- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Evet iste ayni durumdayim cok bunaldim kendimle surekli celisiyorum esum iglen eve geldi cok sitreslisin yanuna yaklasilmiyor dedi.gercekten cok zor ne yapacagimi bilmiyorum.Canım iş ortamından çıktın bütün gün evdesin Bebek zaten ayrı bi stres .. Onun sıkkınlığı var .. Bebek'ten önce de aynı ise bence konuşmayı dene yargılamadan iğneli cümleler kullanmadan konuşması tatmin etmezse o Zaman açık açık konuşursun ..
Bende ücretsiz e ayrıldım tüm gün evdeyim hatta hatta beşik sallamaktan odadan bile çıkamıyorum .. Bende bunalıyorum o çıkıp gidiyor sabah okula .. 3 günde spora gidiyor öğlenden sonra rahat ama ben kabuğuna sığamayan biriyken böyle olunca kafamdan kurmalar başlıyor ..
Canim oglen eve geldi konustum bana ulasamadigini ve benim kendi hareketlerimin fskinda olmadigimi soyledi.cok sinirliymisim yaptigi sakalri bile yanlis anliyirmusum ben cok abartmisim bilmiyorum ama ben kocami 7 yildir taniyorum oda beni taniyor sizin dediginiz gibi bi surec belkide bilmiyorum saglikli dusunemiyirum artikCanım seni anlıyorum konuştun mu neden değiştin diye yani sen de suç görüyo yoksa Hatalı olduğunu kabul ediyor mu? Bence de bu bi süreç diye düşün ve kendini telkin et insanın en iyi doktoru yine kendisidir. Sen elinden geldiği kadar iyi niyetli ve yapıcı davran inş eşin de düzelir.
Canim tskr ederim cvp icin iyi varsiniz.soyledigin gibi yapicam.canım yeni evlenen birine bundan sonra ilk tavsıyem evlılıgınızın tadını cıkarın olacak. ben 10 yıllık evlıyım esımle evlılıgımızın tadını cıkardık bı suru yer gezdık onlarca tatıle cıktık. bırbırımız cok ıyı tanıyoruz. ama cocuk sonrası gercekten ıkımızde buhranlardayız. bırbırımıze tahammulumuz kalmadı. su an yenı yenı duzelmeye basladı. bu gecıcı bı surec sanmakı yalnızsın. kıme sorsam aynı. yanı bırbırını daha az tanıyan bı cıft olsak bnde bosanmıstım bu zor surecte. bırbırımızle konusamaz olmustuk evde durmaktan bunalıma gırmsıtım. 3 haftadır ıse basladım. cok zor karar verdım ama ıyıkı baslamısım. tek basıma harap oluyodum evde. yavas yavas gecıyor o zor surec. kolay degıl. sende bıraz sabırlı ol. bıraz hareketlerını takıp et gercekten yalanmı soyluyo sanamı oyle gelıyor. gececek bu gunler ınsallah
Canim tskr edrim cvp icin herkeate olan seyler demekki abartmiyim bende.aranizin duzelmesinede sevindim.Canım erkeklerin çoğu boyle benim çevtemde arkadaşlarım hep mutsuz ama idare ediyorlar birde en kolayı boşanmak önemli olan eşini yola getirip evliliği yürütmek bizde bebek 3 aylıkken bir kriz atlattık eşim doğumdan sonra bana hiç ilgi göstermiyordu ve sarkmıssın kilo almıssın takoz olmuşsun diyip asagılıyordu çok tartısstık ailelere yansıttık boşanacagım dedim ama bu çekişmelerin sonunda esinle ayrılamayacagımızı anladık şimdi aramız çok iyi sabret ve onunda koca bir bebek olduğunu unutma
hiçbir pompa bebek kadar çekemiyor bu yüzden hiç öğrenemicezKizlar nekadar sut uretiyoruz acaba ya artik gunde 500 cc sut almalari gerekiyomus ama okadar cikiyomiki goguslerimden bilmiyorum goguslerim cok yumusadi sanki yetrsiz geliyo biberonda almiyo sagsamda ogrenemem tam nekadar cikiyo biberonda almiyo sonra geri neyle icircem kasik eziyet yarisi iceri yaridi disari ayy nekadar acaba sutum cok merak ettim keske olcme aleti olsaydi :)
Duzelir annesi yaza kocsman olcaklar insallah sen emzir 2 yasina kadar aman bosver kalksin omur boyu sagligi bagisikligi icin emzirhiçbir pompa bebek kadar çekemiyor bu yüzden hiç öğrenemicezbende merak edıyorum bazen. ama ne kadar gelırse gelsın o mınnos cenelerını ızlemek bıle zevk. gece sureklı emmeye uyanmasa 2 yasına kadar emzırırım ama saat bası kalktıgı ıcın yaza bıraktırmayı dusunuyorum ne olur bılmem tabı uykusu duzzelırse devam ederım
bizimki yarım saatte bı sattte bı meme ıstedıgı ıcın beraber yatıyoruz. kalın battanıye ortuyorum sureklı acıyo bne ortuyorum. ama o da yetmeyınce napıcaz bılmıyorum. hafıf elyaf yorgan var belkı onu kullanırım. uyku tulumuda olabılırKızlar gece yatarken bebeginizin üstüne ne ortuyorsunuz havalar sogudu malum .bizimki ince battaniyeleri açabiliyor ama biraz kalinlari acmiyor yada acamiyor.yorgan tehlikeli ne yapsam bilemedim uyku tulumu mu alsam acaba diyorum
