Kizlar benim bebisimin 1 ayliktan beri hep tukurugu akiyo acayip bi sekilde sanki dis cikaran bebekler gibI. Agzi surekli salya icinde. Bu durumda olan varmi. Normalmi degilmi anlamadım
bizim de 4. ayımız bitiyo haftaya aynı durumdayız salya alıyo tükürügu dudaklarında topluyo oynuyo bicirik :)Kizlar benim bebisimin 1 ayliktan beri hep tukurugu akiyo acayip bi sekilde sanki dis cikaran bebekler gibI. Agzi surekli salya icinde. Bu durumda olan varmi. Normalmi degilmi anlamadım
Canim bir an bu yaziyi ben mi yazdim diye düşündüm kilo alimlari ayni.bebislerin gecen kontrole gittik hemşire beni rahatlatti gayet normal dedi 3 aylik bebek o artik daha az kilo alcak yoksa 7 aylikken 9 kilo bebek mi olacak tosun diil onlar insan yavrusu :))takma kafana emzirmeye devam et o sulu süt de lazim hele bu yaz aylarinda tek su kaynağı ici kurur yavrularimizin Allahim korusun hepsini.ben arada mama veriyorum sma gold 60 cc gunde bi kez bazen iki güne bir dr browns biberonla gayet iyi iciyor mamayida sen kendini üzme annesi sen istesen de buyicek istemesende buyicek o yavrular ben mersindeyim bizim buralarda Suriye den gelen cok kişi var o kadinlarda bebek sahibi bise yemiyolar cogu zayifliktan bitap ama bebekleri gayet saglikli bebek bi sekilde gerekli.besini aliyor anneden sen canini sıkmaÇok sağol arkadasim yorumlarin için biraz olsun rahatladim. InsaAllah emmesi düzene girer de memeyi reddetmez.
Canim netten okumustum bebeklerde elini emme oluyomus 1 sene falan surebiliyomus bu bi refleks bebeklerin cogunda varmis bu yani endiselenecek bi durum degilBenimkinin de surekli akiyor, ayrica eli de hep agzinda. Dis dicem ama daha 2,5 aylik; biraz erken degil mi ya?!
Canim netten okumustum bebeklerde elini emme oluyomus 1 sene falan surebiliyomus bu bi refleks bebeklerin cogunda varmis bu yani endiselenecek bi durum degil
Benimkinin sürekli akmıyor. Ama eli hep ağzında. Bende elini çekip emziğini veriyorum. Ağzı hiç boş kalmicak. Ya beni emcek ya emziği ya da eliniBenimkinin de surekli akiyor, ayrica eli de hep agzinda. Dis dicem ama daha 2,5 aylik; biraz erken degil mi ya?!
Bizde el omuz çene kol ne bulursa emiyooo yaklaşmaya korkuyorum prensese hemen yapışıp emmeye başlıyorCanim netten okumustum bebeklerde elini emme oluyomus 1 sene falan surebiliyomus bu bi refleks bebeklerin cogunda varmis bu yani endiselenecek bi durum degil
Gecmis olsun da 6. hastalik ne, ilk defa duyuyorum. İns size gecmez.Kizlar bayrama geldik esimin memlekete eltimlerde burda ve oglu 6. Hastalik olmus once 38 derece ates ve yuzu vucudu al al. Insallah bize gecmez bulasiciymis.poffff
Canim güzel saglikli kilo alsin istiyorsan sma gold mama gunde 2 kez 60cc ver ben oglumda yararini gördüm bide kimyon tohumu kaynat 1-2 tatlı kaşığı icir hem gazini aliyor ve cabuk gelisiyorMoralim bozuk kızlar4. Ay kontrol kilo 5,800 boy 58 kafa 39 ... Sadece anne sütü idi bu ay 320 gr almış iki öğün mamaya başlıyoruz evolvıa mamasını önerdi Dr .
Şimdi hangi öğünlerde kaç ml verecem .. ?? Kan îlacı da sabah aç 5 damla ..
İlk gelen sutun cocugun su ihtiyacini daha cok karsiladigini dusunuyorum.ama onemli olan sondan gelen kivamli sut.bence tek memeyi sonuna kdr bitirmiyorsa biraktigi andan snra o memeyi sag,kacikla fln agzina ver.biberonla ver dicem ama istemeyebilir.aliyorsa sknti olmayacaksa biberonla ver.ben oglumun ilk aylarinda oyle yaptim.agzina cay kasigiyla koyuyordum sutu.burnunu sıkıyordum yutuyordu.biraz zorlandim ama suan cok iyi emiyor.3,5 ayligiz.8 kilo yaklasik.simdide doyuramiyorum:) mama hic vermiyorum.ilac hic kullanmiyorum.herseyin dogalini istiyorum.hergun saatlerce masaj yapa yapa gaz ve kaka sorunumuzu cozduk.biraz sabirli ve hirsli olmak gerekiyor.bebeginize sutunuzu ne kadar verirseniz emzirirseniz o kdr iyi.her konuda saglikli bir bebek olucak.Merhaba kiymetli anneler bizimde bugün kont vardı saglik ocagina gittik insan heyecanlaniyo InşaAllah kilo almismi almamis mi diye. 3 kilo 160 gr. Dogmustu ilk ay bir kilo aldi cok iyiydi ikinci ay 700gr. Ve uc ay doldu bugün 600 gr almis. Boyu 60 cm. Ben bir kiloya yakin almistir diye dusunuyodum geceleri hep kalkip emzirdim kendi uyanmiyodu gittikce kilosu düşüyor. Sutle alakali olabilir mi ilk basta süt gelirken sulu seffaf renkte oluyo sonlara dogru koyulasiyo beyaz rengi oluyo ama o zamana da benimki doymus oluyo 5 dak falan emiyo zaten. Asıl sütü emmemis mi oluyo vermeden once bu ilk sütü sagsam mi acaba bilgisi olan var mi. Ikinciside hemsireye bu aralar emmek istemiyo gunduz emme pozisyonuna alinca agliyo memeyi istemiyo dedim bana pat diye memeyi birakabilir desi zaten moralim bozuk. Cok ilginc aksam 9 dan sonra emiyo gece uykuda gozleri kapali emiyo gundu agliyo ev serin. Bugün o agladi ben agladim artik Beslenemicek diye. Iste böyle Allahim hepimizin yardımcısı olsun onlarfa bi sorun olunca dertli oluyoruz.
7 gunlukken sunnet ettirdik biz.Kizlar dün de sormustum 3.ayda bebisini sunnet ettiren.var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?