- 12 Ocak 2015
- 638
- 746
- 103
- 44
Instagram hilal_bil kizlarCNm ben yolladım takip mryevr diye kayıtlıyım başka yok mu instagram olan
MasaAllah sizeKizlar slm uzun zamandir giremiyordum sayfalar ilerlemis.benim bebegimde 98 gunluk oldu.kahkaha atiyor.ellerini yaliyor.agzi sulaniyor ebe dis cikariyor dedi.kilomuz 6500 gr boyu 63 cm.hareketli bi oglum var.ben kendi evimde degilim tatule kayinvalidem gilr geldik ankaradayiz cok sicak burasi o yuzden bebegime su veriyorum bide son iki gundur meyve puresi ve yogurt veriyorum cok sevdi yiyor.yogurdu kendim mayaladim.boyle kizlar iste bide bebekler dis cikardiginda kilo alimlari yavasliyormus bilginiz olsun.
Bugün bende nete okudum, diş çıkarma döneminde bebekler emmeyi reddedermiş, sonra aklıma geldi de oğlum 4,5 aylıkken diş çıkarmıştı ve o dönem aynı şekilde zoraki emiyordu, şimdi kızımın da salyaları akıyor, elleri hep agzında ve huysuz, emmek istemiyor, sanırım o da erkenden diş çıkaracak, sizde de aynısı olabilir.... demek ki endişelerimiz boşunaymış....MasaAllah size
Benim kizim da uc ay on günlük oldu hemen hemen ayni sizinle. Uc gun once kont. Vardi benimkininde salyalari akiyo ellerini cigniyo parmaklar hep agizda kasiniyo sanki dis etleri ama doktor erkem dedi. Dis etlerini incelemedi. Benimkide meme pozisyonunda huysuzluk yapiyo bu aralar istahi yok emmek istemiyo agliyo. Acaba benimkide mi dis cikartiyo.
hilal b Köse mi canımInstagram hilal_bil kizlar
Canim ara ara oksuruk varsa emerken gogsunu isiriyorsa.isali varsa dis cikariyor demektir.seninkini kilosu kac?cunku kiloda almiyor dis cikardiginda.MasaAllah size
Benim kizim da uc ay on günlük oldu hemen hemen ayni sizinle. Uc gun once kont. Vardi benimkininde salyalari akiyo ellerini cigniyo parmaklar hep agizda kasiniyo sanki dis etleri ama doktor erkem dedi. Dis etlerini incelemedi. Benimkide meme pozisyonunda huysuzluk yapiyo bu aralar istahi yok emmek istemiyo agliyo. Acaba benimkide mi dis cikartiyo.
Kilosu 5600. Bu ay az almisti bence 600 gr. Almis. Yattigi yerden kucagima alinca dik tutunca oksuruyo emmek istemwyip kizinca memeyi isiriyo vee bugun sabaha karsi 5 de oglen ve ogledrn sonra 3 kere büyük tuvaletini yapti gece tapmazdi hic. Bu ishal mi oluyo. Normalde gunde bir veya cogu iki kere yapıyor sivi Kaka oluyo zaten. Diş mi cikariyo simdi doktor niye anlamadi ki. Nasil beslicem bilmem bugün yine az emdi.Canim ara ara oksuruk varsa emerken gogsunu isiriyorsa.isali varsa dis cikariyor demektir.seninkini kilosu kac?cunku kiloda almiyor dis cikardiginda.
Gunaydinlar.. MasaAllah size Allahim hayırlı uzun ömürler versin iyilerle karsilastirsin. Yavrularimiz hiç üzülmesin.günaydınnnnn buda benimmm kızımmm ayşe minacıkk MAŞALLAHHları alalımmm :):)Eki Görüntüle 1591234
Canım bu dediklerinin hepsi kızımda var ishal dışında ama daha 3 aylık çıkarır mi kiCanim ara ara oksuruk varsa emerken gogsunu isiriyorsa.isali varsa dis cikariyor demektir.seninkini kilosu kac?cunku kiloda almiyor dis cikardiginda.
Biz bugün kontrole gittik sağlık ocagına. Kızım 3 aylık oldu. Kilosu 5600 gr boyu 57 cm olmuş. Kilomuz ortalamanın biraz üzerinde. Boyumuz ortalamanın biraz altında.
Canım ben evolvia kullanıyorum bebeğim sevdi şimdiye kadar bir zararını görmedim sadece akşam yatmadan önce 1 kereveriyorum 60-90 cc arasıMama veren anneler mama markası olarak ne kullanıyorsunuz ??Ne kadar ve ne zaman veriyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?