Yavrunla ve tum sevdiklerinle daha nice guzel yaslarin olsun canim.Kizlar bugun benim dogum gunum ama en guzel dogum gunum cunku bu dogum gunumde bebegim yanimda onun icin iyiki dogmusum onun her anini yasamak cok guzel
Mutlu yillar dilerim esinle bebeginle agiz tadiniz hic bozulmasin insallah canimKizlar bugun benim dogum gunum ama en guzel dogum gunum cunku bu dogum gunumde bebegim yanimda onun icin iyiki dogmusum onun her anini yasamak cok guzel
Toplam 4 tane asi var. 2 bacaktan 1 koldan bi de agizdan. Bizde ates yapti ama cok yukselmedi 38di. Fitil verdim dustu gece rahat uyuduArkadaslar yarin asi gunumuz..6.ay asilari nerelerden yapiliyor? Ates ve huzursuzluk yapti mi?
canım ya bnmı yanlış hatırlıyorum. koldan yok diye hatırlıyorum ben. 3 bacak bı agızMutlu yillar dilerim esinle bebeginle agiz tadiniz hic bozulmasin insallah canim
Toplam 4 tane asi var. 2 bacaktan 1 koldan bi de agizdan. Bizde ates yapti ama cok yukselmedi 38di. Fitil verdim dustu gece rahat uyudu
Canim gecen hafta yaptirdim 4 tane yapti 1i koldandi ama hastanede yaptirdim ben acaba baska bi asi daha mi yapti simdi ben de merak ettimcanım ya bnmı yanlış hatırlıyorum. koldan yok diye hatırlıyorum ben. 3 bacak bı agız
Gecmis olsun canim.nasil oldunuzBen yine iyiyim de babasi cok evhamli atesi 39u bulunca halsizlikde baslayinca solugu hastanede aldik kan verdik idrarini yapmasini bekliyoruz
biz yaptıralı 1 ay oldu ben yanlış hatırlıyor olabılırım kafam bı mılyonCanim gecen hafta yaptirdim 4 tane yapti 1i koldandi ama hastanede yaptirdim ben acaba baska bi asi daha mi yapti simdi ben de merak ettim
Tesekkur ederim canim hepimizinBebegin ve ailenle birlikte nice mutlu yillar dilerim canim. Huzurunuz ve sevginiz hic eksik olmasin..
Saol canim evet akrep bende 30 oldum canim:)nice yıllara canım..bebeğinle güzel günlere inşallahhhh gercekten bu dogungunlerımız cok farklı bnmde 21 kasım. burcdaşız senle. bnmde 30. yaşım olacak.
Saol canim hepimiz insallahAilenle birlikte nice mutlu ve huzurlu yillara canim
Saol caanim hepimizinYavrunla ve tum sevdiklerinle daha nice guzel yaslarin olsun canim.
Tesekkurler canimMutlu yillar dilerim esinle bebeginle agiz tadiniz hic bozulmasin insallah canim
Toplam 4 tane asi var. 2 bacaktan 1 koldan bi de agizdan. Bizde ates yapti ama cok yukselmedi 38di. Fitil verdim dustu gece rahat uyudu
1 bi bacaktan 2 bi bacaktan bide agizdan damla toplamda 4 canim insallah atesi olmaz bizim ates yoktu ama 3 gun cok huzursuzduArkadaslar yarin asi gunumuz..6.ay asilari nerelerden yapiliyor? Ates ve huzursuzluk yapti mi?
Sabha kadariyiydik sabah tekrar surup verdim simdi etkisi gecti heralde surubun atesi 37.9 dusmedi biturlu ya artik ciddi ciddi endiselenmeye basliyorumGecmis olsun canim.nasil oldunuz
Cnm bizimkiler aynı doğumluydu sanırım 30 mart biz ben 4 öğün veriyorum ve aralarda emZiriyorum yoğurt sebze püresi meyve ve yatmadan önce hipp muhallebi ctesi bizde doktora gidicez bu ayda sanırım kavaltıya baslıcak geçen ay öle demişti doktor miktarıda aldıgı kadar demişti bende göz kararı hazırlıom yediği kadarKizlar diktorunuz beslenme tablosu verdimi 3 gun sonra 7 aylik olucaz kac ogun vermem gerek ve olculeri nekadar olmali ben suan 3 bazen 4 ogun veriyorum ama olcum cay bardagi kadar arttirmalimiyim acaba gerci cuma doktora gidicez ama merak ettim sizler kac ogun ve miktariniz nekadar
canım boğazına kulagına baktırdınmı boyle atesı yuksekse bı yerınde ıltıhap olma olasılıgı yuksek. bızımde 2 gun dusmeyınce 38-38.5 du hep ates dusurucu verıyodum 2 saat dusuyodu gerı cıkıyodu. dr a goturdum bademcıgı ıltıhaplanmıs. 1 hafta antıbıyotık kullandık. gectı. bı kulagına bogazına baktırSabha kadariyiydik sabah tekrar surup verdim simdi etkisi gecti heralde surubun atesi 37.9 dusmedi biturlu ya artik ciddi ciddi endiselenmeye basliyorum
Canim doğum günün kutlu olsun yavrunda esinle daha nice mutlu yıllara birkaç ay sonra bende 30 olcam:)Kizlar bugun benim dogum gunum ama en guzel dogum gunum cunku bu dogum gunumde bebegim yanimda onun icin iyiki dogmusum onun her anini yasamak cok guzel
Masallah annesi:) bizin kiz bunun içinde kaybolur 63 cm:) ben bakayim mağazada buna teşekkür ederimEki Görüntüle 1669509
E bebek uyku tulumumuz merak edenlere :) en küçük 1 yaştan başlıyor ama ebebeğin markasının kalıbı küçük 1 yaş 74 cm yazıyo biraz büyük ama marta kadar giyer en azından kışı çıkarır oğluşum bu sabah sıcacık uyandı tavsiye ederim :)
Canim korkma biz 39 gormustuk bebek bu olacak sakin ol.kafasina ve koktuk altlarina islak havlu koy camasirla dursun baska bisey giydirme.hala dusmezse ilik dus aldir.bende senin gibi Panik yapmistim esim sakinlestirdi belki dis cikariyordur.Sabha kadariyiydik sabah tekrar surup verdim simdi etkisi gecti heralde surubun atesi 37.9 dusmedi biturlu ya artik ciddi ciddi endiselenmeye basliyorum
Ay cok tatli bu, masallah annesi :)Eki Görüntüle 1669509
E bebek uyku tulumumuz merak edenlere :) en küçük 1 yaştan başlıyor ama ebebeğin markasının kalıbı küçük 1 yaş 74 cm yazıyo biraz büyük ama marta kadar giyer en azından kışı çıkarır oğluşum bu sabah sıcacık uyandı tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?