2015 Nisan Anneleri

Bende senle ayni fikirdeyim canim meyvanin suyunu degil pjresini yediriyorum hatta muzu tam ezmiyorum kendisinin agzinda ezmesi icin zaten yumusak kendi eziyo ogrenir benimki zaten ne bibiron ne emzik ne alistirma bardagi ne dis lastigi hic bisey tutmadi plastigi hic sevmiyor ama bizim cenemiz el kollarimiz yanaklarimizi kemirmek icin can atiyo et seviyo bu cocuk

Yani kizlar cogumuzun bebegi memede yada sallanarak uyuyo hic bitanesi kendi basina uyumuyo anlasilan :) peki biz bu bebeklere uzmanlarin dedigi uyku egitimini nasil vericez. diyceksiniz uzmanlar cok biliyosa gelsin kendi uyutsun kolaysa :)

Pekii bebişleriniz gündüz kac defa uyuyor, benimki iki uykuya düşürmeye çalışıyor bu ara, uyanık olduğu zamanlar da yapışık gibiyiz, babasını bile istemiyor, çok zor oluyo böyle yaa...

Pekii bebişleriniz gündüz kac defa uyuyor, benimki iki uykuya düşürmeye çalışıyor bu ara, uyanık olduğu zamanlar da yapışık gibiyiz, babasını bile istemiyor, çok zor oluyo böyle yaa...
Benimki 2 kere uyuyor ama suresi belirsiz. Yani uykular 45 dk da surebilior, 2 saati de bulabiliyor.

karacanur Dogum yapmadan once cok buyuk konusuodum; kesinlikle uyku egitimi vericem, sallamicam ve 40 i cikinca odasinda yaticak filan diyordum! Su an butun buyuk lokmalarimi bi guzel yutuorum

Benimkide gunduz 2 defa uyuyo bir oylen 12 gibi bide aksam 4-5 gibi odan bazen 40 dk bazen 1 saat ancadir yanii benimkide kimseye gitmek istemiyor babasinda bile beni istiyor evde yada biyerde gozleriyle hep beni takip ediyo yanindan gecerken kollarini aciyoo biyandan coj hosuma gidiyo onun o bagliligi askla bakan gozleri biyandanda acaba bukadar bagli olmasi iyimi bilmiyorum ama okudugum kadariyla bu bir yasina kadar boyle oluyomus anneye baglilik

annelık o buyuk lokmaları yutma sanatı bende asla sallamam dıyodum delı gıbı salladım heryerde.
bizimki üç kez uyuyor ama 30 dk yı asla gecmez. 30. dakıkada sıp dıye acıyor gozlerını. nadıren gunde 1 uykusunda 1 saat çok cok nadirende 2 saat uyudugu oluyor. sabah 7-8 arası kalkıyo 12 den once 1 kez uyuyo. ogleden sonrada 2 kez .uyku araları 2-max 3 saat. uyku saati geçtiyse cıldırıyor adeta. uyuması dahada zorlasıyor.

bıızmkıde oyle canım ya bn evdeyken sureklı kollarını sallama bana gelme ıstegı erıyorum resmen. aşk bunlar ya.. bagımlı olmaları kotu tabı onemlı olan guvenlı baglanma olmasıymıs. ınstagram varsa pedagoganne-akademısyenanne-adem_gunes-prof dr bengi semerci hesaplarını takip edin bebek gelişimi ve güvenli bağlanmayla ilgili yazılar yazıyorlar cok bılgılenıyorum

Canim ekmek tam bugday ekmegimi veriyorsun ben henuz baslamadm ekmege nasil veriyorsun bide recel hangi marka yada ev yapimimi
Canim tam bugday ekmegi veriyorum ya da evde bebe biskuvisi yaptim ondan koyuyorum yiyeceklerine. Recel ev yapimi degil. Yenigun markasi. Sekersiz, meyve sulariyla tatlandirilmis..

