2015 Nisan Anneleri

Kizlar ben bu yulaf ezmesini aldim sanirim cok faydaliymis tattirma olarak vercem yani simdilik gunluk 1 2 kasik vercem ama bunu nasil yapcam bolemi sizinde aldiklariniz
Canim benim kizima verdigim un gibi, ben sadece suyla karistiriyorum. Burada bebekler icin hazir satiliyor. Seninki biraz iri taneli, vermeden once robottan bir gecir onu, un gibi olunca da suyla ya da anne sutuyle karistir. Suyunu azar azar koy ki kivamini ayarlayabilesin.

Benimki cok seviyor yulafi ama 4 gundur tuvaletini yapmadigi icin bugun vermedim. Anne sutunden sonra sanirim biraz bagirsaklarini zorladi. Sen de her gun verme bence.

Tabi canim robottan gecircem ama baska bisey koymuyoruz yani icine dimi anne sutu varsa onla karistirmak daha iyi sanirim bende tadimlik vercem mesela gunde 1 kasikla baslicam zorlamaz heralde sen ne kadar veriyodun

Tabi canim robottan gecircem ama baska bisey koymuyoruz yani icine dimi anne sutu varsa onla karistirmak daha iyi sanirim bende tadimlik vercem mesela gunde 1 kasikla baslicam zorlamaz heralde sen ne kadar veriyodun
Benimki ilk gun 4-5 kasik yedi. Daha sonra artik kasik sayisi artti. Tabi bu dedigim minik bebek kasigi

Ben dun bir kuru kayisiyi yikayip hasladim, robottan gecirdim, yulafin icine koydum, cok guzel tat verdi :) Bagirsaklarini calistirsin diye yaptim ama tik yok henuz.

Bu arada 2-3 damla zeytinyagi koy canim yaparken pureye ki cok kuru olmasin.

Yok canim ya bende ayni sekilde karanlik ve sessiz bi ortamda uyutuyorum. Gece isik acmiyorum konusmuyorum.bi arkadas yazmis ya gunduz cok emse gecer diye Muhtemelen benim bebegimin sorunu o. Karnini gunduz iyi doyurursa kalkmaz diye umut ediyorum. Ah keske emse gunduz guzelce ...

Canım benim oğlumda geceleri saat başı bazen iki saatte bir uyanıyordu dediğin gibi doymadıgı icin uyanıyormus yavrum emmiyodu son zamanlar bende yatarak emzirmeye basladım hem memeyi reddetme olayımız düzeldi hemde iki gündür birkere kalktı sabah 6da emzirip yatırdım hala uyuyor. İnsallah düzelir Canım

Canim benimkide seninki gibi.memesiz uyumuyor bezdirdi beni.bende artik yanina aliyorum veriyorum agzina birlikte uyuyoruz emiyor emiyor birakinca cekiyorum agzindan sabaha kadar uyuyor.iletisime hic gecmiyorum odada cik karanlik oluyor anliyor artik..6 aydan sonra yanimdan ayiricam allah yardimcimiz olsun.

Canim dun gece kizimi uyuttuktan sonra yanina gun icinde giydigim, kokumun sindigi tshirtumu koydum, kizim ona sarilarak uyudu butun gece, sadece normal saatlerinde emmek icin uyandi. Bilmiyorum, belki uyuyacagi vardi da uyudu ama sen de bir dene istersen. Ben bu gece de ayni seyi yapicam.

Ben zaten dogumdan sonra cok oturamadgm icin hep yatarak emmeye alisti yani hep yatarak emiyo. Ne yapsam bilemedim. Sagol canm ins .duzelir.

