2015 Nisan Anneleri

Allah bu dönemde hepimize sabır versin bide eşlerimize.hamilelik haberini almak güzel ama sonrasında çıkan sıkıntılar bianda canını sıkabiliyor insanın.kızlar olmayanlar içinde dua edelim.uzun süre beklediğimiz hamileliğimizin şükrünü bu şekildede,başkaları için dua ederek,dile getirelim.emin olun yaptınız duaların hürmetine kendi problemleriniz çözüm bulacak.

Gunaydin kizlar okul badana yapilmis ve toplanti var cok fena kokuyo ne yapsam bilemedim ;( zararlidir muhtemelen icime işledi resmen

Günaydın hanımlarrr
hafifşekerli seninle aynı gündeyiz ben 2 eylülde duydum bebeğimin kalp atışlarını. Sende dinlersin artık :)

Bir delekelenmeyi kesti mi ilaç? Benimki kesildi ama ilaçtan mı bilmiyorum. Almaya başladığımda azalmıştı sanki.
evet canim kahverengi akintiyi kesti ama bazen sarimsi olan oluyor. cok sacma gelecek ama benim cift rahimim var ve lekelenme regl olsaydim o gun olacaktim gunune denk geliyor belki de oyle birseydir. bilemiyorum. yarin kontrolde gorucez bakalim, insallah hersey yolundadir. sen ne zaman kontrole gidiyorsun?

günaydın anneler

bugün randevum vardı bebeğimi gördüm kalp atışını dinledim 9+4 olmuşuz çok güzel bir duygu elleri ve kolları farkediliyor du ..belirtisi az annelere şunu söylemek istiyorum belirtim yok bebeğime birşey oldu mu diye düşünmeyin bende o korkuyu hep hissediyorum çünkü az belirti yaşayanlardanım mide ağrısı ve sindirim problemi yaşıyorum ben herkes belirti yaşamayabilir miş içinizi ferah tutun Rabbim hepimizin hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Cumartesi günü inşallah. Doktor bir dahaki gelişinde kalbini dinleteceğim demişti ama ben lekelenmeden dolayı geçen cuma başka doktora gidince biraz duymuştum. Ama çok kötü bir ultrason resmi verdi. Hiç birşey belli olmuyor. İnşallah bu sefer daha net görürüm.

Canim ilk gebeligimde her ikiside oldu ama gobekteki cizgi 5.aydan sonra belirginlesmisti
Gogus hemen koyulasmisti
Kizim var 28 aylik:)

Aynı ben!!! Benim de şöyle adam akıllı bir midem bulanmadı gitti. Yani bulanır gibi oluyor ama onu da hamilelik psikolojisine bağlıyorum. İnşallah cumartesi kontrole gittiğimde ben de 9+1 olacağım. Umarım ben de biraz daha net görürüm.

Kızlar kafama takıldı herkes kalp atışını duymadım diye takılıyor ben de ne çabuk duydum ki 6.haftada karından göremedi vajinal bakayım dedi ama kalp atışı 6.haftada duyulabilir mi bir de 3 mm.dedi bilen biri cevap verebilir mi kafam karışık ah biz anne adayları herşeyi evham yapıyoruz

Bişe sorucam kızlar,eğer hamile olmasaydım bu hafta adetli olmuş olacaktım.ilk defa kasıklarımda ağrı var,buna bağlanabilir mi?

inşaallah arkadaşım içini ferah tut doktor diyorki rahat ol eşinden gece yarısı nar iste birşeyler iste diyor ilk defa böyle eğlenceli bir randevu oldu

benim de o civarlar duyuldu zaten vajinadan erken duyulması normall ki rahat ol arkadaşım

inşaallah arkadaşım içini ferah tut doktor diyorki rahat ol eşinden gece yarısı nar iste birşeyler iste diyor ilk defa böyle eğlenceli bir randevu oldu
Benim eşim zaten sürekli soruyor canın birşey istiyor mu diye. Yani aşerme yok ama mesela dün afiyetle yediğim bir yemeği bugün hiç mi hiç canım istemiyor. Sanki yersem kötü olacakmışım gibi.

Benim doktorum sadece karından bakıyor. 6+1 birken kalp atışını ekranda göstermişti. Yani net belli oluyordu. 3 hafta sonra gel dinletirim demişti. Vajinal bakınca daha erken duyurabilir tabi.

Benim eşim zaten sürekli soruyor canın birşey istiyor mu diye. Yani aşerme yok ama mesela dün afiyetle yediğim bir yemeği bugün hiç mi hiç canım istemiyor. Sanki yersem kötü olacakmışım gibi.
bizler bebek odaklıyız ya kendimizi düşünmüyoruz canımız birşey istiyor mu istemiyor mu fark etmiyoruz bile

benim de o civarlar duyuldu zaten vajinadan erken duyulması normall ki rahat ol arkadaşım

Benim doktorum sadece karından bakıyor. 6+1 birken kalp atışını ekranda göstermişti. Yani net belli oluyordu. 3 hafta sonra gel dinletirim demişti. Vajinal bakınca daha erken duyurabilir tabi.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar
biraz pimpirikli oldum bu aralar

Bişe sorucam kızlar,eğer hamile olmasaydım bu hafta adetli olmuş olacaktım.ilk defa kasıklarımda ağrı var,buna bağlanabilir mi?

Normal canım ben ilk 5 haftalıkken gittiğimde doktor söylemişti regl günün geldiğinde ağrın olacak sakın korkma dikkat et diye ve benimkide yaklaşıyor sancımda olmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…