Canim ben emziriyorum ama yatmadan önce tok tutucu bişeyler versem uykusu nasıl olur diye merak etmiyor degilim
S shrrr cnm doktor bize yatmadan önce tok tutucu bişeyler yedirin demişti 6. Ayında acıkıpta uyanabilir denişti ben veriyorum hergün üstünede emErek uyuyo uykusuda güzel şülür akşam 11 e doğru yatıo sabah 8 e kadar uyanmıo sora yanıma alıp emZiriom 10 a kadar fln uyuyo ilk basta hipp yukaflı elmalı vermiştim 1 ay sonra 1 kutu arının pirinç unlusunu yaptım dün itibariyle de kendim yaptım pirinç unu ve irmikli meyveli bisküvili pekmezli cevizli karısık muhallebi çok sewdi :) sizler neler yapıosunyz diye merak ettim :)
Canım gözünüz aydın bizimkinin 8. Dişi çıkıyo 4.ayda patladı ilk dişi o zamandan beri sürekli devamı geldi uyku düzeni ilk patlıcagı zamanlar biraz bozuldu arada geceleri uyandı fln ama şimdi daha rahtladı şükür çabuk atlatır inşKizlar bebegimin disi cikti darisi basiniza ama cok huysuzz gunlerdir duurup durup ciglik atmalar geceleri uyumuyo cok yorucu bir zaman ikincide geliyo heralde huysuzluk devam nekadar surecek bu durum boyle acaba
Bizimkinin uykusu çok iyiydi max 2 kere kalkardı 6 saat falan kesintisiz uyurdu ama 1 aydır en az 4 kere kalkıyor hele dün 10 falan oldu. Muhallebi ye karşıydim ama artık düşünüyorum. Büyük konuşmamak lazımmış onu yapmam bunu etmem:) ne uyku egitimi kaldı ne başla bişey.maşşalalhhhh nazarım degmesın sabah a kadar hıc uyanmıyomu? sıze yemın edıyorum bu gece kızım aksam 8 de uyudu. ve gece saat 12 de baslayarak her saat bası uyandı. sabah 8 dede tamamen uyandı. gercı sızın baya dıs cıkmıs rahatlamıstır . bızım hıc dıs yok 7 ay 23 gunluk. dıs cıkarırkende boyle uyurmuydu?
Bende 3 ay önce boyattım canım. Yine boyatıcam kendimi iyi hissetmemiz lazım ayrıca ek gıdada alıyorlar. Dr um boyatabilirsin demişti hamilelikte bile ilk 3 ay önermiyorlar geneldeCanim bende boyattim bi problem olmadi tamam sonucta kimyasal ama bizimde morale ihtiyacimiz var.biz bi problem yasamadik organik boyayla boyadi kuaforum.
Maşallah canım ne güzel bizimkide tam tersi. Küçükken hep arabada uyurdu hergün dışarı çıkarırdım oyüzden. Şimdilerde etrafı izkemekten merakından hiç uyumuyorcok sukur kızım bebek arabasında uyumaya basladı dısarı cıktıgımızda uykusu gelınce mahvoluyorduk gecen hafat dısarı cıktık aa bı baktım uyumus allahım soka gırdım . bu haftasonuda cıkardım uzunca yuruduk arabasında uyudu. sonra uyandı keyıfle etrafı seyrettıç hayal gıbı ya oncelerı aranasında hıc durmazdı
muhallebı fılan bahane canım kalkacak olan yıne kalıyor ben denedım muhallebı ustune bıde 100 cc mama verdım yıne kalkıyorBizimkinin uykusu çok iyiydi max 2 kere kalkardı 6 saat falan kesintisiz uyurdu ama 1 aydır en az 4 kere kalkıyor hele dün 10 falan oldu. Muhallebi ye karşıydim ama artık düşünüyorum. Büyük konuşmamak lazımmış onu yapmam bunu etmem:) ne uyku egitimi kaldı ne başla bişey.mryevr canım muhallebini anlatsana pirinç unu yok ama buskuvili falan birsey yapayım bari
Canim oglumun pesinde kosmak ev isi kocamla ilgilenmek derken perisan oluyorum kendime vakit ayiramiyorum artik biyerlerden baslayim dedim artik.alisverise gittim bisey almadan geri geldim.zayiflatim oyle alayim dedimmaşallah canım ya hafatasonu evde olunca o kadar yoruluyorumki ne mekik ne bişey.normal gunluk hayatımda bıle aksam bayılmıs halde buluyorum kendımı. bebıslerde malum cok hareketlı
