28 nisan doğumlu kizim boy 69 kg 8450dün kızımı sağlık ocağına götürdüm boy 69 cn kilo 8300g boyu kısa gibi geliyo bana sizinkiler ne durumda?
Canim cok normal bende 6 aylikken oturttum ilk zamanlar benimkide one dogru geliuordu ama daha sonra diklestirecek sirtini istedigi tarafa cevircek govdesini sabirli ol arkadina yanlarini ve kucagina yastik koyabilirsin fazla bukulmemis olur hem hemde arkaya dusme tehlikesine karsi korur ben 4 aydan berri bastiriyorum suan gayette yere saglam basiyo tam bastirmaya calis ayaklarini ucuna basmasin benimki 1 hafta sonra 8 aylik olcak ve hala emeklemiyo istemiyo agliyo o pozisyondan hic hoslanmiyo ama yurumeyi cok seviyi kollarinin altindan tutunca adim atiyo heralde emeklemeden yuruycwk bende emeklememisim cunku sen sevdigi yemekleri vermeye calis herseyi yemiyo diye uzulme o zaten gerekli vitamini azina yarayanlardan alir yedigine sukret bence yemeyenlerde var canim cok zorlama yemekten sogumasin canimKızlar günaydın. Bebeğim 6 ay 26 günlük. Desteksiz oturbiliyor ama biraz öne doğru oturuyor. Emekleme falan yok. Normal mi bu. Dr um 6. Ayda oturtmaya başla dedibende öyle yaptim sanki geç kalmışız gibi geldi.15 gündür ayaginin ustune bbbastiriyorum .başlarda bileniyordu şimdi basiyor ama poposu hafif dışarıda normal mi bu durum.
emeklemesi için yuUstu koyuyorum ama gidemeyince ağlıyor. Yoruluyor napsam
meyve muhallebi sevmeyen bir bebek ıspanaklı yumurta veriyorum maşallah yiyor. Ama muzu veeiyorum yuzuu burusturuyor
Benimki oyleydi ama son 2 haftadir her saat basi kalkiyoruz ve sabahin 6 sinda hepimizi ayaga dikiyo oyunnoynamak istiyo uykusuz hergece yasiyorum huy degistiriyorlar buyudukceBebegi gece kesintisiz uyuyan sansli anne var mi aramızda. Napsam kesintisiz uyumuyor. kesintizi geçtim defalarca kalkıyoruz hala. Şükür sağlık sorunu yok.
Eline emeğine sağlık Canım.herşey çok güzel gözüküyor.ben de çok özenmiştim böyle şeylere.ama hiçbirşeyi yapamadım.çünkü burda ne akraba ne tanıdık pek kimse yok.ama kısmet doğum gününe artık.Eki Görüntüle 1698420 Eki Görüntüle 1698423 kizlar dis bugdayimizi yaptik bugun cok yorucu 2 gundu pastasini kurabiyeleri butun suslemelerini kendim yaptim ama deydi cok icine sindi darisi basiniza
Benimki oyleydi ama son 2 haftadir her saat basi kalkiyoruz ve sabahin 6 sinda hepimizi ayaga dikiyo oyunnoynamak istiyo uykusuz hergece yasiyorum huy degistiriyorlar buyudukce[/QUOTE
Kızlar ben hala adet olmadım nornal mi bu ya. Dört gözle bekliyorum. Bir yandan veremedim kilolarla basim dertte. Bir yandan ikinci çocuk olsa nasıl olur diyor esim. Bu şekilde adet olmuyorken çocuk olma ihtimali var midir kI. Bir yandan olsun diyorum bir yandan kilolar diyorum. Uykusuzliga aliatim artksiz 2. Çocuk dusunuyor musunuz[/QUOTE
Hiç belli olmaz Canım olabilir.bi kadın doğuma görün istersen.ben de çok istiyorum 2. Çocuk ama üstüste bünyem kaldırmaz herhalde.en az 2-3 sene sonra yaparım inşallah
Benim esimde istiyor erkekler geneli boyle heralde ama cok daha kucukler bana gore cok zor olur tabi rabbim sabrini verir ikiz ucuz buyutenler var ama cok zor olur bu durum heralde tabi olursa aldirmam asla ama onlemini aliyorum benim arkadsim 9 ay olmadi adet belki seninde oyle olur normal yaniKızlar ben hala adet olmadım nornal mi bu ya. Dört gözle bekliyorum. Bir yandan veremedim kilolarla basim dertte. Bir yandan ikinci çocuk olsa nasıl olur diyor esim. Bu şekilde adet olmuyorken çocuk olma ihtimali var midir kI. Bir yandan olsun diyorum bir yandan kilolar diyorum. Uykusuzliga aliatim artksiz 2. Çocuk dusunuyor musunuz
bizimki anne diyor alkış yapıyor.Benim oğlum da sürünüyor heryere, emekleme çabasına girdi ama daha tam beceremedi.desteksiz kısa süreli oturabiliyo.baba diyo bide eliyle gel gel hareketi yapıyo.daha o kadar:)
Insallah canin bende aslinda son 2 gun kala karar verip yaptim canim kosturmacayla bukadar oldu sende dogum gununde yapar hevesini alirsinEline emeğine sağlık Canım.herşey çok güzel gözüküyor.ben de çok özenmiştim böyle şeylere.ama hiçbirşeyi yapamadım.çünkü burda ne akraba ne tanıdık pek kimse yok.ama kısmet doğum gününe artık.
