Ins doner yatmak istemiyo oturmayi seviyo arada oturtuyorum bide donerse rahatlicamDoner annesi yavas yavas benimkide 5 aylikken tam donemiyordu anca sag sol okadar simdi yeni yeni tam donuyo sonra bana bagriyo bi bakiyom ters donmus oyuzden yere battaniye serdim uzerinede carsaf takiliyo oyle o o pozisyonu hic sevmiyiyo hemen agliyo sikiliyo nasil emeklicek bilmem artik bu arada 1 hafta sonra 6 aylik olcaz
Canım masallah ne kadar guzel olmus.ellerine saglik.Çok sağolun Can'lar çok özenmiştim gerçekten içime sindi evet kuzenler arkadaşım etlim hep peşpeşe bebişlerimiz oldu hepsi beraber büyücekler denk geldi çok güzel darısı sizlerin başına öpüyoruz hepinizi
Cok cok gecmis olsun canim insan o durumda en cok yavrusunu dusunuyor benimde pazar gunu mutfagimda yangin cikti hemen yavrumu aldim balkona ciktim esim sondurdu gercekten verilmis sadakalarimiz varmis rabbim boyle seyler yasatmasin seni cok iyi anliyorum Allah esirgesin birdaha gostermesin cok gecmis olsun Allah hic bir evladi anasiz hicbir anayida evlatsiz birakmasin cok xukur iyisinizKizlar dun burada yani bodrum da sel oldu. Ben de araba kullaniyordum selin ortasinda yavrumla kalakaldik. Cok korktum allah hepimizi once yavrusuna sonra ailesine bagislasin. Selin icinde sadece buna dua ettim. Buyuk tehlike atlattik. En onemli sey artik yavrularimiz icin hepimizin cok iyi olmasi lazim. Herkese sevgiler.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUNN NELER DÜŞÜNDÜĞÜNÜ TAHMİN EDEBİLİYORUMKizlar dun burada yani bodrum da sel oldu. Ben de araba kullaniyordum selin ortasinda yavrumla kalakaldik. Cok korktum allah hepimizi once yavrusuna sonra ailesine bagislasin. Selin icinde sadece buna dua ettim. Buyuk tehlike atlattik. En onemli sey artik yavrularimiz icin hepimizin cok iyi olmasi lazim. Herkese sevgiler.
Kizlar dun burada yani bodrum da sel oldu. Ben de araba kullaniyordum selin ortasinda yavrumla kalakaldik. Cok korktum allah hepimizi once yavrusuna sonra ailesine bagislasin. Selin icinde sadece buna dua ettim. Buyuk tehlike atlattik. En onemli sey artik yavrularimiz icin hepimizin cok iyi olmasi lazim. Herkese sevgiler.
Cok cok gecmis olsun canim insan o durumda en cok yavrusunu dusunuyor benimde pazar gunu mutfagimda yangin cikti hemen yavrumu aldim balkona ciktim esim sondurdu gercekten verilmis sadakalarimiz varmis rabbim boyle seyler yasatmasin seni cok iyi anliyorum Allah esirgesin birdaha gostermesin cok gecmis olsun Allah hic bir evladi anasiz hicbir anayida evlatsiz birakmasin cok xukur iyisiniz
Amin canim cok tesekkurler. Size de cok gecmis olsun.Cok cok gecmis olsun canim insan o durumda en cok yavrusunu dusunuyor benimde pazar gunu mutfagimda yangin cikti hemen yavrumu aldim balkona ciktim esim sondurdu gercekten verilmis sadakalarimiz varmis rabbim boyle seyler yasatmasin seni cok iyi anliyorum Allah esirgesin birdaha gostermesin cok gecmis olsun Allah hic bir evladi anasiz hicbir anayida evlatsiz birakmasin cok xukur iyisiniz
Cok korktum canim. Allah hicbir anneye boyle birsey yasatmasin.ÇOK GEÇMİŞ OLSUNN NELER DÜŞÜNDÜĞÜNÜ TAHMİN EDEBİLİYORUM
Amin canim cok sagol.Çok geçmiş olsun kızlar Allahımkorusun yavrularımızı bize bağışlasın
Büyük geçmiş olsun Allah korusun bizi e bebişlerimizi.. Verilmiş verilecek sadakan varmış ..Kizlar dun burada yani bodrum da sel oldu. Ben de araba kullaniyordum selin ortasinda yavrumla kalakaldik. Cok korktum allah hepimizi once yavrusuna sonra ailesine bagislasin. Selin icinde sadece buna dua ettim. Buyuk tehlike atlattik. En onemli sey artik yavrularimiz icin hepimizin cok iyi olmasi lazim. Herkese sevgiler.
Cok sagol canim. Aynen verilmis sadakamiz varmis.Büyük geçmiş olsun Allah korusun bizi e bebişlerimizi.. Verilmiş verilecek sadakan varmış ..
Cok cok gecmis olsun. Allah beterinden korusun canim.Kizlar dun burada yani bodrum da sel oldu. Ben de araba kullaniyordum selin ortasinda yavrumla kalakaldik. Cok korktum allah hepimizi once yavrusuna sonra ailesine bagislasin. Selin icinde sadece buna dua ettim. Buyuk tehlike atlattik. En onemli sey artik yavrularimiz icin hepimizin cok iyi olmasi lazim. Herkese sevgiler.
Aminn. Cok gecmis olsun..verilmis sadakaniz varmisCok cok gecmis olsun canim insan o durumda en cok yavrusunu dusunuyor benimde pazar gunu mutfagimda yangin cikti hemen yavrumu aldim balkona ciktim esim sondurdu gercekten verilmis sadakalarimiz varmis rabbim boyle seyler yasatmasin seni cok iyi anliyorum Allah esirgesin birdaha gostermesin cok gecmis olsun Allah hic bir evladi anasiz hicbir anayida evlatsiz birakmasin cok xukur iyisiniz
Aynı foto tekrar nasıl konuldu anlamadım:) eklemedim sandım eklemişim meğerAnneler , bebişlere bayramlıklar neler aldınız :)) bizimki bu :)Eki Görüntüle 1639074 Eki Görüntüle 1639074 Eki Görüntüle 1639074
Cok sagol canim. Amin hepimizinkini korusun.Cok cok gecmis olsun. Allah beterinden korusun canim.
Cok gecmis olsun canim.Kizlar dun burada yani bodrum da sel oldu. Ben de araba kullaniyordum selin ortasinda yavrumla kalakaldik. Cok korktum allah hepimizi once yavrusuna sonra ailesine bagislasin. Selin icinde sadece buna dua ettim. Buyuk tehlike atlattik. En onemli sey artik yavrularimiz icin hepimizin cok iyi olmasi lazim. Herkese sevgiler.
Canim cok gecmis olsun, Allah korumus valla.Cok cok gecmis olsun canim insan o durumda en cok yavrusunu dusunuyor benimde pazar gunu mutfagimda yangin cikti hemen yavrumu aldim balkona ciktim esim sondurdu gercekten verilmis sadakalarimiz varmis rabbim boyle seyler yasatmasin seni cok iyi anliyorum Allah esirgesin birdaha gostermesin cok gecmis olsun Allah hic bir evladi anasiz hicbir anayida evlatsiz birakmasin cok xukur iyisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?