2015 Nisan Anneleri

Kızşar bu arada ben ay basında işe baslamam lazımdı bu ay şirkete gidip istifamı verdim bakacak kimse yok annem yakında ama o da şeker hastası bir gün iyi bir gün kötü sürekli bakmaya güvenemedi kendine birde sanah 7 de fln evden çıkıp akşam 8 e doğru eve gelceltim yol mesafede var çok zor olcaktı zaten nasıl bırakırım diyede düşünüyordum mecburen ayrıldım işten maddi açıdam biraz sıkışcaz ama oğlumun hep yanında olmak istedim hayırlısı Allah hepimiZin yardımcısı olsun

7. Ay ölçümlerimiz 7,280 kg boy 69 cm ..
Devlet hast gittik dr sadece muayene etti kilosuna baktı daha doğrusu tartıya koyunca masasına gitti ben okudum .. Boyuna bakması için ben söyledim yani çok ilgili bir dr of sadece iş görülsün bitti .. Bunun içinde sağlıkl ocağına gidin diyor .. Hiç bişi demeden çıktık geldik biz de .. Denecek çok laf vardı aslında .. Neyse bu ay da böyle geçti şükür 480 gr almış bu ay boyu da 4/5 cm uzamış buna çok şaşırdım .. Ek gıda tam gaz devam demek ki iyi gidiyoruz ..

Şehriye çorbasını Nasıl yapıyorsun ? Tarif :)
Canim bir tatli kasigi kiymayi 1 bardak suda kaynatiyorum yemeklik dogranmis soganin kucuk bir parcasinida atiyorum tat versin diye yedirmiyorum kiymalar pisince sehriye atiyorum tel sehriye denemedim arpa sehriyeyle yaptim sehriyelerde pisince cok az ds zeytin yagi malumm etin zaten biraz yagi cikiyor tat versin diye okadar afiyetle yiyoo ben azcik tuz koyuyorum ama yoksa migfesi bulaniyo kusuyo sen bir tuzsuz dene istersen yemesine bagli

Kizlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz benimki memede uyuyo baska turlu uyumuyo
Benimkinde memede uyuyor başka türlü uyumuyor ilerleyen Zaman'larda biraz zor olcak galiba başka türlü uyumayı bilmiyor çünkü yalnızının bebeğim böyle uyumaya alıştı sanıyorum genelde herkes aynıymış ben ayakta da hiç sallamadım alışmasın diye

Canim kusura bakma simdi cevap veriyorum ek gidaya baslamistim 4bucuk aylikken basladik 2 3 kasikla baslayip arttrdimda bunu bi ogun olarakmi yapsam diye dusunmustum simdi oglen corba ikindin yogurt yada meyve sularindan veriyorum

Yaa yanliz degilmisim desene ya aslinda memede uyumasi iyi en azindan emiyo hem sut iciyo hem sutumuzun gelmesini sagliyo ama iste kollarim kopuyo agirlastilar artik yarim saate anca memede uyuyo baska turlu uyuma bilmiyo

Benimki maalesef asla memede uyumuyor uyuduktan sonra emziriyorum o da bazen emmiyo bile genelde kucakta gezerek uyuyor

Canim kusura bakma simdi cevap veriyorum ek gidaya baslamistim 4bucuk aylikken basladik 2 3 kasikla baslayip arttrdimda bunu bi ogun olarakmi yapsam diye dusunmustum simdi oglen corba ikindin yogurt yada meyve sularindan veriyorum
Olsun canim nedemek 2 ogun veriuorsun gayet iyu bence sofradada azar azar tattirabilirsin canim azcik patatesten yiyebilecegi mesela kahvaltida az peynirle basla minicik yumurta sarisi 2 hafta sonra tam yumurta azicik corbalqrina kiyma koy meyvayi su olarak basladiysan puresine gec muzu ez catalla azcik anne sutu yada formul sutle sulandir yada armutun suyuyla elma armut puresi yap elmayi biraz zor yutuyolarda armut iyi sebze pureleri cok vitaminli onlardan tattir canim yavas yavas hepsine alisir artik

Kizlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz benimki memede uyuyo baska turlu uyumuyo
Çorbayı blandırdan geçiriyor Musun?
Benim kız beşikte sallanma delisi ahhh ahhhh en derin yaram. 7/24 sallanan bi kız .. Beşik durunca uyanan .. bende artık ilk gece beşikte sallayarak uyutuyorum sonra ilk memede yanıma alıyorum uykuya devam gece mızıklasın ya emziğini veriyorum ya da emziriyorum öyle uykuya devam o da bende öbür türlü ne uykumu alabiliyorum ne dinlenebiliyordum..

Arkadaslar herkesin kendi cocugu tabi ki en dogru karari siz verirsiniz, yanlis anlasilmak istemem ama meyvanin suyu yerine meyvanin kendisini vermek hem daha besleyici hem daha saglikli degil mi? Bir de biberonla vermeyin diyorlar meyva suyunu da, ilerde dis curuklerine neden olabilirmis.

Bu arada bizim ebemiz ilk disiniz cikar cikmaz dis fircalamaya baslamaniz lazim dedi. Ben 1-1,5 yasinda baslaniyor saniyordum. Aranizda dis fircalayan var mi?

M mry87 benim oğluşun 4 dişi çıktı :) bende nette temiz bir bezle yani ince bir tülbentle silinmeli diye okumuştum ama doktorumuz bişeyyapmanıza gerek yok dedi fırçalama için daha çok küçükler zaten dediğin gibi 1-1.5 yasında ancak

Yok canim puturlulere alissin diye blendr kullanmiyorum hic zaten sehriye kayganya yutabiliyo tek tek basla once yutmasina bak kiymayi sadece susam tanesi kadar ayarla o biraz sertya kolay yutsun ikisini suyuyla beraber ver sehriye tokta tutar sen isinde zormus ya devamli salla Allah kolaylik versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…