Tatlim ya bende sutasla yaptim sonra sek dediler ondan bir sise aldim ama bozuk cikti ilitmak icin tencereye koydum aninda curudu dedim nasil ginluk sut bu sonra gene sutasla yaptim orda bir ablaninda bebegi varmis kay keci sutunden yapiyormus cok daha iyi dedi bende sizlere bir soruyum dedim hangi markayla yapiyorsunuzSek cam sise gunluk sut kullaniyorum ben. Bugun de ayni markanin keci sutunden denedim sonuc basarili oldu.
Usutmus olabilirmi canimKizlar bebegime 2-3 kere yulaf mamasi verdigimi soylemistim daha once, hic kusma filan olmamisti.
3 gun once ev yapimi yogurt verdim, gece uyudu ve uykusunda asiri kustu. Yogurt dokundu herhalde dedim. Bugun de yulaf mamasi verdim, ne zamandir vermiyordum, gece uykusuna yatirdim, 1.5 saat sonra yine asiri kustu uykusunda.
Sanirim benimkinin midesi kabul etmiyor anne sutu disinda bir seyi. Ben pes ediyorum 6. aya kadarCarsaf, pijama degistirmekten helak olucam yoksa.
1800g 44cm2,800 kg 48 cm Doğdu kızım .. Sizin ?
Yok canim, zaten yuruyus disinda evden cikmiyoruz, esim ve benim disimda da kimseyi gormuyor. Belki yedirip yatirdigim icin oluyor, bilemiyorum ama artik gunduz yedirmeye de cesaretim yok. Biraz daha bekliyim en iyisi ben.Usutmus olabilirmi canim
maşallahhh süphanallahhhh çok tatlı bu kızzz yaaaaaEki Görüntüle 1634946
Anam abimde alamadığı hevesi benim Üzerimde deniyor yine taktı takıştırdı atta
Anladim canim dedigin gibi belki bunye kabul etmiyodur bende yulaf aldim yedirmeyi dusunuyordum bakalim denicemYok canim, zaten yuruyus disinda evden cikmiyoruz, esim ve benim disimda da kimseyi gormuyor. Belki yedirip yatirdigim icin oluyor, bilemiyorum ama artik gunduz yedirmeye de cesaretim yok. Biraz daha bekliyim en iyisi ben.
Erken doğum mu .? Maşallah yine iyi1800g 44cm
Masallah cok tatli oturmusta pasa rabbim saglik versin yavrularimizaKizlar buda benim oglum:)
MasallahKizlar buda benim oglum:)
Benim kizim 2 gun sonra 5. ayini bitircek destekli oturabiliyor bayagidir ama sagina donmeye calisiyo iyice donuyo ama tam degil onun disinda diger donmeleri yok bunu taktim kafaya her bebek farkli olur tabi ama simdiye kadar saga ve sola tam donmesi gerekir diye dusunuyorumArkadaslar oglum 5.5 aylik oldu sizin bebekleriniz oturmaya basladimi benim oglum destekli bile oturamiyor one egiliyor bi kere denedik ikiye katlandi cocuk sonrada denemedimbi sorun mu var ki
Benim bebegimde 5.5 aylik benimkide one egiliyor cok normal bence annem kucagina yastk koymalisin dedi anca oyle oturur bende oyle yapiyom egilemiyo yoksa oda one asiyorArkadaslar oglum 5.5 aylik oldu sizin bebekleriniz oturmaya basladimi benim oglum destekli bile oturamiyor one egiliyor bi kere denedik ikiye katlandi cocuk sonrada denemedimbi sorun mu var ki
Canım 2015 nisan anneleri olarak grup var ama kapalı kimse göremiyor. Rüya serin grubun kurucusu faceten ona msj yazarsan seni ekler.Arkadaşlar facebookta ayrı bir grup var mı acaba? Sanki bi arkadaş bahsetmişti orası daha güncel olur aslında. Link verseniz takip etsek olur mu?
35+6da sezeryanla aldılar. Karnında beslenemiyordu. Gelişimi gerideydi.Erken doğum mu .? Maşallah yine iyi
Evet oturuyor teyzesi hepimizinkine saglik versin rabbim.Masallah cok tatli oturmusta pasa rabbim saglik versin yavrularimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?