2015 Nisan Anneleri

Ah canim benimki emzik tutmadi hic cok ugrastim ama almadi dis latigini dolapta sogutup vrriyorum onu bile almiyo nede biberon Allah korusun sutum kesilse naparim biberon tutmadigi icin bilemiyorum bende dolaptan salatalik elma falan veriyorum soguk ama bununki artik kendini hiysuzluga vurdurmus hic bisey tatmin etmiyo onfan dedim agri kesici versemmi diye ama boyle giderse vericem napiyim cok huzursuz cocuk

Canim bende duzensiz oluyorum.45 günde oldum gecen ay bu ay hala olmadim 33 gün oldu hala olmadim.korunmaya gelince de spirali bende düşündüm ama gidemedim korkuyorum.Esim korunuyor.
Benimde esim korunuyor bende taktirnadim herayda duzenli oluyorum sadece bu ay biraz gecikti

en az adet olan benmiyim. 7. ayımız doluyor bi kere 5 aylıkken 1 kerede sımdı oldum. eşim korunuyor. miktar ve gün olarak eskisinden daha uzun sürüyor.

Benimki emzik aliyor ama biberonu asla agzina surmuyor! Ayni senin gibi odum patliyor sutum azalacak ya da kesilecek diye! Allah korusun canim

Kizlar iyi aksamlar bebeklerinize brokoli veriyormusunuz?bugun ben corbasini yaptim yedi merak ettim yapaniniz varmi?ama kokusu beni mahfetti oglum yemez dedim ama bi kase bitirdi
Canim bizim doktorumuz da brokoli yi 8.aydan sonra verin demişti ama sindiriyor sa bir sıkıntı yoksa ver.

Arkadaşlar ben hala adet olmadım sizde durumlar nasıl, bi de özel olacak ama spiralle korunma hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Canim ben ilk 40 im çıkınca olmuştum çok az, sonra 4.aylıkken oldum.son 2 oluşum 35- 40 gün arayla oldum sanırım yavaş yavaş düzene giriyor aslında iyiydik soyle:)

Kızlar benim kizim kahkaha atmiyordu az az guluyor du dün internetten okudum hapşırma hareketi bebeklerin hoşuna gider diye .dün akşam babasıyla yaptık nasıl guluyor çok mutlu olduk bizim gibi gulmeyen bebekleri olanlar deneyebilir

en az adet olan benmiyim. 7. ayımız doluyor bi kere 5 aylıkken 1 kerede sımdı oldum. eşim korunuyor. miktar ve gün olarak eskisinden daha uzun sürüyor.
7 aylık olduk bizde bende 5.5 aylıkken oldum bi de 7 ayımızda.. Miktarı çok ama benim bekarlığımdan beri hep yoğun olurdum ..

Reactions: nix
Hapşırmayı keşfedeli baya oldu bizim tesadüfen :) bi de ce cee oynamayı çok seviyor .. 11880 reklamındaki civciv çok dikkatini çekiyor tv çok bakmıyor aslında .

Evet aynen o reklam bizimde dikkatimizi çekiyor :)
Kizlar saçlarınız dökülüyor mu benim acayip çok dökülüyor yumak yumak.korkuyorum iyice azaldı uzunda epeyce bebisten fırsat bulsam kestirecem belki biraz toparlar

bnmkıde felaket dokuluyor yanlarım acıldı yerıne kucuk saclar cıkıyor cok komık. cok uzundu benı omuzlarıma kadar kestırdım bıraz azaldı. ama emzırdıgımız surece devam eder heralde malum emzırıyoruz ama ne dogru duzgun beslenıyoruz ne vıtamın alıyoruz gıden bızden gıdıyo dr 6 ay devam et multıvamıne dedı bana bı gun bıle ıcmedım

selam Kızlar

Hapşırmayı keşfedeli baya oldu bizim tesadüfen :) bi de ce cee oynamayı çok seviyor .. 11880 reklamındaki civciv çok dikkatini çekiyor tv çok bakmıyor aslında .

Konunun ortasından dalıyorum bizimkide o reklamı çok izliyor ya bende bırakıyorum sadece ona bakabiliyo

Aynen benimde yanlardan önlerden minik saçlar çıktı :) Bende kullanmadım vitamini

Canim benim de cok dokuluyordu hem de obek obek yani artik dustan cikinca sacimi taramaktan korkuyordum. Gecenlerde kestirdim ve simdi cok rahatladim, hem daha az dokuluyor hem de taramak kolaylasti. Tavsiye ederim.

Bir de kuafore sordum, sacini cok sık yikama yaglansa bile dedi, o yag saci koruyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…