2015 Nisan Anneleri

Bizimki de elini agzina sokuyor, çok komik ama once bakıyor ellerine inceliyor sonra başlıyor yalamaya, emzik gibi emmiyo ama yaliyo baya.
sadece yalasa sorun degil ama bizimki uyku arasinsa parmagini emmeye başladı, şimdi de gündüz vakti uyanikken emmeye çalışıyor, halbuki sık sık emziriyorum ama hiç boş kalmasın ağzı

Cevap için çok teşekkür ederim canım

sadece yalasa sorun degil ama bizimki uyku arasinsa parmagini emmeye başladı, şimdi de gündüz vakti uyanikken emmeye çalışıyor, halbuki sık sık emziriyorum ama hiç boş kalmasın ağzı
Ozaman engellemeye çalış canim, bende korkuyorum emmeye başlar mı diye ama hala yaliyor,ins emmez. Çorap yada eldiven geçir ellerine,ins unutur. Sıcakta da zor ama napican..

Kızlar benim oglumda yalancı meme almadı en son avent soothie aldım onuda emmedi. Bizimki ellerini emiyo emmeyi bırakın yiyo resmen cok mudehale etmiyorum ben ama siz alısmasın falan yazmıssınız nedenini yazarmısınız olmazsa bende eldiven takayım

Benim kızım da emiyor elini. Neden eldiven kullaniyorsunuz ki. Izmir sıcağında evde çıt çitlı atlet dışında bi şey giydirmiyorum. Eldivenle nasıl duruyorlar sizin bebek.

Benim oğlum da parmağını ağzına sokup şapır şupur emiyor valla emzik almıyor ben de sorun etmiyorum plastik emmesinden iyidir diye düşünüyorum tabi emzik alsa bıraktırmak kolay olur saklarsın olur biter ama parmaktan vazgeçirmek daha zor olur sanırım o yüzden parmağa alışmasını istemiyor insanlar.

Evet emzigi biraktrmak kolay ama parmak emmeyi biraktrmk zor. Birde parmaginin şeklini bozabilir diye korkuyorum ben

Merhaba anneler. Bebislerinizi nasil uyutuyorsunuz ben sallamak istemiyorum acikcasi ise baslayinca zor olur
Gunduz uykularinda genelde sallamiyorum. Uykusu gelince agzina emzik veriyorum kendi uyuyo. Gece de emdikten sonra uyumakta gucluk cekiyosa salliyorum. İlk basta cok israrciydim sallamicam diye ama gaz sancilari cok olunca mecbur kaldim.

Oglumun 2. Ve 3. Ay bas cevresi olcusu degismemis. Hemsire bisey olmaz dedi ama icim rahat etmedi benim. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi?

Uykusu gelince aglamiyor mu ? Bizimki uyku bastirinca huysuz oluyo agliyo, emzigi verip oylece biraksam yirtar kendini. Her çocuk farklı işte.

Baş çevresi önemli, bi tanidigimin çocuğunun kafa kemikleri zamanindan once sertlesmisti, beyin büyüdükçe kemikler esnemediginden hasar falan oluştu bebiste. Ameliyat oldu fln.. ama onun bıngıldağında şişlik oluşmuştu. Sizin ki normal bir durum olabilir, icin rahat degilse dr göstersene..

Ben emzigini veriyorum yerine yatiriyorum oyle uyuyor ama aksamlari nedense huysuzluk yapiyor o zamanda telefonuma supurge sesi indirdim onu aciyorum biraz direnip uyuyor tavsiye ederim :) Eger uyku saati gectiyse cok huysuz oluyor o zaman mecbur salliyirum ama. 4.ayinda uyku arkadasi alicam insallah huy degistirip sallanmak istemez
bi de kizim yerini cok yadirgiyo misafirlige falan gidemiyorum cok agliyo uykusu gelince
Gunduz uykularinda genelde sallamiyorum. Uykusu gelince agzina emzik veriyorum kendi uyuyo. Gece de emdikten sonra uyumakta gucluk cekiyosa salliyorum. İlk basta cok israrciydim sallamicam diye ama gaz sancilari cok olunca mecbur kaldim.
Ben de ayni sekilde uyutuyorum ama bazen dedigin gibi sallamaya mecbur kaliyorum uykuya dalamiyor agliyor

Bazen benim kizim da agliyor uykusu gelince bende hemen telefonumdan supurge sesini aciyorum sakinlesiyor biraz uzun oluyor uyku sureci ama dayanmaya calisiyorum insallah ise baslayinca daha duzene girer uykusu

Gunduz degil ama aksamlari bazen agliyo, o zaman da salliyorum tabi.
Bu ay da gecsin yine gelisme olmazsa dr a goturucem.

Merhaba anneler. Bebislerinizi nasil uyutuyorsunuz ben sallamak istemiyorum acikcasi ise baslayinca zor olur

Benimki bazen emerken uyuyor kucagimda, bazen ayagimda salliyorum, bazen kendi kendine uykuya daliyor.

Uykusu geldiginde uyuyamazsa cok sinirli oluyor ve agliyor. Ben de supurge sesi indirdim telefonuma, kesinlikle uykuya gecmesinde cok etkili. Zaten benimki dogdu dogali bayiliyor supurge sesine.

4. aydan sonra uyku egitimi vermek istiyorum. İnsallah basarili olabilirim.

Oglumun 2. Ve 3. Ay bas cevresi olcusu degismemis. Hemsire bisey olmaz dedi ama icim rahat etmedi benim. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi?

'Bas cevresinin bir olcumden bir olcume farkli cikmasi normal cunku farkli kisi olcmus olabilir ya da bebek kafasini oynatmis olabilir' demisti bizim buradaki Dr ama onun dedigi birer hafta arayla yapilan ölcumdu. 1 ayda bariz bir fark olmasi gerekir sanirim; bence bir Dr'a goster canim, icin de rahat eder.

Canim ben bebegim her istediginde veriyorum cunku bebegim meme hastasi surekli emmek istiyor.saatle sinirlandirmak imkansiz.bende ugrasmiyorum artik akisina biraktim.kilo alimi filan normal gidiyor.dis cikarmaya basladi agzi surekli sulaniyor.sende akisina birak derim.

Kizlar slm uzun zamandir giremiyordum sayfalar ilerlemis.benim bebegimde 98 gunluk oldu.kahkaha atiyor.ellerini yaliyor.agzi sulaniyor ebe dis cikariyor dedi.kilomuz 6500 gr boyu 63 cm.hareketli bi oglum var.ben kendi evimde degilim tatule kayinvalidem gilr geldik ankaradayiz cok sicak burasi o yuzden bebegime su veriyorum bide son iki gundur meyve puresi ve yogurt veriyorum cok sevdi yiyor.yogurdu kendim mayaladim.boyle kizlar iste bide bebekler dis cikardiginda kilo alimlari yavasliyormus bilginiz olsun.

Arkadaslar merhaba..benim oglum gunduzleri cok az uyuyor. Hele bugun aksam 6 oldu butun gun yarim saat uyudu.salliyorum uyumamak icin direnip agliyor. Var mi boyle olan, nedeni ne olabilir sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…