- 1 Eylül 2014
- 377
- 398
- 78
Be
ben antalyadayımbu arada antalyadan arkadaş var mııı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben antalyadayımbu arada antalyadan arkadaş var mııı
Benim de öyle canım 35 günde bir oluyorum son adetim 11 temmuz ama 17 temmuz olarak sayıyoruz çünkü doktorlar beklenen adet tarihinde 4 haftalık hamile kabul ediyolar ama biz o gün 5 hafta oluyoruz yumurtlama 1 hafta daha geç olduğu için tutmuyorBen 35 günde bir adet oluyordum. O yüzden o hesap tutmuyor bende.
canım nasıl gıBe
ben antalyadayım
aaa çok sevindimm neredenBe
ben antalyadayım
hayırlı uğurlu olsun :)merhabalar bende bugün öğrendim ve çok mutluyum
maaşallh yiyebilmen ne güzel hiçmi aşermez insan ya canm birşey istese yicem hayır kusmuyorumda ama davul gibiyimBen de çok çabuk acıkıyorum. Yemezsem bulanıyor. Kilo alırım diye korkuyorum ama aksine artı değil eksi gösteriyor. Bu hamilelik bünyeyi alt üst etti. Geçen görümcemle konuşuyordum en rahat ayların 4-6 arası olur çünkü mide bulantın geçmiş fakat karnın daha rahatsız edecek kadar büyümemiş olacak dedi. Ayrıca ben ne yiyeceğime son dakika karar verebiliyorum. Sabah yaptığım yemeği akşam görmek istemeyebiliyorum.
Sana tavsiyem ara ara birşeyler atıştırmak. Çubuk falan olabilir. Bastırıyor en azından.
cok sukur melegim beni hic uzmuyor sadece tansiyon düşürüyor halsiz birakiyor kuzum sizin nasil gidiyorNasilsiniz hanimlar :) hamilelik nasil gidiyor
Biz dusunduk kiz olursa zeynep nazli erkek olursa ulaş utku inşallah esinle ortak karar verdik kayivalidenin ismi falan değil bu isimler hoş umuza gitti sen ne dusundun bebegin icin[/QUOTE][QUOdüşündük 1, post: 36761790, member: 608614"]Kızlar hiç isim düşündünüz mü?
senin de gözün aydın canım inş isteyen herkes bu duyguyu yaşasınhadi gözün aydın bende cuma duydum gerçekten mucizevi bişey. Rabbim herkese yaşatsın inşallahh...
Side.siz?canım nasıl gı
aaa çok sevindimm nereden
İyi galiba bunada sukur:) ah bu mide bulantim mide yanmam olmasa hamileligimin tadini cikaracamNasilsiniz hanimlar :) hamilelik nasil gidiyor
iyi akşamlar güzel anneler nasılsınız bakalım![]()
maşallah sana ozaman bulantı değilde iştahsıxlık ve halsizlik oldurecek beni vallahi...Surekli uyuyorum kuzum simdi uyandim hatta olu gibi uyuyorum uykumu bolen surekli bi tuvalet sancisi ve uyanmaya yakin sizim sizim gogusler ama degerbaskada belirtim yok zaten bol belirtilileri kiskiskan miyo dilim diyinki suna birkaç gün mide bulantısı ver Rabbim
saka sakaaa
siz nasilsiniiiz tanecik anneleriii
![]()