2015 Nisan Anneleri

Her cocuk bir degil canim benimkide yuzu koyun dirmayi hic sevmiyor emeklemiyo geri geri aglayarak kendini ittiriyor yurutecte durmuyo sikiliyor yurutecte ilerlemiyor mama yada dede demiyor koltuktan tutunum kendini kaldirmaya calisiyor ama hic zora gelmek istemiyor kucaktan inmek istemiyor

Benim kizimda hep yerdeydi bugune kadar kilo ve boy olarak ortalama uzerindeydi o kadar cokda kilolu bi bebek degildi belki kilodan belki yapisal kaynakli oldugundan emeklemedi emeklemeden yuruyenlerden olcak heralde
Tabi canim, her cocuk herseyi yapacak diye bir kural yok. Zaten ne kadar zorlarsak zorlayalim cani istedigi zaman yapacak, biz de kendimizi endiselendirip uzdugumuzle kalicaz. Buna da annelik dicez

Kizlar bebekler su saatte ne alemde. Benimki aşka geldi 1 haftadir 12 den once yatmiyoruz. Simdide sarki mi turku mu bilmem soylene soylene oyuncaklariyla oynuyo

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1698420 Eki Görüntüle 1698423 kizlar dis bugdayimizi yaptik bugun cok yorucu 2 gundu pastasini kurabiyeleri butun suslemelerini kendim yaptim ama deydi cok icine sindi darisi basiniza
Hayirli olsun incileriniz. Bizimde 4 aylikti once salya akti dis cikiyo dedik 5aylikti parmaklarini emmeye basladi dis cikiyo dedik 6aylikti ateslendi dis dedik nerdeyse 7 aylik olduk ama hala disimiz yok:) evde devlet meselesi oldu resmen :)

Hayirli olsun incileriniz. Bizimde 4 aylikti once salya akti dis cikiyo dedik 5aylikti parmaklarini emmeye basladi dis cikiyo dedik 6aylikti ateslendi dis dedik nerdeyse 7 aylik olduk ama hala disimiz yok:) evde devlet meselesi oldu resmen :)
Bizimde 4. Aydan berri salya akitiyodu her huysuzlugunda dedik dis geliyo ama son zaman salya oldu resmen su golu gogus kismi komple islaniyodu onlukle geziyoduk huysuzluk yok boyle bisey dedirtti bize sonunda patladi gecen hafta ama hala cok huysuz gecmedi hala heralde 2. De geliyo

Bian once cikarsalarda su disleri rahatlasalar, yavrucaklar cok aci cekiyo

Kizlar bebekler su saatte ne alemde. Benimki aşka geldi 1 haftadir 12 den once yatmiyoruz. Simdide sarki mi turku mu bilmem soylene soylene oyuncaklariyla oynuyo
Benim ufaklığıda bir hallet oldu 4-5 gündür 1-1.30 ancak uyuyo ve normalde twk basına oynamaz ama akşam uyumamak için bütün oyuncaklarıyla oynuyoo

Bebislerimiz ayni desene sagliklari yerinde olsunda önemli olan o elbette. Sizinki nisanin kacinda doğdu

Bebislerimiz ayni desene sagliklari yerinde olsunda önemli olan o elbette. Sizinki nisanin kacinda doğdu
Bizimki 16 nisan dogumlu. Henuz emekleme yok. Surekli donuyor,surunuyor. Donerek tum odayi dolasiyor:) bikac gun once poposunu kaldirarak ilerlemeye calisti ama basaramadi. Desteksiz oturuyor ama cok uzun sure degil. Henuz gel gel ya da bye bye yapmiyor. Ama durup dururken, oynarken bakiyorum, kendi kendine gel gel yapiyor. Arada baba, mama diyor.

Canim benimki de dis cikaracak sanirim, sulu yapiyor kakasini. Hic bir sey yemek istemiyor, aksam ustu patates yaptim haslayip pure gibi, biraz da kiyma koydum. İshale de iyi gelir, aklinda bulunsun, cok gecmis olsun.
Sana da gecmis olsun canim. Cok sukur oglum bugun daha iyi, ishali dun gecti. Bizimde daha hic dis yok, bi de dis icin zorlu gunler bekliyor..

dün kızımı sağlık ocağına götürdüm boy 69 cn kilo 8300g boyu kısa gibi geliyo bana sizinkiler ne durumda?

Kızlar günaydın. Bebeğim 6 ay 26 günlük. Desteksiz oturbiliyor ama biraz öne doğru oturuyor. Emekleme falan yok. Normal mi bu. Dr um 6. Ayda oturtmaya başla dedibende öyle yaptim sanki geç kalmışız gibi geldi.15 gündür ayaginin ustune bbbastiriyorum .başlarda bileniyordu şimdi basiyor ama poposu hafif dışarıda normal mi bu durum.
emeklemesi için yuUstu koyuyorum ama gidemeyince ağlıyor. Yoruluyor napsam
meyve muhallebi sevmeyen bir bebek ıspanaklı yumurta veriyorum maşallah yiyor. Ama muzu veeiyorum yuzuu burusturuyor

Bebegi gece kesintisiz uyuyan sansli anne var mi aramızda. Napsam kesintisiz uyumuyor. kesintizi geçtim defalarca kalkıyoruz hala. Şükür sağlık sorunu yok.

dün 8 bitti 9 a girdi 23 mart doğumlu
Normal aslinda boyu canim cunku artik uzama yavasliyo artik ayda 1 2 cm uzama olcak bence normal bide tam olcemiyolar saglik ocaginin olcmesiyle hastanenon olcmesi bizde hep cm farklari oluyo cok ta takma kipirdiyolar tam durmuyolar yanlis olcme oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…