- 15 Temmuz 2014
- 1.308
- 1.228
- 448
Günaydın hanımlarrr
hafifşekerli seninle aynı gündeyiz ben 2 eylülde duydum bebeğimin kalp atışlarını. Sende dinlersin artık :)
Allah yavrunuzu size bağışlasın.2013 nisan annesiyim.. hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inş.. kasımda öğrenmiştk cinsiyetini... hayıılısı olsun hakkınızda...
amin inşallah...Allah yavrunuzu size bağışlasın.İnşallah biz de bir gün böyle mesajlar yazabiliriz.
Bu yüzden ben devlete gitmiyorum. Makineleri çok yeni değil. Gerçekten görmemiş olabilir.Kizlar merhaba simdi hastaneden geliyorun.Testlerimi yaptirmak icin devlet hastanesine gittim doktor ultrasonla bi bakalim dedi kesen var ama bebdgi goremiyorum deyince ben gecen hafta hem bebegi hem kalp atisini gorduk dedim sinra biraz daha bakinca bdbegi gordum hem cok kucuk hemde kalp atisini goremiyorum dedi ve uzmana yonlendirdi.Bu seferde kendini uzman sanan ahmak bebek falan yok mide bulantilarin gectimi dedi bense hayir aksine wc ye zor yetisiyorum dedim o ise israrla bebek yok dedi.Esimde bi hisimla ozeldeki doktoruma getidi beni tabi yolda bir surude fircaladi neyse doktorum bakti ve bebegimi gosterdi kalp atislarini dinletti haftanlada gayet uyumlu dedi.Cok uzattigimin farkindayim ama omrumden omur gitti ve cok uzuldum ama buda bana ders oldu bir daha devlet hastanesimi Rabbim düsürmesin
Ewt goremedi ve inanarak bebegin kesinlilke yok dedi ayrica ban doblerle bakti bideBu yüzden ben devlete gitmiyorum. Makineleri çok yeni değil. Gerçekten görmemiş olabilir.
Yani bu yüzden buradaki hanımların aklında bulunsun. Gerekirse 3-4 doktora gidelim. İlk söyleneni şak diye kabul etmeyelim ve en önemlisi hemen panik yapmak yok.Ewt goremedi ve inanarak bebegin kesinlilke yok dedi ayrica ban doblerle bakti bide
Sağol canım.kaç gündür kafama takılıyordu.sabit doktorumda yok.bulunduğum ilçedede kadındoğum uzmanı yok.Normal canım ben ilk 5 haftalıkken gittiğimde doktor söylemişti regl günün geldiğinde ağrın olacak sakın korkma dikkat et diye ve benimkide yaklaşıyor sancımda olmaya başladı
inşallah geçen sefer dinlicez diye hesevlendim gittim :) olmadı bu kez dinlemeden dönmem vallahi :) bu arada bebeğin doğum tarihi benim doğum günüme denk geliyor tabii öyle olursa
canım bende bugün gittim akıntım artınca mantar var dedi.fitil verdi tek kullanımlık sonra esimede hap verdi krem verdi bide kasıntı için gecmezse pazartesi yine gel dedi baska krem verecekmişSaol cnm banada doktorum travazol krem yazdı rahatlattı biraz
Bi hamile arkdaşım hastaneye gidiyor.kaç haftalık olduğunu hatırlamıyorum.bebek düşmüş diyor,yan tarafa geç alalım diyor dr.arkdşm şok oldum diyor,apar topar hastaneden çıktım,kaçtım resmen diyor.farklı bir dr a gidiyor sıkıntı yok diyor.Kizlar merhaba simdi hastaneden geliyorun.Testlerimi yaptirmak icin devlet hastanesine gittim doktor ultrasonla bi bakalim dedi kesen var ama bebdgi goremiyorum deyince ben gecen hafta hem bebegi hem kalp atisini gorduk dedim sinra biraz daha bakinca bdbegi gordum hem cok kucuk hemde kalp atisini goremiyorum dedi ve uzmana yonlendirdi.Bu seferde kendini uzman sanan ahmak bebek falan yok mide bulantilarin gectimi dedi bense hayir aksine wc ye zor yetisiyorum dedim o ise israrla bebek yok dedi.Esimde bi hisimla ozeldeki doktoruma getidi beni tabi yolda bir surude fircaladi neyse doktorum bakti ve bebegimi gosterdi kalp atislarini dinletti haftanlada gayet uyumlu dedi.Cok uzattigimin farkindayim ama omrumden omur gitti ve cok uzuldum ama buda bana ders oldu bir daha devlet hastanesimi Rabbim düsürmesin
Kizlar merhaba simdi hastaneden geliyorun.Testlerimi yaptirmak icin devlet hastanesine gittim doktor ultrasonla bi bakalim dedi kesen var ama bebdgi goremiyorum deyince ben gecen hafta hem bebegi hem kalp atisini gorduk dedim sinra biraz daha bakinca bdbegi gordum hem cok kucuk hemde kalp atisini goremiyorum dedi ve uzmana yonlendirdi.Bu seferde kendini uzman sanan ahmak bebek falan yok mide bulantilarin gectimi dedi bense hayir aksine wc ye zor yetisiyorum dedim o ise israrla bebek yok dedi.Esimde bi hisimla ozeldeki doktoruma getidi beni tabi yolda bir surude fircaladi neyse doktorum bakti ve bebegimi gosterdi kalp atislarini dinletti haftanlada gayet uyumlu dedi.Cok uzattigimin farkindayim ama omrumden omur gitti ve cok uzuldum ama buda bana ders oldu bir daha devlet hastanesimi Rabbim düsürmesin
canım bende bugün gittim akıntım artınca mantar var dedi.fitil verdi tek kullanımlık sonra esimede hap verdi krem verdi bide kasıntı için gecmezse pazartesi yine gel dedi baska krem verecekmiş
cok sagol canımGeçmiş olsun cnm sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?