2015 Nisan Anneleri

Canım çok tşk ederim, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Benim dediğim direk primabella adıyla geçiyor, biraz pahalı bir bileklikmiş o yüzden emin olmadan almak istemiyorum. Gerçekten işe yarayacağına inansam, ücreti hiç önemli değil. Bu bulantıla kabus gibi ve kustuktan sonra da boğazımdan mideme kadar yanma hissi oluyor. Ben normalde de çok karamsar bit hastayım, bu durum beni oldukça yıpratıyor. Herkese dua ediyorum ve hepinizden dua bekliyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah..

sata gı
sata göre bakma canım benm emriyo 18 mm de iken gorundu 11 mm de hiçbirşey gorememiştik ve benm 2 hafta geriden gelen bir gebeliğim vsr geç dollenme den dolayı kese 35 mm ye ulaştığında hala bebek goremiyorsan şuphelenilirmiş iki doktorumda oyke dedi

Amiin inşallah canim senin dediğin bileklik başka ozaman, gerci benimki de fayda etmicek sanirim demin yine çıkardım değişen bişey olmadi malesef. Benimde duam herkesle Rabbim çeken herkesin yardımcısı olsun çok zor mus çok hamileligimin sevincini yaşayamaz oldum bebeğim benim yüzümden güzel beslenemiyordur diyede çok yiyorum kendimi. 3 kg verdim 3 haftada artik bitsin bu kabus ben kilo almak istiyorum yeterkii iyi beslenebileyim raziyim kilolara

35 yazmışım 25 olacaktı bende de ilk doktor 18 mm de görememişti duşun buyuk ihtimal boş gebelik dedi haftaya kürtaj dedi yıkıldım ertesi gün diğer doktorda kalp atışını gorduk canm ki benim sata göre 7 haftalıktı ozamanlsr...ama dediğim gibi iki hafta geriden geliyorum ben ....mıralini bozma kese normal gelişim gosterdiyse önceki gitmene göre zaten 18 de falan gurursun bebeği inşallh

Saolun kizlar
Tansiyon degil
Tasikardi degil
Sebep yok
Kardiyolojiye gitmem lazimmis
2 saattir acildeydim birsey anlamadilar
Bende Asya yi komsuya biraktim diye uzatmadan ciktim geldim eve

Cok gecmis olsun
Ayni seyi bende yasadim bugun. Ama carpinti degilde gogsume ve koluma bicak saplaniyor gibiydi 1 haftadir. Bu sabah agri ile uyaninca Doktoru aradim. Idrar testi,ekg, tansiyon,nabiz vs bakti ama birsey cikmadi. Kan aldi. Kalp ritmim bazen hizli atiyormus bir anda. Cozemedi onu. Yarin kardiyolog u arayip randevu alacagim. Birsey varmis onu takip kalp atislarimi takip edeceklermis birkac gun. Yarin ki kan sonuclarindan da korkuyorum

[QUOTEi, post: 36741628, member: 588443"]Evet canim ya o sorun bnde de var malesef ne yesem bos ;([/QUOTE]
Bana doktorum tuzu yasakladı bugünler son günlerin tuzunla Vedalas uç ay dolmadan tamamen yasak dedi

Herkese hayırlı geceler bugün baya bi okudum çok şey öğrendim maşallah herkes bi Dr adayı gibi .sıkıntısı olanları herkesten iyi bilen rabbim sen bu fedakar anne adaylarının sıkıntılarını gider ağrı sancı kusma gibi hallerinizde günahkarına kefaret yap âmin herkesi öptüm gurbetten selamlar :

kizlar ben bu gun doktora gittim ultrasyonda babasi ile kalp atisi duyduk bide ellerini salladini gordum boyle parmak degil kolu doktor elleri ayaklari cikmis artik insana benzemis dedi benim sasirdim olay 6 gun once bebegim minicikdi simdi sanki 3 kati buyumus gibi ultrasyonlara bakiom bakiom hayrete dusuom Allah hepimizd saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hayirlisi ile kucamiza ve torunlarimizida goruruz insallah

Bende de 24 saat bulanti ve uyuyamama sorunu var
Bu saatte bile midem gezintide
Surekli dua ediyorum bnm gibi olan herkese
Gercekten yoruldum bu durumdan
Rabbim yardimcimiz olsun

canim, aklina hemen kotu seyler getirme. belki de bir baska bir doktora daha detayli muanne olsan daha iyi olacak. stress yapmamaya calis, senin pozitif olman cok onemli!

Günaydın herkese!! Olumlu yorum ve motivasyonlarınız için herkese çok teşekkürler. Umarım buradaki herkesle beraber mutlu sona ulaşırız ve bu yaşadıklarımız anılarımızda kalır

Gunaydin kizlar bugün rüyamda esimle birlikte bebek kiyafeti aldigimizi gördüm beyaz bir tutum aliyorduk hayirdir inşallah henüz bbegime hiçbirşey almadik çok guzelbbir duyguydu rüyada bile
Günaydın canım ne güzel:)Allah hayır etsin inşallah gerçeğini de alırsınız kısa süre sonra:)

İnşallah ozge55, kutucuklara çiviler ember: 302592"]Günaydın canım ne güzel:)Allah hayır etsin inşallah gerçeğini de alırsınız kısa süre sonra:)[/QUOTE]
İnsallah hepimiz kuzucuklara ciciler aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…