2015 Nisan Anneleri

ben bikaç gündür yoğurt ve elma veriyorum meyvelerden tattırıyorum

Canim bebeginin suanki kilosu nedir?

Canim ben 3 aylikken kilo kontrolune gitmistik ozaman 6250 geldi boyu uzamisti kilo almamisti.doktor dis cikartiyor demisti.onumuzdeki hafta yine kontrol var bu arada biz 4 ayimizi bitirdik.
Doktor dislerine bakmadi bile iki cm uzamis bizimkiside dort ayimiz bitti bizimde. Ben anlayabilir miyim ki dis cikardigini ellwri agzinda ama bilmiyorum.

Benim de oyle olacak muhtemelen ama yine de zor geliyo ise baslamak. Neyseki annelerimiz bakacak en buyuk tesellim o zaten:) Insan herseye alisiyo buna da alisiriz insallah. Sutunu sagabiliyo musun bari isyerinde

Iki memeden 80- 90 cc anca cikiyo emse ne kaar emerdi bilemiyoruz ki daha fazlasini icer mi acaba humana sut yapici caydan alsam iyi olacak belki faydası olur

Iki memeden 80- 90 cc anca cikiyo emse ne kaar emerdi bilemiyoruz ki daha fazlasini icer mi acaba humana sut yapici caydan alsam iyi olacak belki faydası olur
Canim haklisin ben de dahil her anne bebegi emsin istiyor ama bence sutun az da sayilmaz sen yine de ver ki sutun azalmasin. Ben de humana aldim duzenli icneye basladim ise baslayacagim icin. Bi de bol bol su iciyorum. Moralimi de iyi tutmaya calisiyorum bence sen de mama versen bile emzirmekten vazgecme 10ml bile icse anne sutu almis olacak. Allahin izniyle humana ile artar sutun. Bi de bebekler makineden daha fazlasini emiyor emin ol. Cekisleri farkli cunku. Doymasa aglar surekli durmaz ki

Canim pompanin sagdigi sut, en kaliteli pompa bile olsa, her zaman bebegin cektiginden daha azdir.

Ben de humana cay kullaniyorum, kesinlikle ise yaradigini dusunuyorum! Bir de uyku ve bol su, kesinlikle sutun artar Allahin izniyle! Ha son olarak da emzir, emzir, emzir! Emmiyorsa bile koy gogsune, koklasin! Emzirme kampinda okumustum bunu.

Kizlar cildiricam bebeğim deliler gibi agliyo. Dr goturdum hicbisey yok. Kendini yirtiyo cok huzursuz galiba disren bitmis durumdayım. Gece ilk yatirdigumda 4-5 saat kesintisiz uyuyo sonra saat basi kalkiyo. Dogum yaptigimda 69 kg ydim 66 ile hamile kalmistim. Sut olsun diye yemekten su an 76 kg ye ciktim. Hamileyken bile daha zayif gorunuyodum. Saclarim dokuluyo yanlariM acildi kendjme yaptigim tek bakim dus almak. Isede donmucem bakicak kimse yok. Bebegimde boyle agladikca iyice bunalima giriyorum.halsizim uykusuz ve yorgunum. bu sisko halimi hic sevmiyorum.Psikolojiim hic iyi degil. Cok sukur ki bebeğim saglikli onu cok seviyorum.

Duruca slm alinti yapmayi beceremedim bendede oldu tirnak batmasi hamileyken şişip sonra iniyo ya ayaklar ondan oluyomus ben dogal bi yöntemle geçirdim ilaç kullanmak istemedim gecmese mecbur kullancaktim tabi ama iyi geldi şükür cam reçinesi eşimin köyünde akma diyorlar onu şurup sardim iki gece falan içindeki iltahabi bile akitti sertlesmisse biraz isitip suruluyo yapmak istersen aklinda bulunsun emzirdigimiz için doğal daha iyi olur antibiyotikli krem veriyomus doktorlar geçmiş olsun feci aciyo malesef

Merhaba benim kizimda 4 gun sonra 4. Ayni doldurcak bugun kilosunu ogrenmek istedim saglik ocagina goturduk cok kilo almadi ama normal dedi hemsire hem sicaklardan hem hareketli olmasindan dolayi kilosu iyi dedi ek gidayi bundan sonra verebilirsin dedi ben baslamadim 4 gun sonra gidince bu konuyu detayli sorcam artik evde yaptigim yogurt siktigim meyve sularindandan yavas yavas tattircam

Kilo değil de bu saç dökülmesi beni benden alıyor kızlar . Ciddi ciddi kel oluyorum.
Ben cildiye dokturuna danisarak daha onceden badem yagi ve ampuller iceren bir karisim kullanmistim iyi gelmisti tekrar kullansam emziriyorum bisey olurmu dedim kullanabilirsin ama dokulmeyi engelleyemezsin 1 sene dokulur ama yerine yenileri cikacak dedi nen basladim yinede bi umut valla yenileri cikana kadar kel kalirim zaten normalde az ve zayif saclarim var ins kizim sac yonunden benzemez bana

Oncelikle ALLAH yardimcin olsun canim kilonu sorun etme iyi kotu veriliyo anliyorum seni insan kendini kotu hissedyo ama ole kalcaz diye bisey yok ben hergun evde spor yapiyorum vakit bulursan hep spor yap ve bol bol su ic en onemlisi faydali olan seylerden ye abur cubur hamur islerinden uzak dur... doktor bebisinin disine baktimi dis falanmi cikartiyo acaba eger devam ederse baska bi doktora gotur her doktor bir olmuyo ins hep saglikli olur bebislerimiz

Canım bende senin gibi yaptım ve gercekten ise yarıyor göğsüm boşken bile verdim oğlum mızmızlandı ama sonra süt olusumu artmaya basladı. Hissediyodum koltuk altım ve göguslerim sızlayarak süt doluyodu. Birde su en önemli etken su çok içiyorum nerdeyse her emzirmemde yarım lt.

Burayı bu yüzden seviyorum süpermiş valla cok giremesemde gercekten paylasımlar cok faydalı mutlaka deniyecegim insallah bizdede ise yarar

Canım geçmiş olsun insallah sakinlesmistir bebegin gercekten insan ne yapacagını sasırıyor. Ayrıca kilo meselesini fazla kafana takma hepimizde kaldı simdi emziriyoruz süt olsun diye dikkat etmiyoruz ama eminim biraz spor ve diyetle eritiriz yagları

Benim de oyle olacak muhtemelen ama yine de zor geliyo ise baslamak. Neyseki annelerimiz bakacak en buyuk tesellim o zaten:) Insan herseye alisiyo buna da alisiriz insallah. Sutunu sagabiliyo musun bari isyerinde
sabah emzirip sağıp geliyorum 12 gibi akmaya başlıyo birini sağıyorum birini miniğe bırakıyorum 1 gibi mina geliyo :) sonrasında pek sağmaya vaktim olmuyo akıyo ziyan oluyo ssüt çok üzülüyorum ama napalım hatta ilk gün acemiliğime geldi emzirme sütyeni takmıştım aktı taştı her yerim ıslandı rezil oldum şimdi akıllandım normal süngerli sütyenlerimi takıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…