2015 Nisan Anneleri

Bizde de ayni durum var. Suyu ne kadar sıklıkla ve ne kadar veriyorsun. Birde bu idrar yolu iltihabi kafami karıştırdı endiselendim bizdede Memeyi reddetme az emme var boyle bi durumda hemen iltihap duru mu olur mu ki . In gun once doktordaydik bişi demedi ilgisi açılıyo cekip cekip birakir bakinir mwmedeyken dedi ama bilemedim simdi.

benim oglum 7 nisan dogumlu.bizde bu aralar memeyi reddetme basladi.sagip kasikla veriyorum.ve cok az cìş yapiyor bugun dr gostermeyi dusunuyorum
Aynisi bizdede var memeyi reddetme az cis. Kasikla da almiyo benimki biberona tutmuyo kusuyo bunlar olunca cogu anne de bu sorun var bebeklerde geçici mi acaba. Doktora danistiginda rica etsem paylasir misin beni de cok uzuyo bu durum.

Kısıtlama yapmıyorum ama ortalama 200 250 cc içiyor etraf ve sesler ilgisini çekiyor benim kız da öyle yapıyor ☺

Kizim her saat basi emmek istiyor, saatte 1 olunca da sut bol bol gelmiyor tabi ki ilk baslarda, biraz cekse gelecek ama hanimefendi o cekme kisminda yikiyor ortaligi! Ayakta gezdiriyorum, ninni soyluyorum, surekli memeleri degistiriyorum filan ama cok yorucu oluyor.

Cok karsi cikmama ragmen formul mama vermeyi denedim en azindan gece uyuyabilmek icin ama biberonu almiyor; kasikla vermek istedim, o da sacma sapan bir deneme oldu.

Son 1 haftadir ne oldu bilmiyorum ama hem emme duzeni hem uyku duzeni mahvoldu

o hareketi benim bebeğim genelde sütüm sz oldugu zamanlarda yapıyor. bol oldugunda yapışıp çekiyor sürekli.
Sütüm var cok şükür cekip birakirken hatta her yer sut oluyo akiyo. Bu nasil bisi anlamadim. Ne zaman gececek cok yipratici bebegini doyuramamak. Ama bu onun işi memwyi emmek niye böyle oluyo anlam veremiyorum cok bunaldim iyice..

Emzirme aralarinda cok bosluk birakiyorsan belki goguslerin cok doluyordur ve o zaman da sutun cok hizli akiyordur, bebegin de bundan rahatsiz oluyordur?

kızlar dün kızımın kakasinda kan gördüm doktora gittik gaita tahlili verdik bugün ama sonuç pek iç açıcı değil gaitada gizli kan ve lokosit çıktı zaten hep ishal gibi yapıyo kakasini çocuk gastroya götürmemi söyledi bu arada memeyi reddetme bizde de var meme manyağı çocuk iki çekiyo bırakıyo ne zormuş anne olmak Allahım yavrularımizi korusun

biz onuda atlattık canım. sudan amip mikrobu bulaşmış amipli dizanteri olmuştu. 10 gün ilaç kullandık geçti. banyo suyunu muhakkak kaynat büyük ihtimal ordan bulaşmıştır

bugun oglumu dr goturdum emmiyor diye idrar tahlili ve kulturu yapildi cumartesi sonuc cikacak.3 ayda bebeklerin %90 da memeyi reddetme olur sabirli olun 10 ayda memeye fazlaca duserler dedi.insallah sonuclar iyi olur

biz onuda atlattık canım. sudan amip mikrobu bulaşmış amipli dizanteri olmuştu. 10 gün ilaç kullandık geçti. banyo suyunu muhakkak kaynat büyük ihtimal ordan bulaşmıştır
sizdedemi kan çıkmıştı canım ya iyi bişeyler söyleyin rahatlayım biraz

Allahim sifa versin tez zamanda. Bende endiselendim simdi hrp sivi kaka deniliyo ya benim kiz hep su gibi yapiyo sari. Ben normal saniyodum kivami nasil olcak Allahim tecrübesizlik ne zormus. Onbes gun once de kakasi sumukumsu icinde cok hafif damar gibi kan vardi bi daha olmadi.ve hiç banyo suyunu kaynatmadim illa su kacmistir agzindan bilmiyordum kaynatilacagini. Doktora gitmelimiyiz simdi idrar ve kaka tahlini bezinden mi aliyolar bu arada.

bugun oglumu dr goturdum emmiyor diye idrar tahlili ve kulturu yapildi cumartesi sonuc cikacak.3 ayda bebeklerin %90 da memeyi reddetme olur sabirli olun 10 ayda memeye fazlaca duserler dedi.insallah sonuclar iyi olur
InsaAllah sonuçlarıniz temiz cikar arkadasim. Yazmistim reddetme bizdede var diye peki 3. Aydan 10. Aya kadar boyle mi olurmus ac nasil duracak bu bebisler iki cekip birakiyo. Dr. Bi emzirme yöntemi gibi bişey soyledimi acaba.

Butun hasta olan bebislere Rabbim sifa versin, beterinden korusun..benim oglunda emmiyor, hatta gece uykuluyken bile emmiyor kendini kasip geri cekiyor. Ben de endiselendim simdi enfeksiyondan..

kızlar birde bizim kızın popo da çatlak varmış kan ondanda olurmuş ama bizde gizli kan çıktı ondan olma ihtimali çok yok gibi devamlı sıvı yaptığı halde kakasini hep ikinarak ağlayarak yapıyo kakayı yavrum

sağol canım. birşey yokturda sen için rahatlasın diye yaptır istersen. bizimde kakası aynı şekilde.kakayı bezinden idrarını da naylon gibi birşey yapıştırıp alıyolar.

Mrb kizlar kizim 21 nisan dogumlu benim sutte azalma oldu biraz 3. Aydan sonra azalma oluyomus nettedsokumustum sizde durumlar nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…