- 7 Nisan 2015
- 18
- 5
- 86
- 40
evet benimde azalma olmuştu bol bol su içiyorum şimdi yine arttı şükür.Mrb kizlar kizim 21 nisan dogumlu benim sutte azalma oldu biraz 3. Aydan sonra azalma oluyomus nettedsokumustum sizde durumlar nasil
Benim oglum 3 ayini bitirdi. Hala basina yastik koymuyorum ve destek de yapmiyorum. Sadece yana donuyo, yuz ustu hic yatmadi. Yatsa da nefessiz kalmaz artik basini cevirebilir.Aynı dertler bizde de var, biz 20 Nisan doğumlumuz 3. Andaki kontrolümüzde 5900 cikti kilomuz ayrıca kakamiz kokmaya ve sumuksu bi yapıya ulaşmıştı. Idrar kültürü ve kaka ornegi verdik. Kakamizda bir sorun çıkmadı ama idrar yolu iltihabımız cikti ve suan antibiyotik kullanıyoruz. Meme reddi bizim bu donemde cikti inatla emmiyordu. Idrar yolu enfeksiyonu meme reddine neden oluyo aklınızda olsun. Bebisler dönmeye başladı ya gece yatarken destek yapıyor musunuz? Yüz üstü bulup nefes alamazsa diye korkuyorum ilk cocuk ve deneyimsizlik
adem gunesin hangi kitabında yazıyor acabaBir de benim kız ne zaman boşta kalsa hemen parmağını götürüyor ağzına, Adem Güneşin kitabinda okudugum kadariyla, eline eldiven takiyorum şimdilik, unutmasi lazım çünkü baya şapur şupur emiyor...
kaka sumuksu ve kan varsa inek sutu alerjisinden süpheniliyor netten arastırabilirsinAllahim sifa versin tez zamanda. Bende endiselendim simdi hrp sivi kaka deniliyo ya benim kiz hep su gibi yapiyo sari. Ben normal saniyodum kivami nasil olcak Allahim tecrübesizlik ne zormus. Onbes gun once de kakasi sumukumsu icinde cok hafif damar gibi kan vardi bi daha olmadi.ve hiç banyo suyunu kaynatmadim illa su kacmistir agzindan bilmiyordum kaynatilacagini.Doktora gitmelimiyiz simdi idrar ve kaka tahlini bezinden mi aliyolar bu arada.
ben mart annesiyim acaba sizde de aynı problem var mı diye girmistim benim oğlum bir ayı gecti emmek istemiyorSütüm var cok şükür cekip birakirken hatta her yer sut oluyo akiyo. Bu nasil bisi anlamadim. Ne zaman gececek cok yipratici bebegini doyuramamak. Ama bu onun işi memwyi emmek niye böyle oluyo anlam veremiyorum cok bunaldim iyice..
ben mart annesiyim acaba sizde de aynı problem var mı diye girmistim benim oğlum bir ayı gecti emmek istemiyor[/QUOTE
Evet yaklasik iki aydir boyleyiz bizde üzülüyorum herseyi deniyorum az az gun icinde iki kere emiyo o kadar. Anneler sizde de ayni peoblem vardi duzelen var mi lutfen yazin birbirimize destek olalim bu boyle ne kadar surecek. Süvari arkadaşımızin bebeginde de ayni problem vardi yahlil vermisti ne olsu acaba.
Canim sonuclari yarin alicaz.bizimkinin cislu bezide azaldi.dr su ver dedi .gunde 1.2 kere cok az cekiyor ondada oksurur yada bi ses duyup memeyi birakirsa tekrar almiyor.sagip kasikla veriyorum.cok zor oylede.insallah duzelir 4,5 aylik olsun ek gidaya baslicaz 6 aya kadar boyle devam edemem cok ac kaliyorEvet yaklasik iki aydir boyleyiz bizde üzülüyorum herseyi deniyorum az az gun icinde iki kere emiyo o kadar. Anneler sizde de ayni peoblem vardi duzelen var mi lutfen yazin birbirimize destek olalim bu boyle ne kadar surecek. Süvari arkadaşımızin bebeginde de ayni problem vardi yahlil vermisti ne olsu acaba.
Evet yaklasik iki aydir boyleyiz bizde üzülüyorum herseyi deniyorum az az gun icinde iki kere emiyo o kadar. Anneler sizde de ayni peoblem vardi duzelen var mi lutfen yazin birbirimize destek olalim bu boyle ne kadar surecek. Süvari arkadaşımızin bebeginde de ayni problem vardi yahlil vermisti ne olsu acaba.
Benimki de biraz emzikle avunsa keşke, gece 3 kez emziriyorum, sabaha karsi yarim saatte bi uyanıyorum, habire çırpınıyor, gözlerini kasiyor, geriniyo, kundak yapiyorum yoksa uyanacak, ahh ahhKendisini parmagiyla avutuyor.cok emiyor.gece uykusunda parmagini emiyor hic aciktim diye aglamiyor gece beslenmemiz neredeyse sifir
Ayni benim oglani anlatiyorsun. Ben sagip enjektorle ya da bir biberonun ucunu genislettim onunla agzina sıkıyorum sutu nerdeyse 20 gundur kilo alamiyordu hatta vermeye baslamisti 150 gr verdi bu yontemle kilo alnaya basladi geri ama cok zorKendisini parmagiyla avutuyor.cok emiyor.gece uykusunda parmagini emiyor hic aciktim diye aglamiyor gece beslenmemiz neredeyse sifir
canim ben mayis annesiyim, soyle bir goz atayim demistim. sizinn en azindan cocuklariniz 5-6 aylik olacak. ben oglumun kirki dolunca ise basladim mecburen. gunde bir iki saat gittim baslarda ama yine de cok zordu. garibim 3 haftalikken biberondan icmeye basladi. cok sukur simdi biberon, emzik anne memesi, hepsini biliyor. bence artik gunde bir kere biberonla vermeye calis, sutunu de sagar koyarsin dolaba. hem dolaptaki stogunda tazelenmis olur. Allah hepimize kolayliklar versin :)Merhaba anneler. Eylulde ise basliyorum temmuzdan beri sutumu sagip buzluga atiyorum. Kizim biberona alisacak diye endiselerim var keske evde olup istedigi kadar emzirebilsem. Keske hicbirimiz ise baslamak zorunda olmayip sadece yavrularimiza bakabilsek. Umarim cabuk alisiriz onlardan ayri kalmaya
Canim gozun aydin hayirli olsun.Selam güzel anneler bugün benim için çok mutlu bir gün oldu oğlusumun ilk dişi patladı çok heyecanlandım çok güzel duygunun büyümesini görmek çok güzel maşallah oğlusumla ve tüm bebişlerinize ilk gören anneanne oldu hediyemizi beklemez şimdiden diş buğdayı partilerini araştırmaya başladım heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?