- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Evt benim kuaforumde oyle dedi.bidr ben bebek sampuani kullaniyorum hic dokulmuyor artik.Canim benim de cok dokuluyordu hem de obek obek yani artik dustan cikinca sacimi taramaktan korkuyordum. Gecenlerde kestirdim ve simdi cok rahatladim, hem daha az dokuluyor hem de taramak kolaylasti. Tavsiye ederim.
Bir de kuafore sordum, sacini cok sık yikama yaglansa bile dedi, o yag saci koruyormus.
Canim bizim doktorumuz da brokoli yi 8.aydan sonra verin demişti ama sindiriyor sa bir sıkıntı yoksa ver.
Canim ben ilk 40 im çıkınca olmuştum çok az, sonra 4.aylıkken oldum.son 2 oluşum 35- 40 gün arayla oldum sanırım yavaş yavaş düzene giriyor aslında iyiydik soyle:)
Ben duzenli olarak adet oluyorum aylardir emzirmeme ragmen. Biraz agrili geciyor ama dogumdan once de oyle gecerdi zaten.
Spirale gelince de dogumdan 2 ay sonra kontrole gittigimde spiral taktirdim, ilk baslarda o yuzden kanamam oluyor saniyordum ama megerse adet oluyormusum, duzene girince anladim. İnsan vucudu sahiden cok garip
Benim her hangi bir sikayetim yok spiralle ilgili. Bu arada hormonsuz olanlarindan kullaniyorum ben, bir de hormonlular var adet gormeni engelleyen ama o pek kafama yatmadi.
Canim bende duzensiz oluyorum.45 günde oldum gecen ay bu ay hala olmadim 33 gün oldu hala olmadim.korunmaya gelince de spirali bende düşündüm ama gidemedim korkuyorum.Esim korunuyor.
Tesekkur ederim herkese cevabıniz için hormonlular benim de aklıma yatmadı ama diğerini bi denemeyi düşünüyorum da dr a hiç gidesim yoken az adet olan benmiyim. 7. ayımız doluyor bi kere 5 aylıkken 1 kerede sımdı oldum. eşim korunuyor. miktar ve gün olarak eskisinden daha uzun sürüyor.
Ya canim arastirdinmi hic sipiral takilirken agri oluyormuki?bide cikardiktan sonra hamile kalinabiliniyormu hemen?Tesekkur ederim herkese cevabıniz için hormonlular benim de aklıma yatmadı ama diğerini bi denemeyi düşünüyorum da dr a hiç gidesim yok
Takilirken bir agri yasamadim. Cikardiktan sonra hamile kalan tanidiklarim da var.Ya canim arastirdinmi hic sipiral takilirken agri oluyormuki?bide cikardiktan sonra hamile kalinabiliniyormu hemen?
Canım netten araştırdım biraz, bazıları hic ağrı hissetmemiş bazıları da takıldığını hissetmiş...Ya canim arastirdinmi hic sipiral takilirken agri oluyormuki?bide cikardiktan sonra hamile kalinabiliniyormu hemen?
Bence dogru yapiyorsun sutun varsa kiloda iyiyse alismasi icin azar azar vermen gayet iyi canim zaten 6 aylik daha 1 ay bole az az denersin bidaki ay birazdaha arttirirsin oyle oyle duzen kurarsinSlm kizlar bu aralar cok takip edemiyorum burayi kizim 6 ay 2 gunluk bugun asimiz oldu kilo 8 bucuk boy 70.5 cm yani boy ve kilo olarak ortalamanin uzerinde anne sutu aliyo 4 bucuk ayliktan sonra ek gida vermeye basladim ama doyumluk degil tadimlik yutma refleksi gelissin tadini alsin diye meyve sulari pure derken suan oglen corba veriyorum bazen oglen bisey vermedigimde oluyo ikindin yogurt yada meyve suyu falan veriyorum ama bunlari tadimlik veriyorum yine yani cok doyurucu olarak degil ama o kadar azda vermiyorum simdi sabahlari yumurta sarisi cermeye basladim az veriyorum zamanla articak tabi bunlar ama suan sanirim yeterli yani ogun olarak versem zaten kilosu iyi cok kilo alir diye dusunuyorum sutum az olsa ogun olarak verirdim sizce dogrumu yapiyorum
Cvp icin tesekker ederim cnm.hasta oldum bende bugun yarin gidip taktirsam diyorum.Canım netten araştırdım biraz, bazıları hic ağrı hissetmemiş bazıları da takıldığını hissetmiş...
