2015 Nisan Anneleri

Kızlar gece yatarken bebeginizin üstüne ne ortuyorsunuz havalar sogudu malum .bizimki ince battaniyeleri açabiliyor ama biraz kalinlari acmiyor yada acamiyor.yorgan tehlikeli ne yapsam bilemedim uyku tulumu mu alsam acaba diyorum
Canım havalar soğumadan önce battaniye örtüyordum beşiğin kenarlarına sıkıştırarak açıyordu çünkü, simdi annem çarşafa gore yün yorgan yaptı onu örtüyorum ağır değil ama onu açamıyor iyi oldu ama
bizim sorunumuz kollarımız hep dışarıda bazen üstten göğsüne kadar açıyor, doğduğundan beri kollar hep yukarıda bi çözüm bulamadım annem üşümez diyor şimdiye kadar da çok şükür maşallah üşümedi

Arkadaslar ben kizima kabugunu soyarak trabzon hurmasi nam-i diger cennet hurmasi yediriyorum meyva olarak arada sirada. İnternette baktim 7-8 aydan itibaren verebilirsiniz diyor, benim kizim 6 ayini yeni bitirdi ama bir alerji yapmadi cok sukur.

Sizlere de bir alternatif olsun diye paylasmak istedim. Besin degeri cok yuksekmis ve kabizliga da birebirmis.

http://www.gurmebebek.com/trabzon-hurmasi-403

Bu arada sebze purelerine de minicik sogan katmaya basladim, cig vermiyorum, sogani da hasliyorum. Sogan da cok faydaliymis.

Bende bu siteyi takip ediyorum canim bizede medineden geldi hurma vermek istiyorum 3 gun sonra 7 bitiyo verim bari bende bide nasil verdin canim sudami beklettin once

Bende bu siteyi takip ediyorum canim bizede medineden geldi hurma vermek istiyorum 3 gun sonra 7 bitiyo verim bari bende bide nasil verdin canim sudami beklettin once
Trabzon hurması domatese benzer şekli var rengi turuncu .. Bildiğimiz hurma değil Canım..

Ca
canım emzirmek için neden tulumdan çıkarıyorsun anlamadım

Canim benim bahsettigim Hac hurmasi degil, yuvarlak turuncu renkli olan hurma. Gerci bahsettigimiz o sitede Hac hurmasini da verebilirsiniz diyor ama ben denemedim.

http://www.gurmebebek.com/hurma-236

Kizlar diktorunuz beslenme tablosu verdimi 3 gun sonra 7 aylik olucaz kac ogun vermem gerek ve olculeri nekadar olmali ben suan 3 bazen 4 ogun veriyorum ama olcum cay bardagi kadar arttirmalimiyim acaba gerci cuma doktora gidicez ama merak ettim sizler kac ogun ve miktariniz nekadar

Canim benim kizimin daha yeni 6. ayi bitti.
Ben gunde 2 ogun ek gida veriyorum; oglen meyva, aksam sebze puresi ve aralarda da emziriyorum.
Miktar da bir cay bardagi kadardir.

Cok gecmis olsun, ins bir sey yoktur.
Tesekkur ederim. Kan tahlilinde bisey cikmadi idrar istemisti idrarida yapmadi bi turlu hastanede daha cok mikrop kapmasin diye eve donduk dus aldirip uyuttum rahatti sabah yine atesi cikti idrarini yapmasini bekliyorum idrari hastneye gondericem insallah ondanda bisey cikmaz

Canim 2 öğün vermen gerekiyordu 8. Aya kadar ölçüde 1 çay bardağı. Ama sen doktoruna sör yinede.
Birde ebebekten tulumu alınca foto paylasirmisin:) merak ettim hangisi 2 tane ebebek var burada varsa bende alayim

ben hemşireye sordum istediği kadar ver dedi. ne kadar yerse dedi.

Arkadaslar yarin asi gunumuz..6.ay asilari nerelerden yapiliyor? Ates ve huzursuzluk yapti mi?
bı bacaktan 1 dıger bacaktan 2 iğne . agızdan 1 damla toplam 4 adet bizde ates yaptı 37.5-38 arası oldu. cok huzursuzlandı. bacaklar şişti mahvoldu cocuk

Kizlar bugun benim dogum gunum ama en guzel dogum gunum cunku bu dogum gunumde bebegim yanimda onun icin iyiki dogmusum onun her anini yasamak cok guzel
nice yıllara canım..bebeğinle güzel günlere inşallahhhh gercekten bu dogungunlerımız cok farklı bnmde 21 kasım. burcdaşız senle. bnmde 30. yaşım olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…