Sağol canimDaha çok küçükler, çok fazla su tüketemezler, minik suluklar var, onlar yeterli olur bence, 6 aydan sonra alıştırma bardakları kullanışlı oluyor...
Ancak okuyup cevap cevap yazabildim arkadasim kusuru bakma. Benimkinin ustunde numara yok kutusunda +1 yaziyo 1. Aydan sonra kullanilir diye. Ama avent naturel ürünü biberonlari hizli akisli degil bildigim kadariyla. Kendinde kont. Edebilirsin akış pizisyonuna getir ya damla akar yada sen sıkınca akar. Bende boyle biliyorum baska bilen varsa ondanda yorum alalim
Bildigim kadariyla gogusler bir zaman sonra artik sert olmuyormus cunku vucut bebegin ihtiyacina alisiyormus ve ona gore sut uretiyormus. Goguslerin sertlesmiyor diye sutum yetmiyor dememelisin. Sutunun yetmedigini anlayabilmen icin gunluk cisli bez sayisi ve bebeginin gelisim oranlarina bakmalisin. Bence moralini bozma! İlla sutum yetmiyor diyorsan da gece de gunduz yaptigin gibi cok sık emzirmeni oneririm; 2 saatte 1 gibi cunku gece sut uretimi daha fazla oluyormus. Bir de bol bol su..Gunduzleri 1,5-2 saatte bir emziriyorum. Gece 12 de yatip 5 te kalkiyo, sonrasinda yine 2 saatte bi emziriyorum. Yetmedigini dusunmemin sebebi onceden goguslerim sert oluyodu artik yumusak.
Hadi InşaAllah öyle olur. Cok sagol bu yoruma cok ihtiyacım vardi. Ilk bebegim ve tecrübeli kimse yok yanimda. Biberon da almiyo alsa sagip verirdim diye düşündüm bugün hep. Midesini bulandiriyo emzik biberon. Bide su vermeye calisiyoeum az az coj emmiyo ya. Sence dogru mu yapiyorum dilinin üstü arkata doğru beyaz herhalde süt kalintisi sudan bile midesi bulaniyo. Ha birde hic bisey olmasa parmaklar hep agizda cigniyo sokuyo souna kadar elini kusturuyo sonra kendini normal mi bunlar cok sordum ama kusura bakma arkadaşım.hic canını sıkma arkadaşım, benim kızım da yapıyor aynısını, iki üc gün sonra bi bakiyorum iştahla emiyor yeniden, böyle yaptığında biraz çaba sarfetmen gerekiyor, mesela uykudan uyanir uyanmaz emiyor benimki, daha sonra uyanikken almiyor mesela, bir de kucagimda dolastirarak emziriyorum o zaman tutuyor , birakacagini düşünüp üzülme ki sütün azalmasin, Allah'ın izniyle bırakmaz biraz çaba sarfetmen lazım.sadece... Kendimden çok eminim çünkü bu ikinci çocuğum, olkinde de aynı şeyleri yaşamıştım, onu 28. ayına kadar emzirdim, bu dönem ekstra çaba sarfedersek, sonrasinda onlar zaten birakmak istemiyorlar...
sen gece uykunu alabiliyormusun? uyku da çok etkiliyor sütü, bilirsin zaten...
selam size cevap vermek için üye oldum..70 günlükken sünnet oldu bebeğimiz biz cok rahat ettik arkadaşlarımda erken yaptırmıstı.3,4 gün biraz ağrısı oluyor bezin içinde çok kısa sürede de iyileşiyor bizim ki 20 gun falan sürdü dikişlerimizin düşmesi düşün derim..Kizlar dün de sormustum 3.ayda bebisini sunnet ettiren.var mi
Kendimde gozlemledigim seyi solim sana benimde goguslerim basta sert olurdu sonradan yumusak oldu netten arastirdim yumusak olmasi sutun az oldugu anlsmina gelmiyomus bize az gibi gorunuyo ama bebegin bezinden kilo alimindan belli oluyo zaten bende 4 5 saatlik uykuyla durdum bu zamana kadar ama bazen fazla uyuyunca goguslerimin sertlestigini gordum sutu yapan seylerin en bence en onemlisi su ve dinlenmek bunlara dikkat etGunduzleri 1,5-2 saatte bir emziriyorum. Gece 12 de yatip 5 te kalkiyo, sonrasinda yine 2 saatte bi emziriyorum. Yetmedigini dusunmemin sebebi onceden goguslerim sert oluyodu artik yumusak.
Merhabaa facebooka gecince buraya girmez oldum.slm kızlar nasılsınız
Masallah canım cok tatlı bu kuzular cok cabuk buyuyo. Daha dün yok cinsiyet yok tepik yok dogum falan konusuyoduk simdi dogdular ve kocaman oldular zaman ne çabuk geçiyor.Merhabaa facebooka gecince buraya girmez oldum.
Hepinizi cok merak ediyorum aslinda. Biraz geRiye dogru okuyup merakimi gidericem.
Oglum Bilge Kagan 4 ayi bitmek uzere.. Sizlerde paylasin resimleri. Opuyoruum
Eki Görüntüle 1588105
Biz iyiyiz canim 3.ayimiz bitti buyuyoruz masallah:) Sizde durumlar nasil:)slm kızlar nasılsınız
Sallamadan uyumuyor ki, kucagimda gezdirirken uyuyor, daha cok ellerimizin üstüne yatırıyoruz havada hop hop yapip sallayarak uyutuyoruz. Ama ağırlaştı, zor oluyo, ayağımda salliyim diyorum durmuyor. Daha çok iyice uykusunun gelmesini bekliyorum, ozmn kolay uyuyor. 6 7 aylık olana kdr böyle, sonra uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum insallah. Siz nasıl uyutuyorsunuz ?Merhaba anneler. Bebislerinizi nasil uyutuyorsunuz ben sallamak istemiyorum acikcasi ise baslayinca zor olur
Hadi InşaAllah öyle olur. Cok sagol bu yoruma cok ihtiyacım vardi. Ilk bebegim ve tecrübeli kimse yok yanimda. Biberon da almiyo alsa sagip verirdim diye düşündüm bugün hep. Midesini bulandiriyo emzik biberon. Bide su vermeye calisiyoeum az az coj emmiyo ya. Sence dogru mu yapiyorum dilinin üstü arkata doğru beyaz herhalde süt kalintisi sudan bile midesi bulaniyo. Ha birde hic bisey olmasa parmaklar hep agizda cigniyo sokuyo souna kadar elini kusturuyo sonra kendini normal mi bunlar cok sordum ama kusura bakma arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?