2015 Nisan Anneleri

Sek cam sise gunluk sut kullaniyorum ben. Bugun de ayni markanin keci sutunden denedim sonuc basarili oldu.
Tatlim ya bende sutasla yaptim sonra sek dediler ondan bir sise aldim ama bozuk cikti ilitmak icin tencereye koydum aninda curudu dedim nasil ginluk sut bu sonra gene sutasla yaptim orda bir ablaninda bebegi varmis kay keci sutunden yapiyormus cok daha iyi dedi bende sizlere bir soruyum dedim hangi markayla yapiyorsunuz

Kizlar bebegime 2-3 kere yulaf mamasi verdigimi soylemistim daha once, hic kusma filan olmamisti.

3 gun once ev yapimi yogurt verdim, gece uyudu ve uykusunda asiri kustu. Yogurt dokundu herhalde dedim. Bugun de yulaf mamasi verdim, ne zamandir vermiyordum, gece uykusuna yatirdim, 1.5 saat sonra yine asiri kustu uykusunda.

Sanirim benimkinin midesi kabul etmiyor anne sutu disinda bir seyi. Ben pes ediyorum 6. aya kadarCarsaf, pijama degistirmekten helak olucam yoksa.

Usutmus olabilirmi canim

Yok canim, zaten yuruyus disinda evden cikmiyoruz, esim ve benim disimda da kimseyi gormuyor. Belki yedirip yatirdigim icin oluyor, bilemiyorum ama artik gunduz yedirmeye de cesaretim yok. Biraz daha bekliyim en iyisi ben.
Anladim canim dedigin gibi belki bunye kabul etmiyodur bende yulaf aldim yedirmeyi dusunuyordum bakalim denicem

Kizlar kizimin ust yan disleri ve alt yan disleri cok belli, resmen bembeyaz ve siskin adeta 'biz buradayiz' der gibi; 1 haftadir da salyasi cok artti, el surekli agizda. İlk once yan disler patlar mi? Boyle bir sey duydunuz mu hic?

Arkadaşlar facebookta ayrı bir grup var mı acaba? Sanki bi arkadaş bahsetmişti orası daha güncel olur aslında. Link verseniz takip etsek olur mu?

Arkadaslar oglum 5.5 aylik oldu sizin bebekleriniz oturmaya basladimi benim oglum destekli bile oturamiyor one egiliyor bi kere denedik ikiye katlandi cocuk sonrada denemedimbi sorun mu var ki

Arkadaslar oglum 5.5 aylik oldu sizin bebekleriniz oturmaya basladimi benim oglum destekli bile oturamiyor one egiliyor bi kere denedik ikiye katlandi cocuk sonrada denemedimbi sorun mu var ki
Benim kizim 2 gun sonra 5. ayini bitircek destekli oturabiliyor bayagidir ama sagina donmeye calisiyo iyice donuyo ama tam degil onun disinda diger donmeleri yok bunu taktim kafaya her bebek farkli olur tabi ama simdiye kadar saga ve sola tam donmesi gerekir diye dusunuyorum

Benim bebegimde 5.5 aylik benimkide one egiliyor cok normal bence annem kucagina yastk koymalisin dedi anca oyle oturur bende oyle yapiyom egilemiyo yoksa oda one asiyor

Arkadaşlar facebookta ayrı bir grup var mı acaba? Sanki bi arkadaş bahsetmişti orası daha güncel olur aslında. Link verseniz takip etsek olur mu?
Canım 2015 nisan anneleri olarak grup var ama kapalı kimse göremiyor. Rüya serin grubun kurucusu faceten ona msj yazarsan seni ekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…