2015 Nisan Anneleri

4-4 bucuga kadar 2 kere uyanırdı 5 den sonra boyle hep. yarım saat once vermıstım . bnm kızımın hala gazı oluyo bence hala kıvranıyo
Bizimkinin de gazı var hala, hatta dün tarhana corbasina yeşil mercimek koydum gece kaç kere uyandı gaz attı,
bugün aklıma geldi ıhlamurun içine rezene de koydum rahatlatsin diye faydası oldu tavsiye ederim canım

Reactions: nix
Arkadaslar internette arastirdim biraz 7 aylik bebek beslenmesini. Gunde 5-6 ogun veren var. Ogluma gunde 3 ogun veriyorum ben. Kahvalti, corba, yogurt ya da meyve ya da muhallebi seklinde. Yanlis mi yapiyorum sizce?
Bende 4 ogun veriyorum sabah 9 da kahvalti oylen sebze puresi aksam meyva puresi yatmadan oncede muhallebi aralardada sofradan yediklerimizden tikistitiyorum agzina sofrada ne varsa

Kızlar akşam bebişler uyumadan önce muhallebi veriyomusunyz ya da be veriyosunux
bazen veriyorum bazen vermiyorum 7 tahilli mamadan veriyorum daha cok

Arkadaslar internette arastirdim biraz 7 aylik bebek beslenmesini. Gunde 5-6 ogun veren var. Ogluma gunde 3 ogun veriyorum ben. Kahvalti, corba, yogurt ya da meyve ya da muhallebi seklinde. Yanlis mi yapiyorum sizce?
canim benimkide 3 yada 4 ogun aliyo.sabah kahvalti oglen sebze et ara ogun meyva yada yogurt. aksam yogurt yada muhallebi

Suyu yaklaşık ne kadar koyuyorsunuz

Kizlar bugun ilkkez somon yaptim kizima.cevizede basliycam yarin.ilkkez verecegim nelerine katayim sizce
Canım ben cevizi meyveli yoğurduna muhallebisine katıyorum muzu ezip bebe bisküvisi pekmez cevizde katıyorum bazen yani neye yakıstırırsam katıom:)

Canim kac kilo vermistin?ve nekadar yapmistin?acabilirsen sevinirim.
1 bucuk ay yapmıstım 8 kılo vermıstım lısedekı kıloma gerı donmustum 63 den 55 e dusmustum. su an 74 kıloyum 65 ılk hedefım. ama hala hazır degılm baslamaya. baslayınca yazarım

Ben de 3 ogun veriyorum. Nasil 5-6 ogun olabilir ya? Cok fazla degil mi? Hangi ara emecek peki?
aslın da ogunden cok ogunde yedıgı mıktar onemlı. mıktarı az tutarsak emmeyede yer kalır .yanı 5 ogun yesın herseyden yesın ıstıyorsanız hemde cok emmesını ıstıyorsunuz yarım cay bardagı verın zaten doymaz emmek ıster. haftaıcı calıstıgım ıcın mıktarı daha fazla doyması ıcın hafatasonu emsın dıye daha az mıktar hazırlıyorum. ama bızımde ogunumuz cok fazla

bizde de durum aynı malesef sabaha kadar her saat başı uyanıyoruz sabahta işe gelmek zor oluyo

Canım ben genelde kahvaltısına katıyorum günde 1 kez veriyorum cevizi. Daha balığa başlamadık biz balık verenler var mı
bizimkide bayadır her hafta yarım levrek yiyor.versem hepsını yerde vermıyorum. balıkçıda kılcıklarını aldırıyrz. tavada az su ve zeytıyagıyla bugulayıp yedırıyoruz.

Bebek beslenmesinde 9 aya kadar %70 anne sütü %30 ek gıda, 9-12 ay arası %50 anne sütü % 50 ek gıda olmalı.o yüzden günde 5-6 öğün ek gıda çok fazla bence. Ben genelde 3 öğün veriyorum. Bazen de 2 oluyo.doktora kontrole gittiğimizde ben şikayet etmiştim şunu yemiyo bunu yemiyo diye.o da kilosu normal o yüzden hiç kasma bundan önce ne yaptıysan öyle devam et.nasıl olsa büyüdükçe herşeyi yiyecek demişti.sen zorlarsan çocuğu iyice soğutursun yemekten demişti.ben de o yüzden çok dert etmiyorum açıkçası.bi de kızlar bişey sorucam.hafta sonları genelde biz dışarı çıkıyoruz sabahtan akşama kadar.o yüzden ek gıda veremiyorum hiç.sadece emiyo.eve geldiğimizde de uyumuş oluyo genelde.dışarıdayken siz neler veriyorsunuz bebişlere

Oh canim cok gecmis olsun. Allah dugunlerini de gostersin. Sorunsuz gecmesine cok sevindim. Insallah bu geceyi de atlatirsiniz rahat rahat.

Canim cok gecmis olsun bebisine gozunuz aydin darisi bizim basimiza bende cok istiyorum yaptirmayi ama babasi izin vermiyor.ikna edebilirsem insallah yaptiricam.ozman senden bilgi aliriz.

Çok teşekkür ederim kızlar, iyileştik bile çok şükür

ben yanıma bişeyler alıyorum. sebze püresi hazırlayabılırsem alıyorum , yogurt zaten evde oluyor hemen kucuk bı kaba alıyorum. muz yada mandalına ıyı oluyor hemen soyup elımle yedırıyorum. hipp bebe bisküvisi suyla ezip alıyorum. kapaklı kapta mama kasıgımız var onuda yanımıza alıyoruz.bizimki mumkun degıl emmeyle durmaz . gecen hafta mesela yuruyuse gıttık annemle bebe bıskuvısı ezmıstım muz almıstım yanıma hemen bankta muzu bıskuvının ıcıne ezdım yedırdım suyunu ıcırdım arabada uyudu.yaz olsa termosta tasımak gerek yogurdu sebzeyı ama. suan hava soguk oldugu ıcın kucuk cam kaplara koyup alıyorum.tahıllı mamada alınabılır hemen bıyerden sıcak su bulup karıstır hop hupletsın

Ben biz ne yersek veriyorum gittigim yerin yemizliginden ve yemeklerini guzel yapan yerler seciyorum ordada ne yersem mama sandelyesine oturtup agzina tikiyorum canim oda alisti zaten evdede sofrada mama sandelyesinde agzina tikistirdigim icin ordada mamamma diye istiyo biz yerken veriyorum bende ekmegi corbaya batiriyorum etten pilavdan yogurttan sofrada ne yiyorsak veriyorum benimki oyle daha cok seviyo yemeyi bulamac yaparsan tatsiz tuzsuz seyleri yemiyo biz ne yersek onu begeniyo cocukta hakli bende istemem onun yediklerinden

Dışaridayken bende sadece emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…