Ben normalde kizimi 9 9. Bucuk gibi uyutuyodum ama yeni uyudu babasi saolsun cocugun uykuya dalmasina izin vermiyo sevicem diyeanníşler nerdesiniz bebisler uyumadimi daha
Bebislerimizden kendimizi bile unuttuk ama kendimi toparliyrm artik bende normal sogum yaptim suan benimde 5 6 kilo falan fazlam var emzirdigom icin kisamiyorum kendimi ama kilo aldirici seylerden uzak durmaya calisiyorum hamilelikten oncede spor yapiydm yine devam zaten bolda su iciyoruz vercez insArkadaslar hep yavrularimizdan konusuyoruz; kac kiloydu, nasil emdi, ne yedi filan ama kendimizden hic bahsetmiyoruz.
Hamilelikte aldiginiz kilolar ne durumda? Gobekler eridi mi? Diyet yapan var mi? Duzenli spor yapan var mi?
Ben normal dogum yaptim, hala 5 kilo fazlam var. Yediklerime de hic dikkat etmiyorum, canim acayip tatli istiyor. Gun icinde kizimla yuruyus yapiyorum sadece, o da spordan sayilirsa :)
Uyku eğitimi için hep erken olduğunu düşünmüştüm aslında tam zamanıymis, cuma gününe kadar 3-4 te yatan kizim sizden aldığım bilgiler ve okuduğum pek çok şeyden faydalanarak dun gece 1 de yattı, bu gece de 10da uyuyacaktı gazından dolayı 11:30da uyudu iki günde düzelmeye başladı maşallah tebarekallah, elhamdülillah...Canim ayni rutin bende de var, ben duzenli yapmaya calisiorum, arada yapamadigim da oluyor tabi ama istisnalar kaideyi bozmaz.
Bir de su verdigim linktekileri oku canim firsatin olursa;
http://www.mykundak.com/yasa-gore-bebek-uyku-duzeni
İns kuzucugun guzel guzel uyur da annesi uykusunu alir, sen de dinlenirsin.
Allah hepimizden razi olsun canim.
Yatir kaldir metodu neymis canim benide bilgilendirinUyku eğitimi için hep erken olduğunu düşünmüştüm aslında tam zamanıymis, cuma gününe kadar 3-4 te yatan kizim sizden aldığım bilgiler ve okuduğum pek çok şeyden faydalanarak dun gece 1 de yattı, bu gece de 10da uyuyacaktı gazından dolayı 11:30da uyudu iki günde düzelmeye başladı maşallah tebarekallah, elhamdülillah...
inşallah bir hafta içinde ikimiz de huzura kavuşacağız :) sallayarak da uyumadı yatır kaldır metoduyla başladık uyudu, hatta bi ara gazindan uyandı 5 dk sonra tekrar uyudu kendi kendine... yönlendiren arkadaşlar dan Allah razı olsun
Ay mutlu oldum paylaşmak istedim inş böyle devam eder :))))
Canim masallah.. Allah nazardan korusun. Cok sevindim valla okuyunca. İns en kisa surede gazi da gecer de rahat rahat uyur minik prenses :)Uyku eğitimi için hep erken olduğunu düşünmüştüm aslında tam zamanıymis, cuma gününe kadar 3-4 te yatan kizim sizden aldığım bilgiler ve okuduğum pek çok şeyden faydalanarak dun gece 1 de yattı, bu gece de 10da uyuyacaktı gazından dolayı 11:30da uyudu iki günde düzelmeye başladı maşallah tebarekallah, elhamdülillah...
