2015 Nisan Anneleri

Kizlar bugun saglik ocagina gittim.oglumun boyu 69 cm olmus kilosuda 8200 asilari vuruldu.kafasindaki yumusaklikta az kalmis.devit alimina devam dedi.kan damlasi aldik 9 aylikken kan testi yapilacakmis.

Bu arada moralimde cok bozuk.kizlar ben severek evlendim ozel konular ama anlatacak kimsem yok kimseye guvenemiyorum.kocami taniyamiyorum icimde surekli bi huzursuzluk var.nefret ediyorum resmen yalan konusuyor ama ne icin yalan konusuyor anlamiyorum. İcimde sevgi filan kalmadi ona karsi bu bi surec diyorum her evlilikte olur diyorum ama dayanamiyorum. İsten ayrildim yavrum icin bi yandanda kendime kiziyorum neden ciktim diye ayrilirsam yavrumu birakmam kimseye boyle deli sorular iste kafayi yiyicem artik ne yapmaliyim piskiyatriste bile gitmeyi dusunuyorum.

Kızlar bez olarak ben prima kullanıyorum krem renkli paketten ama böyle plastik gibi kokuyo bezler hoş olmayan bir koku yani o yüzden huggies i denemek istiyorum kullanan varmi memnun musunuz
Ben huggies in 1 ve 2 numarasından çok memnun kaldım 3 numara kız. Erkek dİyi ayrılıyor ondan aldım pişik vs yapmadı ama ped kısmı çok az çiş yapsa çok kabarıyor sanki çok çiş yapmış gibi bi de bel kısmı bir seferİnde kızarıklık yaptı artık hareket olduğu için döndü oda çiş olmuş sanırım .. İstersen dene benim deneyimim böyle .. Şıanda prima premium care 3 numara kullanıyorum yeşil paket 3 numara küçük ama bunun 3 ü şuanda iyi .. 4 e geçemedik daha !!

Kizlar bugun saglik ocagina gittim.oglumun boyu 69 cm olmus kilosuda 8200 asilari vuruldu.kafasindaki yumusaklikta az kalmis.devit alimina devam dedi.kan damlasi aldik 9 aylikken kan testi yapilacakmis.
Maasallah bebisine canim peki grami azaldimi artik gramlar dusecek demi bide canim esinle olan senin ozelindir ama bence sabret canin benim en yakin arkadsim dogumdan sonra 2 yil cekti cok bosanmak istedi ama sabretti esi simdi duzeldi sizin sorununuzu bilmiyorum ama bazi ailelerde erkeklerde olan birsey cocuktan sonra cogu erkek bunu yapiyor ama bu bir donem geciyor eminol benim arkadasimin yasadigini kimse yasamamistir ama suan cok iyiler o cocugu icin sabretti canim Allah yardimcin olsun ve icine atma daha cok yipranirsin dedigin gibi psikiyatris yada cok yakin guvendigin bir insana icini dokmek seni rahatlatir

Faydasının gideceğini düşünmüyorum canım .gitse bile hiç yememesinden iyidir.ben sebze pürelerine 2 tatlı kaşığı falan ekliyorum yoğurt. 1 Çay kaşığı az geldi Gözüme yoğurdun tadını alamaz öyle

Benimki Çişli bez canım.çok az galiba sizlere göre.kakayı Dediğin gibi zaten günde 1 ya da 2 günde 1 anca yapıyo.

Canım şehriyeyi yutuyorlar ama benim kız 5/6 kaşık yedi sonra bi gıcık oldu yemedi bende blandırdan çektşm öyle yedirdim.. Su ile yaptım ama tavuk ya da et suyu ile yap daha lezzetli oluyor .. Suyu benim kız da hiç içmiyor sanki su verince limon suyu vermişim gibi yüzünü ekşitiyor emiyor inş öyle karşılıyordur . Sebze püresini de ben ilk önce deniyorum yemeyi reddedince yoğurt karıştırıp öyle yiyor yoğurt aşkına ..
Biberon mamasını artık hiç içmiyor 60 yapıyorum 10 anca içiyordur neden öyle oldu ki ek gıda ile doyduğu içinmi ki ! Mamayı ara sıra vermeye başladım yani yoğun kıvamlı püre ya da çorba yerse o gün vermiyorum .. Sabahları da 60 devam sütünün içine yumurta sarısı 2/3 bebe bisküvi labne ya da suda bekletilmiş peynir katıp kaşık ile veriyorum tabi 10 takla atarak !!

Canim bu ay hep boyuna vermis 5 cm uzamis kilo hic almamis.azalmada yok gecen ayki kilosuyla ayni.cok zor bi surec kadin olmak cok zor.allh yrdimcim olsun.bklim ne olacak.cok tskr ederim cvp icin yazdiklarin iyi geldi.

