- 2 Aralık 2014
- 594
- 617
- 138
- 36
Aynen oyle canim bizim gibi degil onlar kactane bakicilari var.biz cocukla Ugrasmaktan kendimize vakit ayiramiyoruz.yataga zor atiyorum kendimi.Hem sadece emzirmeyle öyle sıkı olunmaz ki.. Tamam zayıflanabilşr am göbek sımsıkı olmaz
Ben veriyorum canim et kiyma koyuyorum 1 tatli kasigi bir kase corbasina zaten koyu kivamli veriyorum tarhanayada koyuyorum cok guzel oluyo zaten 10 gun sonra 7 bitiyo benim doktorum et suyu yerine etin kendisini yedir dedi annelerin en cok yaptigi yanlis bebeklerine suyunu vermekmis halbuki eti yemesi gerekiyormus 2 yada 3 defa cekilmis kiyma benim kurbandan etim var oyuzden blendirdan geciriyorum mecbur satin alirsan 3 defa cektir onunkiniSehriye corbasini nasil yapiyorsun? Normalde et suyuyla yapiyorum da bebisler icin 7. Ayda kullaniliyormus.
Canim ekmek tam bugday ekmegimi veriyorsun ben henuz baslamadm ekmege nasil veriyorsun bide recel hangi marka yada ev yapimimiCanim ben sabah yarim yumurta sarisi, kibrit kutusunun yarisi kadar tuzu alinmis peynir, biraz ekmek ici, bir cay kasigi z.yagi, bir cay kasigi sekersiz recel ya da pekmez. Islatmak icin cok az ihlamur cayi..hepsini karistiriyorum. Bazi sabahlar da hepsinin tadini ayri ayri alsin diye karistirmadan veriyorum. Oglende sebze corbasi, yayla corbasi ya da tarhana veriyorum. Bazen de sebze puresi..aksam ya yogurt ya meyve veriyorum. Ya da meyveli yogurt. Muhallebiyi pek sevmedi hafta bir-iki kez veriyorum. Bence de herkes yazarsa bebeklerimiz icin alternatif olacaktir..
CNm aşılar ile sünnet arası en az bir hafta olsun CNm. Sünnet 10 gün içinde tam iyileşme oluyor . Yazık çoçuğa ara vermeden acı çektirmeyin . Benim fikrim bu yönde CNm.Merhaba kızlar sizin fikirlerinize ihtiyacım var bebegimi carsamba günü sunnet ettiricem perşembede 6.ay asısı var bisi olurmu
arkadaslar gun icinde bebislerimize verdigimiz gidalari paylassak ya .nasil kahvalti veriyorsunuz neler yediriyorsunuz.aksam muhallebisini nasil hazirliyorsunuz bunlari yazsak birbirimize yardimci olmus oluruz.
Canim ben sabah tam yumurta sarisi, findik kadar tereyag, yagsiz ve tuzsuz beyaz peynir ya domatesle sulandiriyorum yada aptamilin kahvalti muhallebisiyle, oglen sebze puresi birarkadaslar gun icinde bebislerimize verdigimiz gidalari paylassak ya .nasil kahvalti veriyorsunuz neler yediriyorsunuz.aksam muhallebisini nasil hazirliyorsunuz bunlari yazsak birbirimize yardimci olmus oluruz.
Canim benim dr um erikli onerdi kaynatmadan ver dedi. Ben de yemeklerden sonra veriyorum. Bazen cok iciyor bazen hic istemiyor.Kizlar gunde nekadar su veriyorsunuz bebislere benimki yarim cay bardagi anca iciyor oda yemeklerden sonra veriyorum bide ebebekten hayat bebekler icin sudan aldim kullaniyormusunuz
Haklısın canım o yüzden bugün aşısını yaptırdım iyi oldu böyleCNm aşılar ile sünnet arası en az bir hafta olsun CNm. Sünnet 10 gün içinde tam iyileşme oluyor . Yazık çoçuğa ara vermeden acı çektirmeyin . Benim fikrim bu yönde CNm.
