabiliyor mu kafayi

109 günlük benim kızım .. Kucakta bayadır dik tutabiliyor .. Yüzüstü durmayı hiç sevmedi ama kısa da olsa yüzüstü tutuyor ... Endişelenme tembellik yapıyordur ..

KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?

Eklentiler

• IMG_20150530_222955.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20150530_223003.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20150530_223044.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 69
Ben vardım tuvalete otururken tahmin patliycak saniyordum.bendede hiç bir problem yoktu.doktoruma sorduğumda bebek çok aşağıda duruyor kafası rahme baskı yaptığından oluyor demişti.ayaklarını açarak yürüyordum.

bizimkide baski mi yapiyor ne?
ne guzel valla doktor demis en azindan bisiler bizimki hicbisi demedi bende korktum hala agriyor

bizimkide baski mi yapiyor ne?
ne guzel valla doktor demis en azindan bisiler bizimki hicbisi demedi bende korktum hala agriyor
Canım ben özele gidiyordum.sorduğumda herşeye cvp veriyordu.benim rahimde açılma bile oldu çok rahat doguracaktim ama sezeryan oldum korkumdan.çocuk kafasiyla dar olan rahmini genişletiyordu.korkma bisey olmaz aman sakin son anda sende sezeryan olayım deme.kesinlikle tavsiye etmiyorum

içimimi okuyorsunuz ne valla düşünmüyor degilim korku sardı beni sanki normal yapımıycam gibi.
eskiden cesaretliydim bir anda kırıldı cesaret felan kalmadı tekrardan toparlanmam laızm

Kizlar size bise sorcam ben normal dogum yaptim uzun bi suredir cis kaciriyorum hic farkinda bile olmuyorum lavaboya gittigimde sortum bile islanmis oluyor doktora sordum bise olmaz gecer dedi ama ben bu duruma çok üzülüyorum yapabilecegim bise vat mi onuda bilmiyorum benzer sorun yaşayan var mi?

içimimi okuyorsunuz ne valla düşünmüyor degilim korku sardı beni sanki normal yapımıycam gibi.
eskiden cesaretliydim bir anda kırıldı cesaret felan kalmadı tekrardan toparlanmam laızm
Sana sadece şunu diyim bir kaç saatlik sancimi istersin yoksa 15 gün çekeceğini bi sancimi?korkularının keşke ustune gitseydimde normal dogursaydim bide kulüpte herkes sezeryan oldu buda beni teşvik etti sezeryana sakin canım sen sen ol yatma bıçak altına keşke benide böyle uyaran biri olsaydı.

tabiki bir kac saatlik sanci daha iyi canim sagol allah razi olsun uyardigin icin cesaretimi toplayip normal dogumu sonuna kadar istiycem bir yandan korku oldugu icin oluyor yoksa basindan beri sezeryana karsiyim zorunlu degilse

Selam kızlar dün doktora gittik kontrole oğlum bu ay 800 gr almış 6 kg olmuş boyumuzda 59.5 cm olmuş doktor hersey yolunda OLDUĞUNU söyledi maşallah.geceleri 4-5 saatte kaldırıyordum bu kgda artık kaldırmana gerek yok dedi bugün ilk denemeyi Yaptım hatta şuan emziriyorum :) kendi kendine bırakınca 6 saat sonra uyandı.kakasını sürekli düzenli yapamıyor fitil için 5.günü bekle dedi birde kaleidon diye probiyotik verdi bağırsaklar için.bizde haberler böle güzel anneler ööptük sizi oğlumla

Masallah bebisine.kac gunluk oldu bebegin canim.benimkide 6 saat uyanmadan uyuyor bende gece kaldirip emzirmiyorum.aciksa uyanir diyorlar

mryevr maşallah sübhanallah tebarekallah kuzuya :) maşallahi bu şekilde demek gerekiyormuş mevlütte hoca demişti, bir de şu var biri bebeği sevdiğinde maşallah demezse siz içinizden deyin ok :) benim kizimda üç ay bittiğinde tam 6 idi boyuda 61 cm di :) büyüyolar kuzular şükürler olsun :)

Masallah bebisine.kac gunluk oldu bebegin canim.benimkide 6 saat uyanmadan uyuyor bende gece kaldirip emzirmiyorum.aciksa uyanir diyorlar

Canım Sağol ben kaldırıyordum ilk doğduğunda 2 saatte sonra doktor her ay 1 saat arttır Demişti. Oğlum 3 Ay'ı bitti CNm senin bebiş ne kadarlık

Sağol CNm senin kuzuya aynı gidiyo o zaman benim kuzudA hemen hemen o zaman Maşallah Sübhânallah tebarekallah kuzularımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…