Dah A tam almadık Canım bi de bizimki nerde kablo var Oraya atlıyo resmen.geçen 3 lü prizden fişin birini sökmüş görünce aklım çıktı.oyuncaklar hiç umrunda değil.telefon kablolar terlikler ve kumanda onun için bir numaralı oyuncak.internetten yeni sipariş ettim.priz koruyucu ve köşe koruyucular.bi şekilde engel olmaya çalışıcaz artık.bizimki anne diyor alkış yapıyor.
Masalah rabbim hepsini. Korusu. evde güvenlik. Onlemi aldınız mi
Canim ellerine sağlık çok hoş gözüküyor hersey.Bizim disimiz çıkmadı daha çıksa bende yapmayı düşünüyorum ins bakalım artikEki Görüntüle 1698420 Eki Görüntüle 1698423 kizlar dis bugdayimizi yaptik bugun cok yorucu 2 gundu pastasini kurabiyeleri butun suslemelerini kendim yaptim ama deydi cok icine sindi darisi basiniza
kesıntısız degılde bızımkı dıs cıktıgından berı yanı 4 gundur daha az uyanıyor 3 saatte bır fılan. normalde saat bası yarım saatte uyanıyoduBebegi gece kesintisiz uyuyan sansli anne var mi aramızda. Napsam kesintisiz uyumuyor. kesintizi geçtim defalarca kalkıyoruz hala. Şükür sağlık sorunu yok.
cok guzel olmus canım bende basladım hazırlıklara. cok yorucu gececek bu hafta . cumartesı ınsallah bızımkısıde resım eklerımEki Görüntüle 1698420 Eki Görüntüle 1698423 kizlar dis bugdayimizi yaptik bugun cok yorucu 2 gundu pastasini kurabiyeleri butun suslemelerini kendim yaptim ama deydi cok icine sindi darisi basiniza
Benim kizimda 21 nisan dogumlu senin bebisle ayni yuzustundeyken etrafinda donuyo 3 4 gun once poposunu kaldirdi ayagini one atti ama kendini kaldirip gidemedi uzun sureli desteksiz oturabiliyor bende sende bisey merak ettim tsh problemin varmi yani tiroid hastaligin benim coktandir var hamileykende vardi bebege yansiyabiliyo sendede varmiydiBizimki 16 nisan dogumlu. Henuz emekleme yok. Surekli donuyor,surunuyor. Donerek tum odayi dolasiyor:) bikac gun once poposunu kaldirarak ilerlemeye calisti ama basaramadi. Desteksiz oturuyor ama cok uzun sure degil. Henuz gel gel ya da bye bye yapmiyor. Ama durup dururken, oynarken bakiyorum, kendi kendine gel gel yapiyor. Arada baba, mama diyor.
Kendim yaptim kurabiyelerinide pastasinida canimDis bugdayi yapan veya hazırlanan arkadaşlar susler kurabiyeleri vb.kendinizmi yaptınız internetten mi siparis ettiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?