Canim yanlış anlama ama bebegin anne sütünü az alıyor gibi geldi bana, günde 2 kez az gibi.Yani senin ek gida anne sütü olmuş tabi yine kendin bilirsin.Canim ben sabah tam yumurta sarisi, findik kadar tereyag, yagsiz ve tuzsuz beyaz peynir ya domatesle sulandiriyorum yada aptamilin kahvalti muhallebisiyle, oglen sebze puresi birgun yogurt bir gun tarhana , aksam ise meyve puresi cici bebe balli irmikli muhallebi yapip veriryorum mumkun oldugunca. Gunde iki kere de emziriyorum ben isteyken gerekli olursa devam sutu de iciyor. Bizim program boyle simdilik. Ama muhakkak yedigim herseyden tattiriyorum ve sofraya bzimle oturuyor kizim. Bu arada hepimizin bebeklere masallah guzel guzel yiyorlar annelerini uzmuyorlar. bir de bizim kizin bazen hic keyfi olmuyor pek yemek yemek istemiyor o zaman iste al basina is...
Hemen benımkıyle aynı canım zamanla kahvaltıyada baslariz:)Ben öğlenleri sebze püresi ve yoğurt karışımı, akşamları da meyve püresi veriyorum.ben baya geriden takip ediyorum galiba sizi.daha kahvaltı ve çorbalara başlamadım
bende aynı suyu kullanıyorum, aynı şekilde toplamda yarım çay bardağı kadar anca veriyorum versem daha içer tabiki ama çocuğun karnını suyla sisirmeye gerek yok:) emziriyorum da xatenKizlar gunde nekadar su veriyorsunuz bebislere benimki yarim cay bardagi anca iciyor oda yemeklerden sonra veriyorum bide ebebekten hayat bebekler icin sudan aldim kullaniyormusunuz
Aynn bende oyuzden az veriyorum suyu emmez yoksabende aynı suyu kullanıyorum, aynı şekilde toplamda yarım çay bardağı kadar anca veriyorum versem daha içer tabiki ama çocuğun karnını suyla sisirmeye gerek yok:) emziriyorum da xaten
Canim domatesin alerjisi cok yukek bizim dr biryasina kadar verilmicek dedi yaza yer yani hem simdikiler hormonludur yazin yedir taze taze canim istersenCanim ben sabah tam yumurta sarisi, findik kadar tereyag, yagsiz ve tuzsuz beyaz peynir ya domatesle sulandiriyorum yada aptamilin kahvalti muhallebisiyle, oglen sebze puresi birgun yogurt bir gun tarhana , aksam ise meyve puresi cici bebe balli irmikli muhallebi yapip veriryorum mumkun oldugunca. Gunde iki kere de emziriyorum ben isteyken gerekli olursa devam sutu de iciyor. Bizim program boyle simdilik. Ama muhakkak yedigim herseyden tattiriyorum ve sofraya bzimle oturuyor kizim. Bu arada hepimizin bebeklere masallah guzel guzel yiyorlar annelerini uzmuyorlar. bir de bizim kizin bazen hic keyfi olmuyor pek yemek yemek istemiyor o zaman iste al basina is...
Bizde ayni haldeyiz daha orumcek almadim ben simdi 5 bucuk ayligiz 6. Ayda alicam cunku kesinlikle oturmuyor. Oturtuyoruz biseyler ilgileniyor 1 dakika sonra poposunu havaya kaldirip kendini yere atiyor. Ayakta durmak istiyor. Ayni odadan bile 10 dk sonra sikiliyor baska odalara goturuyoruz.Kizlar cok yoruluyorum gun icinde oglum cok hareketli yerinde durmuyor.yurumek istiyor kendini kucagimdan asagi atiyor.orumcek aldim onunlada durmuyor ben ne yapicam hiperaktif bi oglum var heralde.su bile icirmiyor bardaga vuruyor agzina goturuyor:))))(((vermeyince bagriyor cabuk yuruyecek belli
ben 1 aya yakindir veriyorum domates dilimliyorum elimde tutup emdiriyorum ogluma allerji yapmadi bizdeCanim domatesin alerjisi cok yukek bizim dr biryasina kadar verilmicek dedi yaza yer yani hem simdikiler hormonludur yazin yedir taze taze canim istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?