2015 Nisan Anneleri

Evet iste ayni durumdayim cok bunaldim kendimle surekli celisiyorum esum iglen eve geldi cok sitreslisin yanuna yaklasilmiyor dedi.gercekten cok zor ne yapacagimi bilmiyorum.

Canim oglen eve geldi konustum bana ulasamadigini ve benim kendi hareketlerimin fskinda olmadigimi soyledi.cok sinirliymisim yaptigi sakalri bile yanlis anliyirmusum ben cok abartmisim bilmiyorum ama ben kocami 7 yildir taniyorum oda beni taniyor sizin dediginiz gibi bi surec belkide bilmiyorum saglikli dusunemiyirum artik

Canim tskr ederim cvp icin iyi varsiniz.soyledigin gibi yapicam.

Kizlar nekadar sut uretiyoruz acaba ya artik gunde 500 cc sut almalari gerekiyomus ama okadar cikiyomiki goguslerimden bilmiyorum goguslerim cok yumusadi sanki yetrsiz geliyo biberonda almiyo sagsamda ogrenemem tam nekadar cikiyo biberonda almiyo sonra geri neyle icircem kasik eziyet yarisi iceri yaridi disari ayy nekadar acaba sutum cok merak ettim keske olcme aleti olsaydi :)

Canim tskr edrim cvp icin herkeate olan seyler demekki abartmiyim bende.aranizin duzelmesinede sevindim.

hiçbir pompa bebek kadar çekemiyor bu yüzden hiç öğrenemicez bende merak edıyorum bazen. ama ne kadar gelırse gelsın o mınnos cenelerını ızlemek bıle zevk. gece sureklı emmeye uyanmasa 2 yasına kadar emzırırım ama saat bası kalktıgı ıcın yaza bıraktırmayı dusunuyorum ne olur bılmem tabı uykusu duzzelırse devam ederım

Duzelir annesi yaza kocsman olcaklar insallah sen emzir 2 yasina kadar aman bosver kalksin omur boyu sagligi bagisikligi icin emzir

Kızlar gece yatarken bebeginizin üstüne ne ortuyorsunuz havalar sogudu malum .bizimki ince battaniyeleri açabiliyor ama biraz kalinlari acmiyor yada acamiyor.yorgan tehlikeli ne yapsam bilemedim uyku tulumu mu alsam acaba diyorum

Kızlar gece yatarken bebeginizin üstüne ne ortuyorsunuz havalar sogudu malum .bizimki ince battaniyeleri açabiliyor ama biraz kalinlari acmiyor yada acamiyor.yorgan tehlikeli ne yapsam bilemedim uyku tulumu mu alsam acaba diyorum
bizimki yarım saatte bı sattte bı meme ıstedıgı ıcın beraber yatıyoruz. kalın battanıye ortuyorum sureklı acıyo bne ortuyorum. ama o da yetmeyınce napıcaz bılmıyorum. hafıf elyaf yorgan var belkı onu kullanırım. uyku tulumuda olabılır

Bizim yasadigimiz yerde hava coktan sogudu, ben yorgan ortuyorum, ikea'dan almistim bebek yorgani. İlk baslarda tedirgin oldum ama benim kiz masallah ayaklariyla bir vurdum mu yorgan filan kalmiyor! Hatta kenarlara sokusturmama ragmen ustunu illa aciyor!

Bir kac hafta uyku tulumu kullandim ama onun icindeyken kaldirip emzirmek zor geldi bana; icinden cikar, emzir, bir daha icine koy filan derken de cocugun uykusu dagiliyor iyice. Zaten kizim da sevmedi tulumu.

Kizlar dunden beri bebegimin atesi var surup verdim dus aldirdim ama dusmuyo 37.5 38.0 arasi gidip geliyo basi ates gibi dun gece cok rahat uyudu ama simdi biraz huzursuz. Cok endiseleniyorum. Atesin bu kadar sure boyle olmasi normal mi hastaneye goturmelimiyim

Bende orta kalınlıkta battaniye örtüyodum ama sabah yatırdığımdan çok farklı yerde üstü açıl buluyorum dün sabah uyandıgında elleri fln baya soğuktı üzüldüm çok bizim evimiz çok soğuk değil haftasonu ebebekten çok kalın olmayan ayaklı uyku tulumu aldık bakalım dün yıkadom bu gece onunla yatırcam hem çok terletmez hemde üşütmez

Canım geçmiş olsun benim oğlumun yazın bir gün böle ateşi çıkmıştı doktoru aramıştım 38 in üstüne çıkarsa ilaç ver düşüp tekrar yine ver 2 kere çıkarsa getir demişti

Canım geçmiş olsun benim oğlumun yazın bir gün böle ateşi çıkmıştı doktoru aramıştım 38 in üstüne çıkarsa ilaç ver düşüp tekrar yine ver 2 kere çıkarsa getir demişti
peki olcumu nerden yaptiniz koltuk altindan mi makattan mi anlindan mi

Canim goturdugunde hic birsey yapmiyorlar her saat basi atesini olc.calpol ver 5 saatte bi ilik dus aldir yada islak bi havluyu kafasina ve koltuk altlarina koy hemen dusuruyor.disi cikacaktir ben ateslendiginde oyle yaptim bide 39 kadar normal merak etme.

Canim benim bebiste hep aciyo battaniyesini surekli kontrol ediyorum tekmeliyo hic ustu ortuk bulmadim battaniye sikistiriyorum ama tekmeyle aciyo uykuvtulumu almaya gittim ebebekte kalmamis c&a da vardi ordada bir kadin bunlar cok terletir hasta edersin dedi o daha once ebebekten almis kucuk geliyomus kizi buyuk ebebekteki cok iyi dedibkullanmis oyuzden c&a dakinden vazgectim ebebege gelcekmis onu bekliyorum evimiz sicak bide uzeruni iyi giydirip yatiriyorum ama almamm lazim yorgan alsam onuda acacak en iyisinyine uyku tulumu

Ben yine iyiyim de babasi cok evhamli atesi 39u bulunca halsizlikde baslayinca solugu hastanede aldik kan verdik idrarini yapmasini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…