- 12 Ocak 2015
- 638
- 746
- 103
- 44
Tabii ki ye onu teyzesi :) zevkle oper koklarim:)Âmin CNm
Fındığını yiyebilirmiyim :)) CNm bizim yerimizden bol bol öp kokla mis kokuluyu maşallah Sübhânallah
Canim allah bagislasin bu findigi. Omru uzun, saglikli ve tatli olsun. MasallahHepimizin bebeklerini Allah bagislasin..bu da benim fındıgım :)
Annesi bu kiz cok tatli masallahBuda benim kizim kucuk melegimmmm
Canım sivilce gibiyse sütün yağlı oldugundan çıkıyordur, bizim de 2 ay çıktı simdi yok, ya da isilik olabilir nu acabaOglumun genelde basinda ve kulak arkasinda kirmizi ve alti beze olan divilceler cikiyo. Geciyo 1-2 gune ama bu beze isi canimi sikiyo. Bi bilginiz var mi bu konuda?
Amin canim hepimizin evlatlarini rabbim bizlere bagislasin hep saglikli hayirli uzun omurlu olurlar insaAllahAnnesi bu kiz cok tatli masallah. Allah size bagislasin. Gule gule buyutun canim.
Güzeller güzeli masallahEki Görüntüle 1610898 İşte Meryem'in beni merakta bırakıp aylarsa kız mı erkek mi diye sorduğum Nazlı kızım .. Kocaman merhaba hepimize
Bu nisan bebisleri cok tatlı ya masallahEki Görüntüle 1610910
Buda benim küçük kuzum teyzeleri tüm güzel kızlara öpücük yolluyor erkek arkadaşlarına da selam :)
Güzel yüzlü ya ne güzel gülüyo kuzum masallahBuda benim kuzucugum
Ay bu tam fıstık ya masallah canımHepimizin bebeklerini Allah bagislasin..bu da benim fındıgım :)
Ay pekte süslü masallah Allah bağışlasın canımBuda benim kizim kucuk melegimmmm
Hangi kitap adini verebilir misin?Ben bir çay kaşığı verdim ama ondan önce elma ve armut püresi ile başlamam gerek bir kitap var elimde onu takip edicem ayrıca üç gün elma deneyip beklicem sonra armut şeklinde test edicem birde bunları biraz buharda pişirip sonra püre haline getirince sindirimi daha kolay olur .
Yok isilik degil baya bir şiş sivilceler. Sutun yagli olmasi iyi bisey mi?Canım sivilce gibiyse sütün yağlı oldugundan çıkıyordur, bizim de 2 ay çıktı simdi yok, ya da isilik olabilir nu acaba
Maşallah meleğine , çok bal olmuş annesi çok öpüyorum kuzunu ..Buda benim kizim kucuk melegimmmm
CNm ben avent in bebekler için ürettiği BPA free olan blanderını almıştım ve onunla beraber kitap vermişlerdi ki kitap uzmanlar tarafından Onaylı . İçinde step by step verilmesi gerekenleri yazıyor hatta bu alet buharla da pişiriyor önce pişirip sonra püre haline getirebiliyorsun iki kademesi var oğlumda iken aldım şimdi kızımda da kullanıcam inş.Hangi kitap adini verebilir misin?
Yok isilik degil baya bir şiş sivilceler. Sutun yagli olmasi iyi bisey mi?
Şirin mi şirin delikanlı maşallah CNm . Kocaman muckEki Görüntüle 1611298 Bu da benim kuzum:)
Yavrum yerim senin gülücüklerini maşallahEki Görüntüle 1610910
Buda benim küçük kuzum teyzeleri tüm güzel kızlara öpücük yolluyor erkek arkadaşlarına da selam :)
Amanda aman otururmuş bu delikanlıda maşallah sanadaBuda benim kuzucugum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?