- 2 Aralık 2014
- 594
- 617
- 138
- 36
Canım bizim 2.doz eylulde. 6 saatte acıkır kuzu sütünü sagıp versen daha iyi olmazmıbizde 3 aylik olduk rota virus yapildi.2 doz ne zaman yapilacak sizin.boy kilo iyi sukur ama antibiyitik kullaniyorum o yuzden 6 saat arayla besliyorum 3 gundur.insallah zayiflamaz
bizde 3 aylik olduk rota virus yapildi.2 doz ne zaman yapilacak sizin.boy kilo iyi sukur ama antibiyitik kullaniyorum o yuzden 6 saat arayla besliyorum 3 gundur.insallah zayiflamaz
Canım ablalarımdan biliyorum üşütünce oluyo heralde dikisler sisiyo ama yinede dr gorun cok bi bilgim yok gecmis olsunKızlat moralim çok bozuk normal dogum yaptım. Dikisimde sorun yoktu şimdiye kadar. Ama bugün sabahtan beri acim var ve sislik var sivilce gibi. Bunu yaşayan var mi nasıl gecer. Dikişm mi açıldı yoldaş cok korkuyorum ne olur birseyler diyin
Saol canim. İnstagramda babyshop.tr diye bi sayfadan esim aldi. Oyuncaksiz da satiliyo emzik. Ben oyuncagi nemli bezle sildim sadece. Emzik de kaynamis suda bekletince temizleniyomus.CNm çok tatlıymış Gül'e Gül'e kullansın kuzu.nerden ve ne Kadar'a aldınız birde emzik oyuncaktan ayrılıyormu temizliği için merak ettimde
Kac gun sonra yara oldu? Bizde hala bisey yok.Evet ver asimiz tuttu yara oldu başlarda hic belli degildi simdi belli
Hemsire 2 ay sonra olur demisti ama 6 hafta sonra yara oldu bizimkiSaol canim. İnstagramda babyshop.tr diye bi sayfadan esim aldi. Oyuncaksiz da satiliyo emzik. Ben oyuncagi nemli bezle sildim sadece. Emzik de kaynamis suda bekletince temizleniyomus.
Kac gun sonra yara oldu? Bizde hala bisey yok.
Bizimde 3. Ayimiz iki gun sonra dolluyo.aynisi bir hafta once bizdede oldu gece emiyodu gunduz gogsume alinca agliyodu.sicaktan bunaldigini dusunup yastigin uzerine yatirip emzirdim.iki uc gun sonra kendiliginden duzeldi simdi gayet iyi emiyoKizlar merhaba uzun zamandir yazamadim arada takip etmeye çalıştım. Kuzularin boy kilo larini yazmissiniz MasaAllah hepsine. Bizde carsamba gunu tam üç ayimizi doldurucaz InsaAllah. Ilk ay 1 kilo almisti ikinci ay 700 gr aldi uzulmustum dr iyi dedi bana gore az.basindan beri yardimsiz tek basima bakiyorum esim yardimci oluyo sagolsun oyuzden acemi anneyim gece kaldirmam gerektigini bilmiyordum benim kiz ikinci ayinda gece uykusuna gecince 5-6 saat uyuyordu acikinca uyanir saniyordum. Birde ikinci ayda memeyi iki cekip uyudu cok uzuluyordum. Üçüncü aya girerken duzelmisti. Geceleri üç dört saatte bi kalkip emzirdim emziriyorum. Tek sorun üç gundur gunduz emmek istemiyo meme pozisyonuna alinca bile agliyo kendini sıkıyo kaldirinca bakininca bisey yok geceleri gözü kapali emiyo gunduzleri böyle ac duruyo zorla veriyorum iki uc cekip aynisini yapiyo uzuntumden aglicam var mi boyle olan acik mi yo mu susamiyo da hic emmek istemiyo. Iyice bunalmis durumdayim yorumlariniza cok ihtiyacım var. Kadir gecemiz de mübârek olsun Allahim dualarimizi kabul eylesin.
Canim midesinde bi sorun olabilir reflu falan varsa emmek istemez bebekler ama yeni basladi diyorsun bi kac gun gozlemle biraz ac kalsin alir o zaman.yada idrar yollari enfeksiyonu varsa istahi olmayabilirKizlar merhaba uzun zamandir yazamadim arada takip etmeye çalıştım. Kuzularin boy kilo larini yazmissiniz MasaAllah hepsine. Bizde carsamba gunu tam üç ayimizi doldurucaz InsaAllah. Ilk ay 1 kilo almisti ikinci ay 700 gr aldi uzulmustum dr iyi dedi bana gore az.basindan beri yardimsiz tek basima bakiyorum esim yardimci oluyo sagolsun oyuzden acemi anneyim gece kaldirmam gerektigini bilmiyordum benim kiz ikinci ayinda gece uykusuna gecince 5-6 saat uyuyordu acikinca uyanir saniyordum. Birde ikinci ayda memeyi iki cekip uyudu cok uzuluyordum. Üçüncü aya girerken duzelmisti. Geceleri üç dört saatte bi kalkip emzirdim emziriyorum. Tek sorun üç gundur gunduz emmek istemiyo meme pozisyonuna alinca bile agliyo kendini sıkıyo kaldirinca bakininca bisey yok geceleri gözü kapali emiyo gunduzleri böyle ac duruyo zorla veriyorum iki uc cekip aynisini yapiyo uzuntumden aglicam var mi boyle olan acik mi yo mu susamiyo da hic emmek istemiyo. Iyice bunalmis durumdayim yorumlariniza cok ihtiyacım var. Kadir gecemiz de mübârek olsun Allahim dualarimizi kabul eylesin.
Biraz olsun rahatladim sagol arkadaşım yorum yaptigin icin InşaAllah duzelir.Bizimde 3. Ayimiz iki gun sonra dolluyo.aynisi bir hafta once bizdede oldu gece emiyodu gunduz gogsume alinca agliyodu.sicaktan bunaldigini dusunup yastigin uzerine yatirip emzirdim.iki uc gun sonra kendiliginden duzeldi simdi gayet iyi emiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?