2015 Nisan Anneleri

Dusunuyorum ama su an degil canim.
Ben en az 4-5 sene zaman birakmak istiyorum.
Henuz ufak olduklarini dusunuyorum kardes icin hem de bir an once kendi sosyal hayatima da donmek istiyorum (tabi ki olursa da Allahtan sonucta, isyan etmek olmaz).
Ben spiralle korunuyorum ve hala da emziriyorum ama dogumdan beri adet oluyorum. Belki spiral etkilemistir. Her bunye farkli sonucta, sen de olursun emzirmeyi kesince.

Arkadaslar ikea'dan hem priz koruyucu, hem sivri kose koruyucu hem de cekmeceleri acmamasi icin aparatlar
aldim.
Bir de benim mutfagimin kapisi yok, oraya da ahsap korkuluk gibi bir kapi var, cok pratik bir sey, ondan aldim.

Kuzular artik hareketli, onlem almak lazim. Tavsiye ederim!

Dis bugdayi yapan veya hazırlanan arkadaşlar susler kurabiyeleri vb.kendinizmi yaptınız internetten mi siparis ettiniz ?
süsleri dişim çıktı bayrak su şişesi kürdanlık peçetelik kağıtları işyerınde renklı yazıcıda bastırdım kesıp kendım hazırlıcam . bu siteden indirdim http://keyfekedersaatlerim.blogspot.com.tr/2012/05/dis-bugday-zaman-geldi.html
pastayı sipariş ettim cunku acelem var ve vaktım yok calısıyorum yoksa kendım yapardım aslında.
hediye olarak diş şeklinde pembe anahatarlık sipariş verdim şöyle http://www.birmax.com/shop/index.php?id_product=3060&controller=product küçük kuttular aldım içine koyacagım şöyle http://www.birmax.com/shop/index.php?id_product=1248&controller=product
besan mutfak sitesinden pembe puanetiyeli karton tabak bardak pembe catal kaşık mısır kutusu aldım.
şeker hamurlu kurabiye yapmıcam. 3-4 çeşit tatlı + pasta 7-8 çeşit tuzlu olacak. içeçek ve çay. 20-25 kişi olucaz galiba

Lise yillarimda hafif vardi ama tekrarlamadi. Hamileyken de normal seviyedeydi. Hamileyken annede olan tsh probleminin bebege yansidigini biliyorum da dogduktan sonra bu etki devam ediyor mu? Ne gibi etkileniyor bebek?

Kizlar bebekleriniz kusuyor mu. Benim kizim dogdugundan beri kusuyor ve hala da gecmedi. Yedikleri midesinde kalmiyor ne yapacagimi sasirdim. 1 yasina kasar surebilirmis ama bende sabir kalmadi surekli onluk yika mendil yika ust degistir perisan oluyorum.
Ayrica ben de henuz adet olmadim ama normal diye dr gitmedim.
Kizim 7 bucuk aylik yerde surunuyor emeklemeye de niyetli ama bi turlu beceremiyor sadece emekleme pozisyonu aliyor ileri geri sallaniyor :) Dede baba mama diyor anne de diyor bazen. Gel gel yapiyor ama cani isteyince :) Yatmayi hic sevmiyor yerde oynamayi cok seviyo ama kusuyor diye yuzustu pek birakamiyorum.
Kusmasi bitse benden mutlusu yok. Yavrum da o kusma tadindan kurtulmus olur Rabbim sifa versin insallah

ayy ne kusardı cok hemde. 5. aya dogru azaldı. bugun 8 aylık oldu neredeyse 6 bucuk 7 den berı kusmuyor cok sukur.

