Canim bütün bezleri kullandık biz denedim hepsini, prima yeşil paket bize göre en iyisiKızlar bez olarak ben prima kullanıyorum krem renkli paketten ama böyle plastik gibi kokuyo bezler hoş olmayan bir koku yani o yüzden huggies i denemek istiyorum kullanan varmi memnun musunuz
Ben huggies in 1 ve 2 numarasından çok memnun kaldım 3 numara kız. Erkek dİyi ayrılıyor ondan aldım pişik vs yapmadı ama ped kısmı çok az çiş yapsa çok kabarıyor sanki çok çiş yapmış gibi bi de bel kısmı bir seferİnde kızarıklık yaptı artık hareket olduğu için döndü oda çiş olmuş sanırım .. İstersen dene benim deneyimim böyle .. Şıanda prima premium care 3 numara kullanıyorum yeşil paket 3 numara küçük ama bunun 3 ü şuanda iyi .. 4 e geçemedik daha !!Kızlar bez olarak ben prima kullanıyorum krem renkli paketten ama böyle plastik gibi kokuyo bezler hoş olmayan bir koku yani o yüzden huggies i denemek istiyorum kullanan varmi memnun musunuz
Maasallah bebisine canim peki grami azaldimi artik gramlar dusecek demi bide canim esinle olan senin ozelindir ama bence sabret canin benim en yakin arkadsim dogumdan sonra 2 yil cekti cok bosanmak istedi ama sabretti esi simdi duzeldi sizin sorununuzu bilmiyorum ama bazi ailelerde erkeklerde olan birsey cocuktan sonra cogu erkek bunu yapiyor ama bu bir donem geciyor eminol benim arkadasimin yasadigini kimse yasamamistir ama suan cok iyiler o cocugu icin sabretti canim Allah yardimcin olsun ve icine atma daha cok yipranirsin dedigin gibi psikiyatris yada cok yakin guvendigin bir insana icini dokmek seni rahatlatirKizlar bugun saglik ocagina gittim.oglumun boyu 69 cm olmus kilosuda 8200 asilari vuruldu.kafasindaki yumusaklikta az kalmis.devit alimina devam dedi.kan damlasi aldik 9 aylikken kan testi yapilacakmis.
Faydasının gideceğini düşünmüyorum canım .gitse bile hiç yememesinden iyidir.ben sebze pürelerine 2 tatlı kaşığı falan ekliyorum yoğurt. 1 Çay kaşığı az geldi Gözüme yoğurdun tadını alamaz öyleBende deniyim yogurdu arkadasim. Uc bez ama benimki tam dolu oyle popo tarafina dolmuyo. Belki sen dolu bez aliyosan normaldir. Belkide ikimizinkide normal benim ki emmesigi için ben oyle düşünmüştüm. Bide yogurdu sade yemiyo 1 cay kasigi katiyorum yanlis mi yapiyorum faydasi gidermi ikisi birlikte.
