Kegel egzersizi yapman lazim. Cisini tutuyormus gibi pelvik kaslarini sıkıp yukarı cekerek yapiliyor.Kizlar size bise sorcam ben normal dogum yaptim uzun bi suredir cis kaciriyorum hic farkinda bile olmuyorum lavaboya gittigimde sortum bile islanmis oluyor doktora sordum bise olmaz gecer dedi ama ben bu duruma çok üzülüyorum yapabilecegim bise vat mi onuda bilmiyorum benzer sorun yaşayan var mi?
Bizim yarın 3 ay bitiyor yediğim tüm yemek ve meyvenin tadını alışsın diye tattırıyorum hatta akşam 1 tatlı kaşığı baharatlı Yoğurtlu çorba yedi.devamını istiyor ağlıyorkızlar bebişlere yiyeceklerden tattırmaya başladınız mi?
bizde 3 ay 12 günlüğüz ben daha başladım sayılmaz sabah peynir verdim biraz karpuz suyu verdim ama başlamak istiyorum eylülde işe başlıycam ise başlayana kadar tamamen alışması lazım ek gıdaya.Bizim yarın 3 ay bitiyor yediğim tüm yemek ve meyvenin tadını alışsın diye tattırıyorum hatta akşam 1 tatlı kaşığı baharatlı Yoğurtlu çorba yedi.devamını istiyor ağlıyor
Kizlar size bise sorcam ben normal dogum yaptim uzun bi suredir cis kaciriyorum hic farkinda bile olmuyorum lavaboya gittigimde sortum bile islanmis oluyor doktora sordum bise olmaz gecer dedi ama ben bu duruma çok üzülüyorum yapabilecegim bise vat mi onuda bilmiyorum benzer sorun yaşayan var mi?
kızlar bebişlere yiyeceklerden tattırmaya başladınız mi?
Evet canim kizim3 ay 13 gunluk bugun sabah döndü hatta oyle bi dinmuski koltuktan düştü. Yikadim havluya sarip koltugun diBine yatirdim. Kiyafet almaya gittim bi geldim yerde.aglamiyoda . Oylece yatiyodu. Neyseki koltigumuz cok yuksek degil halida yumusak kafasida havluya sariliydi heryerini kontrol ettim.uyuyo basinda bekliyorum. 50 cm nin altinda yukseklikten yumusak zemine dustuyse sislik yoksa 3-4 saat takip etmek gerekiyomus. Icim icimi yiyo. Oynadim biraz tepkileri normal guluyo Oynuyo.daha dun koydugum koltuktan bugun dustu. Her gun yeni bisey kesfediyolar. Aman diyim siz dikkat edin. Aklim cikti yerde gorunce.Bencede ek gida icin cok erken.ben kizimda 4,5 aylikken baslamistim oglumdada ayni yapmayi dusunuyorum.yogurtla baslamustim yine ayni yapicam
Bu arada bebegi donmeye baslayan var mi biz 90 gunluk olucaz sali gunu hic bi gayret yok bizde .kizim 75 gunlukken donmeye calisiyordu.
Bzmki uc bucuk aylik.ama bn uzun uyusun diye mama veriyorum yatarken. 9 dan 3 e kdr uyuyo.3 de uyanip emiyo sonra her 1,5 saatte bir uyaniyo artik 7 -8 kaca kdr uyursa. Buda biseymi 10 gun oncesine kdr 9 dan 5 e kdr uyuyodu :) on gundur huy değiştirdi.Bu 6 saat kesintisiz uyuyan bebisler kac aylık oldu acaba ? :)
Bizimki en fazla 3 4 saat kesintisiz uyuyor sonra saatte bir uyanıyor, uyanmasa da cirpinarak uyuyor. Sabah 2 3 defa 1 er saatlik uyuyor. aralarda 15 20 dk uykulari var. 78 gunluguz. 3 ayi bitecek
Sadece anne sütü alıyor, kilo alımı güzel, dogum kilosunun 2 katına yaklaştı.
Bi yerdebi yazi okumustum artik 3. Ayda sut tam bebegin ihtiyaci kdr okurmus ne eksik ne fazla. Bn hi sagmiyodum dun denemek icin sagdim 40 cc cikti nasi oluyo anlamadim. Bebegim gunde sadece 60 cc iki kere mama yiyo. Sutum o kdr az olsa doymazki. Bnmki el pompasi sagamoyorum Galiba. Bide bevekler pompqdan daha güzel cekiyoBende mi mama versem :))
Bir de kızlar hala süt sagiyor musunuz? Ben kizim 2.ayini bitirene kadar günde 1biberon süt sagiyordum.150-180ml arası. Posetleyip buzluga atıyordum. Ama 15 gündür hiç sagmiyorum. Gogsum eskisi gibi sertlesmiyor. Önceden hissederdim dolu olduğunu.
Az once sagmayi denedim 30 40 ml anca çıktı. . Emzirmeden önce ve sonra toplamda. Arada kızım emdi ve doydu.. anlamadım nasıl iş: ))
ben sut arada sagiyorum gecen gun sagdim o kadar suluyduki sutum biraz bekletim ustunde nerdeyse hic yag olusmadi.sizin nasil ? bizim gelinimiz sagiyordu annem onun sutu koyu diyor benim beslenmem zayif sanirim
Bende mi mama versem :))
Bir de kızlar hala süt sagiyor musunuz? Ben kizim 2.ayini bitirene kadar günde 1biberon süt sagiyordum.150-180ml arası. Posetleyip buzluga atıyordum. Ama 15 gündür hiç sagmiyorum. Gogsum eskisi gibi sertlesmiyor. Önceden hissederdim dolu olduğunu.
Az once sagmayi denedim 30 40 ml anca çıktı. . Emzirmeden önce ve sonra toplamda. Arada kızım emdi ve doydu.. anlamadım nasıl iş: ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?