bizim kontrol 95 günlükkendi 6 kg 61 cm di doğum kilosu 2800 gBiz yarin tam 90 gunluk olucaz kontrolumuz var.sizlerinkiler kac kilo oldunuz boyunuz kilonuz nasil.
Masallah sutunuze. Allah daha da artırsın yediğin özel birsey var mi. Ne yediysem olmuyo yetmiyor.kızlar ben her gece mutlaka 150 cc kadar sagiyorum yoksa taş gibi oluyo akıyo ama gündüzleri kızım devamlı emdiği için hiç taş gibi olmuyo. bu arada bende wee nin manuel pompasıyla sagiyorum gayet memnunum. 10 poset oldu buzlukta ise başlayınca kullanıcam bi zararı olmaz biliyorum ama yine de içim rahat değil
Canm maden suyu iç rezene iç bil bol su yeşillik dereotu bunları eksik etme bn sahurda rezene ve maden suyu iciyirm maşallah taş gbi oluyoMasallah sutunuze. Allah daha da artırsın yediğin özel birsey var mi. Ne yediysem olmuyo yetmiyor.
Biz 70 günlükken tartildik boyumuz 62 cm kilo 6250 gr şimdi 82 gunluk olduk bu ayın 23 yine kilo kontrolü var.bakalım kaç kilo oldu.Biz yarin tam 90 gunluk olucaz kontrolumuz var.sizlerinkiler kac kilo oldunuz boyunuz kilonuz nasil.
yediğim özel birşey yok arada rezene içiyorum suyu çok içmeye çalışıyorum ama en fazla 2 lt içiyorum ama çok aşırı yiyorum gece eşimle sahurda yiyorum sabah kalkıp 9 gibi tekrar yiyorum çok çabuk acikiyorum. bu arada senin minigin kilosu gayet iyi takma o kadarMasallah sutunuze. Allah daha da artırsın yediğin özel birsey var mi. Ne yediysem olmuyo yetmiyor.
Bide kızlar niye bukadar takiyorsunuz bu süt meselesini anlamıyorum.akışına Birakin zaten bebek alacağını alıyor.aylık kontrollerde kilosuda yerindeyse bisverin.sanki eskiden böyle annelerimiz bizim gibi inceliyorlarmiydi.farkında olmadan sutunuzu azaltiyorsunuz.daha bir kere sagmadim gogsumu akışına bıraktım.dizede tavsiye ediyorum
Canim işe baslicam eylülde, en azindan sağıp buzluga atsam ben isteyken yavrum içer. Yoksa merakli degilim bende, sagmaya ayiracagim zamana yatarim.
Masallah canim kiz bebege gore kilosu cok guzel.kac satte bir emziriyorsun benimki cok uzun araliklarla emiyor sabah 5 te emdi simdi yine vereyim dedim istemiyo ki aradan kac saat gecmisGunaydın kızlar benimde sütüm bol çok şükür sadece emziriyorum bebegim 103 günlük oldu gecen cuma kilosu 7130 gram boyu 61 cm di. Tosuncuk kızım benim
CNm maşallah kızına bankada doktor şimdi gece uyandırmana gerek yok dedi 6 saat uyuyor uyandırmszsam bu şekilde kilo alımı azalırmıki şimdi birhuzursuz oldumBenim kizim da sadece anne sutu aliyor, 76 gunluk oldu. Bugun kontrolumuz vardi; kilosu 5500 gr, boyu 60,5 cm olmus. 'Boya gidiyor' derler ya, bizimki o hesap galiba.
Bir de buradaki ebelerin aklina uyup 1-2 hafta kizimi geceleri 5 saatte 1 uyandirdim, o zaman kilo alimi biraz az oldu, aklim cikicakti sutum yetmiyor diye! Meger gece beslenmesi yetmemis kuzuma. Simdi yine eskisi gibi 3 saatte 1 uyandiriyorum. Demek ki bazen ebeyi dinlememek lazimmis!
CNm maşallah kızına bankada doktor şimdi gece uyandırmana gerek yok dedi 6 saat uyuyor uyandırmszsam bu şekilde kilo alımı azalırmıki şimdi birhuzursuz oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?