Bir delekelenmeyi kesti mi ilaç? Benimki kesildi ama ilaçtan mı bilmiyorum. Almaya başladığımda azalmıştı sanki.merhaba, bende ayni durumdayim doktor progestan verdi 200luk gunde 3 defa. ama ilac bende cok yogun uyku yapti. sende de var mi ?
evet canim kahverengi akintiyi kesti ama bazen sarimsi olan oluyor. cok sacma gelecek ama benim cift rahimim var ve lekelenme regl olsaydim o gun olacaktim gunune denk geliyor belki de oyle birseydir. bilemiyorum. yarin kontrolde gorucez bakalim, insallah hersey yolundadir. sen ne zaman kontrole gidiyorsun?Bir delekelenmeyi kesti mi ilaç? Benimki kesildi ama ilaçtan mı bilmiyorum. Almaya başladığımda azalmıştı sanki.
evet canim kahverengi akintiyi kesti ama bazen sarimsi olan oluyor. cok sacma gelecek ama benim cift rahimim var ve lekelenme regl olsaydim o gun olacaktim gunune denk geliyor belki de oyle birseydir. bilemiyorum. yarin kontrolde gorucez bakalim, insallah hersey yolundadir. sen ne zaman kontrole gidiyorsun?
Geçmiş olsun kızlar. Doktor kontrollerin izi ihmal etmeyin. Benimde doktorum ilk gebeligimde şiddetli kanamama rağmen protestan vermemişti. Şimdi massallah kızım 4 yasında.
Bu arada göğüslerinde koyulasma ya da karnında hafiften olsa dikine bi çizgi beliren var mi? Eğer varsa bebisiniz erkek :) kız bebislerde bunlar olmuyo
Aynı ben!!! Benim de şöyle adam akıllı bir midem bulanmadı gitti. Yani bulanır gibi oluyor ama onu da hamilelik psikolojisine bağlıyorum. İnşallah cumartesi kontrole gittiğimde ben de 9+1 olacağım. Umarım ben de biraz daha net görürüm.günaydın anneler
bugün randevum vardı bebeğimi gördüm kalp atışını dinledim 9+4 olmuşuz çok güzel bir duygu elleri ve kolları farkediliyor du ..belirtisi az annelere şunu söylemek istiyorum belirtim yok bebeğime birşey oldu mu diye düşünmeyin bende o korkuyu hep hissediyorum çünkü az belirti yaşayanlardanım mide ağrısı ve sindirim problemi yaşıyorum ben herkes belirti yaşamayabilir miş içinizi ferah tutun Rabbim hepimizin hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
inşaallah arkadaşım içini ferah tut doktor diyorki rahat ol eşinden gece yarısı nar iste birşeyler iste diyor ilk defa böyle eğlenceli bir randevu olduAynı ben!!! Benim de şöyle adam akıllı bir midem bulanmadı gitti. Yani bulanır gibi oluyor ama onu da hamilelik psikolojisine bağlıyorum. İnşallah cumartesi kontrole gittiğimde ben de 9+1 olacağım. Umarım ben de biraz daha net görürüm.
benim de o civarlar duyuldu zaten vajinadan erken duyulması normall ki rahat ol arkadaşımKızlar kafama takıldı herkes kalp atışını duymadım diye takılıyor ben de ne çabuk duydum ki 6.haftadakarından göremedi vajinal bakayım dedi ama kalp atışı 6.haftada duyulabilir mi bir de 3 mm.dedi bilen biri cevap verebilir mi kafam karışık ah biz anne adayları herşeyi evham yapıyoruz
Benim eşim zaten sürekli soruyor canın birşey istiyor mu diye. Yani aşerme yok ama mesela dün afiyetle yediğim bir yemeği bugün hiç mi hiç canım istemiyor. Sanki yersem kötü olacakmışım gibi.inşaallah arkadaşım içini ferah tut doktor diyorki rahat ol eşinden gece yarısı nar iste birşeyler iste diyor ilk defa böyle eğlenceli bir randevu oldu
Benim doktorum sadece karından bakıyor. 6+1 birken kalp atışını ekranda göstermişti. Yani net belli oluyordu. 3 hafta sonra gel dinletirim demişti. Vajinal bakınca daha erken duyurabilir tabi.Kızlar kafama takıldı herkes kalp atışını duymadım diye takılıyor ben de ne çabuk duydum ki 6.haftadakarından göremedi vajinal bakayım dedi ama kalp atışı 6.haftada duyulabilir mi bir de 3 mm.dedi bilen biri cevap verebilir mi kafam karışık ah biz anne adayları herşeyi evham yapıyoruz
bizler bebek odaklıyız ya kendimizi düşünmüyoruz canımız birşey istiyor mu istemiyor mu fark etmiyoruz bileBenim eşim zaten sürekli soruyor canın birşey istiyor mu diye. Yani aşerme yok ama mesela dün afiyetle yediğim bir yemeği bugün hiç mi hiç canım istemiyor. Sanki yersem kötü olacakmışım gibi.
benim de o civarlar duyuldu zaten vajinadan erken duyulması normall ki rahat ol arkadaşım
Benim doktorum sadece karından bakıyor. 6+1 birken kalp atışını ekranda göstermişti. Yani net belli oluyordu. 3 hafta sonra gel dinletirim demişti. Vajinal bakınca daha erken duyurabilir tabi.
Bişe sorucam kızlar,eğer hamile olmasaydım bu hafta adetli olmuş olacaktım.ilk defa kasıklarımda ağrı var,buna bağlanabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?