Bak bi tek bunu denememistim. :)/hicde aklima gelmemisti acikcasi. Tamam bugun deniycem ins sabah yazarim durumu :)

Kizlar malum ek gidaya yeni yeni basliyoruz bicogumuz baslamadi bile. Surda az bi zaman kaldi yaz meyvelerinn bitmesine. Bebislerimizin tam guzelce yemeye basladiklari zaman meyve olmucak cok fazla. Bu konuda bi care dusunen uygulayan var mi? Buzluga pure yapip atanlar varmis sizde yapiniz mi iyle seyler.

kizlar gogsumde sut dugumlenmesi oldu cok aciyor nazardan yada canin bisey cekmis yememissindir diyorlar.bilemedim napsam tikandi resmen benim sipada iyice cekip bosaltmiyo

kizlar gogsumde sut dugumlenmesi oldu cok aciyor nazardan yada canin bisey cekmis yememissindir diyorlar.bilemedim napsam tikandi resmen benim sipada iyice cekip bosaltmiyo
bende de birkac kez oldu canım, hatta ilk çocugumdan da biliyorum, araştırmıştım daha önce, mutlaka sağmaya çalış, pompa yoksa da elinle duş almak da rahatlatıyor, kanalları açıyor, bir de bebeğini emekleme pozisyonunda emzirmeye çalış, süt daha kolay akıyor o şekilde, biraz zaman alir ama iki güne gecer inşallah, gecmiş olsun...

meyve sebzeyi mevsiminde, doğal olarak tüketmek en güzeli, buzluga girdiginde besleyiciligi olacağını sanmiyorum canım, elma, armut, muz da onlar için yeterli olur ilk başta zaten, daha sonra da mandalina, portakal suyu veririz, benim iki çocugum da nisan dogumlu, hic yapmadim öyle şeyler...

Canim gecmis olsun. Hic boyle bir sey gelmedi basima ama duydugum kadariyla gogsundeki sutu mutlaka bosaltman lazim yoksa iltihap yapar. Pompan yoksa bile elinle masaj yapa yapa sag.

Selam kızlar ek gıda verenler neler yediriyorlar bebişlerine

ben şimdilik yoğurt tattırıyorum, bu sabah tuzsuz lor peyniri tattırdım ama pek begenmiyor sanki, yüzünü ekşitiyor , gecen gün de haşlanmış patatese yaptı aynısını, onun dışında erik, armut, kavun tattırdım onlara bayılıyor, biz yerken saldırıyor nerdeyse :)

Bende pes etim yanimda yatıyor sürekli agzinda. Ama yan yatmaktan artık belim kirildi. Bu gece daha az emzirdim inat ettim ac olmadikca vermedim salladim uyuyana kadar. Yani ya meme ya sallanmak iki sekildede beni uyutmuyor

Elma armut avokado kayisi nektari uzum karpuz kavun seftali patates havuc yogurt lor yumurta sarisi kizimin yedigi seyler. Maşallah. Bu hafta her sabah bzmle kahvaltı yapiyor. Yumurta sarisi ve benim yaptigim lorla. Oglen meyve puresi ikindi yogurt aksam uzeride yulafli muhallebi yiyor. Onceleri hep tattirdim ama bu hafta ogun kacirmadik. Bi gun sebze bi gun meyve püresi veriyorum cunku kabiz oluyor kabiz degilde kakasi sertlesti kati gida yedigi için. Sebze purelerine zeytinyağı katiyorum. Bes bucuk aylik oldu su an icin ogun miktarlari yarim cay bardagi herseyden giderek articak. Muz hic vermedim kabiz olasiligi yüksek olduğu için. Kizlar bevislerin muhallebisini mutlaka yulaf unuyla yapin en besleyici tahil. Yulaf ununu suyla biraz pisirip yediriyoruz. Istersek tatlandirmak icin icine meyve püresi katabiliriz.

MasaAllah subhanAllah. Yiyorsa ne mutlu sana benim kizim 4,5 aylik oldu 6 kilo sin ay 350 gr alinca dr ek gida ya baslayalim dedi cunku uyanikken gunduzleri beni emmek istemiyo almiyo memeyi. yogurt meyvw puresi ve kasik mamasi na basla dedi doktor. Ama hepsine surat burusturuyo aptamil mama verdim uyutup uyaninca 1 saat sonra kusuyo her seferinde . Vucudu kabul wtmiyo herhalde. Yalniz buyutmwye calisiyorum. Sütümu sagip uyutup boberonla veriyorum gunde uc defa ama az aliyo Beslenemicek diye endişe etmekten vok bunaldim. Bana da bi Önerin var mi nasil alisip yicek Bizim icin erken mi. Herkes unla muhallebi yap diyo sivi olsun biberonla ver diyo korkuyorum denemeye hic tecrubem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…