Benimki Çişli bez canım.çok az galiba sizlere göre.kakayı Dediğin gibi zaten günde 1 ya da 2 günde 1 anca yapıyo.Kizlar cisli bezmi kakali bezmi bahsettiginiz kakali bezse benim bebegimde 2 yada 3 ama artik bu cok normal zaten 1 kere bile yapmasi normal hatta 2 3 gunde bile normal dedi malum ek besin aliyorlar ve artik buyudulee yakinda kakali bez 1 e dusecek doymamakla alakasi yok bence onemli olan tarti alimi kilosu canim
Kizlar merhaba bi suredir yazamamistim emmeyen ve ek gida almak istemeyen kizimla ugrasiyorum deniyorum farkli şeyler. Sütümu sagiyordum veriyordum eskisi gibi cikartamiyorum goguslerim yumusadi cok üzülüyorum iki kere anca geliyo saginca mama veriyorum bir öğün. Dilini oynatmaya basladi hecelemeyr yutma refleksi basladi bira biraz yoyo elma armut puresini seviyo tarhanayi biraz zorluyorum yemesi icin. Bir kere yumurta labne karisimi verdim ilk defa 1 cay lasigi sarisindan labneyi sevdiği icin yedi. Bunlar olumlu seyler şükür. Yalniz sebze puresi yediremedim labneyle karistirsam olur mu su iciremiyorum emziremiyorum uyutunca biberonla mama takviyesi o da en fazla 60 iciyo. Sabah kalkinca yatana kadar uc bez degisiyoruz. Uc kere biberonla sut veya mama iki kere de meyve veya meyveli yogurt ve corba gibi az verebiliyorum. Az diiimi kızlar dunden beri buyuk tuvaletini yapmadi bide. Gece uykusunda emzirmeye calisiyorum. Sütüm tenelli gitcek diye korkuyorum cok az cikiyo. Üzgünüm .Sebzeyi nasil yedirebilirim baska tarhanaya mi katsam. Sehriye corbasi puturlu yiyebilir mi sadece su ve şehriye mi yapcaz. Cok Özür diliyorum kafanizi sisirdiysem acemi anneyim. Bebekleriniz emiyosa cok sanslisiniz kizlar tekrar söylüyorum ama cok zir bu sekilde ugrasmak.
Canim bu ay hep boyuna vermis 5 cm uzamis kilo hic almamis.azalmada yok gecen ayki kilosuyla ayni.cok zor bi surec kadin olmak cok zor.allh yrdimcim olsun.bklim ne olacak.cok tskr ederim cvp icin yazdiklarin iyi geldi.Maasallah bebisine canim peki grami azaldimi artik gramlar dusecek demi bide canim esinle olan senin ozelindir ama bence sabret canin benim en yakin arkadsim dogumdan sonra 2 yil cekti cok bosanmak istedi ama sabretti esi simdi duzeldi sizin sorununuzu bilmiyorum ama bazi ailelerde erkeklerde olan birsey cocuktan sonra cogu erkek bunu yapiyor ama bu bir donem geciyor eminol benim arkadasimin yasadigini kimse yasamamistir ama suan cok iyiler o cocugu icin sabretti canim Allah yardimcin olsun ve icine atma daha cok yipranirsin dedigin gibi psikiyatris yada cok yakin guvendigin bir insana icini dokmek seni rahatlatir
Canım iş ortamından çıktın bütün gün evdesin Bebek zaten ayrı bi stres .. Onun sıkkınlığı var .. Bebek'ten önce de aynı ise bence konuşmayı dene yargılamadan iğneli cümleler kullanmadan konuşması tatmin etmezse o Zaman açık açık konuşursun ..Bu arada moralimde cok bozuk.kizlar ben severek evlendim ozel konular ama anlatacak kimsem yok kimseye guvenemiyorum.kocami taniyamiyorum icimde surekli bi huzursuzluk var.nefret ediyorum resmen yalan konusuyor ama ne icin yalan konusuyor anlamiyorum. İcimde sevgi filan kalmadi ona karsi bu bi surec diyorum her evlilikte olur diyorum ama dayanamiyorum. İsten ayrildim yavrum icin bi yandanda kendime kiziyorum neden ciktim diye ayrilirsam yavrumu birakmam kimseye boyle deli sorular iste kafayi yiyicem artik ne yapmaliyim piskiyatriste bile gitmeyi dusunuyorum.