Genelde iki uyku ve az uyku öyleyse zaten bu nisan bebişleri zor oluyor, koç burcu olduğu için heralde bi de bende iki tane var
bana bağlı olması tabi ki normal şimdilik ama, yemek bile yiyemiyorum babasının kucağındayken bagıra çağıra ortalığı ayağa kaldırıyor cimcime..
Bu arada sabah 7-8 de ayaktayiz, bana o yüzden gündüz iki uyku az geliyor aslinda

Benim kızında sallanarak uyjgor yada emerken.ay Bebislerin uykularını okuyunca sevindim desem. Bende bi benim kiz 45. Dk da gözünü aciyor sanıyordm. Ve iki uyku. Cok ilginç ya.
Bu arada bebekleriniz emekliyior mu. 5 ay 23 gunluk.hala yok cbalatiykrum azicik gidiyor zorlaaa

Arkadaslar salincakli mama sandalyesi kullanan var mi? Biraz arastirdim cok yer kapliyor gibi..

benimki 3 uyku uyuyor bazende 4 oluyor.sabah 7-8 gibi kalktığı için saat 12 den önce mutlaka 1 uykusu oluyor ogleden sonrada 2 uykusu bu uykular 45 dk 1 saat suruyor bazen 1saati geçtiğide olur. Bazı günler 6-7 gibi 4.uykusunuda uyur max 45 dk onunla 9.30 da yatar 4.uykuyu uyumassa 8-8.30 da uyur. En fazla 2-3 saat uyanik kalabiliyor.

bizim kiz 6 ay 14 gunluk sırt üstünden yuzustune dönüyordu 1 haftadır da yuzustunden sırtüstüne dönmeye basladi.done done yer degistiriyor:)

adem güneşin güvenli bağlanma, doğal ebeveynlik, annelik sanatı, çocuk neyi neden yapar kitaplarını okudum, daha sırada iki kitap var da ne ara okuycam bilmiyorum, çok tutarım onun yaklaşımını ben, bir de radyo programı var, bu ara dinleyemiyorum ama çok açıklayıcıoluyor, anne-baba sorularına cevap veriyorprogramında...

bende doğal ebeveynlik i sipariş verdim okucam inşallah fırsat olursa. masallah sen halletmıssın hepsini. banada yaklasımı yakın gelıyor mantıklı buluyorum ve bnm ıstedıgım cocuk yetıstırme seklıne uygun.

cocuktan cocuga degısır ama bizimki kıcını kıpırdatmıyo . ille oturcak etrafı ızlıcek 7. ayı dolduraka hala emeklemıyo. gerı gerı ıttırıyo kendini sadece bıraz. galiba hiç emeklemeden yürücek .

okumak kolay canım asıl mesele uygulamak

http://m.hurriyet.com.tr/develide-asitli-dehset-40003908

Arkadaslar yasanan bu kotu olayi sizlerle paylasmak istedim. İlk olarak instagramda gordum, dogrulugunu arastirdigimda ise gazetelere de ciktigini ogrendim.

Lutfen cok dikkatli olalim, yavrularimizi mumkun oldugu kadar tek birakmayalim, artik hic kimseye ve hic bir yere guven kalmadi, boyle bir devirde cocuk buyutmek nasip oldu bize de!

Rabbim butun yavrulari korusun!

Evet benim kizimda aynı sizin bebisle. Dönebiliyomu yüz üstü bizim hanimefendide daha tık yok acaba normalmi yoksa geç mi kaldik

Canim tam bugday ekmegi veriyorum ya da evde bebe biskuvisi yaptim ondan koyuyorum yiyeceklerine. Recel ev yapimi degil. Yenigun markasi. Sekersiz, meyve sulariyla tatlandirilmis..
Saol canim ihlamirla islatiyosun demi recel iyiymis sekersiz olmasi butun marketlerde varmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…