Ah canim benimki emzik tutmadi hic cok ugrastim ama almadi dis latigini dolapta sogutup vrriyorum onu bile almiyo nede biberon Allah korusun sutum kesilse naparim biberon tutmadigi icin bilemiyorum bende dolaptan salatalik elma falan veriyorum soguk ama bununki artik kendini hiysuzluga vurdurmus hic bisey tatmin etmiyo onfan dedim agri kesici versemmi diye ama boyle giderse vericem napiyim cok huzursuz cocukArkadaslar disler hepimizin bu ara oncelikli konusu. Benim kizimin ebesi disetini rahatlatmak icin bir sey tavsiye etti, onu sizlerle paylasmak istedim.
Emzigi dezenfekte etmek icin suda kaynatiyorsunuz ya, emzigin icine haliyle biraz su giriyor bu durumda. İste emzigin icindeki o suyu bosaltmayin ve emzigi o sekilde dondurucuya atin. 1 saat sonra aldiginizda emzik minik bir dondurma gibi olacak ve inanamazsiniz ama cok rahatlatiyor o kasintilari, benim kizim bayiliyor.
Canim ozellikle senin icin yazdim, umarim faydasi olur.karacanur
Benimde esim korunuyor bende taktirnadim herayda duzenli oluyorum sadece bu ay biraz geciktiCanim bende duzensiz oluyorum.45 günde oldum gecen ay bu ay hala olmadim 33 gün oldu hala olmadim.korunmaya gelince de spirali bende düşündüm ama gidemedim korkuyorum.Esim korunuyor.
Bende dün ilk defa verdim.kabak, Havuç ve Brokoli Karışık sebze püresi olarak.tabi biraz yoğurt da ekledim.çok sevdi.Kizlar iyi aksamlar bebeklerinize brokoli veriyormusunuz?bugun ben corbasini yaptim yedi merak ettim yapaniniz varmi?ama kokusu beni mahfetti oglum yemez dedim ama bi kase bitirdi
Benimki emzik aliyor ama biberonu asla agzina surmuyor! Ayni senin gibi odum patliyor sutum azalacak ya da kesilecek diye! Allah korusun canimAh canim benimki emzik tutmadi hic cok ugrastim ama almadi dis latigini dolapta sogutup vrriyorum onu bile almiyo nede biberon Allah korusun sutum kesilse naparim biberon tutmadigi icin bilemiyorum bende dolaptan salatalik elma falan veriyorum soguk ama bununki artik kendini hiysuzluga vurdurmus hic bisey tatmin etmiyo onfan dedim agri kesici versemmi diye ama boyle giderse vericem napiyim cok huzursuz cocuk
Canim bizim doktorumuz da brokoli yi 8.aydan sonra verin demişti ama sindiriyor sa bir sıkıntı yoksa ver.Kizlar iyi aksamlar bebeklerinize brokoli veriyormusunuz?bugun ben corbasini yaptim yedi merak ettim yapaniniz varmi?ama kokusu beni mahfetti oglum yemez dedim ama bi kase bitirdi
Canim ben ilk 40 im çıkınca olmuştum çok az, sonra 4.aylıkken oldum.son 2 oluşum 35- 40 gün arayla oldum sanırım yavaş yavaş düzene giriyor aslında iyiydik soyle:)Arkadaşlar ben hala adet olmadım sizde durumlar nasıl, bi de özel olacak ama spiralle korunma hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Ben bizimki ne bir turlu sebze sevdirmek bugün patates havuç ve yoğurt karışımı ni deneyim ins yerBende dün ilk defa verdim.kabak, Havuç ve Brokoli Karışık sebze püresi olarak.tabi biraz yoğurt da ekledim.çok sevdi.
Canim ben veriyim dedim kustu sevmedi 7 ayi bitsin oyle vericem.Kizlar peki ceviz veriyormusunuz?
ceviz alerjen besin. 15 gündür fındık verıyoruz. 7 ayını dolduruyor yarın cevize başlıcam bıkac gun alerjı yapıyormu dıye takıp ederek.Kizlar peki ceviz veriyormusunuz?
7 aylık olduk bizde bende 5.5 aylıkken oldum bi de 7 ayımızda.. Miktarı çok ama benim bekarlığımdan beri hep yoğun olurdum ..en az adet olan benmiyim. 7. ayımız doluyor bi kere 5 aylıkken 1 kerede sımdı oldum. eşim korunuyor. miktar ve gün olarak eskisinden daha uzun sürüyor.
Hapşırmayı keşfedeli baya oldu bizim tesadüfen :) bi de ce cee oynamayı çok seviyor .. 11880 reklamındaki civciv çok dikkatini çekiyor tv çok bakmıyor aslında .Kızlar benim kizim kahkaha atmiyordu az az guluyor du dün internetten okudum hapşırma hareketi bebeklerin hoşuna gider diye .dün akşam babasıyla yaptık nasıl guluyor çok mutlu olduk bizim gibi gulmeyen bebekleri olanlar deneyebilir
bnmkıde felaket dokuluyor yanlarım acıldı yerıne kucuk saclar cıkıyor cok komık. cok uzundu benı omuzlarıma kadar kestırdım bıraz azaldı. ama emzırdıgımız surece devam eder heralde malum emzırıyoruz ama ne dogru duzgun beslenıyoruz ne vıtamın alıyoruz gıden bızden gıdıyo dr 6 ay devam et multıvamıne dedı bana bı gun bıle ıcmedımEvet aynen o reklam bizimde dikkatimizi çekiyor :)
Kizlar saçlarınız dökülüyor mu benim acayip çok dökülüyor yumak yumak.korkuyorum iyice azaldı uzunda epeyce bebisten fırsat bulsam kestirecem belki biraz toparlar
Hapşırmayı keşfedeli baya oldu bizim tesadüfen :) bi de ce cee oynamayı çok seviyor .. 11880 reklamındaki civciv çok dikkatini çekiyor tv çok bakmıyor aslında .
Kizlar peki ceviz veriyormusunuz?
Aynen benimde yanlardan önlerden minik saçlar çıktı :) Bende kullanmadım vitaminibnmkıde felaket dokuluyor yanlarım acıldı yerıne kucuk saclar cıkıyor cok komık. cok uzundu benı omuzlarıma kadar kestırdım bıraz azaldı. ama emzırdıgımız surece devam eder heralde malum emzırıyoruz ama ne dogru duzgun beslenıyoruz ne vıtamın alıyoruz gıden bızden gıdıyo dr 6 ay devam et multıvamıne dedı bana bı gun bıle ıcmedım
Aynen benimde yanlardan önlerden minik saçlar çıktı :) Bende kullanmadım vitamini
Canim benim de cok dokuluyordu hem de obek obek yani artik dustan cikinca sacimi taramaktan korkuyordum. Gecenlerde kestirdim ve simdi cok rahatladim, hem daha az dokuluyor hem de taramak kolaylasti. Tavsiye ederim.Evet aynen o reklam bizimde dikkatimizi çekiyor :)
Kizlar saçlarınız dökülüyor mu benim acayip çok dökülüyor yumak yumak.korkuyorum iyice azaldı uzunda epeyce bebisten fırsat bulsam kestirecem belki biraz toparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?