Canım iş ortamından çıktın bütün gün evdesin Bebek zaten ayrı bi stres .. Onun sıkkınlığı var .. Bebek'ten önce de aynı ise bence konuşmayı dene yargılamadan iğneli cümleler kullanmadan konuşması tatmin etmezse o Zaman açık açık konuşursun ..
Bende ücretsiz e ayrıldım tüm gün evdeyim hatta hatta beşik sallamaktan odadan bile çıkamıyorum .. Bende bunalıyorum o çıkıp gidiyor sabah okula .. 3 günde spora gidiyor öğlenden sonra rahat ama ben kabuğuna sığamayan biriyken böyle olunca kafamdan kurmalar başlıyor ..

Kızlar bez olarak ben prima kullanıyorum krem renkli paketten ama böyle plastik gibi kokuyo bezler hoş olmayan bir koku yani o yüzden huggies i denemek istiyorum kullanan varmi memnun musunuz
Bi arkadaş daha yazmış Huggies fazla şişiyor diye, ben de 1 ve 2 yi kullandım ayni şikayetten degistirdim.
yerli malı diye MOLFİKS kullanmaya başladım gayet de memnunum canım

Canım erkeklerin çoğu boyle benim çevtemde arkadaşlarım hep mutsuz ama idare ediyorlar birde en kolayı boşanmak önemli olan eşini yola getirip evliliği yürütmek bizde bebek 3 aylıkken bir kriz atlattık eşim doğumdan sonra bana hiç ilgi göstermiyordu ve sarkmıssın kilo almıssın takoz olmuşsun diyip asagılıyordu çok tartısstık ailelere yansıttık boşanacagım dedim ama bu çekişmelerin sonunda esinle ayrılamayacagımızı anladık şimdi aramız çok iyi sabret ve onunda koca bir bebek olduğunu unutma

Canım seni anlıyorum konuştun mu neden değiştin diye yani sen de suç görüyo yoksa Hatalı olduğunu kabul ediyor mu? Bence de bu bi süreç diye düşün ve kendini telkin et insanın en iyi doktoru yine kendisidir. Sen elinden geldiği kadar iyi niyetli ve yapıcı davran inş eşin de düzelir.

Canım özel muayenehanesi olduğu için biz gidemeyiz senin söylediğin Dr a. İstanbul hastanesinde nur hanım var ona gittik tavsiye üzerine memnun kaldık muayene ucretide uygundu.
Onu da duymuştum iyi diye. Memnun kaldıysanız sorun yok.

Canım Arkadaşlar ne güzel yazmışlar... erkekler bizim gibi çocuğu hemen kabullenemiyorlar biz 9 ay karnımızda taşıyoruz, sonrasında hep bebekle ilgileniyoruz böyleyken biz bile zorlanıyoruz ki onlar bu sürece adapte olamıyorlar zaman ve sabır gerekiyor sanırım ve bence çocuk evliliği, düzeni değiştiriyor

bide sebzeyi saabah yumurtasına katmayı denermısın? mesela havucu haşla ez. az tereyagı koy tavaya havucu at uzerınede yumurta sarısı kır. yesın. bakaım sevecekmı aynı sekılde patates ve kabagıda deneyebılırsın.

12-15 mi:S allah yardımcınız olsun altı ıslanınca durmuyormu bız 4-5 kere degıstıryoruz cok sukur kızım kaka yapmadıgı surece altı ıslak dıye aglamaz 3-4 saatte bir normal bence

selam kızlar kızım 7 ay 2 gunluk oldu. bugun saglık ocagına goturup tarttırdım.9350 gr 67,5 cm olmuş. kilosu iyi her ay 850 gr alıyor ama boyu cok az uzuyor. 1 cm uzamıs bu ay. bıraz kafama takıldı.
bende yeşil paketli primalardan kullanıyorum çok memnunum. 4 numaraya gectık bız 20 gündür.
9. aylıkken kızamık aşısı varmıs tekrar ama ıstege baglı dedı hemşire siz yaptıracakmısınız? ben yaptırmayı dusunmuyorum.

canım yeni evlenen birine bundan sonra ilk tavsıyem evlılıgınızın tadını cıkarın olacak. ben 10 yıllık evlıyım esımle evlılıgımızın tadını cıkardık bı suru yer gezdık onlarca tatıle cıktık. bırbırımız cok ıyı tanıyoruz. ama cocuk sonrası gercekten ıkımızde buhranlardayız. bırbırımıze tahammulumuz kalmadı. su an yenı yenı duzelmeye basladı. bu gecıcı bı surec sanmakı yalnızsın. kıme sorsam aynı. yanı bırbırını daha az tanıyan bı cıft olsak bnde bosanmıstım bu zor surecte. bırbırımızle konusamaz olmustuk evde durmaktan bunalıma gırmsıtım. 3 haftadır ıse basladım. cok zor karar verdım ama ıyıkı baslamısım. tek basıma harap oluyodum evde. yavas yavas gecıyor o zor surec. kolay degıl. sende bıraz sabırlı ol. bıraz hareketlerını takıp et gercekten yalanmı soyluyo sanamı oyle gelıyor. gececek bu gunler ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…