bizde bugun idrar tahlili verdik lökosit 7 çıktı cuma idrar kültürü çıkacak. yüksek ihtimal enfeksiyon varmış.sizin lökosit değeri kaç çıktıKizzlar bugun sabah hicbisey yokken oglen kizimin heryerinde biseyler cikmaya basladi. Hmn hastaneye gittik. İstanbul da degiliz bide annmlerin yanina geldim sivasa. Demir damlasi alerji yaPmis. Demir damlasini kestik. Cok kusuyordu. Idrar testi yapildI. Iltihap cikti. Zaten cok huzursuzdu cok kusuyodu surekli mizmizlaniyodu surekli kucak istiyodu emerken memeyi tututp tutup birakiyodu.antibiyotik basladik. Idrar kulturude verdik cuma cikicak. Eger ondada cikarsa ultrasonla bobreklerine bkcaklar. Kuzuma huysuz diye kiziyodum. Meger hastaymis anlamamisim tesadüfen farkedildi.sizdede huzursuzluk varsa bi idrar testi yaptırın. Bobrek kaybına yol aciyomus. Allah korusun.
canim bizimki cok yuksek lökosit 28 eritrosit 5.9 .bzmde cuma kultur cikacak. Insallah kultur iyi cikar. Hic ilac kullanmak istemezken antibiyotige basladik. Kullanmak istemiyorum ama kullanmayinca nasil iyilesicek bilmiyorum cok Üzgünümbizde bugun idrar tahlili verdik lökosit 7 çıktı cuma idrar kültürü çıkacak. yüksek ihtimal enfeksiyon varmış.sizin lökosit değeri kaç çıktı
Geçmiş olsun canım. Antibiyotiği doktor verdiyse kullan zarari olmaz. Inşallah bir an önce iyileşir.canim bizimki cok yuksek lökosit 28 eritrosit 5.9 .bzmde cuma kultur cikacak. Insallah kultur iyi cikar. Hic ilac kullanmak istemezken antibiyotige basladik. Kullanmak istemiyorum ama kullanmayinca nasil iyilesicek bilmiyorum cok Üzgünüm
Gecmis olsun.bizde bugun idrar tahlili verdik lökosit 7 çıktı cuma idrar kültürü çıkacak. yüksek ihtimal enfeksiyon varmış.sizin lökosit değeri kaç çıktı
Gecmis olsun, acil sifalar.canim bizimki cok yuksek lökosit 28 eritrosit 5.9 .bzmde cuma kultur cikacak. Insallah kultur iyi cikar. Hic ilac kullanmak istemezken antibiyotige basladik. Kullanmak istemiyorum ama kullanmayinca nasil iyilesicek bilmiyorum cok Üzgünüm
Canim benimki de acayip parmak emiyor, artik basa cikamiyorum onun salyalariyla ama bu arada donmeyi de basardi iste:)Selam kizlar bizde 24 nisan dogumluyuz bazilarimizin cocugu donmey baslamis masaAllah subhanAllah bizimki parmaklari emmekten donme aklina bile gelmiyoracaba kilosu biraz fazla diyemi donemiyor
Bizimkini biraksam iki elinide sokacak agzina insaAllah bir zamandan sonra birakirlarCanim benimki de acayip parmak emiyor, artik basacikamiyorum
Bazen elini soka soka kendini kusturdugu bile oluyor. Cok hareketli zaten; donmeler filan, bir de kusunca kilo almayacak diye ödum patliyor.Bizimkini biraksam iki elinide sokacak agzina insaAllah bir zamandan sonra birakirlar
Canim sizde de meme reddetme varmi 1 haftadir basladi bizdeBazen elini soka soka kendini kusturdugu bile oluyor. Cok hareketli zaten; donmeler filan, bir de kusunca kilo almayacak diye ödum patliyor.
teşekkür ederimGecmis olsun.
olsun Allah çözümsüz dert vermesin. bizde cuma başlarız büyük ihtimalcanim bizimki cok yuksek lökosit 28 eritrosit 5.9 .bzmde cuma kultur cikacak. Insallah kultur iyi cikar. Hic ilac kullanmak istemezken antibiyotige basladik. Kullanmak istemiyorum ama kullanmayinca nasil iyilesicek bilmiyorum cok Üzgünüm
Evet var, sonunda emiyor bir sekilde ama ilk basta agliyor ve kendini geri itiyor filan. Dolasarak emziriyorum oyle durumlarda, bir nebze olsun ise yariyor.Canim sizde de meme reddetme varmi 1 haftadir basladi bizde
Gecmis olsun canim. Allah korusun melegini, dermansiz dert vermesinKizzlar bugun sabah hicbisey yokken oglen kizimin heryerinde biseyler cikmaya basladi. Hmn hastaneye gittik. İstanbul da degiliz bide annmlerin yanina geldim sivasa. Demir damlasi alerji yaPmis. Demir damlasini kestik. Cok kusuyordu. Idrar testi yapildI. Iltihap cikti. Zaten cok huzursuzdu cok kusuyodu surekli mizmizlaniyodu surekli kucak istiyodu emerken memeyi tututp tutup birakiyodu.antibiyotik basladik. Idrar kulturude verdik cuma cikicak. Eger ondada cikarsa ultrasonla bobreklerine bkcaklar. Kuzuma huysuz diye kiziyodum. Meger hastaymis anlamamisim tesadüfen farkedildi.sizdede huzursuzluk varsa bi idrar testi yaptırın. Bobrek kaybına yol aciyomus. Allah korusun.
6 nisan doğumlu kızım Bizdede öyleydi 3 haftadır su veriyorum ebe söyledi ve idrarda artış oldu.huysuzlugu geçti biraz.hava çok sıcak su verebilirsiniz dedi kuzumun içi yanıyor suyu görünce deli oluyor ☺☺☺kızlar bir sorum olacak. 1 nisan doğumlu bir bebeğim var. bu aralar çok az çiş yapıyor. sıcaklardan diye düşünüyorum ama yine de endişelendim.sizinkiler nasıl?
Benim kizimda az çiş yapiyor. Simdi duzeldi ama 2 gun önce gece boyu 1 defa yapmıştı, şok olmuştum. Hasta mi oldu acaba diye düşündüm, sonra eski haline döndü. Ara ara az yapiyo yine. Sicaktan sanırım.kızlar bir sorum olacak. 1 nisan doğumlu bir bebeğim var. bu aralar çok az çiş yapıyor. sıcaklardan diye düşünüyorum ama yine de endişelendim.sizinkiler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?