BENDE ADET OLMADIM DAHA MALESEF VE VEREMEDİĞİM Bİ 5 KİLOM VAR DAHA BEN DOKTORA SORDUM ADET OLMUYORUM KORUNMAMA GEREK VARMI DİYE KESİNLİKLE HEMDE DAHA ÇABUK KALIRSIN DEDİ :) BEN İKİNCİ ÇOCUĞU DÜŞÜNÜYORUM ALLAHIM NASİP EDERSE AMA HEDEF 2018 :):)

Yürüteç kullanan varmı ben yeni aldım zararlarını duydum ama son care oglum benim kucagımdan hic inmeyen bi cocuk denemedigimiz sey kalmadı ilk donence sonra oyun halısı hoppala hic biri onu mutlu etmedi yanından ayrılayım kıyamet kopuyo bebek arabasını millet dısarda dolasır ben evdede her dısarıdan gelince iki saat siliyorum odadan odaya gecerken beraber gidiyoruz e belli bir sure sonra yine kucak istiyo haklı sıkılıyo arabada hareketsiz kalıyo yani ben hic bir sey yapamıyodum ama simdi inanın çok mutlu oldu pesimde fıldır fıldır dolasıyo ve yanıma gelince sevincten kahkaha atıyo inanın bebekler icin büyük bir özgürlük bu üçüncü günümüz oglum artık daha mutlu.

AYY BNMKİDE ÇOK AŞIRI KUSAN Bİ BEBEKTİ SON BİR AYDIR AZALDI AMA BAZEN YİNE ÇOK KUSUYO ŞU Bİ KAÇ GÜNDÜR BENİMDE DİKKATİMİ ÇEKİYO. BİRDE SABAH D VİTAMİNİ DAMLASINI VERİYORUM VE ONDAN SONRA MUTLAKA KUSUYOR HATTA SABAH İŞE GELİRKEN HEM KENDİ ÜSTÜNÜ HEM BNM ÜSTÜMÜ MAHVETTİ

Bende ilk baslarda almistim 6 aylikken ama seninde dedigin gibi zararlarindan ve dr ver geri dediginden verdim fecen kuzenime gittim onun oglu 1.5 yasinda yurutec kullanmiyo artik o koymus bi zarari olmadu dedi orda koyduk sevindi oda al koyarsin bosa daha alma bunu kullan dedi bende eve getirdim benimki az duruyo sikiliyo icinde ama seninki sevini yo duruuorsa koy bence bukadar insan yurutecke buyudu halada buyuyo ozgir olurlar kolaylik ama sen genede cok uzun sure birakma ara ara koy canim yavrucak mutlu llmus keske benimkide dursa icinde

Eline sağlık canım bebek sekerinide kendim yapmıştım kurabiyeleride kendim yapıcam karar verdim:) malzemeleri nerden aldın canıim internetten mi
Evet canim gittigidiyordan siparis verdi suslerinide burdaki kirtasiyeden aldim yaptim

Merhaba arkadaşlar ben de nisan 2015 annesiyim yalnız benim kızım prematüre var mı benim gibi prematüre bebeği olan ek gıdalar olarak neler yediriyorsunuz?

Canım bizde aldık ama annemde duruyo benim ev çok müsait değil oraya gittikçe kullanıyoruz ama benimki çok durmuo sıkılıo doktora sordum almadan önce hiçbişey olmaz dedi zararıda yok faydası da dedi ama haraketli çocuksa en azından nerde oldunu bilirain dedi :) ama yürütecin de üstünde yazıo çok ızın süre koymamak lazım 20 dkda. Uzun ara ara koymanın sakıncası yok bence

Arkadaslar gun icinde kuzularin zamani nasil geciyor? Hangi oyunlari oynuyorsunuz? Bizimki genelde yerde yuvarlaniyor, yuzustu oyuncaklariyla oynuyor. Gerci oyuncaklarin kendisiyle degil kenarindaki etiketlerle:) kumanda, kablo cok ilgisini cekiyor. Beraber ce-e oynuyoruz, sarki soyluyorum alkis yaparak, bazen top oynuyoruz yani ben topu havaya atip tutuyorum o sadece gulerek oyuna katiliyor:) bi de geldi bocu gitti bocu var ona kahkaha atiyor. Baska fikirlere ihtiyacim var, sanki cok zaman gecirmiyormusum gibi geliyor bana..

Bende kullaniyorum. Mecbur kLdim cunku cok hareketli bir cocuk onunda benimde sabrimin bittigi birgun babasini aradim yurutec al gel dedim. Simdi oglum istedigi yere gidip ozgurlugun tadini cikariyo. Mutfak dolaplarini aciyo icini bosaltiyo. Buda oglumdan geriye kalan bir mutfak karesi :)

Eklentiler

• 20151115_212804.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…