Hayallerimİ yıktın şu anmuhallebı fılan bahane canım kalkacak olan yıne kalıyor ben denedım muhallebı ustune bıde 100 cc mama verdım yıne kalkıyordısler cıkmadıkca rahat yok
Saol canım benim oğlum eskiden 10.30 da uyurdu yine sabah 6-7 ye kadar kesintisiz sora emzirio geri uyurdu 10 a kadar şimdilerde 11-11.30 buluyo uyuması dişler hala çıkıyo çıkartırkende bazen gece 1-defa uyandığı oldu ama kucagıma alıp pışpışlayınca yada emzirince 5 dkda uykuya geri dalıo bu aralar pek uyanmıo şükür dişlerden sadece ilk uykuya dalarken biraz tutturamıo yatırıom uyanıo sora yatırıom tutturunca kalkmıo dahamaşşalalhhhh nazarım degmesın sabah a kadar hıc uyanmıyomu? sıze yemın edıyorum bu gece kızım aksam 8 de uyudu. ve gece saat 12 de baslayarak her saat bası uyandı. sabah 8 dede tamamen uyandı. gercı sızın baya dıs cıkmıs rahatlamıstır . bızım hıc dıs yok 7 ay 23 gunluk. dıs cıkarırkende boyle uyurmuydu?mryevr
Ya evet canım insan mecbur kalınca deniyo herşeyi bende uyurken karnı tok oldugunu bilince içim rahat ediyo gece uyanmayınca akşam 9-9.30 gibi yediriyorum uyurkende emip uyuyo 1 kaseyi bitirio canım ben dediğim gibi hazır yapıodum dün itibariyle kendim yapmaya basladım ben biraz suda 1 tatlı kasığı pirinç unu 1 tatlı kaşığı irmik pişirdim 1 bebe bisküvisini rondodan çekip içine karıştırdım 1 küçük muz cam rende ezdim 1 çay kasıgı pekmez azda çekilmiş ceviz koydum atom oldu :) çok azda ruşeym kattım istersen katabilirsin bunu.sen istedipin ve elinde olanlarla yapabilirsin pirinç unu yoksa irmikle yapıp evde olan meyvenle tatlandırabilirsin.birde ıhlamur demleyip onun suyunda da muhallebi yapılabilir onu da denicem bir akşam o da güzel olır ve rahatlatır belki deneyince veririm tarifini :)Bizimkinin uykusu çok iyiydi max 2 kere kalkardı 6 saat falan kesintisiz uyurdu ama 1 aydır en az 4 kere kalkıyor hele dün 10 falan oldu. Muhallebi ye karşıydim ama artık düşünüyorum. Büyük konuşmamak lazımmış onu yapmam bunu etmem:) ne uyku egitimi kaldı ne başla bişey.mryevr canım muhallebini anlatsana pirinç unu yok ama buskuvili falan birsey yapayım bari
Gece uyanınca çok zor oluyo gerçekten Allah yardımcın olsun eskiden de böle uyanırmıydı peki bide muhallebiyi denemişsiniz ama uyumadan hemen öncemi vermiştin belki o da rahatsız etmiş olabilirmi uyumadan 1-saat önce fln veriyorum benmaşşalalhhhh nazarım degmesın sabah a kadar hıc uyanmıyomu? sıze yemın edıyorum bu gece kızım aksam 8 de uyudu. ve gece saat 12 de baslayarak her saat bası uyandı. sabah 8 dede tamamen uyandı. gercı sızın baya dıs cıkmıs rahatlamıstır . bızım hıc dıs yok 7 ay 23 gunluk. dıs cıkarırkende boyle uyurmuydu?mryevr
Teşekkür ederim canım bugün deneyim bızımkinde bi kabızlık da olmaya başladı 3-4 günde bir yapıyor kakasini muz falan vermeyide kayısı falan karıştırayim kendime göre ayarlayayimSaol canım benim oğlum eskiden 10.30 da uyurdu yine sabah 6-7 ye kadar kesintisiz sora emzirio geri uyurdu 10 a kadar şimdilerde 11-11.30 buluyo uyuması dişler hala çıkıyo çıkartırkende bazen gece 1-defa uyandığı oldu ama kucagıma alıp pışpışlayınca yada emzirince 5 dkda uykuya geri dalıo bu aralar pek uyanmıo şükür dişlerden sadece ilk uykuya dalarken biraz tutturamıo yatırıom uyanıo sora yatırıom tutturunca kalkmıo daha
