2015 Nisan Anneleri

Canım benim çok geçmiş olsun yorma kendini bol bol dinlen miniğinle...dr.â gidersen haber ver olur mu merak ederiz..

Sen acaba kimsin :) Ben de face deki gruptan çıktım. Çok sinir oldum gerçekten, canının istediği yorumu silermiş falan. Reklam yapılıyormuş, ona reklam mı denir yahu. Neyse, burda kimse yorumunu silmez diye düşünüyorum. Kimse kimsenin şahsına hajaret etmiyor sonuçta.

Canım benim çok geçmiş olsun yorma kendini bol bol dinlen miniğinle...dr.â gidersen haber ver olur mu merak ederiz..

Çok teşekkür ederim, hemencecik haber verririm şekerim.

ben kendim hesapladım 6 nisan çıkıyor 9+4 üm bende bir yanlışlık var ama hangimizde kafam karıştı arkadaşım doktorumda son adet tarihin ilk günü itibari ile hesaplanır dedi

ben kendim hesapladım 6 nisan çıkıyor 9+4 üm bende bir yanlışlık var ama hangimizde kafam karıştı arkadaşım doktorumda son adet tarihin ilk günü itibari ile hesaplanır dedi

Normal doğumun ne zaman olacağını kimse bilemiyor maalesef. Bebek kendini hazır hissettiğinde genelde kendi karar veriyor gelmeye. Doktorların hesapladığı yaklaşık doğum tarihi ve onların kriter aldığı bazı değerler var. Satına bakıp üzerine birşey sayıyorlar ama net olarak bilmiyorum. Zaten nette falan da bakınca BDT hep aynı çıkıyor. Sezeryan olacağım derseniz, o başka tabi, o zaman bugünden bile %90 ne gün yapacağınıza karar verebilirsiniz :)

Ben 35 günde bir adet oluyordum. O yüzden o hesap tutmuyor bende.

Hımmm reklamı yaptığı söylenen Burcu mu :

Neyse, artık burdan bol bol yazarsın :)

Kizlar burasi almış başını gidiyo maşallah :) yeni hamisler hosgeldiniz rabbim sag saglim kucağımıza almayi nasip eder inşallah

Ben bisey sorcam size şimdi hamileyken saç kesilmez deniliyo ama benim sacim belime kadar kestirmek istiyodum ztn hamile oldugumu öğrenmistim 9 ayda rapunzel olurum artik
Kestiren varmi aranizda batıl inanç gibi geliyo bana ama cesaretde edemiyorum

Çok geçmiş olsun. İşte böyleleri doktor oluyo Allah bilir kaç kadın bunlar yüzünden bebeğini kaybetmiştir. Keske doktorun kendide bir göz doktoruna gitseymiş.
Cok dogru soyluyosun canim.Esim cok sinirlendi gidip ultrason sonucunu gozune sokucam diyor

Ben kestirmicem sanırım

Canım çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…