inşallah bir hafta içinde ikimiz de huzura kavuşacağız :) sallayarak da uyumadı yatır kaldır metoduyla başladık uyudu, hatta bi ara gazindan uyandı 5 dk sonra tekrar uyudu kendi kendine... yönlendiren arkadaşlar dan Allah razı olsun
Ay mutlu oldum paylaşmak istedim inş böyle devam eder :))))
Canim google'a Tracy Hogg yatir kaldir yontemi yazarsan karsina istemedigin kadar cok sey cikicak. Basitce anlatmam gerekirse belli bir rutin sonrasi bebegini besigine koyuyorsun ve agladikca kucagina aliosun, susunca yerine koyuosun. Bu uyuyana kadar boyle devam ediyor. Bu yontemi yaparken bebekle konusmuorsun sadece kucagina aliosun.Yatir kaldir metodu neymis canim benide bilgilendirin
2 uyku arası max 3 saat oluyor benim.bir uykudan kalkınca emziriyorum birde yatırmadan önce direk uyku moduna geçiyor zaten.başka türlü uyumayi bilmiyor.gaz sancılarının olduğu zaman doktorumuz bırakın memede dursun sakinles sin memede kendini güvende hisseder demişti öyle yaptık meme delisi oldu bizimkiEmerken uyuduguda oluyo canim sen ne kadar siklikta uyutuyosun mesela sole solim sabah uyaniyo biraz zaman sonra emziriyorum ole vakit geciriyo sonra uykusu geliyo uyutuyorum ben suan 2 bucuk 3 saatte bir emzirmeye calisiyorum o yuzden emzirmeye hep denk gelmiyo
bende kitabı var iyice okudum ve denemeye karar verdim. 30 dk ağladı uyudu 2 kere daha denedim ve sonra pes ettim dayanamadım. Çünkü bu metodu uygularken asla başka yöntemlerle uyumasina izin vermeyin yoksa başa donersiniz diyor kitapta. E gece emziriyoruz sonuçta ben mama vermiyorum.yönteme gör en son 23.00 da mama verip sabah 7 ye kadar besin yok.onun için bana uymadı pek. Birde Bu yöntemi denedikten sonra cocugumun huyu değişti yalnız kalınca agliyor hemen güven sarsıldı biraz galiba. Deneyeceklere önerim kesin kararlı olduktan sonra deneyin yoksa cocugunuzu aglatmaniz yanınıza kar kaliyorCanim google'a Tracy Hogg yatir kaldir yontemi yazarsan karsina istemedigin kadar cok sey cikicak. Basitce anlatmam gerekirse belli bir rutin sonrasi bebegini besigine koyuyorsun ve agladikca kucagina aliosun, susunca yerine koyuosun. Bu uyuyana kadar boyle devam ediyor. Bu yontemi yaparken bebekle konusmuorsun sadece kucagina aliosun.
58 kilo ile hamile kalmıştım 68 kiloyum şu an 10 kilo daha fazlam var.ilk emzirme doneminde 2-3 kilo aldım ben bu aralar yavaş yavaş veriyorum. 63 leri falan görsem mutlu olacagimBebislerimizden kendimizi bile unuttuk ama kendimi toparliyrm artik bende normal sogum yaptim suan benimde 5 6 kilo falan fazlam var emzirdigom icin kisamiyorum kendimi ama kilo aldirici seylerden uzak durmaya calisiyorum hamilelikten oncede spor yapiydm yine devam zaten bolda su iciyoruz vercez ins
Benim de 4 kilom kaldi ama nedense onu bi turlu veremiyorum:) Kizimla ilgilenmekten kendimi unuttum gercekten. Ise baslayinca veririm diye dusunup su anda kendimi kasmiyorum arti emzirdigim icin diyeti asla dusunmem spora gelince havalar cok sicak oldugundan yuruyuse cikamiyorum su aralar. Gobegim de tam gitmedi ama okudugum kadari ile 6 ayda vucut kendini tam olarak toparlarmis gercektende 3.aya gore daha da sikilasti hissediyorum.Arkadaslar hep yavrularimizdan konusuyoruz; kac kiloydu, nasil emdi, ne yedi filan ama kendimizden hic bahsetmiyoruz.
Hamilelikte aldiginiz kilolar ne durumda? Gobekler eridi mi? Diyet yapan var mi? Duzenli spor yapan var mi?
Ben normal dogum yaptim, hala 5 kilo fazlam var. Yediklerime de hic dikkat etmiyorum, canim acayip tatli istiyor. Gun icinde kizimla yuruyus yapiyorum sadece, o da spordan sayilirsa :)
Ne guzel canim ,senin az kalmis kilon. Benim 10 kilo var vermem gereken ve hic kilo veremedim nasil olur bilmiyorum ama benim durum hic ic acici degil. 34 yasinda 17 kiloyla dogurursan olucagi bu iste. Hayatim boyunca 34- 36 bedendim simdi 40 beden oldum. Moralim cok bozuluyor sonra yavruma bakiyorum deger diyorum. Eylulde ise baslicam umarim birkac kilo veririm. Umut dunyasi iste.Arkadaslar hep yavrularimizdan konusuyoruz; kac kiloydu, nasil emdi, ne yedi filan ama kendimizden hic bahsetmiyoruz.
Hamilelikte aldiginiz kilolar ne durumda? Gobekler eridi mi? Diyet yapan var mi? Duzenli spor yapan var mi?
