2015 Nisan Anneleri

Ay cok tatli bu, masallah annesi :)

Benim aldigim uyku tulumunun bacak kismi boyle ayri degildi, etek gibi butundu. Ben o yuzden rahat kullanamamistim ama bu cok kullanisli duruyor. Gule gule giyinsin.

Canım saol evet etek gibi olanlardan çok var bende özellikle almadım onlardan çok rahat olmaz diye çünkü benimki bacağını sağa sola ata ata döne döne uyuyor onunla rahat edemezdi bu çok rahat tşkler cnm

ÜCRETSİZ İZNE ÇIKAN ANNELERRRRR...DEVLET MEMURU ise EŞİNİZ DE AİLE YARDIMI ALABİLiYOR..160/170 tl gibi bir meblağ ...hiç yoktan iyidir ...

Kızlar gece yatarken bebeginizin üstüne ne ortuyorsunuz havalar sogudu malum .bizimki ince battaniyeleri açabiliyor ama biraz kalinlari acmiyor yada acamiyor.yorgan tehlikeli ne yapsam bilemedim uyku tulumu mu alsam acaba diyorum
Ben uyumadan once polardan alt üst takim almıştım. Kalin eşofman gibi. Onu giydiriyorum, bir de battaniye ortuyorum. Put gibi yattığı için sorun olmuyor.

Cok gevmis olsun canim. Umarim kuzucuk iyilesir biran once.

ÜCRETSİZ İZNE ÇIKAN ANNELERRRRR...DEVLET MEMURU ise EŞİNİZ DE AİLE YARDIMI ALABİLiYOR..160/170 tl gibi bir meblağ ...hiç yoktan iyidir ...
Canım bende ücretsiz izne çıktım. Esim öğretmen. Basvursun o zaman. Herhangi bir evrak gerekiyormu

Cocuk acile goturduk bakti hatya ozellikle kulagina baktirdim kulagini arada bir kasiyodu ama bisey yok dedi
Canim korkma biz 39 gormustuk bebek bu olacak sakin ol.kafasina ve koktuk altlarina islak havlu koy camasirla dursun baska bisey giydirme.hala dusmezse ilik dus aldir.bende senin gibi Panik yapmistim esim sakinlestirdi belki dis cikariyordur.
senin ki dis mi cikardi peki bende dis diye dusunmek istiyorum insallah distir.

Canim bende alcam terletme yaptimi canim bide alti torbalimi daha iyi acaba bu sekildemi daha iyi gule gule guysin pasa masallah olsun 74 zaten buyuyen cocuk icinde rahat eder sikmasinda genis genis yatsin bende aliyim ya gece
Canim ailenle beraber nice yaslara
Allah sana ve ailene bebeginin butun guzel gunlerini gostersin. Iyi seneler
Tesekkur ederim canim cok saol iyi dileklerin icin

Cocuk acile goturduk bakti hatya ozellikle kulagina baktirdim kulagini arada bir kasiyodu ama bisey yok dedi
Çok geçmiş olsun arkadaşım bi arkadasiminda bebegi ateslenmisti onlarda acile gittiler bişey cikmadi 3 gune gecmezse gel demisler. Calpol ve ilik dusla gecirmisler Allahin izniyle. O disde cIkariyodu. 3. Gun düşmüştü ateşi. Sakin ol takip et hep ayagina limon suta batirilmis corap giydir. Tez zamanda düzelir ins.

Arkadaslar yarin asi gunumuz..6.ay asilari nerelerden yapiliyor? Ates ve huzursuzluk yapti mi?
Bacaktan yapiliyo canim bi bacaktan 1 tane diger bacaktan 2 rane bide agizdan damla toplam 4 asi olunuyo bizde ates olmadi ama huzursuzdu asi yapildigi gun biraz huzursuzlugu vardi surup verdim ertesi gunde keyifsizdi o gun dahada huzursuzdu sabah aksam surup verdim 3. Gun bisey yoktu yani asi yapildigi ve ertesi gunu huzursuzdu ve genelde ates degilde huzursuz oluyolar

Canım bende ücretsiz izne çıktım. Esim öğretmen. Basvursun o zaman. Herhangi bir evrak gerekiyormu
Senin ücretsiz izne çıktığına dair karar veya ayrılışına dair kurumunun yazısı ve dilekçe okul müd ne ..benim eşimde öğretmen o yarın verecek dilekçeyi ..

Canim ben dis sandim ama bu 6 hastalik diye bi hastalik var oymus.3 gun ates oldu sonra kirmizi dokuntu oldu oglumda oda 2 gun surdu.insallah distir seninki

bebeğime ilk kez pekmez denedim sanırım sevmedıgı tek sey. yedı ama suratını burusturup agladı. bıkac kez daha denıcem bakalım ınsallah sever sevmezsede muhım degıl bende hıc sevmem

Ucretsiz izine çıktığım için benim eşim başvurmustu es yardımını aldı 150 tl imiş galiba.
Kızlar ne zamana kadar izin kullanacaksınız?

bebeğime ilk kez pekmez denedim sanırım sevmedıgı tek sey. yedı ama suratını burusturup agladı. bıkac kez daha denıcem bakalım ınsallah sever sevmezsede muhım degıl bende hıc sevmem
Pekmeze alistir canim malu bal kullanamiyoruz recellere guvenmiyoruz en azindan tatladirmak icin bir onu kullanabiliyoruz benim kurtaricim muhallebilerine sabah kahvaltisina bal kabagina fln iyi oluyo tatlandiriyoor benimki 5bayllikken baslattim oa ilk basta yuzunu buusturdu ama sonra alisti artik yiyo tabi dogal olarak yeni bir bedin burusturmasi cok normal tek basina verme muhallebilerine faln kat yedir yada meyva puresine havuc puresine faln

Ucretsiz izine çıktığım için benim eşim başvurmustu es yardımını aldı 150 tl imiş galiba.
Kızlar ne zamana kadar izin kullanacaksınız?
Canım ben Aralık ya da Ocak diye düşünüyorum.çünkü tek Maaş zorlanıyoruz.bi de ödediğimiz krediler war.anca 2-3 ay dişimizi sıkabiliriz

Canım ben Aralık ya da Ocak diye düşünüyorum.çünkü tek Maaş zorlanıyoruz.bi de ödediğimiz krediler war.anca 2-3 ay dişimizi sıkabiliriz
Canim bende öyle düşünüyorum ama bir yandan da kış gecse mi diyorum soğukta sabah çocuğu annemgile götür falan hastalandirmaktan korkuyorum.en azından marta kadar kalmayi düşünüyorum tabi maddiyat Zorlamazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…