2015 Nisan Anneleri

Biz yarin tam 90 gunluk olucaz kontrolumuz var.sizlerinkiler kac kilo oldunuz boyunuz kilonuz nasil.

kızlar ben her gece mutlaka 150 cc kadar sagiyorum yoksa taş gibi oluyo akıyo ama gündüzleri kızım devamlı emdiği için hiç taş gibi olmuyo. bu arada bende wee nin manuel pompasıyla sagiyorum gayet memnunum. 10 poset oldu buzlukta ise başlayınca kullanıcam bi zararı olmaz biliyorum ama yine de içim rahat değil

kızlar birde ise başlayınca bebek devamlı emmediği için süt azalıyormuş hatta kesilebiliyormuş ne yapıcaz çok üzülüyorum

Hepimize kolay gelsin guzel anneler. Bebeğim 69 gunluk oldu. Iki aylıkkn kilosu 5.5 boyu 60 cm dj nasıl sizce. Mama + anne sutu. Gündü 3 kez 90 ml mama veriyorum cok mu.
Bugün aşı olcsz korkuyorum.nasıl kolay atlatiruz.
Birde Emzik tutturmayi başaranlar nasıl basardiniz. Nuk chicco wee bakkal emzigi hepsini denedm.Damakli damalsiz silikon kauçuk.pekmeze bile batırdm yok

Bu arada mama verdiğim için ek gıdaya 4 bucukta hafif başlayacagm. Dr a kalsa 6. Aydan önce verme diyor ama mamadansa iki ogün bildiğim birsey veririm diyorum.napayim mama iğrenç kokuyo zaten nasıl iciyo kizim cok ilginc

Masallah sutunuze. Allah daha da artırsın yediğin özel birsey var mi. Ne yediysem olmuyo yetmiyor.

Bide kızlar niye bukadar takiyorsunuz bu süt meselesini anlamıyorum.akışına Birakin zaten bebek alacağını alıyor.aylık kontrollerde kilosuda yerindeyse bisverin.sanki eskiden böyle annelerimiz bizim gibi inceliyorlarmiydi.farkında olmadan sutunuzu azaltiyorsunuz.daha bir kere sagmadim gogsumu akışına bıraktım.dizede tavsiye ediyorum

Masallah sutunuze. Allah daha da artırsın yediğin özel birsey var mi. Ne yediysem olmuyo yetmiyor.
yediğim özel birşey yok arada rezene içiyorum suyu çok içmeye çalışıyorum ama en fazla 2 lt içiyorum ama çok aşırı yiyorum gece eşimle sahurda yiyorum sabah kalkıp 9 gibi tekrar yiyorum çok çabuk acikiyorum. bu arada senin minigin kilosu gayet iyi takma o kadar

Canim işe baslicam eylülde, en azindan sağıp buzluga atsam ben isteyken yavrum içer. Yoksa merakli degilim bende, sagmaya ayiracagim zamana yatarim.

Canim işe baslicam eylülde, en azindan sağıp buzluga atsam ben isteyken yavrum içer. Yoksa merakli degilim bende, sagmaya ayiracagim zamana yatarim.
yok canım ben senin için söylemedim burada herkes bu süt olayına çok takıyor bende calisicam biliyorum düşüncülerini.ama ben 1 yaşına kadar evdeyim sizin işiniz zor allah YARDIMCINIZ olsun kesinlikle sizi kastetmedim

Gunaydın kızlar benimde sütüm bol çok şükür sadece emziriyorum bebegim 103 günlük oldu gecen cuma kilosu 7130 gram boyu 61 cm di. Tosuncuk kızım benim

Gunaydın kızlar benimde sütüm bol çok şükür sadece emziriyorum bebegim 103 günlük oldu gecen cuma kilosu 7130 gram boyu 61 cm di. Tosuncuk kızım benim
Masallah canim kiz bebege gore kilosu cok guzel.kac satte bir emziriyorsun benimki cok uzun araliklarla emiyor sabah 5 te emdi simdi yine vereyim dedim istemiyo ki aradan kac saat gecmis

Benim kizim da sadece anne sutu aliyor, 76 gunluk oldu. Bugun kontrolumuz vardi; kilosu 5500 gr, boyu 60,5 cm olmus. 'Boya gidiyor' derler ya, bizimki o hesap galiba.

Bir de buradaki ebelerin aklina uyup 1-2 hafta kizimi geceleri 5 saatte 1 uyandirdim, o zaman kilo alimi biraz az oldu, aklim cikicakti sutum yetmiyor diye! Meger gece beslenmesi yetmemis kuzuma. Simdi yine eskisi gibi 3 saatte 1 uyandiriyorum. Demek ki bazen ebeyi dinlememek lazimmis!

Kızlar monovit d3 bitti sağlık ocağına gittim orda da yokmuş haftaya gelecekmis eczaneden muvadilini al dedi phytovit multivitamin verdiler kullanan var mı kaç damla verecem bundan

CNm maşallah kızına bankada doktor şimdi gece uyandırmana gerek yok dedi 6 saat uyuyor uyandırmszsam bu şekilde kilo alımı azalırmıki şimdi birhuzursuz oldum

CNm maşallah kızına bankada doktor şimdi gece uyandırmana gerek yok dedi 6 saat uyuyor uyandırmszsam bu şekilde kilo alımı azalırmıki şimdi birhuzursuz oldum

Canim her cocugun metabolizmasi farklidir tabi ki net bir sey soyleyemem ama benim kizimi ben ebeye sormadan once en fazla 4 saatte 1 uyandiriyordum geceleri. Kilo alimi da guzel oluyordu. Ebenin de fikrini almak istedim, ne gerek varsa; o da '5-6 saat olabilir ama 6 saati gecmesin' dedi. Ben yine de onun dedigini yapmadim once ama esim ebenin dedigini yapmak istedi ve o hafta kilo alimi pek iyi olmadi.

Bu sefer tekrar gece uyandirmalarini sıklastirdim, cok sukur kilo alimi eskisi gibi oldu, yine kilo alamasa mecburen mama takviyesi yapacaktik ebemize gore! Anlayacagin bizde durum bu.

Senin oglun ne kadarlik bilemiyorum; benim kizim 2 ay 2 haftalik olacak. Sen de dene istersen bir hafta ama biraz riskli bir sey, ben esimi ve ebeyi dinledigim icin kizdim kendime acikcasi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…