Ben normal dogum yaptim, hala 5 kilo fazlam var. Yediklerime de hic dikkat etmiyorum, canim acayip tatli istiyor. Gun icinde kizimla yuruyus yapiyorum sadece, o da spordan sayilirsa :)
BENİMDE HALA 3 KİLOM VAR HAMİLE KALDIĞIM KİLOMA GÖRE AMA GÖRENLER DAHA FAZLA GÖSTERİYOSUN DİYO ŞUANDA 65-66 GELİYORUM. ÖZELLİKLE POPODA GENİŞLEME OLDU GALİBAArkadaslar hep yavrularimizdan konusuyoruz; kac kiloydu, nasil emdi, ne yedi filan ama kendimizden hic bahsetmiyoruz.
Hamilelikte aldiginiz kilolar ne durumda? Gobekler eridi mi? Diyet yapan var mi? Duzenli spor yapan var mi?
Ben normal dogum yaptim, hala 5 kilo fazlam var. Yediklerime de hic dikkat etmiyorum, canim acayip tatli istiyor. Gun icinde kizimla yuruyus yapiyorum sadece, o da spordan sayilirsa :)
Tatlım üzülme bu dönemlerde ÇOĞU oluyor bu şekilde . Hem çok stres yaparsan olan sütünde gider . Benim kızda aynı emmek istemiyor ben az kilo almasını geçtim kilo vermesinden korkuyorum. Emsin diye neler yapıyorum bilsen . Ayakta hoplatıyorum yada emerken birşeyler gösterip sıkılmamasını ve emmesini sağlıyorum. Dahası olsa onlarıda Yaparım . Pes etmeyi Düşünmüyorum çünkü bu Zaman'ları çok önemli gelişimleri için bu Yüzden bir damla anne sütü dahi alsın isterim.Kizlar moralim cok bozuk hep yaziyordum ya benim kiz emmiyo geriniyo agliyo memeyi verince diye bo tek geceleri emiyordu uyurken. Cumartesi kont. Vardi 350 gr almis dr. Hemen ek gida dedi. Dördüncü ayimiz bitti daha. Neden emmedigiyle ilgili bisey de demiyo yapabilirler diyo 15. Gun sonrada kilo almazsa tahlil yapari dedi cok üzülüyorum her sekilde emzirmeyi denedim. Emzik biberon almiyodu emzige alistirdim. Uykusunda biberon vermeyi denedim cok sukur aldi sutumu sagip biberonla uyutup kandirarak 80-90 cc veriyorum fazlasini icmiyo doyuyomudur mama verenler 150 ml yazmış benimki hayatra icmez herhalde emerken de 3-4 dak. Falan emiyodu. Duzelir mi sizce kızlar neden emmiyo uykuda emiyo aç çünkü ama acim diye aglamiyo uyanikken. Cok Üzgünüm(((((
Evet benim de kilomdan fazlasi gorunuyo ama zamanla normaleBENİMDE HALA 3 KİLOM VAR HAMİLE KALDIĞIM KİLOMA GÖRE AMA GÖRENLER DAHA FAZLA GÖSTERİYOSUN DİYO ŞUANDA 65-66 GELİYORUM. ÖZELLİKLE POPODA GENİŞLEME OLDU GALİBA60 A İNSEM ÇOK İİ OLACAK :)
Sac dokulmesi bende de cok var ve tomar tomar dokuluyo aklima takiliyo ama ne yapabiliriz kiKilo değil de bu saç dökülmesi beni benden alıyor kızlar . Ciddi ciddi kel oluyorum.
Ben 5.ayda dusunuyorum ama gec olur mu bilemedim. 6.ay bana gorede gec gibi. Kimden duyduysam alisamadi yemedi falan diyo cunkuMerhaba anneler ne zamandır uğrayamıyoruz buraya oğlum 4 gün sonra tam 4 aylık olacak kilo boy çok iyi ama ben yavaştan ek gıdalara başladım kızımda 6 ayı beklemiştim çok seçti damak tadı 3-4 aylık oluşuyormuş çünkü var mı ek gıda veren
ewet başladım tatlım neyse ki işim çok yoğun boş kalıp düşünmeye zamanım olmuyo zaman çabuk geçiyo :) öğlenleri emmek için geliyo hasret gideriyoruz akşamda 5 gibi çıkıyorum şimdilik babannemiz bakıyo bikaç güne anneannemiz gelecek ona geçecek tamamen :)Evet benim de kilomdan fazlasi gorunuyo ama zamanla normale
doneriz bence canm. Bu arada ise baslamistin nasil gidiyo canm alisabildin mi
Sac dokulmesi bende de cok var ve tomar tomar dokuluyo aklima takiliyo ama ne yapabiliriz ki
Ben 5.ayda dusunuyorum ama gec olur mu bilemedim. 6.ay bana gorede gec gibi. Kimden duyduysam alisamadi yemedi falan diyo cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?