2015 Nisan Anneleri

Teşekkür ederim cvp için. ..ateşi düştü ılık duş iyi geldi...insan telastan herseyi düşünüyor acabalar acabalar....

Kizlar bisi sorcam kizim 4 aylik olcak dunde bugunde emerken yarim birakti hic bole yapmazdi iki gogsumdede ayni seyi yapti baktim sutummu azaldi diye geliyoda yedigim seyler ayni seyler sutun aci oldugunu sanmiyorum netten arastirdim sutun eskisi kadar iyi gelmediginden bebisler emerken birakabiliyolarmis sanki nedeni bundan gibi geldi 1 2 ogun mama verin sonra tekrar emzirin diyo ben bir ogun icin kac ml mama vermeliyim 120 ml falanmi

Bebegin 4 ayliksa bir ogun 150 ml. doktorumuz soylemisti

Canim hemen mama vermeyi dusunme lutfen. Sakin yanlis anlamayin ama burada arkadaslar en ufak bir seyde, hemen mamayi cozum olarak goruyorlar ki aslinda bu varolan sutlerini daha da azaltiyor. Bebek ne kadar sık emerse o kadar cok sut gelir, yani ben bekliyim de sut gelsin de bebek emsin diye bir sey malesef yok. Bunlari yaziyorum cunku ben kizimi az kalsin bu dusunce yuzunden emziremicektim ilk dogdugunda.

Sen icini ferah tut, biraz bekle bakalim bir hafta filan, kilosunu kontrol et. Eger kilo almazsa o zaman mamayi dusun lutfen. Benim kizim da arada 2-3 dk emip birakiyor. Belki acikmiyor da sadece susuyor ve o emdigi ona yetiyor. Hem belki sutun cok tazyikli geldi, o yuzden birakti. Bebekler o zaman da rahatsiz oluyormus tazyikten.

Lutfen dediklerimi yanlis anlama. Sadece anne sutu cok onemli ve ben uzuluyorum bebekler bundan ayri kaldiginda.

Günaydın kızlar biz bebişin saçını kazıdık :)
Maşalah canım. Eşim de hep kazitalim diyor.bana mantıklı gelmiyordu daha doğrusu kiyamiyorum sanırım. Ama bu aralar saçları çok dökülüyor hep elinde boynunda eli de ağzında .kaç aylık bebis

Canim bnde oyle gormustum. Idrar yolu iltihabi cikti

Canim hemen mama vermeyi dusunme lutfen. Sakin yanlis anlamayin ama burada arkadaslar en ufak bir seyde, hemen mamayi cozum olarak goruyorlar ki aslinda bu varolan sutlerini daha da azaltiyor. Bebek ne kadar sık emerse o kadar cok sut gelir, yani ben bekliyim de sut gelsin de bebek emsin diye bir sey malesef yok. Bunlari yaziyorum cunku ben kizimi az kalsin bu dusunce yuzunden emziremicektim ilk dogdugunda.

Sen icini ferah tut, biraz bekle bakalim bir hafta filan, kilosunu kontrol et. Eger kilo almazsa o zaman mamayi dusun lutfen. Benim kizim da arada 2-3 dk emip birakiyor. Belki acikmiyor da sadece susuyor ve o emdigi ona yetiyor. Hem belki sutun cok tazyikli geldi, o yuzden birakti. Bebekler o zaman da rahatsiz oluyormus tazyikten.

Lutfen dediklerimi yanlis anlama. Sadece anne sutu cok onemli ve ben uzuluyorum bebekler bundan ayri kaldiginda.[/QUOTE]
Hayir canim yanlis anlamiyorum bende senin gibi dusunuyorum ama duruma gore hareket ediyorum evde bugun tarttm az kilo aldigini gordum ustelik 2 gubdur doymadigini farkettim cunku sutumde azaldi mamayi gunde 1 yada 2 kere vercem o sirada sutumde olur diye dusunuyrum cunku sutumde azalma var tabiki sik emzircem benimkisi ona vercem sutun olusmasina zaman tanimak bebegin kilosuna gore doymamasina gore hareket etmek lazim ki bugun doymadigini gordugum icin sordum bir ogunde kac ml verilecegini bilmiyorum

yok cnm biz 20 mart doğumluyuz saçımız hep ağzımızdaydı çok dökülüyodu sıkıntısız hallettik en azından kışa kadar uzar iyi olur
CNm Kafası daha çok yumuşak neyle kestiniz , ben bu konuda çok çekimserim oğlumu da bir yaşına gelmeden kesmemiştik . Olurda yumuşak kısım zarar görür diye korkuyorum.

Ben şu aralar kızım beni emzin diye çok çaba sarvediyorum. Bu zamanlar bir süreç bu Yüzden mümkün olduğu kadar emzir CNm . Ben bir amuda kalkmadığım kaldı nerde ise enzim diye , mama benim için hep son çare oldu. Vericeksen bile mamayı tam doyum şeklinde Olmasın . Senden emzir gerisini mama ile tamamlasın . Böylece seni emmeyi unutmaz hemde süt yapma sinyalleri beyne gider sütün çok azalmaz .

Aynen canim ole yaptim 2 gundur beni emdi doymadi onu verdim fazla icmedi ama bugun sutum azdi ben bugune kadar normal emdiriyodum valla emsin diye bende sekilden sekile girdim ama yermedi mama her zaman en son care olmali ama bazen caresiz oluncada ac kalmamasi icin mecbur veriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…