Spiral çıktığı gun bile hamile kalinabilrmis, sakıncalı olduğunu okumadım canım
Evet canim sutum var kilosuda ortalama uzerinde ama ole kilolu bi bebek degil boyda var cunku azar azar veriyorum dedigin gibi arttrcam tesekkur ederim cevabin icinBence dogru yapiyorsun sutun varsa kiloda iyiyse alismasi icin azar azar vermen gayet iyi canim zaten 6 aylik daha 1 ay bole az az denersin bidaki ay birazdaha arttirirsin oyle oyle duzen kurarsin
Çok geçmiş olsun canım. İçerse tarhana Çorbası deneyebilirsin bi de balkabağı genelde sever bebekler.Mrhb kızlar uzun zamandır bir türlü yazamadım ben şimdiye kadar bir kez adet oldum foşur foşur diyebilirim, bebegim 7 aylık olduk iki tane dişi çıktı bu aya kadar emziriyordum ama sütüm bayagi azaldı hatta gogus pedi takmadıgımda artık sütüm akmıyor . Bebegğimi 5 aydan itibaren ek gıdaya gecirim dedim gosu kolları sırtı hep egzema oldu sut urunleri ve yumurta yı kestik gecti ama ne yedirecegimi bilmiyorum her ogun pirinc unlu muhallebi turu yediriyorum sebze corbası yaptım içmedi yayla corbası içiyordu ne guzel ama sut urunlerine aleerjisi çıkınca veremez oldum doktor domates saalca ve baharatlı çorbalar da verme dedi ne yedirecegimi bilmiyorum
Ewet tarhana çorbası yapayım sağol canımÇok geçmiş olsun canım. İçerse tarhana Çorbası deneyebilirsin bi de balkabağı genelde sever bebekler.
Canim sehriye corbasi yap salcasiz meyva sebze ver patates puresi kabak bal kabagi tarhana havuc muz aklima gelenler bunlar canimMrhb kızlar uzun zamandır bir türlü yazamadım ben şimdiye kadar bir kez adet oldum foşur foşur diyebilirim, bebegim 7 aylık olduk iki tane dişi çıktı bu aya kadar emziriyordum ama sütüm bayagi azaldı hatta gogus pedi takmadıgımda artık sütüm akmıyor . Bebegğimi 5 aydan itibaren ek gıdaya gecirim dedim gosu kolları sırtı hep egzema oldu sut urunleri ve yumurta yı kestik gecti ama ne yedirecegimi bilmiyorum her ogun pirinc unlu muhallebi turu yediriyorum sebze corbası yaptım içmedi yayla corbası içiyordu ne guzel ama sut urunlerine aleerjisi çıkınca veremez oldum doktor domates saalca ve baharatlı çorbalar da verme dedi ne yedirecegimi bilmiyorum
Aynı durum bizdedr var özellikle boynu kıpkırmızı cuma gittik Doktora 10 gün sonra cikicak alerji sonuçu bende yoğurttan supheleniyorum maalesefMrhb kızlar uzun zamandır bir türlü yazamadım ben şimdiye kadar bir kez adet oldum foşur foşur diyebilirim, bebegim 7 aylık olduk iki tane dişi çıktı bu aya kadar emziriyordum ama sütüm bayagi azaldı hatta gogus pedi takmadıgımda artık sütüm akmıyor . Bebegğimi 5 aydan itibaren ek gıdaya gecirim dedim gosu kolları sırtı hep egzema oldu sut urunleri ve yumurta yı kestik gecti ama ne yedirecegimi bilmiyorum her ogun pirinc unlu muhallebi turu yediriyorum sebze corbası yaptım içmedi yayla corbası içiyordu ne guzel ama sut urunlerine aleerjisi çıkınca veremez oldum doktor domates saalca ve baharatlı çorbalar da verme dedi ne yedirecegimi bilmiyorum
Kan damlasi bende kullanmiyorum doktorada gitmedik hic.Aynı durum bizdedr var özellikle boynu kıpkırmızı cuma gittik Doktora 10 gün sonra cikicak alerji sonuçu bende yoğurttan supheleniyorum maalesefbirde kansizligimiz çıktı damlayi vermedim hata bende
Canim daha once de yazmistim bir arkadasa forumda.Vkizlar cok acil yardım. Kızımla ilk kez uçağa binicem neler almsliyim yanims. Tek biniyorum. bebek arabası cegim. Neler yspmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?