Canim benim bebegim in kabızlık problemi var. 2-3 gunde bir kaka yapiyor.onu da ben kulak cubuguyla poposunu uyararak yaptiriyorum.bezde kaka gorsem havaya uçuyorum. Bi aydir bi srup kullaniyoruz.bu hafta duzeldi biraz. Gunde bi kez yada bi gun yapiyo bi gun yapmiyoGünde 3 kez mi??? Ben günde 10 kez değiştiriyorumdur saymadım ama. Çünkü benim oğlan çok sık kaka yapıyor neredeyse her emzirmeden sonra. Bez dayanmıyor valla.
kızlar bebeğinizi banyo yaptırırken kulağına su kaçmaması için yaptığınız herhangi birşey varmı?
Canim senin yazindan sonra denedim biberon da bir tık bosluk kaliyor ama genede sıkı tutuyor . Diger pompalari bilemiyorum canim. Ben de en iyisi diye bunu almistim. Umarim istedigin, icine sinen bir tane pompa bulursun. Istersen bebek magazalarinda calisan personellere sor anlar bilirler sana iyi tavsiyede bulunabilirler canim.
Başta korkuyordum ben de daha emerken yapıyo bazen Kakasını sindirmiyor mu diye ama kilo alımı normal o yüzden takmıyorum artık hatta kabız olmasındansa böyle olsun feda olsun bezler. Size de çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda düzelirCanim benim bebegim in kabızlık problemi var. 2-3 gunde bir kaka yapiyor.onu da ben kulak cubuguyla poposunu uyararak yaptiriyorum.bezde kaka gorsem havaya uçuyorum. Bi aydir bi srup kullaniyoruz.bu hafta duzeldi biraz. Gunde bi kez yada bi gun yapiyo bi gun yapmiyo
Benim kızım da öyle canım.. en çok emerken gaz çıkarıyor ve kaka yapio bizde ortalama 8 9 tane değiştiriyoruz bunun en az 5 tanesi kakalı..kilo alımı iyi allaha şükürBaşta korkuyordum ben de daha emerken yapıyo bazen Kakasını sindirmiyor mu diye ama kilo alımı normal o yüzden takmıyorum artık hatta kabız olmasındansa böyle olsun feda olsun bezler. Size de çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda düzelir
selam 86 gunluk oglum yuzustu yatirinca kafasini kaldiriyor ancak kucagimda kafasini dik tutamiyor.sizlerin bebekleri kac gunluk ve kucaginiza alinca tatabiliyor mu kafayi
Ben vardım tuvalete otururken tahmin patliycak saniyordum.bendede hiç bir problem yoktu.doktoruma sorduğumda bebek çok aşağıda duruyor kafası rahme baskı yaptığından oluyor demişti.ayaklarını açarak yürüyordum.Selam Anneler maşallah size Rabbim bebişlerinizi sizlere bagışlasın saglık sıhhat versin bahtları kaderleri güzel olsun.
Benim daha dogumuma var ama size bişi danışmak istiyorum Benim 1 haftadır Aşırı derecede vajina agrım var çok şükür enfeksiyon yok.
çatı agrısıdır derseniz catı agrısını çektim ama bu farklı
sanki vajinamın içini kesmişler gibi açıyor hani kolumuzu bir yere vururuz cürür acır ya o misali doktoruma dedim ama pek oralı olmadı sanki sizde ögle bir agrı oldumu yürümenizi engelliyen oturup kalkerken acıyan yatarken yatakta saga sola dönerken acıtan ve kalkmakta zorluk çektiren
Ben vardım tuvalete otururken tahmin patliycak saniyordum.bendede hiç bir problem yoktu.doktoruma sorduğumda bebek çok aşağıda duruyor kafası rahme baskı yaptığından oluyor demişti.ayaklarını açarak yürüyordum.
Canım ben özele gidiyordum.sorduğumda herşeye cvp veriyordu.benim rahimde açılma bile oldu çok rahat doguracaktim ama sezeryan oldum korkumdan.çocuk kafasiyla dar olan rahmini genişletiyordu.korkma bisey olmaz aman sakin son anda sende sezeryan olayım deme.kesinlikle tavsiye etmiyorumbizimkide baski mi yapiyor ne?
ne guzel valla doktor demis en azindan bisiler bizimki hicbisi demedi bende korktum hala agriyor
içimimi okuyorsunuz ne valla düşünmüyor degilim korku sardı beni sanki normal yapımıycam gibi.Canım ben özele gidiyordum.sorduğumda herşeye cvp veriyordu.benim rahimde açılma bile oldu çok rahat doguracaktim ama sezeryan oldum korkumdan.çocuk kafasiyla dar olan rahmini genişletiyordu.korkma bisey olmaz aman sakin son anda sende sezeryan olayım deme.kesinlikle tavsiye etmiyorum
Sana sadece şunu diyim bir kaç saatlik sancimi istersin yoksa 15 gün çekeceğini bi sancimi?korkularının keşke ustune gitseydimde normal dogursaydim bide kulüpte herkes sezeryan oldu buda beni teşvik etti sezeryana sakin canım sen sen ol yatma bıçak altına keşke benide böyle uyaran biri olsaydı.içimimi okuyorsunuz ne valla düşünmüyor degilim korku sardı beni sanki normal yapımıycam gibi.
eskiden cesaretliydim bir anda kırıldı cesaret felan kalmadı tekrardan toparlanmam laızm
Sana sadece şunu diyim bir kaç saatlik sancimi istersin yoksa 15 gün çekeceğini bi sancimi?korkularının keşke ustune gitseydimde normal dogursaydim bide kulüpte herkes sezeryan oldu buda beni teşvik etti sezeryana sakin canım sen sen ol yatma bıçak altına keşke benide böyle uyaran biri olsaydı.
Masallah bebisine.kac gunluk oldu bebegin canim.benimkide 6 saat uyanmadan uyuyor bende gece kaldirip emzirmiyorum.aciksa uyanir diyorlarSelam kızlar dün doktora gittik kontrole oğlum bu ay 800 gr almış 6 kg olmuş boyumuzda 59.5 cm olmuş doktor hersey yolunda OLDUĞUNU söyledi maşallah.geceleri 4-5 saatte kaldırıyordum bu kgda artık kaldırmana gerek yok dedi bugün ilk denemeyi Yaptım hatta şuan emziriyorum :) kendi kendine bırakınca 6 saat sonra uyandı.kakasını sürekli düzenli yapamıyor fitil için 5.günü bekle dedi birde kaleidon diye probiyotik verdi bağırsaklar için.bizde haberler böle güzel anneler ööptük sizi oğlumla
Masallah bebisine.kac gunluk oldu bebegin canim.benimkide 6 saat uyanmadan uyuyor bende gece kaldirip emzirmiyorum.aciksa uyanir diyorlar
Sağol CNm senin kuzuya aynı gidiyo o zaman benim kuzudA hemen hemen o zaman Maşallah Sübhânallah tebarekallah kuzularımıza :)mryevr maşallah sübhanallah tebarekallah kuzuya :) maşallahi bu şekilde demek gerekiyormuş mevlütte hoca demişti, bir de şu var biri bebeği sevdiğinde maşallah demezse siz içinizden deyin ok :) benim kizimda üç ay bittiğinde tam 6 idi boyuda 61 cm di :) büyüyolar kuzular şükürler olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?