Ay cok tatli bu, masallah annesi :)
Benim aldigim uyku tulumunun bacak kismi boyle ayri degildi, etek gibi butundu. Ben o yuzden rahat kullanamamistim ama bu cok kullanisli duruyor. Gule gule giyinsin.
Ben uyumadan once polardan alt üst takim almıştım. Kalin eşofman gibi. Onu giydiriyorum, bir de battaniye ortuyorum. Put gibi yattığı için sorun olmuyor.Kızlar gece yatarken bebeginizin üstüne ne ortuyorsunuz havalar sogudu malum .bizimki ince battaniyeleri açabiliyor ama biraz kalinlari acmiyor yada acamiyor.yorgan tehlikeli ne yapsam bilemedim uyku tulumu mu alsam acaba diyorum
Cok gevmis olsun canim. Umarim kuzucuk iyilesir biran once.Kizlar dunden beri bebegimin atesi var surup verdim dus aldirdim ama dusmuyo 37.5 38.0 arasi gidip geliyo basi ates gibi dun gece cok rahat uyudu ama simdi biraz huzursuz. Cok endiseleniyorum. Atesin bu kadar sure boyle olmasi normal mi hastaneye goturmelimiyim
Canim ailenle beraber nice yaslaraKizlar bugun benim dogum gunum ama en guzel dogum gunum cunku bu dogum gunumde bebegim yanimda onun icin iyiki dogmusum onun her anini yasamak cok guzel
Canım bende ücretsiz izne çıktım. Esim öğretmen. Basvursun o zaman. Herhangi bir evrak gerekiyormuÜCRETSİZ İZNE ÇIKAN ANNELERRRRR...DEVLET MEMURU ise EŞİNİZ DE AİLE YARDIMI ALABİLiYOR..160/170 tl gibi bir meblağ ...hiç yoktan iyidir ...
Cocuk acile goturduk bakti hatya ozellikle kulagina baktirdim kulagini arada bir kasiyodu ama bisey yok dedicanım boğazına kulagına baktırdınmı boyle atesı yuksekse bı yerınde ıltıhap olma olasılıgı yuksek. bızımde 2 gun dusmeyınce 38-38.5 du hep ates dusurucu verıyodum 2 saat dusuyodu gerı cıkıyodu. dr a goturdum bademcıgı ıltıhaplanmıs. 1 hafta antıbıyotık kullandık. gectı. bı kulagına bogazına baktır
senin ki dis mi cikardi peki bende dis diye dusunmek istiyorum insallah distir.Canim korkma biz 39 gormustuk bebek bu olacak sakin ol.kafasina ve koktuk altlarina islak havlu koy camasirla dursun baska bisey giydirme.hala dusmezse ilik dus aldir.bende senin gibi Panik yapmistim esim sakinlestirdi belki dis cikariyordur.
Canim bende alcam terletme yaptimi canim bide alti torbalimi daha iyi acaba bu sekildemi daha iyi gule gule guysin pasa masallah olsun 74 zaten buyuyen cocuk icinde rahat eder sikmasinda genis genis yatsin bende aliyim ya geceEki Görüntüle 1669509
E bebek uyku tulumumuz merak edenlere :) en küçük 1 yaştan başlıyor ama ebebeğin markasının kalıbı küçük 1 yaş 74 cm yazıyo biraz büyük ama marta kadar giyer en azından kışı çıkarır oğluşum bu sabah sıcacık uyandı tavsiye ederim :)
Tesekkur ederim canim cok saol iyi dileklerin icinCanim ailenle beraber nice yaslara
Allah sana ve ailene bebeginin butun guzel gunlerini gostersin. Iyi seneler
Çok geçmiş olsun arkadaşım bi arkadasiminda bebegi ateslenmisti onlarda acile gittiler bişey cikmadi 3 gune gecmezse gel demisler. Calpol ve ilik dusla gecirmisler Allahin izniyle. O disde cIkariyodu. 3. Gun düşmüştü ateşi. Sakin ol takip et hep ayagina limon suta batirilmis corap giydir. Tez zamanda düzelir ins.Cocuk acile goturduk bakti hatya ozellikle kulagina baktirdim kulagini arada bir kasiyodu ama bisey yok dedi
senin ki dis mi cikardi peki bende dis diye dusunmek istiyorum insallah distir.
