Benim kizimda yok, her cocuk farkli tabi, istersen kontrole gidince dr a sor canim.Tek yoğurt verirken böyle bişey yaşamadım, meyve ve sebze puresini biraz zor sindiriyor sanırım. O köyü renkli ipliksi şeyler ondan galiba
Canım bence verme calpol Ateş 38 üstünde fln olursa ya da ne bilim hasta olduğu Zaman'lar fln verilmeli bence ya da doktora sor istersen ben bilmeden ilaç kullanmaktan yana değilim oğlumda çok huzursuz oldu dişler çıkarken amw ben bişey vermedim çok kötüyse doktora sor istersen durumuna uygun bir ilaç önerir belkiKizlar bebegim cok huzursuz dislerinde uyuyamiuo bile calpol veriyimmi sizce simdiye kadar vermedim hic evdede yok esime aldircam iyi gelir rahatlatirmi yavrumu biyerde kolpolle ilgili bir yazi okumustum toplatilmasiyla ilgili ama pek haberimde yok bir yakinim verdigini agrisini aldigini soyledi naapsamki siz veriyormusunuz
Canim ben ateslendiginde verdim atesi 39 cikmisti 6 hastalik diye bi hastalik vardi biliyorsundur ozaman vermistim.yarin kasikta olsa ver rahatlar kuzucuk.Kizlar bebegim cok huzursuz dislerinde uyuyamiuo bile calpol veriyimmi sizce simdiye kadar vermedim hic evdede yok esime aldircam iyi gelir rahatlatirmi yavrumu biyerde kolpolle ilgili bir yazi okumustum toplatilmasiyla ilgili ama pek haberimde yok bir yakinim verdigini agrisini aldigini soyledi naapsamki siz veriyormusunuz
Tamm saol canim bende hic vermedim simdiye kadar doktora bir sorayim bariCanım bence verme calpol Ateş 38 üstünde fln olursa ya da ne bilim hasta olduğu Zaman'lar fln verilmeli bence ya da doktora sor istersen ben bilmeden ilaç kullanmaktan yana değilim oğlumda çok huzursuz oldu dişler çıkarken amw ben bişey vermedim çok kötüyse doktora sor istersen durumuna uygun bir ilaç önerir belki
Fazla taşımamak için uykusu iyice gelene kadar bekliyorum, kulağını gözünü kaşıyor o zaman emziriyorum çoğu zaman uyuyor bazen de evde tur atıyoruz işte:)Bend e merak ediyorum canım bi çaresini bulursan yaz.belime ağrılar giriyo artık:)iyice zorlaştı taşımak
Saol canim atesi yokta sadece huzursuz dislerden dedim ama esimde doktora sor dedi toplatiliyormus diye duydum ondan biraz tedirginim ama dr ver derse vericem rahatlar kuzum belki yada ne onerirse buarada ben dun aldim brokoli,ve kereviz orda gorunce sebze yer dedim ama eve geldim nette 8. Aydan sonra diyince kendimize yaptim onada bal kabagi pisirdim cok sevdi sevdiyse ver canim bende keske yedirsemiydim sebze sonucta zaten benimki 1 hafta sonra 7 aylik oluyo sekize giriyo zarari olmaz heralde afiyet olsun pasaya balkabagida dene cok besleyici demir kalsiyum magnezyum hersey var icinfe bebeklerin kemiklerini en iyi o destekliyormusCanim ben ateslendiginde verdim atesi 39 cikmisti 6 hastalik diye bi hastalik vardi biliyorsundur ozaman vermistim.yarin kasikta olsa ver rahatlar kuzucuk.
Ben yediriyorum kizima ama corba degil, pure olarak. Benim kizim da cok seviyor brokoliyi. Gaz filan da yapmiyor masaAllah. Bu arada henuz 6. ayimiz bitmedi.Kizlar iyi aksamlar bebeklerinize brokoli veriyormusunuz?bugun ben corbasini yaptim yedi merak ettim yapaniniz varmi?ama kokusu beni mahfetti oglum yemez dedim ama bi kase bitirdi
Anladim canim doktora sordugundada ver diyecektir.ya canim ben oyle ayina gore vermiyorum ogluma herseyi veriyorum artik bal kabagina benimki bayiliyor veriyorum onuda brokoliyi ben sevmem kokusuda beni mahfetti bugun o yuzden sordum size.kuzicugunda biran once cikarir insallah dislerini.yesil soganda iyi geliyor aklinda bulunsun.biraz kokuyor ama bebisin rahalarSaol canim atesi yokta sadece huzursuz dislerden dedim ama esimde doktora sor dedi toplatiliyormus diye duydum ondan biraz tedirginim ama dr ver derse vericem rahatlar kuzum belki yada ne onerirse buarada ben dun aldim brokoli,ve kereviz orda gorunce sebze yer dedim ama eve geldim nette 8. Aydan sonra diyince kendimize yaptim onada bal kabagi pisirdim cok sevdi sevdiyse ver canim bende keske yedirsemiydim sebze sonucta zaten benimki 1 hafta sonra 7 aylik oluyo sekize giriyo zarari olmaz heralde afiyet olsun pasaya balkabagida dene cok besleyici demir kalsiyum magnezyum hersey var icinfe bebeklerin kemiklerini en iyi o destekliyormus
Pure olarak nasil veriyorsun canim?buhardami hasliyorsun?Ben yediriyorum kizima ama corba degil, pure olarak. Benim kizim da cok seviyor brokoliyi. Gaz filan da yapmiyor masaAllah.
Ben duzenli olarak adet oluyorum aylardir emzirmeme ragmen. Biraz agrili geciyor ama dogumdan once de oyle gecerdi zaten.Arkadaşlar ben hala adet olmadım sizde durumlar nasıl, bi de özel olacak ama spiralle korunma hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Suda hasliyorum canim, zaten brokoli hemen yumusuyor. Hasladiktan sonra biraz zeytinyagi, biraz anne sutu ekliyorum ve blenderdan geciriyorum. Bu arada ben sap kismini kesiyorum yani yedirmiyorum.Pure olarak nasil veriyorsun canim?buhardami hasliyorsun?
Allah yardimcin olsun canim.saglikli bi şekilde kucagina almaya nasip etsin Rabbim.eYARDIMCINIZ : 43176753 .!.:Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
Canim bende duzensiz oluyorum.45 günde oldum gecen ay bu ay hala olmadim 33 gün oldu hala olmadim.korunmaya gelince de spirali bende düşündüm ama gidemedim korkuyorum.Esim korunuyor.f43174499 .!.:Arkadaşlar ben hala adet olmadım sizde durumlar nasıl, bi de özel olacak ama spiralle korunma hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Bende yediriyim ozaman canim ya terddute kaldum vermedim ama vericem bende artik saolBen yediriyorum kizima ama corba degil, pure olarak. Benim kizim da cok seviyor brokoliyi. Gaz filan da yapmiyor masaAllah. Bu arada henuz 6. ayimiz bitmedi.karacanur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?