Anladım CNm durumu çözmüşsünüz neyseki gece enerji harcamadıklarından emdikleri kilo olarak kalıyo sanırım.benim oğlum 3 ay 1 haftalık kararsız kaldım doktorum bu kiloyla uyandırmana gerek yok bırak uyusun dedi bende yinele 6 saat olunca kaldırıyorum 3-4 gündür bakalım bende biraz deneyim bir fark olcakmıı gündüz zaten pek uyumuyo uykuyada ihtiyacı var biliyorum kararsız kaldım vallaCanim her cocugun metabolizmasi farklidir tabi ki net bir sey soyleyemem ama benim kizimi ben ebeye sormadan once en fazla 4 saatte 1 uyandiriyordum geceleri. Kilo alimi da guzel oluyordu. Ebenin de fikrini almak istedim, ne gerek varsa; o da '5-6 saat olabilir ama 6 saati gecmesin' dedi. Ben yine de onun dedigini yapmadim once ama esim ebenin dedigini yapmak istedi ve o hafta kilo alimi pek iyi olmadi.
Bu sefer tekrar gece uyandirmalarini sıklastirdim, cok sukur kilo alimi eskisi gibi oldu, yine kilo alamasa mecburen mama takviyesi yapacaktik ebemize gore! Anlayacagin bizde durum bu.
Senin oglun ne kadarlik bilemiyorum; benim kizim 2 ay 2 haftalik olacak. Sen de dene istersen bir hafta ama biraz riskli bir sey, ben esimi ve ebeyi dinledigim icin kizdim kendime acikcasi!
Anladım CNm durumu çözmüşsünüz neyseki gece enerji harcamadıklarından emdikleri kilo olarak kalıyo sanırım.benim oğlum 3 ay 1 haftalık kararsız kaldım doktorum bu kiloyla uyandırmana gerek yok bırak uyusun dedi bende yinele 6 saat olunca kaldırıyorum 3-4 gündür bakalım bende biraz deneyim bir fark olcakmıı gündüz zaten pek uyumuyo uykuyada ihtiyacı var biliyorum kararsız kaldım valla
neden kesinlikle yatirma dedi dr?ben hep yuzustu yatiriyorum.sirt ustu yatinca cbk uyaniyor.slm kizlar bizde bugün tam 90 günlük olduk ve doktora gittik asimizida olduk. Benim kiz 5.530gr boyuda 61 santim. dogum kilosu 3.220gr.Doktora kizimin yüzükoyun yattigini söyledim, kesinlikle yatirma sirtüstü yatir dedi. Benim kizda sirtüstü hic uyuyamiyoki. sizin bebisleriniz hangi pozisyonda uyuyolar.Napacagimi bilemedim dogrusu, bi akil verin kizlar...
slm kizlar bizde bugün tam 90 günlük olduk ve doktora gittik asimizida olduk. Benim kiz 5.530gr boyuda 61 santim. dogum kilosu 3.220gr.Doktora kizimin yüzükoyun yattigini söyledim, kesinlikle yatirma sirtüstü yatir dedi. Benim kizda sirtüstü hic uyuyamiyoki. sizin bebisleriniz hangi pozisyonda uyuyolar.Napacagimi bilemedim dogrusu, bi akil verin kizlar...
Neden ke
neden kesinlikle yatirma dedi dr?ben hep yuzustu yatiriyorum.sirt ustu yatinca cbk uyaniyor.
Canim biz bugun uyku arkadasi aldik. Emzik avent in ve ozel yapim. Benim oglumda emzik sorunu yok ama oyuncagi olsun diye aldik. Bu emzigi reddeden bebek yok. Tavsiye ederim.Hepimize kolay gelsin guzel anneler. Bebeğim 69 gunluk oldu. Iki aylıkkn kilosu 5.5 boyu 60 cm dj nasıl sizce. Mama + anne sutu. Gündü 3 kez 90 ml mama veriyorum cok mu.
Bugün aşı olcsz korkuyorum.nasıl kolay atlatiruz.
Birde Emzik tutturmayi başaranlar nasıl basardiniz. Nuk chicco wee bakkal emzigi hepsini denedm.Damakli damalsiz silikon kauçuk.pekmeze bile batırdm yok
Bizimki bunuda emmedi. Son caremdi. Olmadi pes ettimCanim biz bugun uyku arkadasi aldik. Emzik avent in ve ozel yapim. Benim oglumda emzik sorunu yok ama oyuncagi olsun diye aldik. Bu emzigi reddeden bebek yok. Tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 1577955
Canim 90 gunlukken yani 3. Ayda asi yok ki bzmki sadece boy kilo dedi bisey yapmadi.slm kizlar bizde bugün tam 90 günlük olduk ve doktora gittik asimizida olduk. Benim kiz 5.530gr boyuda 61 santim. dogum kilosu 3.220gr.Doktora kizimin yüzükoyun yattigini söyledim, kesinlikle yatirma sirtüstü yatir dedi. Benim kizda sirtüstü hic uyuyamiyoki. sizin bebisleriniz hangi pozisyonda uyuyolar.Napacagimi bilemedim dogrusu, bi akil verin kizlar...
evet 3. ayda yok 4. ayda var iki tane .Canim 90 gunlukken yani 3. Ayda asi yok ki bzmki sadece boy kilo dedi bisey yapmadi.
MERhAbaKızlar Merhaba
CNm çok tatlıymış Gül'e Gül'e kullansın kuzu.nerden ve ne Kadar'a aldınız birde emzik oyuncaktan ayrılıyormu temizliği için merak ettimdeCanim biz bugun uyku arkadasi aldik. Emzik avent in ve ozel yapim. Benim oglumda emzik sorunu yok ama oyuncagi olsun diye aldik. Bu emzigi reddeden bebek yok. Tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 1577955
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?