Bacaktan yapiliyo canim bi bacaktan 1 tane diger bacaktan 2 rane bide agizdan damla toplam 4 asi olunuyo bizde ates olmadi ama huzursuzdu asi yapildigi gun biraz huzursuzlugu vardi surup verdim ertesi gunde keyifsizdi o gun dahada huzursuzdu sabah aksam surup verdim 3. Gun bisey yoktu yani asi yapildigi ve ertesi gunu huzursuzdu ve genelde ates degilde huzursuz oluyolarArkadaslar yarin asi gunumuz..6.ay asilari nerelerden yapiliyor? Ates ve huzursuzluk yapti mi?
Senin ücretsiz izne çıktığına dair karar veya ayrılışına dair kurumunun yazısı ve dilekçe okul müd ne ..benim eşimde öğretmen o yarın verecek dilekçeyi ..Canım bende ücretsiz izne çıktım. Esim öğretmen. Basvursun o zaman. Herhangi bir evrak gerekiyormu
Cok saol canim Allah sanada ailenle uzun omur versinkaracanur canim Allahim hayirli sağlıklı uzun ömürler versin ailenle birlikte.
Canim bende alcam terletme yaptimi canim bide alti torbalimi daha iyi acaba bu sekildemi daha iyi gule gule guysin pasa masallah olsun 74 zaten buyuyen cocuk icinde rahat eder sikmasinda genis genis yatsin bende aliyim ya gece
canım tşkler terletme yapmadı içi çok kalkn değil altı torbalı olanla bence rahat edemez gibi geldi bana çok dönüyo fln emzirirkende rahat olmaz bence böle daha iyi onuda rahatsız etmedi aynen 74 normal canım tavsiye ederim
Canim ben dis sandim ama bu 6 hastalik diye bi hastalik var oymus.3 gun ates oldu sonra kirmizi dokuntu oldu oglumda oda 2 gun surdu.insallah distir seninkiCocuk acile goturduk bakti hatya ozellikle kulagina baktirdim kulagini arada bir kasiyodu ama bisey yok dedi
senin ki dis mi cikardi peki bende dis diye dusunmek istiyorum insallah distir.
Pekmeze alistir canim malu bal kullanamiyoruz recellere guvenmiyoruz en azindan tatladirmak icin bir onu kullanabiliyoruz benim kurtaricim muhallebilerine sabah kahvaltisina bal kabagina fln iyi oluyo tatlandiriyoor benimki 5bayllikken baslattim oa ilk basta yuzunu buusturdu ama sonra alisti artik yiyo tabi dogal olarak yeni bir bedin burusturmasi cok normal tek basina verme muhallebilerine faln kat yedir yada meyva puresine havuc puresine falnbebeğime ilk kez pekmez denedim sanırım sevmedıgı tek sey. yedı ama suratını burusturup agladı. bıkac kez daha denıcem bakalım ınsallah sever sevmezsede muhım degıl bende hıc sevmem
Canım ben Aralık ya da Ocak diye düşünüyorum.çünkü tek Maaş zorlanıyoruz.bi de ödediğimiz krediler war.anca 2-3 ay dişimizi sıkabilirizUcretsiz izine çıktığım için benim eşim başvurmustu es yardımını aldı 150 tl imiş galiba.
Kızlar ne zamana kadar izin kullanacaksınız?
Canim bende öyle düşünüyorum ama bir yandan da kış gecse mi diyorum soğukta sabah çocuğu annemgile götür falan hastalandirmaktan korkuyorum.en azından marta kadar kalmayi düşünüyorum tabi maddiyat ZorlamazsaCanım ben Aralık ya da Ocak diye düşünüyorum.çünkü tek Maaş zorlanıyoruz.bi de ödediğimiz krediler war.anca 2-3 ay dişimizi sıkabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?