2015 Nisan Anneleri

hayırlı olsun arkadaşım hoşgeldin aramıza Allah tamamına erdirsin

Merhaba Kızlar.. Hepinize sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum..

Hamileliğimi hissettiğim andan itibaren arada gelip bakıyordum ama kesinleşmeden gelmek istemedim.

Çok şükür 16'sında keseyi gördük, 29'unda da kalp atışlarını duydum...

Liste için bilgilerimi ilgili arkadaşa mail atacağım.. Umarım mutlu ve huzurlu bir hamilelik geçiriziz.

Kizlar bende 2012 mayis annesiyim dunyalar guzeli bir kizim var....
Simdi bakalim cinsiyetimiz ne olacak...
Mide bulantilarim var yine
Ilk gebeligimdeki gibi ilaclar serumlar
Umarim bunda da 9 ay kusmam....
Herkese merhaba

Hoş geldin. Ben de 2012 Mayıs annesiydim. KK da da bir süre Mayıs anneleri ile yazışmıştım.

Allah tamamına erdirsin aramıza hoşgeldiniz gözünüz aydın

Hoş geldin. Ben de 2012 Mayıs annesiydim. KK da da bir süre Mayıs anneleri ile yazışmıştım.
Hosbulduk.... ben dogumdan sonra pek giremedim....epey bulusmalarimizda olmustu bebeklerimiz 5 6 aylikken:)))
Sizi hatirliyorum ama hakkinizda bilgim yok mayis findiginin adi neydi ordan hatirlarim:)))))

Hosbulduk.... ben dogumdan sonra pek giremedim....epey bulusmalarimizda olmustu bebeklerimiz 5 6 aylikken:)))
Sizi hatirliyorum ama hakkinizda bilgim yok mayis findiginin adi neydi ordan hatirlarim:)))))

Benim kızımın adı Merin. Ben 5-6 ay kadar kk da durup sonra face grubuna geçmiştim, onun için o gruptan çok az kişiyi hatırlıyorum.

HAYIRLI OLSUNNNN ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİNNN HOŞGELDİN ARAMIZAAA :)

Hoş geldin.

2 ay tatilden sonra seminerin ilk gununu bitirdik kizlar sozde kimseye hamileligimi soylemeyecektim ama arkds ruyamda hamile gordum seni cok mutluydun deyince duramadim soyledim ) okuldaki herkes biliyo hayirlisi olur ins ) velilerim de ogretmen hamile falan olmasin demis arkdslara )

Ben söylemedim kimseciklere.Kalp atışını duyana kadar paylaşmak istemiyorum korkuyorum ne olur ne olmaz diye

Yeni anneler hosgeldiniiizzzzz
Hepinizi tebrik ediyorum saglikla kucagimiza aliriz insallah..

Ben bir hafta yokum kizlar. Yurtdisindan girme imkanim olmayabilir.. bebislerinize ve kendilerinize cok iyi bakin...

Gorudmek uzereeeee

Yeni anneler hosgeldiniiizzzzz
Hepinizi tebrik ediyorum saglikla kucagimiza aliriz insallah..

Ben bir hafta yokum kizlar. Yurtdisindan girme imkanim olmayabilir.. bebislerinize ve kendilerinize cok iyi bakin...

Gorudmek uzereeeee

Hadi hayırlı yolculuklar cnm bebişe dikkat et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…