Tamam canim takip etcem saolbıızmkıde oyle canım ya bn evdeyken sureklı kollarını sallama bana gelme ıstegı erıyorum resmen. aşk bunlar ya.. bagımlı olmaları kotu tabı onemlı olan guvenlı baglanma olmasıymıs. ınstagram varsa pedagoganne-akademısyenanne-adem_gunes-prof dr bengi semerci hesaplarını takip edin bebek gelişimi ve güvenli bağlanmayla ilgili yazılar yazıyorlar cok bılgılenıyorum
Ben migrostan almistim. Ihlamurla ya da devam sutuyle islatiyorum.Saol canim ihlamirla islatiyosun demi recel iyiymis sekersiz olmasi butun marketlerde varmi acaba
Ayni sekilde canim uyku egitimi veremiyorum yani verdirmiyo yada benmi yapamiyorum ama agliyo cok dayanamiyorum yada kendim cok yorgun oluyorum uyusunda yetrki diye ustune dusmuyorum dinlenmek istiyorum cunku ginduz cok az uyuyolar ve devamli ilgi ve oyun istiyo kucak istiyo hem stres hem yorgunluk yataga zor atiyorum kendimiBenimki 2 kere uyuyor ama suresi belirsiz. Yani uykular 45 dk da surebilior, 2 saati de bulabiliyor.
karacanur Dogum yapmadan once cok buyuk konusuodum; kesinlikle uyku egitimi vericem, sallamicam ve 40 i cikinca odasinda yaticak filan diyordum! Su an butun buyuk lokmalarimi bi guzel yutuorum
Benimki geceleri memede uyuyo ama gündüzleri kucakta uyuyo maalesef.ağırlaştıkça zorlanıyorum çok
Benimki isterse emerek uyur yoksa kucakta gezerek ayni zamanda gezerken sallanarak uyuyor nasıl bıraktıracağız bu kucağı gitgide agirlasiyorlarBenimki maalesef asla memede uyumuyor uyuduktan sonra emziriyorum o da bazen emmiyo bile genelde kucakta gezerek uyuyor
Benimki sabah 7-8 gibi uyanır 2-3 saatte bir 1-2 saat uyur . Sadece aksam 6-7 gibi yarım saat uyur günde 3 kere yani gece uykusuna da bu sıralar zor geçiyor dişlerimiz çıkacak sanırımPekii bebişleriniz gündüz kac defa uyuyor, benimki iki uykuya düşürmeye çalışıyor bu ara, uyanık olduğu zamanlar da yapışık gibiyiz, babasını bile istemiyor, çok zor oluyo böyle yaa...
4 aylıkken dönmeye başladı yüzüstü dönebiliyor. sağa sola dönüyor yüzüstünden tekrar sırtustune donemıyor henüz. duz yatarken kalkmaya calısıyor bıraz ama kalkamıyor henuzEvet benim kizimda aynı sizin bebisle. Dönebiliyomu yüz üstü bizim hanimefendide daha tık yok acaba normalmi yoksa geç mi kaldik
Evet canim; biz demir damlasi almiyoruz ama yine de ek gida sebebiyle artik daha kati ve rengi de biraz daha koyu oluyor. Sizin de o sekilde mi?Kızlar bebegimin kakasi renk, kıvamında olarak son zamanlarda değişti hem ek gıdaya başladık azda olsa hemde demir damlası. Ona bagladim ben.sizde de durum boylemi
Aynen canım çok katılaştı rengi de koyulaştı, Bi de hep az az katı kıvamda yapmaya başladı.sanki hepsini aynı anda yapamıyoKızlar bebegimin kakasi renk, kıvamında olarak son zamanlarda değişti hem ek gıdaya başladık azda olsa hemde demir damlası. Ona bagladim ben.sizde de durum boylemi
Benimki isterse emerek uyur yoksa kucakta gezerek ayni zamanda gezerken sallanarak uyuyor nasıl bıraktıracağız bu kucağı gitgide agirlasiyorlar[/QU
Bend e merak ediyorum canım bi çaresini bulursan yaz.belime ağrılar giriyo artık:)iyice zorlaştı taşımak
Bend e merak ediyorum canım bi çaresini bulursan yaz.belime ağrılar giriyo artık:)iyice zorlaştı taşımakBenimki isterse emerek uyur yoksa kucakta gezerek ayni zamanda gezerken sallanarak uyuyor nasıl bıraktıracağız bu kucağı gitgide agirlasiyorlar
Tam bilet kadar para alinmiyor ama bir miktar ucret kesiliyor.kızlar ucaga bınmek ıcın 7-8 aylık bebege bılet alınıyomu? thy nın sıtesınde 0-2 bebek secenegı var ve tam yolcu kadar fıyatı var sacmalık
Canım yazım bizde bilet aldık gidemedik erteledik ayrı tabi:) ama thy 60 tl gibi bir rakam almıştı bebek için ist izmir tam bilet paraso değildikızlar ucaga bınmek ıcın 7-8 aylık bebege bılet alınıyomu? thy nın sıtesınde 0-2 bebek secenegı var ve tam yolcu kadar fıyatı var sacmalık
Hayırlısı olsun. Canım bende basta 3 ay ücretsiz kullandım sonra gittim istifa ettim bizde zorlanıyoruz maddi açıdan ama hayırlısı inş atlatırız bu günleri benim bakabilcek kimse olmadıgından ayrıldım ama olsaydıda nasıl işe giderim diye düşünüyordum onun büyüdüğü her anında yanında olabilmek çok güzel Allah yardımcomız olsunKızlar bugun işe başlayacaktım. İşe gittim sabahtan sonra ücretsiz izne çıkmaya karar verdim ve ücretsiz izne çıktım.inşalalh doğrusunu yapmışımdır.maddi Açıdan çok zorlanacagız ama idare edebildiğimiz kadar dayanmak istiyorum.1 ay 2 ay ne kadar olursa benim için kârdır diye düşünüyorum. Sonuçta bebeğimle geçireceğim bi gün bile çok önemli benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?