Bizim yasadigimiz yerde hava coktan sogudu, ben yorgan ortuyorum, ikea'dan almistim bebek yorgani. İlk baslarda tedirgin oldum ama benim kiz masallah ayaklariyla bir vurdum mu yorgan filan kalmiyor! Hatta kenarlara sokusturmama ragmen ustunu illa aciyor!Kızlar gece yatarken bebeginizin üstüne ne ortuyorsunuz havalar sogudu malum .bizimki ince battaniyeleri açabiliyor ama biraz kalinlari acmiyor yada acamiyor.yorgan tehlikeli ne yapsam bilemedim uyku tulumu mu alsam acaba diyorum
Bende orta kalınlıkta battaniye örtüyodum ama sabah yatırdığımdan çok farklı yerde üstü açıl buluyorum dün sabah uyandıgında elleri fln baya soğuktı üzüldüm çok bizim evimiz çok soğuk değil haftasonu ebebekten çok kalın olmayan ayaklı uyku tulumu aldık bakalım dün yıkadom bu gece onunla yatırcam hem çok terletmez hemde üşütmezKızlar gece yatarken bebeginizin üstüne ne ortuyorsunuz havalar sogudu malum .bizimki ince battaniyeleri açabiliyor ama biraz kalinlari acmiyor yada acamiyor.yorgan tehlikeli ne yapsam bilemedim uyku tulumu mu alsam acaba diyorum
Canım geçmiş olsun benim oğlumun yazın bir gün böle ateşi çıkmıştı doktoru aramıştım 38 in üstüne çıkarsa ilaç ver düşüp tekrar yine ver 2 kere çıkarsa getir demiştiKizlar dunden beri bebegimin atesi var surup verdim dus aldirdim ama dusmuyo 37.5 38.0 arasi gidip geliyo basi ates gibi dun gece cok rahat uyudu ama simdi biraz huzursuz. Cok endiseleniyorum. Atesin bu kadar sure boyle olmasi normal mi hastaneye goturmelimiyim
peki olcumu nerden yaptiniz koltuk altindan mi makattan mi anlindan miCanım geçmiş olsun benim oğlumun yazın bir gün böle ateşi çıkmıştı doktoru aramıştım 38 in üstüne çıkarsa ilaç ver düşüp tekrar yine ver 2 kere çıkarsa getir demişti
Kulaktan yaptım canım braun kulaktan ateşölçer var bendepeki olcumu nerden yaptiniz koltuk altindan mi makattan mi anlindan mi
Canim goturdugunde hic birsey yapmiyorlar her saat basi atesini olc.calpol ver 5 saatte bi ilik dus aldir yada islak bi havluyu kafasina ve koltuk altlarina koy hemen dusuruyor.disi cikacaktir ben ateslendiginde oyle yaptim bide 39 kadar normal merak etme.Kizlar dunden beri bebegimin atesi var surup verdim dus aldirdim ama dusmuyo 37.5 38.0 arasi gidip geliyo basi ates gibi dun gece cok rahat uyudu ama simdi biraz huzursuz. Cok endiseleniyorum. Atesin bu kadar sure boyle olmasi normal mi hastaneye goturmelimiyim
Canim benim bebiste hep aciyo battaniyesini surekli kontrol ediyorum tekmeliyo hic ustu ortuk bulmadim battaniye sikistiriyorum ama tekmeyle aciyo uykuvtulumu almaya gittim ebebekte kalmamis c&a da vardi ordada bir kadin bunlar cok terletir hasta edersin dedi o daha once ebebekten almis kucuk geliyomus kizi buyuk ebebekteki cok iyi dedibkullanmis oyuzden c&a dakinden vazgectim ebebege gelcekmis onu bekliyorum evimiz sicak bide uzeruni iyi giydirip yatiriyorum ama almamm lazim yorgan alsam onuda acacak en iyisinyine uyku tulumuKızlar gece yatarken bebeginizin üstüne ne ortuyorsunuz havalar sogudu malum .bizimki ince battaniyeleri açabiliyor ama biraz kalinlari acmiyor yada acamiyor.yorgan tehlikeli ne yapsam bilemedim uyku tulumu mu alsam acaba diyorum
Ben yine iyiyim de babasi cok evhamli atesi 39u bulunca halsizlikde baslayinca solugu hastanede aldik kan verdik idrarini yapmasini bekliyoruzCanim goturdugunde hic birsey yapmiyorlar her saat basi atesini olc.calpol ver 5 saatte bi ilik dus aldir yada islak bi havluyu kafasina ve koltuk altlarina koy hemen dusuruyor.disi cikacaktir ben ateslendiginde oyle yaptim bide 39 kadar normal merak etme.
Gecmis olsun canim insallah bisey cikmazBen yine iyiyim de babasi cok evhamli atesi 39u bulunca halsizlikde baslayinca solugu hastanede aldik kan verdik idrarini yapmasini bekliyoruz
Cok gecmis olsun, ins bir sey yoktur.Ben yine iyiyim de babasi cok evhamli atesi 39u bulunca halsizlikde baslayinca solugu hastanede aldik kan verdik idrarini yapmasini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?