2015 Nisan Anneleri

Kizzlar bugun sabah hicbisey yokken oglen kizimin heryerinde biseyler cikmaya basladi. Hmn hastaneye gittik. İstanbul da degiliz bide annmlerin yanina geldim sivasa. Demir damlasi alerji yaPmis. Demir damlasini kestik. Cok kusuyordu. Idrar testi yapildI. Iltihap cikti. Zaten cok huzursuzdu cok kusuyodu surekli mizmizlaniyodu surekli kucak istiyodu emerken memeyi tututp tutup birakiyodu.antibiyotik basladik. Idrar kulturude verdik cuma cikicak. Eger ondada cikarsa ultrasonla bobreklerine bkcaklar. Kuzuma huysuz diye kiziyodum. Meger hastaymis anlamamisim tesadüfen farkedildi.sizdede huzursuzluk varsa bi idrar testi yaptırın. Bobrek kaybına yol aciyomus. Allah korusun.

bizde bugun idrar tahlili verdik lökosit 7 çıktı cuma idrar kültürü çıkacak. yüksek ihtimal enfeksiyon varmış.sizin lökosit değeri kaç çıktı

bizde bugun idrar tahlili verdik lökosit 7 çıktı cuma idrar kültürü çıkacak. yüksek ihtimal enfeksiyon varmış.sizin lökosit değeri kaç çıktı
canim bizimki cok yuksek lökosit 28 eritrosit 5.9 .bzmde cuma kultur cikacak. Insallah kultur iyi cikar. Hic ilac kullanmak istemezken antibiyotige basladik. Kullanmak istemiyorum ama kullanmayinca nasil iyilesicek bilmiyorum cok Üzgünüm

canim bizimki cok yuksek lökosit 28 eritrosit 5.9 .bzmde cuma kultur cikacak. Insallah kultur iyi cikar. Hic ilac kullanmak istemezken antibiyotige basladik. Kullanmak istemiyorum ama kullanmayinca nasil iyilesicek bilmiyorum cok Üzgünüm
Geçmiş olsun canım. Antibiyotiği doktor verdiyse kullan zarari olmaz. Inşallah bir an önce iyileşir.

Selam kizlar bizde 24 nisan dogumluyuz bazilarimizin cocugu donmey baslamis masaAllah subhanAllah bizimki parmaklari emmekten donme aklina bile gelmiyor acaba kilosu biraz fazla diyemi donemiyor

Gecmis olsun, acil sifalar.

Selam kizlar bizde 24 nisan dogumluyuz bazilarimizin cocugu donmey baslamis masaAllah subhanAllah bizimki parmaklari emmekten donme aklina bile gelmiyor acaba kilosu biraz fazla diyemi donemiyor
Canim benimki de acayip parmak emiyor, artik basa cikamiyorum onun salyalariyla ama bu arada donmeyi de basardi iste:)

Merak etmeyin, sizler isteseniz de istemeseniz de donucek kuzular fildir fildir:) Hem kilo da onemlidir bence, sonucta popoyu kipirdaticak:) Kac kilo seninki?

olsun Allah çözümsüz dert vermesin. bizde cuma başlarız büyük ihtimal

Gecmis olsun canim. Allah korusun melegini, dermansiz dert vermesin

Aynı dertler bizde de var, biz 20 Nisan doğumlumuz 3. Andaki kontrolümüzde 5900 cikti kilomuz ayrıca kakamiz kokmaya ve sumuksu bi yapıya ulaşmıştı. Idrar kültürü ve kaka ornegi verdik. Kakamizda bir sorun çıkmadı ama idrar yolu iltihabımız cikti ve suan antibiyotik kullanıyoruz. Meme reddi bizim bu donemde cikti inatla emmiyordu. Idrar yolu enfeksiyonu meme reddine neden oluyo aklınızda olsun. Bebisler dönmeye başladı ya gece yatarken destek yapıyor musunuz? Yüz üstü bulup nefes alamazsa diye korkuyorum ilk cocuk ve deneyimsizlik

kızlar bir sorum olacak. 1 nisan doğumlu bir bebeğim var. bu aralar çok az çiş yapıyor. sıcaklardan diye düşünüyorum ama yine de endişelendim.sizinkiler nasıl?

kızlar bir sorum olacak. 1 nisan doğumlu bir bebeğim var. bu aralar çok az çiş yapıyor. sıcaklardan diye düşünüyorum ama yine de endişelendim.sizinkiler nasıl?
6 nisan doğumlu kızım Bizdede öyleydi 3 haftadır su veriyorum ebe söyledi ve idrarda artış oldu.huysuzlugu geçti biraz.hava çok sıcak su verebilirsiniz dedi kuzumun içi yanıyor suyu görünce deli oluyor ☺☺☺

Benim kizimda az çiş yapiyor. Simdi duzeldi ama 2 gun önce gece boyu 1 defa yapmıştı, şok olmuştum. Hasta mi oldu acaba diye düşündüm, sonra eski haline döndü. Ara ara az yapiyo yine. Sicaktan sanırım.

Bizim ki de memeyi bazen tutup birakiyo, emiyo ama belki 20 sefer ağzından çıkarıp yine tutuyo. Bazende bi yapışıyor doyana kadar emiyor. Sanırım çok aç olmadığı zamanlarda öyle yapıyor. Sizce ? Bizdede enfeksiyon olabilir mi acaba ?

benim oglum 7 nisan dogumlu.bizde bu aralar memeyi reddetme basladi.sagip kasikla veriyorum.ve cok az cìş yapiyor bugun dr gostermeyi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…