2015 Nisan Anneleri

Selam kızlar ve minik kuzuları oğlusumun bugün 4.ay Kontrolü vardı dünde aşılarını oldu bu ay 650 gr almışız diğer aylara göre düşük ama doktorumuz bu ay için normal OLDUĞUNU söyledi bundan sonraki aylarda da eskisi kadar çok olmazmış kg alımı 6630 kg boyumuzda 63 cm çok şükür herşey yolunda bir sıkıntı yok maşallah.hasta olan bebişlerinize geçmiş olsun herkesi öpüyoruz

Benim oglum 3 ayini bitirdi. Hala basina yastik koymuyorum ve destek de yapmiyorum. Sadece yana donuyo, yuz ustu hic yatmadi. Yatsa da nefessiz kalmaz artik basini cevirebilir.

adem gunesin hangi kitabında yazıyor acaba

kaka sumuksu ve kan varsa inek sutu alerjisinden süpheniliyor netten arastırabilirsin

ben mart annesiyim acaba sizde de aynı problem var mı diye girmistim benim oğlum bir ayı gecti emmek istemiyor

Evet yaklasik iki aydir boyleyiz bizde üzülüyorum herseyi deniyorum az az gun icinde iki kere emiyo o kadar. Anneler sizde de ayni peoblem vardi duzelen var mi lutfen yazin birbirimize destek olalim bu boyle ne kadar surecek. Süvari arkadaşımızin bebeginde de ayni problem vardi yahlil vermisti ne olsu acaba.

Canim sonuclari yarin alicaz.bizimkinin cislu bezide azaldi.dr su ver dedi .gunde 1.2 kere cok az cekiyor ondada oksurur yada bi ses duyup memeyi birakirsa tekrar almiyor.sagip kasikla veriyorum.cok zor oylede.insallah duzelir 4,5 aylik olsun ek gidaya baslicaz 6 aya kadar boyle devam edemem cok ac kaliyor

Kendisini parmagiyla avutuyor.cok emiyor.gece uykusunda parmagini emiyor hic aciktim diye aglamiyor gece beslenmemiz neredeyse sifir

Canim cekip cekip bırakmayı bebekler çok süt geldiğinde yaparmış. Emerken süt ağzına fışkırır gibi geliyosa rahatsiz olup emmek istemezmis. Bunuda bebek biraktiginda meme ucundan sut akiyosa, emerken yay gibi geriyosa kendini anlayabilirsin. Emzirmeden once memeyi biraz sağıp ta ver, bir de öyle dene bakalım

Kendisini parmagiyla avutuyor.cok emiyor.gece uykusunda parmagini emiyor hic aciktim diye aglamiyor gece beslenmemiz neredeyse sifir
Benimki de biraz emzikle avunsa keşke, gece 3 kez emziriyorum, sabaha karsi yarim saatte bi uyanıyorum, habire çırpınıyor, gözlerini kasiyor, geriniyo, kundak yapiyorum yoksa uyanacak, ahh ahh

Ayni benim oglani anlatiyorsun. Ben sagip enjektorle ya da bir biberonun ucunu genislettim onunla agzina sıkıyorum sutu nerdeyse 20 gundur kilo alamiyordu hatta vermeye baslamisti 150 gr verdi bu yontemle kilo alnaya basladi geri ama cok zor

Kızlar bizim de bugün 4 ayımız bitti nerdeyse 3. aydan beri beslenmeye kalkmıyoruz. 8 saat uyuyor. Bu ay biz de 350 gr almıştık sadece. Doktor 4 lt sıvı al pazartesi tekrar gel dedi. Şehirdışındayız sağlık ocağına tarttırdım. 3 günde 140 gr almış çok şükür. Bezi bile ıslanmıyordu. Şimdi dolmaya başladı yavaş yavaş. Havalar çok sıcak o yüzden çok sıvı kaybediyoruz. Suya abanın :) doktorumuza mail attım kilosunu bakalım ne diyecek. Ya biz bi de 6 gündür kaka yapamıyoruz. Onu da sordum. Var mı sizde de böyle bi durum?

Merhaba anneler. Eylulde ise basliyorum temmuzdan beri sutumu sagip buzluga atiyorum. Kizim biberona alisacak diye endiselerim var keske evde olup istedigi kadar emzirebilsem. Keske hicbirimiz ise baslamak zorunda olmayip sadece yavrularimiza bakabilsek. Umarim cabuk alisiriz onlardan ayri kalmaya

Selam güzel anneler bugün benim için çok mutlu bir gün oldu oğlusumun ilk dişi patladı çok heyecanlandım çok güzel duygunun büyümesini görmek çok güzel maşallah oğlusumla ve tüm bebişlerinize ilk gören anneanne oldu hediyemizi beklemez şimdiden diş buğdayı partilerini araştırmaya başladım heyecandan

canim ben mayis annesiyim, soyle bir goz atayim demistim. sizinn en azindan cocuklariniz 5-6 aylik olacak. ben oglumun kirki dolunca ise basladim mecburen. gunde bir iki saat gittim baslarda ama yine de cok zordu. garibim 3 haftalikken biberondan icmeye basladi. cok sukur simdi biberon, emzik anne memesi, hepsini biliyor. bence artik gunde bir kere biberonla vermeye calis, sutunu de sagar koyarsin dolaba. hem dolaptaki stogunda tazelenmis olur. Allah hepimize kolayliklar versin :)

Canim gozun aydin hayirli olsun. Kac aylikti delikanli bu arada?

kizlar tahlil sonuclarimixi aldik.kum cikti idrar testinde.su ver dedi doktor.kasikla sutumu sagip veriyorum.dua edin cok zordayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…