Hemsire bisey olmaz dedi ama helecek ay yine buyumezse gidicem dr a'Bas cevresinin bir olcumden bir olcume farkli cikmasi normal cunku farkli kisi olcmus olabilir ya da bebek kafasini oynatmis olabilir' demisti bizim buradaki Dr ama onun dedigi birer hafta arayla yapilan ölcumdu. 1 ayda bariz bir fark olmasi gerekir sanirim; bence bir Dr'a goster canim, icin de rahat eder.
Evolvia kullaniyorum. Sutum yetmediginde 60-90 arasi, bazen de uyumadan once 120 veriyorum.Mama veren anneler mama markası olarak ne kullanıyorsunuz ??Ne kadar ve ne zaman veriyorsunuz ?
Tsk ederim canim boyle bir tablo paylastigin icin, cok faydali oldu bu.
Eger kizinin persentil oranlarini hesaplamak istersen gurmebebek.com'dan bilgilerini girerek bakabilirsin, ben her kontrolden sonra oyle yapiyorum. Annelik takintilari iste ah ahh:)
Aynen canım anneler takıyoruz boya kiloya. Gurmebebek ten hesaplattim hemen.Tsk ederim canim boyle bir tablo paylastigin icin, cok faydali oldu bu.
Eger kizinin persentil oranlarini hesaplamak istersen gurmebebek.com'dan bilgilerini girerek bakabilirsin, ben her kontrolden sonra oyle yapiyorum. Annelik takintilari iste ah ahh:)
1slm kızlarr biz bugün 4. ay aşılarımızı olduk bugün 128 günlüğüz boyumuz 64 cm kilomuz 6400g çıktı bu ay az almışız gece artık hiç kalkmıyoruz o yüzden galibs düştü. bu ay 500g almış olduk. geçen hafta 1 hafta işe gittim kızım anneannesinde kaldı çok sıkıntı yaşamadık stoktaki sütlerimiz işimizi gördü :) 15 ağustosta tamamen başlıycam ALLAHIM yardımcımız olsunnn, sizlerde durumlar nasıl?
134 günlük kızım benimde dün yaptırdım aşısını boy 60 kilo 6000 geldi küçüğüz biz daha ..slm kızlarr biz bugün 4. ay aşılarımızı olduk bugün 128 günlüğüz boyumuz 64 cm kilomuz 6400g çıktı bu ay az almışız gece artık hiç kalkmıyoruz o yüzden galibs düştü. bu ay 500g almış olduk. geçen hafta 1 hafta işe gittim kızım anneannesinde kaldı çok sıkıntı yaşamadık stoktaki sütlerimiz işimizi gördü :) 15 ağustosta tamamen başlıycam ALLAHIM yardımcımız olsunnn, sizlerde durumlar nasıl?
Oglum 111 gunluk ama henuz donmuyor sizkiler nasil
Tamam canim bi deneyeyimBenim kizim 24 Nisan dogumlu, 2 gundur tamamen dönüyor artik, surekli tetikteyiz.
Ben ozel bir caba gostermedim donmesi icin ama belki sen sagina soluna ilgisini ceken oyuncaklar koyabilirsin, hafif donmeye yeltendiginde sen de destek verebilirsin, bir de sık sık yüzükoyun birak uyanikken; boylece hem boyun kaslari guclenir hem de gobegi yuvarlak oldugu icin o sekilde donmek daha kolay oluyor. Benim kizim ilk yuzustunden sirtustu donmustu mesela.
Umarim ise yarar.
Bnmkide uc bucuk aylikken dondu hatta koltuktan düştü. Cok sukurki yumuşak zemindi. Bi gun once kirmasamadigi koltuktan ertesi gün düştü. Aman dikkat et dun donmedi diye bugun dönmez sanma.ben oyle sandim. Hergun yeni bisry ogreniyorlarTamam canim bi deneyeyim
MasaAllah size sadce anne sütü ile mi besleniyo. Benim kizim 3,5 aylık 5600 kilosi boyu 60 cm. Az emiyo bu aralar bskalim 4 ay bittiginde 6 kilo olabilicek mi inş. Kilo alirKizim 4 ay 5 günlük . 4 ay asilarimizi olduk. 64 cm 6850 olmus bu ay 850 gr almis. Surekli salyali eli agzinda. Hemsire disden dedi demir damlasi verdi gunde 5 damlayla basladik.
Canim her doktor farkli ben ozele goturuyorum.ek gida olarak yogurt veriyorum ben.bude hero baby meyve puresinden veriyorum.emmesine gelincede o istemeden her saat tikiyorum agzina gogsumu.sende yap bence hem memeyi birakmaz hemde doyar sende rahatlarsin.bide hergun yia cok ise yariyor.benimki gunde en az 5 kere kaka yapiyor.Kilosu 5600. Bu ay az almisti bence 600 gr. Almis. Yattigi yerden kucagima alinca dik tutunca oksuruyo emmek istemwyip kizinca memeyi isiriyo vee bugun sabaha karsi 5 de oglen ve ogledrn sonra 3 kere büyük tuvaletini yapti gece tapmazdi hic. Bu ishal mi oluyo. Normalde gunde bir veya cogu iki kere yapıyor sivi Kaka oluyo zaten. Diş mi cikariyo simdi doktor niye anlamadi ki. Nasil beslicem bilmem bugün yine az emdi.
Valla canum bebekten bebege degisiyor bu dis olayi kimisi 2 aylukken cikariyor kimisi 9 aylikken dojtoruna sor bence.benimki bu belirtileri gosterdi disi cikiyor dedi doktorumuz.Canım bu dediklerinin hepsi kızımda var ishal dışında ama daha 3 aylık çıkarır mi ki
Benim oglumda 103 gunluk donmuyor henuz..Oglum 111 gunluk ama henuz donmuyor sizkiler nasil
Oyy masallah sana kuzum benim. Cok tatli bi kizin var masallah subhanallah canim:)günaydınnnnn buda benimmm kızımmm ayşe minacıkk MAŞALLAHHları alalımmm :):)Eki Görüntüle 1591234
3200 dogdu uc aylikken 6 kg ydi. Günde 1-2 kez 60 cc mama veriyorum. Geceleri cok uyanmasin diye. Cunku gunduz cok yoruluyorum. Su anda koydeyim kizimin kilosunu begenmiyo koyluler gelismemis filan diyolarMasaAllah size sadce anne sütü ile mi besleniyo. Benim kizim 3,5 aylık 5600 kilosi boyu 60 cm. Az emiyo bu aralar bskalim 4 ay bittiginde 6 kilo olabilicek mi inş. Kilo alir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?