Canım havalar soğumadan önce battaniye örtüyordum beşiğin kenarlarına sıkıştırarak açıyordu çünkü, simdi annem çarşafa gore yün yorgan yaptı onu örtüyorum ağır değil ama onu açamıyor iyi oldu amaKızlar gece yatarken bebeginizin üstüne ne ortuyorsunuz havalar sogudu malum .bizimki ince battaniyeleri açabiliyor ama biraz kalinlari acmiyor yada acamiyor.yorgan tehlikeli ne yapsam bilemedim uyku tulumu mu alsam acaba diyorum
Trabzon hurması domatese benzer şekli var rengi turuncu .. Bildiğimiz hurma değil Canım..Bende bu siteyi takip ediyorum canim bizede medineden geldi hurma vermek istiyorum 3 gun sonra 7 bitiyo verim bari bende bide nasil verdin canim sudami beklettin once
canım emzirmek için neden tulumdan çıkarıyorsun anlamadımBizim yasadigimiz yerde hava coktan sogudu, ben yorgan ortuyorum, ikea'dan almistim bebek yorgani. İlk baslarda tedirgin oldum ama benim kiz masallah ayaklariyla bir vurdum mu yorgan filan kalmiyor! Hatta kenarlara sokusturmama ragmen ustunu illa aciyor!
Bir kac hafta uyku tulumu kullandim ama onun icindeyken kaldirip emzirmek zor geldi bana; icinden cikar, emzir, bir daha icine koy filan derken de cocugun uykusu dagiliyor iyice. Zaten kizim da sevmedi tulumu.
Canim benim bahsettigim Hac hurmasi degil, yuvarlak turuncu renkli olan hurma. Gerci bahsettigimiz o sitede Hac hurmasini da verebilirsiniz diyor ama ben denemedim.Bende bu siteyi takip ediyorum canim bizede medineden geldi hurma vermek istiyorum 3 gun sonra 7 bitiyo verim bari bende bide nasil verdin canim sudami beklettin once
Canim benim hanimefendi bacaklarini ata ata, gerinerek emiyor. O yuzden uyku tulumunda rahat edemedik ikimiz de.Ca
canım emzirmek için neden tulumdan çıkarıyorsun anlamadım
Anladim canim olsun bende bundan deniyim bari :)Canim benim bahsettigim Hac hurmasi degil, yuvarlak turuncu renkli olan hurma. Gerci bahsettigimiz o sitede Hac hurmasini da verebilirsiniz diyor ama ben denemedim.
http://www.gurmebebek.com/hurma-236
Evet oyleymis canimTrabzon hurması domatese benzer şekli var rengi turuncu .. Bildiğimiz hurma değil Canım..
Canim benim kizimin daha yeni 6. ayi bitti.Kizlar diktorunuz beslenme tablosu verdimi 3 gun sonra 7 aylik olucaz kac ogun vermem gerek ve olculeri nekadar olmali ben suan 3 bazen 4 ogun veriyorum ama olcum cay bardagi kadar arttirmalimiyim acaba gerci cuma doktora gidicez ama merak ettim sizler kac ogun ve miktariniz nekadar
Tesekkur ederim. Kan tahlilinde bisey cikmadi idrar istemisti idrarida yapmadi bi turlu hastanede daha cok mikrop kapmasin diye eve donduk dus aldirip uyuttum rahatti sabah yine atesi cikti idrarini yapmasini bekliyorum idrari hastneye gondericem insallah ondanda bisey cikmazCok gecmis olsun, ins bir sey yoktur.
Canim 2 öğün vermen gerekiyordu 8. Aya kadar ölçüde 1 çay bardağı. Ama sen doktoruna sör yinede.Kizlar diktorunuz beslenme tablosu verdimi 3 gun sonra 7 aylik olucaz kac ogun vermem gerek ve olculeri nekadar olmali ben suan 3 bazen 4 ogun veriyorum ama olcum cay bardagi kadar arttirmalimiyim acaba gerci cuma doktora gidicez ama merak ettim sizler kac ogun ve miktariniz nekadar
ben hemşireye sordum istediği kadar ver dedi. ne kadar yerse dedi.Kizlar diktorunuz beslenme tablosu verdimi 3 gun sonra 7 aylik olucaz kac ogun vermem gerek ve olculeri nekadar olmali ben suan 3 bazen 4 ogun veriyorum ama olcum cay bardagi kadar arttirmalimiyim acaba gerci cuma doktora gidicez ama merak ettim sizler kac ogun ve miktariniz nekadar
Bebegin ve ailenle birlikte nice mutlu yillar dilerim canim. Huzurunuz ve sevginiz hic eksik olmasin..Kizlar bugun benim dogum gunum ama en guzel dogum gunum cunku bu dogum gunumde bebegim yanimda onun icin iyiki dogmusum onun her anini yasamak cok guzel
bı bacaktan 1 dıger bacaktan 2 iğne . agızdan 1 damla toplam 4 adet bizde ates yaptı 37.5-38 arası oldu. cok huzursuzlandı. bacaklar şişti mahvoldu cocukArkadaslar yarin asi gunumuz..6.ay asilari nerelerden yapiliyor? Ates ve huzursuzluk yapti mi?
nice yıllara canım..bebeğinle güzel günlere inşallahhhh gercekten bu dogungunlerımız cok farklı bnmde 21 kasım. burcdaşız senle. bnmde 30. yaşım olacak.Kizlar bugun benim dogum gunum ama en guzel dogum gunum cunku bu dogum gunumde bebegim yanimda onun icin iyiki dogmusum onun her anini yasamak cok guzel
Ailenle birlikte nice mutlu ve huzurlu yillara canimKizlar bugun benim dogum gunum ama en guzel dogum gunum cunku bu dogum gunumde bebegim yanimda onun icin iyiki dogmusum onun her anini yasamak cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?