Bi arkadaş daha yazmış Huggies fazla şişiyor diye, ben de 1 ve 2 yi kullandım ayni şikayetten degistirdim.Kızlar bez olarak ben prima kullanıyorum krem renkli paketten ama böyle plastik gibi kokuyo bezler hoş olmayan bir koku yani o yüzden huggies i denemek istiyorum kullanan varmi memnun musunuz
Canım erkeklerin çoğu boyle benim çevtemde arkadaşlarım hep mutsuz ama idare ediyorlar birde en kolayı boşanmak önemli olan eşini yola getirip evliliği yürütmek bizde bebek 3 aylıkken bir kriz atlattık eşim doğumdan sonra bana hiç ilgi göstermiyordu ve sarkmıssın kilo almıssın takoz olmuşsun diyip asagılıyordu çok tartısstık ailelere yansıttık boşanacagım dedim ama bu çekişmelerin sonunda esinle ayrılamayacagımızı anladık şimdi aramız çok iyi sabret ve onunda koca bir bebek olduğunu unutmaBu arada moralimde cok bozuk.kizlar ben severek evlendim ozel konular ama anlatacak kimsem yok kimseye guvenemiyorum.kocami taniyamiyorum icimde surekli bi huzursuzluk var.nefret ediyorum resmen yalan konusuyor ama ne icin yalan konusuyor anlamiyorum. İcimde sevgi filan kalmadi ona karsi bu bi surec diyorum her evlilikte olur diyorum ama dayanamiyorum. İsten ayrildim yavrum icin bi yandanda kendime kiziyorum neden ciktim diye ayrilirsam yavrumu birakmam kimseye boyle deli sorular iste kafayi yiyicem artik ne yapmaliyim piskiyatriste bile gitmeyi dusunuyorum.
Canım seni anlıyorum konuştun mu neden değiştin diye yani sen de suç görüyo yoksa Hatalı olduğunu kabul ediyor mu? Bence de bu bi süreç diye düşün ve kendini telkin et insanın en iyi doktoru yine kendisidir. Sen elinden geldiği kadar iyi niyetli ve yapıcı davran inş eşin de düzelir.Bu arada moralimde cok bozuk.kizlar ben severek evlendim ozel konular ama anlatacak kimsem yok kimseye guvenemiyorum.kocami taniyamiyorum icimde surekli bi huzursuzluk var.nefret ediyorum resmen yalan konusuyor ama ne icin yalan konusuyor anlamiyorum. İcimde sevgi filan kalmadi ona karsi bu bi surec diyorum her evlilikte olur diyorum ama dayanamiyorum. İsten ayrildim yavrum icin bi yandanda kendime kiziyorum neden ciktim diye ayrilirsam yavrumu birakmam kimseye boyle deli sorular iste kafayi yiyicem artik ne yapmaliyim piskiyatriste bile gitmeyi dusunuyorum.
Onu da duymuştum iyi diye. Memnun kaldıysanız sorun yok.Canım özel muayenehanesi olduğu için biz gidemeyiz senin söylediğin Dr a. İstanbul hastanesinde nur hanım var ona gittik tavsiye üzerine memnun kaldık muayene ucretide uygundu.
Canım Arkadaşlar ne güzel yazmışlar... erkekler bizim gibi çocuğu hemen kabullenemiyorlar biz 9 ay karnımızda taşıyoruz, sonrasında hep bebekle ilgileniyoruz böyleyken biz bile zorlanıyoruz ki onlar bu sürece adapte olamıyorlar zaman ve sabır gerekiyor sanırım ve bence çocuk evliliği, düzeni değiştiriyorBu arada moralimde cok bozuk.kizlar ben severek evlendim ozel konular ama anlatacak kimsem yok kimseye guvenemiyorum.kocami taniyamiyorum icimde surekli bi huzursuzluk var.nefret ediyorum resmen yalan konusuyor ama ne icin yalan konusuyor anlamiyorum. İcimde sevgi filan kalmadi ona karsi bu bi surec diyorum her evlilikte olur diyorum ama dayanamiyorum. İsten ayrildim yavrum icin bi yandanda kendime kiziyorum neden ciktim diye ayrilirsam yavrumu birakmam kimseye boyle deli sorular iste kafayi yiyicem artik ne yapmaliyim piskiyatriste bile gitmeyi dusunuyorum.