Ya evet canım insan mecbur kalınca deniyo herşeyi bende uyurken karnı tok oldugunu bilince içim rahat ediyo gece uyanmayınca akşam 9-9.30 gibi yediriyorum uyurkende emip uyuyo 1 kaseyi bitirio canım ben dediğim gibi hazır yapıodum dün itibariyle kendim yapmaya basladım ben biraz suda 1 tatlı kasığı pirinç unu 1 tatlı kaşığı irmik pişirdim 1 bebe bisküvisini rondodan çekip içine karıştırdım 1 küçük muz cam rende ezdim 1 çay kasıgı pekmez azda çekilmiş ceviz koydum atom oldu :) çok azda ruşeym kattım istersen katabilirsin bunu.sen istedipin ve elinde olanlarla yapabilirsin pirinç unu yoksa irmikle yapıp evde olan meyvenle tatlandırabilirsin.birde ıhlamur demleyip onun suyunda da muhallebi yapılabilir onu da denicem bir akşam o da güzel olır ve rahatlatır belki deneyince veririm tarifini :)
4-4 bucuga kadar 2 kere uyanırdı 5 den sonra boyle hep. yarım saat once vermıstım . bnm kızımın hala gazı oluyo bence hala kıvranıyoGece uyanınca çok zor oluyo gerçekten Allah yardımcın olsun eskiden de böle uyanırmıydı peki bide muhallebiyi denemişsiniz ama uyumadan hemen öncemi vermiştin belki o da rahatsız etmiş olabilirmi uyumadan 1-saat önce fln veriyorum ben
Kıyamam ya küçük kuzu ıhlamur flnda rahat uyutur diolar ama deneyebilirsin zor ya gerçekten ama onlar için değiyo yorgunluğumuxa inşallah rahatlar azcık minik kuzuda annesinidr rahat ettirir4-4 bucuga kadar 2 kere uyanırdı 5 den sonra boyle hep. yarım saat once vermıstım . bnm kızımın hala gazı oluyo bence hala kıvranıyo
Canım bizimde doktorun önerisiyle ve verdiği kitapçığa göre 5 öğün var ilk basta bende 5 veriyodum ama sabahları geç uyandığı için kavaltıyı geç yapıo o yüzden diğer öğünler sıkışık oluyo o yüzden 4 e düşürdüm ve bol bol emio.kahvaltı ,meyve yAda yoğurtlu meyve ,sebze yemeği ,muhallebi olarak veriyorum benArkadaslar internette arastirdim biraz 7 aylik bebek beslenmesini. Gunde 5-6 ogun veren var. Ogluma gunde 3 ogun veriyorum ben. Kahvalti, corba, yogurt ya da meyve ya da muhallebi seklinde. Yanlis mi yapiyorum sizce?
Canim kac kilo vermistin?ve nekadar yapmistin?acabilirsen sevinirim.kızlar galıba ben dukan dıyetı yapıcam bundan 4-5 yıl once yapmıstım cok guzel zayıflamıstım. bı sure yapmayı dusunuyorum. dukan ama gunde bı meyve eklıcem proteın agırlıklı beslencem. emzırdıkce canım cılgınlar gıbı tatlı ıstıyo. ama ne zaman baslarım bılmıyorum.
O zaman ben de 4 e cikarayim. Yogurdu hergun veriyorum hemen hemen ama muhallebi cok seyrek. Bi ayarlama yapmaliyim. Tesekkurler canimCanım bizimde doktorun önerisiyle ve verdiği kitapçığa göre 5 öğün var ilk basta bende 5 veriyodum ama sabahları geç uyandığı için kavaltıyı geç yapıo o yüzden diğer öğünler sıkışık oluyo o yüzden 4 e düşürdüm ve bol bol emio.kahvaltı ,meyve yAda yoğurtlu meyve ,sebze yemeği ,muhallebi olarak veriyorum ben
Ben de 3 ogun veriyorum. Nasil 5-6 ogun olabilir ya? Cok fazla degil mi? Hangi ara emecek peki?Arkadaslar internette arastirdim biraz 7 aylik bebek beslenmesini. Gunde 5-6 ogun veren var. Ogluma gunde 3 ogun veriyorum ben. Kahvalti, corba, yogurt ya da meyve ya da muhallebi seklinde. Yanlis mi yapiyorum sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?