2015 Nisan Anneleri

Canim midesinde bi sorun olabilir reflu falan varsa emmek istemez bebekler ama yeni basladi diyorsun bi kac gun gozlemle biraz ac kalsin alir o zaman.yada idrar yollari enfeksiyonu varsa istahi olmayabilir
Biraz gozlemleyeyim dediğin gibi tesekkur ederim yorum için.

avent biberon kullanan arkadaşlar yavaş akışli anne memesine benzeyen biberonun adini kodunu yazar misiniz çok acil lütfen.

Arkadasim resmini cektim basligin ben aventin 260 ml lik naturel serisinden bunu aldim boylw deyince zaten gösteriyorlar az akisli anne göğsüne benziyo. Kutusunu atmisim yoksa foto eklerdim InşaAllah yardimci olur fotograf.

Rota virüsü aşısını yaptıranlar doktorunuz mu önerdi. Biz 10 gun sonra sağlık ocagına gidecegiz hemşire zorunlu degil istersen kontrole geldiginde aşını da getir demisti. Bu aşı ile ilgili forumda olumsuz yorumlarda duydum. Aşıyı yaptırmak da kararsizim.

Evet canim bizim drumuz onerdi. Bend yaptirdim. Ne gibi olumsuz yorumlar okudun ki boyle kararsiz kaldin?

Evet canim bizim drumuz onerdi. Bend yaptirdim. Ne gibi olumsuz yorumlar okudun ki boyle kararsiz kaldin?
Bağırsak dugumlenmesine yol acabiliyormuş. Amerikada bi ara bu aşı toplanmış. Sonra yan etkileri giderilip tekrar piyasaya sürülmüş. Bütün ishsl türlerine karşı korumuyormus. Bu aşiyi vurulanda rota virüsü hastaligina yakalanabiliyormuş. Her doktor önermiyormuş gibi. Okudukça aklım karıştı.

Selem arkadaşlar bizde 5 gün sonra 3.ayımızı doldurcaz kısmetse gündüz uykuları beni çok yoruyor bu kadar zor uyuyan bir çocuk görmedim ya yarım saat 45 dk uyutmaya çalışıyorum 15 dk sonra kalkıyor nasıl çözcem bilmiyorum uyumaya çalışırkende katılasıya kadar ağlıyor çok güzel amabir o kadar da zor çocuk büyütmek yoğurt tattırmaya başladım Dr tavsiyesiyle kızımda 6 ay bir şey vermedim çok zor yiyen bir çocuk oldu kızımda yapmadığım her şeyi oğlumda yapıyorum vallahi anne sütü alıyor çoğunlukla baktım çok sıkıştım 60-90 cc mama veriyorum bazen 1 bazen 2 sabah ya da akşam . Su da içiyor.

Reactions: nix
Bizde 101 günlük olduk herseyden tattırıyorum. Bu hafta da su içmeye başladık gündüz uykusu Bizdede aynı şekerleme yapıyo hatun allahtan gece uykularımıź iyi yoksa kafayı yemek üzereyim

78 gunluk kixim aynı anlattigib. Gibi. Allahm ben bayilcm by kızda uyku yok. Ve salliyorumm Emzik almiyo cildircm. Sürekli ilgi bekliyor. Ev ben rezil haldeyiz. Iki parça birsey yesem yetiyor. Ama sutum yetmiyo zaten nasıl alisck emzige. Biberi. Aliyor

Sütü azalana milk plusı şiddetle tavsîye ediyorum eczanelerde satılıyor e- bebek de var günde 2 şişe 3 gün içiyorsunuz sütünüz karşıya fışkırıyor Allah'ın izniyle

Yaptirilmasi zorunlu asilarin bile yan etkileri hala tartisiliyor. Sen icine nasil siniyorsa ona gore yap canim. Biliyormusun bilmem gecen gun haberlerde okudum bir savci ve ogretmen cift cocuklarina bazi zorunlu asilari yaptirmak istememisler ve dava acmislar ama kaybetmisler davayi,mahkeme asi yapilirken ana baba rizasi olmaksizin yapilir demis. Yani asi durumu biraz karisik bu konuyu en cok annelerin icine sinmesine gore yaptirmali.

Moralim bozuk kızlar 4. Ay kontrol kilo 5,800 boy 58 kafa 39 ... Sadece anne sütü idi bu ay 320 gr almış iki öğün mamaya başlıyoruz evolvıa mamasını önerdi Dr .
Şimdi hangi öğünlerde kaç ml verecem .. ?? Kan îlacı da sabah aç 5 damla ..

Kizlar bisey sorcam kizim 6 gun sonra
3. Ayini doldurcak emzirme sikliginiz nasil ben sikmi emziriyorum diye dusunuyorum yani uyanik olunca 1 saat 1. Bucuk saat arayla emziriyorum cunku istiyo sizin bebekleriniz nasil

Canim hic canini sıkma dogum kilosunu bilmiyorum ama 6. Ayda dogum kilosunun 2 kati olmaliymis. O yuzden problem yapma. Benim kizimda cok kilo almiyor ama saglikli masallah. Onemli olan da bu. Anne sutu cok onemli insallah bebegin mamayi da sutunu de alir. 6. Ayda ek gidaya gecince kilo farki kapanir merak insallah etme canim.

Doğum kilomuz 2,800 dü.. 4 ay 5,800 .. Bakalım mamayı sevecek mi ? İnşallh beni bırakmaz . Kiloyu bu kadar dert edeceğimi hiç düşünmemiştim .. Ama böyle az alınca kendimi eksik hissettim sık da emziriyorum aslında gece bile yanıma alıyorum emzireyim dlye ! Ya sütüm yetmiyr ya da kalitesi düştü .. Yetmese ağlar öyle bağır çağır ağlayan bi bebekte değil ki aç kalmış olsa .. Ayy napacağımı şaşırdım ...
Si mana veriyormusunuz? Kaç ml ne kadar sıklıkta !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…