2015 Nisan Anneleri

Tek yoğurt verirken böyle bişey yaşamadım, meyve ve sebze puresini biraz zor sindiriyor sanırım. O köyü renkli ipliksi şeyler ondan galiba
Benim kizimda yok, her cocuk farkli tabi, istersen kontrole gidince dr a sor canim.

Kizlar bebegim cok huzursuz dislerinde uyuyamiuo bile calpol veriyimmi sizce simdiye kadar vermedim hic evdede yok esime aldircam iyi gelir rahatlatirmi yavrumu biyerde kolpolle ilgili bir yazi okumustum toplatilmasiyla ilgili ama pek haberimde yok bir yakinim verdigini agrisini aldigini soyledi naapsamki siz veriyormusunuz

Canım bence verme calpol Ateş 38 üstünde fln olursa ya da ne bilim hasta olduğu Zaman'lar fln verilmeli bence ya da doktora sor istersen ben bilmeden ilaç kullanmaktan yana değilim oğlumda çok huzursuz oldu dişler çıkarken amw ben bişey vermedim çok kötüyse doktora sor istersen durumuna uygun bir ilaç önerir belki

Kizlar iyi aksamlar bebeklerinize brokoli veriyormusunuz?bugun ben corbasini yaptim yedi merak ettim yapaniniz varmi?ama kokusu beni mahfetti oglum yemez dedim ama bi kase bitirdi

Canim ben ateslendiginde verdim atesi 39 cikmisti 6 hastalik diye bi hastalik vardi biliyorsundur ozaman vermistim.yarin kasikta olsa ver rahatlar kuzucuk.

Tamm saol canim bende hic vermedim simdiye kadar doktora bir sorayim bari

Bend e merak ediyorum canım bi çaresini bulursan yaz.belime ağrılar giriyo artık:)iyice zorlaştı taşımak
Fazla taşımamak için uykusu iyice gelene kadar bekliyorum, kulağını gözünü kaşıyor o zaman emziriyorum çoğu zaman uyuyor bazen de evde tur atıyoruz işte:)

Canim ben ateslendiginde verdim atesi 39 cikmisti 6 hastalik diye bi hastalik vardi biliyorsundur ozaman vermistim.yarin kasikta olsa ver rahatlar kuzucuk.
Saol canim atesi yokta sadece huzursuz dislerden dedim ama esimde doktora sor dedi toplatiliyormus diye duydum ondan biraz tedirginim ama dr ver derse vericem rahatlar kuzum belki yada ne onerirse buarada ben dun aldim brokoli,ve kereviz orda gorunce sebze yer dedim ama eve geldim nette 8. Aydan sonra diyince kendimize yaptim onada bal kabagi pisirdim cok sevdi sevdiyse ver canim bende keske yedirsemiydim sebze sonucta zaten benimki 1 hafta sonra 7 aylik oluyo sekize giriyo zarari olmaz heralde afiyet olsun pasaya balkabagida dene cok besleyici demir kalsiyum magnezyum hersey var icinfe bebeklerin kemiklerini en iyi o destekliyormus

Arkadaşlar ben hala adet olmadım sizde durumlar nasıl, bi de özel olacak ama spiralle korunma hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Kizlar iyi aksamlar bebeklerinize brokoli veriyormusunuz?bugun ben corbasini yaptim yedi merak ettim yapaniniz varmi?ama kokusu beni mahfetti oglum yemez dedim ama bi kase bitirdi
Ben yediriyorum kizima ama corba degil, pure olarak. Benim kizim da cok seviyor brokoliyi. Gaz filan da yapmiyor masaAllah. Bu arada henuz 6. ayimiz bitmedi. karacanur

Son düzenleme:
Anladim canim doktora sordugundada ver diyecektir.ya canim ben oyle ayina gore vermiyorum ogluma herseyi veriyorum artik bal kabagina benimki bayiliyor veriyorum onuda brokoliyi ben sevmem kokusuda beni mahfetti bugun o yuzden sordum size.kuzicugunda biran once cikarir insallah dislerini.yesil soganda iyi geliyor aklinda bulunsun.biraz kokuyor ama bebisin rahalar

Arkadaşlar ben hala adet olmadım sizde durumlar nasıl, bi de özel olacak ama spiralle korunma hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Ben duzenli olarak adet oluyorum aylardir emzirmeme ragmen. Biraz agrili geciyor ama dogumdan once de oyle gecerdi zaten.

Spirale gelince de dogumdan 2 ay sonra kontrole gittigimde spiral taktirdim, ilk baslarda o yuzden kanamam oluyor saniyordum ama megerse adet oluyormusum, duzene girince anladim. İnsan vucudu sahiden cok garip

Benim her hangi bir sikayetim yok spiralle ilgili. Bu arada hormonsuz olanlarindan kullaniyorum ben, bir de hormonlular var adet gormeni engelleyen ama o pek kafama yatmadi.

Pure olarak nasil veriyorsun canim?buhardami hasliyorsun?
Suda hasliyorum canim, zaten brokoli hemen yumusuyor. Hasladiktan sonra biraz zeytinyagi, biraz anne sutu ekliyorum ve blenderdan geciriyorum. Bu arada ben sap kismini kesiyorum yani yedirmiyorum.

Arkadaslar disler hepimizin bu ara oncelikli konusu. Benim kizimin ebesi disetini rahatlatmak icin bir sey tavsiye etti, onu sizlerle paylasmak istedim.

Emzigi dezenfekte etmek icin suda kaynatiyorsunuz ya, emzigin icine haliyle biraz su giriyor bu durumda. İste emzigin icindeki o suyu bosaltmayin ve emzigi o sekilde dondurucuya atin. 1 saat sonra aldiginizda emzik minik bir dondurma gibi olacak ve inanamazsiniz ama cok rahatlatiyor o kasintilari, benim kizim bayiliyor.

Canim ozellikle senin icin yazdim, umarim faydasi olur. karacanur

Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için

eYARDIMCINIZ : 43176753 .!.:
Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
Allah yardimcin olsun canim.saglikli bi şekilde kucagina almaya nasip etsin Rabbim.

[QUOTesekkur 7, post: 43175016, member: 674966"]Suda hasliyorum canim, zaten brokoli hemen yumusuyor. Hasladiktan sonra biraz zeytinyagi, biraz anne sutu ekliyorum ve blenderdan geciriyorum. Bu arada ben sap kismini kesiyorum yani yedirmiyorum.[/QUOTE]
Tesekkur ederim canim.deniycem

f43174499 .!.:
Canim bende duzensiz oluyorum.45 günde oldum gecen ay bu ay hala olmadim 33 gün oldu hala olmadim.korunmaya gelince de spirali bende düşündüm ama gidemedim korkuyorum.Esim korunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…