2015 Nisan Anneleri

Hemsire bisey olmaz dedi ama helecek ay yine buyumezse gidicem dr a

Aynen canım anneler takıyoruz boya kiloya. Gurmebebek ten hesaplattim hemen.

slm kızlarr biz bugün 4. ay aşılarımızı olduk bugün 128 günlüğüz boyumuz 64 cm kilomuz 6400g çıktı bu ay az almışız gece artık hiç kalkmıyoruz o yüzden galibs düştü. bu ay 500g almış olduk. geçen hafta 1 hafta işe gittim kızım anneannesinde kaldı çok sıkıntı yaşamadık stoktaki sütlerimiz işimizi gördü :) 15 ağustosta tamamen başlıycam ALLAHIM yardımcımız olsunnn, sizlerde durumlar nasıl?

1
Bizde 106 günlükken 63 cm 6800 gr.4. Ay aşılarımız 6 ağustosta olacak. Şimdiye kadar kuzum hep yanimdaydi 10 ağustosta başlıyorum bende ise 8 den öğle 1 e kadar ama nasıl ayrılacağımı bilmiyorum.114 günlük bugün ayrılmak zor geliyo yaa

134 günlük kızım benimde dün yaptırdım aşısını boy 60 kilo 6000 geldi küçüğüz biz daha ..

Kizlar bwnim kzim cok az emiyo gin icinde bibwronda emzik de almiyo kusturuyo kendini agzina bunlar girdiğinde. Biberona nasil aliatirabilirim autumu sagar veririm diyorum. Doydugunu bilirim en azindan iki uc dakika emiyo o kadar.20-30 cc anca emiyodur. Biberon alsa sagar 70 cc veririm. Tecrubesi olan varsa yorum yapabilir mi lütfen.

Oglum 111 gunluk ama henuz donmuyor sizkiler nasil

Benim kizim 24 Nisan dogumlu, 2 gundur tamamen dönüyor artik, surekli tetikteyiz.

Ben ozel bir caba gostermedim donmesi icin ama belki sen sagina soluna ilgisini ceken oyuncaklar koyabilirsin, hafif donmeye yeltendiginde sen de destek verebilirsin, bir de sık sık yüzükoyun birak uyanikken; boylece hem boyun kaslari guclenir hem de gobegi yuvarlak oldugu icin o sekilde donmek daha kolay oluyor. Benim kizim ilk yuzustunden sirtustu donmustu mesela.

Umarim ise yarar.

Tamam canim bi deneyeyim

Kizim 4 ay 5 günlük . 4 ay asilarimizi olduk. 64 cm 6850 olmus bu ay 850 gr almis. Surekli salyali eli agzinda. Hemsire disden dedi demir damlasi verdi gunde 5 damlayla basladik.

Tamam canim bi deneyeyim
Bnmkide uc bucuk aylikken dondu hatta koltuktan düştü. Cok sukurki yumuşak zemindi. Bi gun once kirmasamadigi koltuktan ertesi gün düştü. Aman dikkat et dun donmedi diye bugun dönmez sanma.ben oyle sandim. Hergun yeni bisry ogreniyorlar

Kizim 4 ay 5 günlük . 4 ay asilarimizi olduk. 64 cm 6850 olmus bu ay 850 gr almis. Surekli salyali eli agzinda. Hemsire disden dedi demir damlasi verdi gunde 5 damlayla basladik.
MasaAllah size sadce anne sütü ile mi besleniyo. Benim kizim 3,5 aylık 5600 kilosi boyu 60 cm. Az emiyo bu aralar bskalim 4 ay bittiginde 6 kilo olabilicek mi inş. Kilo alir

Kızlar benim oğlum önceden hiç ağlamazdı.şimdi kucakta gezmek istiyor.yüzüstü yatmayı severdi.artık rahatsz oluyor.yatırdığmda kıvranıp duruyor.4.ayımız bitti.gaz problemlerimiz yeni başladı sanki.ne oldu anlam veremiyorum.

Canim her doktor farkli ben ozele goturuyorum.ek gida olarak yogurt veriyorum ben.bude hero baby meyve puresinden veriyorum.emmesine gelincede o istemeden her saat tikiyorum agzina gogsumu.sende yap bence hem memeyi birakmaz hemde doyar sende rahatlarsin.bide hergun yia cok ise yariyor.benimki gunde en az 5 kere kaka yapiyor.

Canım bu dediklerinin hepsi kızımda var ishal dışında ama daha 3 aylık çıkarır mi ki
Valla canum bebekten bebege degisiyor bu dis olayi kimisi 2 aylukken cikariyor kimisi 9 aylikken dojtoruna sor bence.benimki bu belirtileri gosterdi disi cikiyor dedi doktorumuz.

MasaAllah size sadce anne sütü ile mi besleniyo. Benim kizim 3,5 aylık 5600 kilosi boyu 60 cm. Az emiyo bu aralar bskalim 4 ay bittiginde 6 kilo olabilicek mi inş. Kilo alir
3200 dogdu uc aylikken 6 kg ydi. Günde 1-2 kez 60 cc mama veriyorum. Geceleri cok uyanmasin diye. Cunku gunduz cok yoruluyorum. Su anda koydeyim kizimin kilosunu begenmiyo koyluler gelismemis filan diyolar iki aylikmi diyolar. He he deyip geçiyorum. Hersey kilo degil saglik onemlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…