Aaaa neden canım? Daha çok küçük değil mi?Günaydın kızlar biz bebişin saçını kazıdık :)
yok cnm biz 20 mart doğumluyuz saçımız hep ağzımızdaydı çok dökülüyodu sıkıntısız hallettik en azından kışa kadar uzar iyi olurAaaa neden canım? Daha çok küçük değil mi?
mama veren arkadaşlar hangi marka mama veriyor sunuz? benim kız doymuyor galiba bende günde bir öğün başlasam iyi olacak çok huysuz son günlerde[/QUOTE
Ilk bir kutu bebelac almıştım şimdi aptamil veriyorum ... Evolvıa yı beğenmedi, ..
Teşekkür ederim cvp için. ..ateşi düştü ılık duş iyi geldi...insan telastan herseyi düşünüyor acabalar acabalar....Canım senin regl olmanla bebegindeki akintinin bir alakası oldugunu sanmıyorum ama en iyisini uzman bilir tabi, belki ciş yapmıştır, sana akıntı gibi gelmiştir.
Bir cocuklarda, bebeklerde ates cıkınca ayagına sırkeyle ıslatılmış corap gıydırmek ıyı geliyor, bıraz anane yontemı ama sirke bu ates olayında cok eskıden berı kullanılıyor. Gecmıs olsun mınık kuzuya.
Bebegin 4 ayliksa bir ogun 150 ml. doktorumuz soylemistiKizlar bisi sorcam kizim 4 aylik olcak dunde bugunde emerken yarim birakti hic bole yapmazdi iki gogsumdede ayni seyi yapti baktim sutummu azaldi diye geliyoda yedigim seyler ayni seyler sutun aci oldugunu sanmiyorum netten arastirdim sutun eskisi kadar iyi gelmediginden bebisler emerken birakabiliyolarmis sanki nedeni bundan gibi geldi 1 2 ogun mama verin sonra tekrar emzirin diyo ben bir ogun icin kac ml mama vermeliyim 120 ml falanmi
Kizlar bisi sorcam kizim 4 aylik olcak dunde bugunde emerken yarim birakti hic bole yapmazdi iki gogsumdede ayni seyi yapti baktim sutummu azaldi diye geliyoda yedigim seyler ayni seyler sutun aci oldugunu sanmiyorum netten arastirdim sutun eskisi kadar iyi gelmediginden bebisler emerken birakabiliyolarmis sanki nedeni bundan gibi geldi 1 2 ogun mama verin sonra tekrar emzirin diyo ben bir ogun icin kac ml mama vermeliyim 120 ml falanmi
Maşalah canım. Eşim de hep kazitalim diyor.bana mantıklı gelmiyordu daha doğrusu kiyamiyorum sanırım. Ama bu aralar saçları çok dökülüyor hep elinde boynunda eli de ağzında .kaç aylık bebisGünaydın kızlar biz bebişin saçını kazıdık :)
Tam 4 bucuk aylikBisey sorcaktim karpuz kirazvfalan veriyosunuz ne kadarlikki bebisiniz merak ettim
Canim bnde oyle gormustum. Idrar yolu iltihabi ciktiGünaydın arkadaşlar...Dün kızımın 4 aylık aşısı vardı digerlerinde ateş olmadı ama dun gece ateslendi 38.2 yi gördüm calpol verdim biraz düştü gibi ama yinede vücudu sıcak :-(
Birde arkadaslar 2 gun once altını acarken genitalinde şeffaf akıntı vardı ilk dogdugu zamadada olmustu acaba yeniden neden oldiki ben regli oldum alakasi var mı acaba ooooffff kafam karisti. .....cvp lutfen
Anladim canim tesekkurlerBebegin 4 ayliksa bir ogun 150 ml. doktorumuz soylemisti
CNm Kafası daha çok yumuşak neyle kestiniz , ben bu konuda çok çekimserim oğlumu da bir yaşına gelmeden kesmemiştik . Olurda yumuşak kısım zarar görür diye korkuyorum.yok cnm biz 20 mart doğumluyuz saçımız hep ağzımızdaydı çok dökülüyodu sıkıntısız hallettik en azından kışa kadar uzar iyi olur
Ben şu aralar kızım beni emzin diye çok çaba sarvediyorum. Bu zamanlar bir süreç bu Yüzden mümkün olduğu kadar emzir CNm . Ben bir amuda kalkmadığım kaldı nerde ise enzim diye , mama benim için hep son çare oldu. Vericeksen bile mamayı tam doyum şeklinde Olmasın . Senden emzir gerisini mama ile tamamlasın . Böylece seni emmeyi unutmaz hemde süt yapma sinyalleri beyne gider sütün çok azalmaz .Kizlar bisi sorcam kizim 4 aylik olcak dunde bugunde emerken yarim birakti hic bole yapmazdi iki gogsumdede ayni seyi yapti baktim sutummu azaldi diye geliyoda yedigim seyler ayni seyler sutun aci oldugunu sanmiyorum netten arastirdim sutun eskisi kadar iyi gelmediginden bebisler emerken birakabiliyolarmis sanki nedeni bundan gibi geldi 1 2 ogun mama verin sonra tekrar emzirin diyo ben bir ogun icin kac ml mama vermeliyim 120 ml falanmi
Aynen canim ole yaptim 2 gundur beni emdi doymadi onu verdim fazla icmedi ama bugun sutum azdi ben bugune kadar normal emdiriyodum valla emsin diye bende sekilden sekile girdim ama yermedi mama her zaman en son care olmali ama bazen caresiz oluncada ac kalmamasi icin mecbur veriyoruzBen şu aralar kızım beni emzin diye çok çaba sarvediyorum. Bu zamanlar bir süreç bu Yüzden mümkün olduğu kadar emzir CNm . Ben bir amuda kalkmadığım kaldı nerde ise enzim diye , mama benim için hep son çare oldu. Vericeksen bile mamayı tam doyum şeklinde Olmasın . Senden emzir gerisini mama ile tamamlasın . Böylece seni emmeyi unutmaz hemde süt yapma sinyalleri beyne gider sütün çok azalmaz .
Canim ben playgronun mutlu orman oyun halisini aldim cok memnunum kesinlikle almalisin bebegin hem vakit gecirir vakit gecirirkende bebegin gelisimini saglarsinOyun halısı kullananlar varmı acaba. ..ne marka kullaniyorsunuz, almayi düşünüyorum da....
Teşekkür ederim canım bir bakim netten...Canim ben playgronun mutlu orman oyun halisini aldim cok memnunum kesinlikle almalisin bebegin hem vakit gecirir vakit gecirirkende bebegin gelisimini saglarsin
Canim tiny love kullaniorum, hem muzikli hem de halisi filan sekilli. Kesinlikle tavsiye ederim.Oyun halısı kullananlar varmı acaba. ..ne marka kullaniyorsunuz, almayi düşünüyorum da....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?