Bi ara cok guzel adimlar atiyodu simdi ziplamayi kesfetti ayakta tutunca ziplamaya basliyorCanim peki adim atiyormu?Oglumla bas edemiycem heralde.
Canim bir tatli kasigi kiymayi 1 bardak suda kaynatiyorum yemeklik dogranmis soganin kucuk bir parcasinida atiyorum tat versin diye yedirmiyorum kiymalar pisince sehriye atiyorum tel sehriye denemedim arpa sehriyeyle yaptim sehriyelerde pisince cok az ds zeytin yagi malumm etin zaten biraz yagi cikiyor tat versin diye okadar afiyetle yiyoo ben azcik tuz koyuyorum ama yoksa migfesi bulaniyo kusuyo sen bir tuzsuz dene istersen yemesine bagliŞehriye çorbasını Nasıl yapıyorsun ? Tarif :)
emerken uyuyor, bazen de zorlanırsa ayağımda sallıyorum, aslında sallamıyordum ama abimiz sağolsun gürültü yaparsa mecburen tekrar uyutmak için sallıyorum...Kizlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz benimki memede uyuyo baska turlu uyumuyo
Canim benimkide memede uyuyor ama bu aralar ayagimda salliyorum iyi oluyor.dinleniyorum bendeKizlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz benimki memede uyuyo baska turlu uyumuyo
benimkide memede uyuyor canım çok nadir bazen ayakta sallayarak uyuduguda oluyorKizlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz benimki memede uyuyo baska turlu uyumuyo
Benimki geceleri memede uyuyo ama gündüzleri kucakta uyuyo maalesef.ağırlaştıkça zorlanıyorum çokKizlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz benimki memede uyuyo baska turlu uyumuyo
Benimkinde memede uyuyor başka türlü uyumuyor ilerleyen Zaman'larda biraz zor olcak galiba başka türlü uyumayı bilmiyor çünküKizlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz benimki memede uyuyo baska turlu uyumuyo
Canim kusura bakma simdi cevap veriyorum ek gidaya baslamistim 4bucuk aylikken basladik 2 3 kasikla baslayip arttrdimda bunu bi ogun olarakmi yapsam diye dusunmustum simdi oglen corba ikindin yogurt yada meyve sularindan veriyorumBenim tavsiyem ek gidaya baslaman hem yutma cigneme refleksi gelisir hayati boyunca surdurecegi hemde yeme aliskanligi yoksa yediremezsin bebek icin olan herseyden tattir artik buyuduler ve cok hareketliler daha cok kaloriye ve enerjiye ihtiyaclari var 6. Aydan sonra anne sutu sadece suttur okadar sen sadece sut icerek nasil beslenemessek oda oyle canim oyuzden alissin ver ogun ve saat belirle ilk baslangic icin zaten gunde bir kati gida zaten tutar onu geri kalan zamanda emzir ve ogun miktarini artir bir kati gidadan 2 yap 3 ve 4 osekilde ilerle biyanda sutunu kesmemis hemde bebege cok yuklenmemis olursun ben 5. Ayinda sadece kati gida yogurtla basladim gunde 6 7 kasik bide elma armut seftali suyu 3 gun testine uyarak basladim ve arttirdim simdi 4 kati gida veriyorum kahvalti sebzesi meyvesi ve yogurdu geri kalandada emzirme ve sabaha kadar 2 3 saate bir emzirme
Olsun canim nedemek 2 ogun veriuorsun gayet iyu bence sofradada azar azar tattirabilirsin canim azcik patatesten yiyebilecegi mesela kahvaltida az peynirle basla minicik yumurta sarisi 2 hafta sonra tam yumurta azicik corbalqrina kiyma koy meyvayi su olarak basladiysan puresine gec muzu ez catalla azcik anne sutu yada formul sutle sulandir yada armutun suyuyla elma armut puresi yap elmayi biraz zor yutuyolarda armut iyi sebze pureleri cok vitaminli onlardan tattir canim yavas yavas hepsine alisir artikCanim kusura bakma simdi cevap veriyorum ek gidaya baslamistim 4bucuk aylikken basladik 2 3 kasikla baslayip arttrdimda bunu bi ogun olarakmi yapsam diye dusunmustum simdi oglen corba ikindin yogurt yada meyve sularindan veriyorum
Oo senin isin daha zormus arkadasimBenimki maalesef asla memede uyumuyor uyuduktan sonra emziriyorum o da bazen emmiyo bile genelde kucakta gezerek uyuyor
Çorbayı blandırdan geçiriyor Musun?Kizlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz benimki memede uyuyo baska turlu uyumuyo
Benimki de bazen memede, bazen ayakta, bazen kucakta. Hanimefendinin keyfine bagliyiz yaniKizlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz benimki memede uyuyo baska turlu uyumuyo
Yok canim puturlulere alissin diye blendr kullanmiyorum hic zaten sehriye kayganya yutabiliyo tek tek basla once yutmasina bak kiymayi sadece susam tanesi kadar ayarla o biraz sertya kolay yutsun ikisini suyuyla beraber ver sehriye tokta tutar sen isinde zormus ya devamli salla Allah kolaylik versin canimÇorbayı blandırdan geçiriyor Musun?
Benim kız beşikte sallanma delisi ahhh ahhhh en derin yaram. 7/24 sallanan bi kız .. Beşik durunca uyanan ..bende artık ilk gece beşikte sallayarak uyutuyorum sonra ilk memede yanıma alıyorum uykuya devam gece mızıklasın ya emziğini veriyorum ya da emziriyorum öyle uykuya devam o da bende öbür türlü ne uykumu alabiliyorum ne dinlenebiliyordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?