2015 Nisan Anneleri

Anladım CNm durumu çözmüşsünüz neyseki gece enerji harcamadıklarından emdikleri kilo olarak kalıyo sanırım.benim oğlum 3 ay 1 haftalık kararsız kaldım doktorum bu kiloyla uyandırmana gerek yok bırak uyusun dedi bende yinele 6 saat olunca kaldırıyorum 3-4 gündür bakalım bende biraz deneyim bir fark olcakmıı gündüz zaten pek uyumuyo uykuyada ihtiyacı var biliyorum kararsız kaldım valla

Buyume hormonu da gece karanlikta salgilaniyor, biliyorsundur. Kaliteli uyku da cok onemli buyumeleri icin ama benimkinde ters tepti. Sanirim benim kizin biraz daha buyumesi lazim o kadar deliksiz uyumasi icin. Senin oglan benimkinden buyukmus, belki sizde boyle olmaz

slm kizlar bizde bugün tam 90 günlük olduk ve doktora gittik asimizida olduk. Benim kiz 5.530gr boyuda 61 santim. dogum kilosu 3.220gr.Doktora kizimin yüzükoyun yattigini söyledim, kesinlikle yatirma sirtüstü yatir dedi. Benim kizda sirtüstü hic uyuyamiyoki. sizin bebisleriniz hangi pozisyonda uyuyolar.Napacagimi bilemedim dogrusu, bi akil verin kizlar...

Neden ke
neden kesinlikle yatirma dedi dr?ben hep yuzustu yatiriyorum.sirt ustu yatinca cbk uyaniyor.

Yuzu koyun uyuma pozisyonunda ani bebek ölumu sendromu tehlikesi varmis (Allah korusun), o yuzden yatirmasan daha iyi olur ozellikle geceleri sen de uyurken kontrol edemedigin icin. Kollarini cok oynattigi icin yuzustu yatiriyorsan yarim kundak yapip sirtustu yatirmayi deneyebilirsin.

Benim kizim da asla yuzu koyun uyumaz, benimkinin de tek pozisyonu sola kafayi cevirip yatmasi, bu da boyun kaslarini ve kafa seklini etkileyebilir diye bugun ozel bir yastik aldik. İns ise yarar o yastik; google'a 'bebek yan yatis yastigi' yazarsan bulabilirsin. Belki senin kuzuya da degisik gelir de yatar oyle.

Neden ke

neden kesinlikle yatirma dedi dr?ben hep yuzustu yatiriyorum.sirt ustu yatinca cbk uyaniyor.

Ani bebek ölumu sendromu (Allah korusun) yuzu koyun pozisyonda daha fazla oluyormus malesef. O yuzden yuzustu yatirmayi tavsiye etmiyorlar; yatarsa da devamli gozlem altinda olmaliymis.

Canim biz bugun uyku arkadasi aldik. Emzik avent in ve ozel yapim. Benim oglumda emzik sorunu yok ama oyuncagi olsun diye aldik. Bu emzigi reddeden bebek yok. Tavsiye ederim.

E="suvari, post: 41699233, member: 177683"]Masallah canim kiz bebege gore kilosu cok guzel.kac satte bir emziriyorsun benimki cok uzun araliklarla emiyor sabah 5 te emdi simdi yine vereyim dedim istemiyo ki aradan kac saat gecmis[/QUOTE]
sagol canim.benim bebis gündüz bazen saat basi bazen 2 saatte bir emiyorgecede 3 saatte bir emiyor.

Benim yavru daha yüzüstü duramıyor. 1~2 dk en fazla. Kafasini genele sağa çeviriyor. Yüzüstü biraktigimda yine sağa ceviriyor. Sırtüstü yatmayı seviyor kollarida geriye atiyo :) ben genelde yan yatiriyorum bi saga bi sola omzunun üstüne, sırtına battaniyeyle destek yapiyorum.

Canim 90 gunlukken yani 3. Ayda asi yok ki bzmki sadece boy kilo dedi bisey yapmadi.

Canim 90 gunlukken yani 3. Ayda asi yok ki bzmki sadece boy kilo dedi bisey yapmadi.
evet 3. ayda yok 4. ayda var iki tane .
bu arada aşiniz tuttu mu kızlar? bizim tuttu yara oldu.

ben de yüz üstü hiç yatırmıyorum yan yatıriyorum ama kızım yan pozisyonda hiç kalmıyo sırt üstü yatıyo. hatta yatağın içinde dönüyo yastıktan kayıyo battaniyeyi üstünden tamamen atıyo beşiğin enine doğru yatarken buluyorum sabahları :)

Canim biz bugun uyku arkadasi aldik. Emzik avent in ve ozel yapim. Benim oglumda emzik sorunu yok ama oyuncagi olsun diye aldik. Bu emzigi reddeden bebek yok. Tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 1577955
CNm çok tatlıymış Gül'e Gül'e kullansın kuzu.nerden ve ne Kadar'a aldınız birde emzik oyuncaktan ayrılıyormu temizliği için merak ettimde

Kozlar bizde 3 .ay kontrolünde aşı yaptırdık rota aşısı var isteğe bağlı Yapılıyor H hnmsnl sAnırım sende bu aşıdan bahsettin

Bu ayda rota virüsü asısı var isal salgınına yakalanmasın diye. Benim oglusumda bugun 91 günlük oldu kilosu 6 kg boyuda 61 cm. Çok çabuk buyuyo bu kuzular

bizde 3 aylik olduk rota virus yapildi.2 doz ne zaman yapilacak sizin.boy kilo iyi sukur ama antibiyitik kullaniyorum o yuzden 6 saat arayla besliyorum 3 gundur.insallah zayiflamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…