sata göre bakma canım benm emriyo 18 mm de iken gorundu 11 mm de hiçbirşey gorememiştik ve benm 2 hafta geriden gelen bir gebeliğim vsr geç dollenme den dolayı kese 35 mm ye ulaştığında hala bebek goremiyorsan şuphelenilirmiş iki doktorumda oyke dedikızlar gidemediğim doktora gittim bu akşam. ilk defa ultrasona girecektim.. hep içimde bir sıkıntı vardı bu konuyla ilgili zaten, en başından beri heyecanlanıp sevinememiştim. Neyse gittim doktora 6 haftalık gebeliğim var sata göre... ultrasonda keseyi görebildi 12 mm imiş, sarı cismi de gördü ama bebeği göremedi. insanlar bebeği görüyo kalp atışını görüyo bende daha bebeği göremedionun dışında bir de rahim içinde veya rahim dışında kalın bir koyuluk gördü bu iyi bir şey değil dedi. ayrılma gibi bir şeymiş. yani tutunmayla ilgili bişi... heran düşük olabilir... hiç böyle bir şey beklemiyordum... bir hafta sonra kontrol var. belirsizlikle hadi geçir bakalım geçirebilirsen günlerini...
Canım çok tşk ederim, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Benim dediğim direk primabella adıyla geçiyor, biraz pahalı bir bileklikmiş o yüzden emin olmadan almak istemiyorum. Gerçekten işe yarayacağına inansam, ücreti hiç önemli değil. Bu bulantıla kabus gibi ve kustuktan sonra da boğazımdan mideme kadar yanma hissi oluyor. Ben normalde de çok karamsar bit hastayım, bu durum beni oldukça yıpratıyor. Herkese dua ediyorum ve hepinizden dua bekliyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah..
Saolun kizlar
Tansiyon degil
Tasikardi degil
Sebep yok
Kardiyolojiye gitmem lazimmis
2 saattir acildeydim birsey anlamadilar
Bende Asya yi komsuya biraktim diye uzatmadan ciktim geldim eve
Herkese merhaba. Ben de siteyi sürekli talip ediyorum ama bugün yazmak istedim. Ben de 8+2 hamileyim ve aşırı bulantım var. Canım hiçbirşey yemek istemiyor ve yediğim herşeyi çıkarıyorum. Okulda başladı, işe de gitmek zorundayım. Sürekli ağlıyorum, primabella diye bir bileklik duydum. Onu almayı düşünüyorum. İçiniDe kullanan var mı? Biri bu bulantılarım çabuk geçeceğini söylesin lütfen, yoksa daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum((
Canım çok tşk ederim, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Benim dediğim direk primabella adıyla geçiyor, biraz pahalı bir bileklikmiş o yüzden emin olmadan almak istemiyorum. Gerçekten işe yarayacağına inansam, ücreti hiç önemli değil. Bu bulantıla kabus gibi ve kustuktan sonra da boğazımdan mideme kadar yanma hissi oluyor. Ben normalde de çok karamsar bit hastayım, bu durum beni oldukça yıpratıyor. Herkese dua ediyorum ve hepinizden dua bekliyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah..
Amiin inşallah canim senin dediğin bileklik başka ozaman, gerci benimki de fayda etmicek sanirim demin yine çıkardım değişen bişey olmadi malesef. Benimde duam herkesle Rabbim çeken herkesin yardımcısı olsun çok zor mus çok hamileligimin sevincini yaşayamaz oldumbebeğim benim yüzümden güzel beslenemiyordur diyede çok yiyorum kendimi. 3 kg verdim 3 haftada artik bitsin bu kabus ben kilo almak istiyorum yeterkii iyi beslenebileyim raziyim kilolara
canim, aklina hemen kotu seyler getirme. belki de bir baska bir doktora daha detayli muanne olsan daha iyi olacak. stress yapmamaya calis, senin pozitif olman cok onemli!kızlar gidemediğim doktora gittim bu akşam. ilk defa ultrasona girecektim.. hep içimde bir sıkıntı vardı bu konuyla ilgili zaten, en başından beri heyecanlanıp sevinememiştim. Neyse gittim doktora 6 haftalık gebeliğim var sata göre... ultrasonda keseyi görebildi 12 mm imiş, sarı cismi de gördü ama bebeği göremedi. insanlar bebeği görüyo kalp atışını görüyo bende daha bebeği göremedionun dışında bir de rahim içinde veya rahim dışında kalın bir koyuluk gördü bu iyi bir şey değil dedi. ayrılma gibi bir şeymiş. yani tutunmayla ilgili bişi... heran düşük olabilir... hiç böyle bir şey beklemiyordum... bir hafta sonra kontrol var. belirsizlikle hadi geçir bakalım geçirebilirsen günlerini...
Hayrolsun insallah rüyanGunaydin kizlar bugün rüyamda esimle birlikte bebek kiyafeti aldigimizi gördüm beyaz bir tutum aliyorduk hayirdir inşallah henüz bbegime hiçbirşey almadik çok guzelbbir duyguydu rüyada bile
Günaydın canım ne güzel:)Allah hayır etsin inşallah gerçeğini de alırsınız kısa süre sonra:)Gunaydin kizlar bugün rüyamda esimle birlikte bebek kiyafeti aldigimizi gördüm beyaz bir tutum aliyorduk hayirdir inşallah henüz bbegime hiçbirşey almadik çok guzelbbir duyguydu rüyada bile
SAgol canimHayrolsun insallah rüyan
Günaydın kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?