bide sebzeyi saabah yumurtasına katmayı denermısın? mesela havucu haşla ez. az tereyagı koy tavaya havucu at uzerınede yumurta sarısı kır. yesın. bakaım sevecekmı aynı sekılde patates ve kabagıda deneyebılırsın.Kizlar merhaba bi suredir yazamamistim emmeyen ve ek gida almak istemeyen kizimla ugrasiyorum deniyorum farkli şeyler. Sütümu sagiyordum veriyordum eskisi gibi cikartamiyorum goguslerim yumusadi cok üzülüyorum iki kere anca geliyo saginca mama veriyorum bir öğün. Dilini oynatmaya basladi hecelemeyr yutma refleksi basladi bira biraz yoyo elma armut puresini seviyo tarhanayi biraz zorluyorum yemesi icin. Bir kere yumurta labne karisimi verdim ilk defa 1 cay lasigi sarisindan labneyi sevdiği icin yedi. Bunlar olumlu seyler şükür. Yalniz sebze puresi yediremedim labneyle karistirsam olur mu su iciremiyorum emziremiyorum uyutunca biberonla mama takviyesi o da en fazla 60 iciyo. Sabah kalkinca yatana kadar uc bez degisiyoruz. Uc kere biberonla sut veya mama iki kere de meyve veya meyveli yogurt ve corba gibi az verebiliyorum. Az diiimi kızlar dunden beri buyuk tuvaletini yapmadi bide. Gece uykusunda emzirmeye calisiyorum. Sütüm tenelli gitcek diye korkuyorum cok az cikiyo. Üzgünüm .Sebzeyi nasil yedirebilirim baska tarhanaya mi katsam. Sehriye corbasi puturlu yiyebilir mi sadece su ve şehriye mi yapcaz. Cok Özür diliyorum kafanizi sisirdiysem acemi anneyim. Bebekleriniz emiyosa cok sanslisiniz kizlar tekrar söylüyorum ama cok zir bu sekilde ugrasmak.
12-15 mi:S allah yardımcınız olsun altı ıslanınca durmuyormu bız 4-5 kere degıstıryoruz cok sukur kızım kaka yapmadıgı surece altı ıslak dıye aglamaz 3-4 saatte bir normal benceKızlar benim kız gun boyunca fazla su içmese bile 12 yada 15 bez bitiyor gunde surekli çiş yapıyor gunde 2 veya 3 kez kaka yapıyor ilk zamanlar prima kullandım baktık bez yetiştiremiyoruz simdi daha uygun bir markaya gectik ben altını ıslatınca hemen degiştiriyorum zaten bizimki bir damla işese aglıyor hemen degiştir diye asla kirli bezde durmaz
canım yeni evlenen birine bundan sonra ilk tavsıyem evlılıgınızın tadını cıkarın olacak. ben 10 yıllık evlıyım esımle evlılıgımızın tadını cıkardık bı suru yer gezdık onlarca tatıle cıktık. bırbırımız cok ıyı tanıyoruz. ama cocuk sonrası gercekten ıkımızde buhranlardayız. bırbırımıze tahammulumuz kalmadı. su an yenı yenı duzelmeye basladı. bu gecıcı bı surec sanmakı yalnızsın. kıme sorsam aynı. yanı bırbırını daha az tanıyan bı cıft olsak bnde bosanmıstım bu zor surecte. bırbırımızle konusamaz olmustuk evde durmaktan bunalıma gırmsıtım. 3 haftadır ıse basladım. cok zor karar verdım ama ıyıkı baslamısım. tek basıma harap oluyodum evde. yavas yavas gecıyor o zor surec. kolay degıl. sende bıraz sabırlı ol. bıraz hareketlerını takıp et gercekten yalanmı soyluyo sanamı oyle gelıyor. gececek bu gunler ınsallahBu arada moralimde cok bozuk.kizlar ben severek evlendim ozel konular ama anlatacak kimsem yok kimseye guvenemiyorum.kocami taniyamiyorum icimde surekli bi huzursuzluk var.nefret ediyorum resmen yalan konusuyor ama ne icin yalan konusuyor anlamiyorum. İcimde sevgi filan kalmadi ona karsi bu bi surec diyorum her evlilikte olur diyorum ama dayanamiyorum. İsten ayrildim yavrum icin bi yandanda kendime kiziyorum neden ciktim diye ayrilirsam yavrumu birakmam kimseye boyle deli sorular iste kafayi yiyicem artik ne yapmaliyim piskiyatriste bile gitmeyi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?