2015 Nisan Anneleri

Kizlar bugun benim dogum gunum ama en guzel dogum gunum cunku bu dogum gunumde bebegim yanimda onun icin iyiki dogmusum onun her anini yasamak cok guzel
Mutlu yillar dilerim esinle bebeginle agiz tadiniz hic bozulmasin insallah canim

Arkadaslar yarin asi gunumuz..6.ay asilari nerelerden yapiliyor? Ates ve huzursuzluk yapti mi?
Toplam 4 tane asi var. 2 bacaktan 1 koldan bi de agizdan. Bizde ates yapti ama cok yukselmedi 38di. Fitil verdim dustu gece rahat uyudu

Mutlu yillar dilerim esinle bebeginle agiz tadiniz hic bozulmasin insallah canim

Toplam 4 tane asi var. 2 bacaktan 1 koldan bi de agizdan. Bizde ates yapti ama cok yukselmedi 38di. Fitil verdim dustu gece rahat uyudu
canım ya bnmı yanlış hatırlıyorum. koldan yok diye hatırlıyorum ben. 3 bacak bı agız

canım ya bnmı yanlış hatırlıyorum. koldan yok diye hatırlıyorum ben. 3 bacak bı agız
Canim gecen hafta yaptirdim 4 tane yapti 1i koldandi ama hastanede yaptirdim ben acaba baska bi asi daha mi yapti simdi ben de merak ettim

Canim gecen hafta yaptirdim 4 tane yapti 1i koldandi ama hastanede yaptirdim ben acaba baska bi asi daha mi yapti simdi ben de merak ettim
biz yaptıralı 1 ay oldu ben yanlış hatırlıyor olabılırım kafam bı mılyon

Tesekkurler canim

Cnm bizimkiler aynı doğumluydu sanırım 30 mart biz ben 4 öğün veriyorum ve aralarda emZiriyorum yoğurt sebze püresi meyve ve yatmadan önce hipp muhallebi ctesi bizde doktora gidicez bu ayda sanırım kavaltıya baslıcak geçen ay öle demişti doktor miktarıda aldıgı kadar demişti bende göz kararı hazırlıom yediği kadar

E bebek uyku tulumumuz merak edenlere :) en küçük 1 yaştan başlıyor ama ebebeğin markasının kalıbı küçük 1 yaş 74 cm yazıyo biraz büyük ama marta kadar giyer en azından kışı çıkarır oğluşum bu sabah sıcacık uyandı tavsiye ederim :)

Sabha kadariyiydik sabah tekrar surup verdim simdi etkisi gecti heralde surubun atesi 37.9 dusmedi biturlu ya artik ciddi ciddi endiselenmeye basliyorum
canım boğazına kulagına baktırdınmı boyle atesı yuksekse bı yerınde ıltıhap olma olasılıgı yuksek. bızımde 2 gun dusmeyınce 38-38.5 du hep ates dusurucu verıyodum 2 saat dusuyodu gerı cıkıyodu. dr a goturdum bademcıgı ıltıhaplanmıs. 1 hafta antıbıyotık kullandık. gectı. bı kulagına bogazına baktır

Kizlar bugun benim dogum gunum ama en guzel dogum gunum cunku bu dogum gunumde bebegim yanimda onun icin iyiki dogmusum onun her anini yasamak cok guzel
Canim doğum günün kutlu olsun yavrunda esinle daha nice mutlu yıllara birkaç ay sonra bende 30 olcam:)

Masallah annesi:) bizin kiz bunun içinde kaybolur 63 cm:) ben bakayim mağazada buna teşekkür ederim

Sabha kadariyiydik sabah tekrar surup verdim simdi etkisi gecti heralde surubun atesi 37.9 dusmedi biturlu ya artik ciddi ciddi endiselenmeye basliyorum
Canim korkma biz 39 gormustuk bebek bu olacak sakin ol.kafasina ve koktuk altlarina islak havlu koy camasirla dursun baska bisey giydirme.hala dusmezse ilik dus aldir.bende senin gibi Panik yapmistim esim sakinlestirdi belki dis cikariyordur.

karacanur cnm doğum günün kutlu olsun bebişinle ailenle mutlu yıllar

S shrrr cnm saol biraz büyük olabilir senin minnoş kıZına ama daha küçüğü yok maalesef yinede bir bakarsınız yorgan niyetine sonuçta azcık büyük olsun :)

Ay cok tatli bu, masallah annesi :)

Benim aldigim uyku tulumunun bacak kismi boyle ayri degildi, etek gibi butundu. Ben o yuzden rahat kullanamamistim ama bu cok kullanisli duruyor. Gule gule giyinsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…