- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
QUOTE iyolog86, post: 36772666, member: 336258"]Aramizda 4 gun var
Benim ilk gebeligimde 14.haftada epey azalmisti
Az daha sabir en zor haftalar 8 ve 9 zaten
Daha siddetli olmaz insallah
Dua edelim ben hep ediyorum
valla bendede uyku basması ve şişkinlik dışında sorun yok aman dilini ısır şükret haline
Benimde sürekli tuvaletim geliyor artık su içmeye korkar oldum sabaha kadar 3 kere kalkıyorum herdefasında da susamış oluyorum.
CÇok sşukur canim ama aynen su tuvalet isini ben haptan Saniyodumdemek diilmis
benim 5 - 7 hafta arası acayip karnım acıkıyordu şimdi midem bulanmamasına rağmen cnm hiç bişey çekmiyor. Arada bayık bayık bakıyormuşum arkadaşlar öyle diyorbi kaç hafta sabret geçecek bu günler
Karnım davul gibi oldu kızlar
Midesi bulanmayanlar bence bol bol sukretsin...
Dun ekmek peynir alamadim buzdolabimi acamadim
Komsu teyzemi aradim ekmek peynir yap getir bayilcam diye:))))
O dereceydim.....
Bugun sukur iyiyim makarna yedim birde karpuz
Gunlerdir ilk defa degisik birsey:))))
Midesi bulanan arkadaslara Allahtan sabir diliyorum
Bulanmayanlar bol bol yesinler lutfen:)))))benim icinde
Benim ilk ogrendigimden beri oleee bu mu acaba bogazimda dugumleniyo ben kusmuyorum diye saymiyodumMerabayınnnn... Bugün hiç girme ve okuma fırsatım olmadı malesef. Umarım herkesler iyidir. Ben şu mide bulantısı olayını merak ettim. Bende de bugün bir mide bulantısı oldu hala da devam ediyor ama bu gebelik bulantısı mı başka bişi mi anlamadım. Size sormak isterim. Arka planda sürekli bi bulantı var ama hiç kusturacak kadar değil ama kendini de unutturmuyo... Böyle mi
oluyodu sizin de?
NE GÜZEL CNM SENİN AZALMIŞ BİDE BNM AZALSA NE SEVİNİCEMM :) AMA TAM TERSİ İKİ-ÜÇ GÜNDÜR İİCE Bİ TUHAF OLDUMMgünaydın hanımlar
bende aynıyım canım ama daha yeni yeni kusmam azaldı gibi önceden her bi saatte kusmam olurdu şimdi sabahları ve akşamları olmaya başladı ne hikmetse su içemiyorum su içimi curulttup daha fazla bulantı yapıyor
Nasilsin tatlımn nasi olduun ?
Hic problem yasamiyorum normal midir diyen arkadasim, yat kalk dua et Allah'in sevdigi kulusun diye :) daha ne olsun, mis gibi iste. Benim de ilk hanileligimde nerdeyse dogurana kadar hicccc sikintim olmadi. Ne bulanti, ne kusma, ne agri, ne uyuyamama. Sadece sona dogru karpal tunel sendromu yasadim.
Ballibocekcim, herkesin bunyesi eminim farkli hissediyor ve yasoyordur. Benim hafif bulantilarim var ama burada yazilanlar kadar degil, onlari okuyunca cok sukur diyorum. Istahim bir gelitor, sonra yediklerimden tiksiniyorum, bazen hic birsey yiyemiyorum falan.
Biyologcum nasilsin? Hecti mi carpintin? Sonuc var mi?
Bademet ve biliko artik burdan konusmaya devam ederiz sekerler. Ben faceten ciktim.
Canim cok gecmis olsu ins hemen atlatirsin davsen ve bebisin rahatlarsiniz biraz ha bide bole suyu yudum yudum icmeyi denesen bes dkka da bi?[/QUOTE]QUOTE="ddgeçmişol, 36772742, member: 466237"]GÜNAYDINN KILZAR NASILSINIZZ? DÜN GECE MİDEM YÜZÜNDEN ACİLLİK OLDUMMM SERUM YEDİM AMA NAFİLE HİÇ FAYDASI OLMADI AYNIYIM MİDEMDE TAŞ OTURUYO NE YEDİRİYO NE AÇ DURDURUYO NE YESEM ÇIKARTIYORUMENFEKSİYONUMDA BAŞLAMIŞ YİNE SU İÇECEKSİN DİYO AMA SU MİDEMİN BAŞ DÜŞMANI NE YAPICAZ YAA
Benim normal tansiyonum öyleydi simdi bir iki daha ddüşük cçıkıyor hatta ama baslarda olur sakin tuzlu ayran falan iciyim deme git yat dedi bnm doktorum ama bilemedim benim normal ölçülerde olunca cçıkmışgibi hastanelik oluyorum meselaarzum36769738 .!.:kızlar çok şükür bende kusma vs yok ama halsizlik var ve tansiyonum çok düşüyor bugün ölçütürdüm 8-5 çıktı çok mu düşük
ASLINDA HAKLISIN BİR ŞEKİLDE İÇMEM LAZIM İÇEMİYORUM DEMEKLE OLMUYOCanim cok gecmis olsu ins hemen atlatirsin davsen ve bebisin rahatlarsiniz biraz ha bide bole suyu yudum yudum icmeyi denesen bes dkka da bi?
bende öyleyim.senin kilon ne kadar bilmiyorum ama,ben cok zayif goruyorum kendimi,rahatsz oluyorum bu durumdan. cok korkuyorum bebege bise olcak diye.
NE GÜZEL CNM SENİN AZALMIŞ BİDE BNM AZALSA NE SEVİNİCEMM :) AMA TAM TERSİ İKİ-ÜÇ GÜNDÜR İİCE Bİ TUHAF OLDUMMANNELİK NE ZOR KIZLARR ANNELERİMİZİN KIYMETİNİ BİLELİMMM
BEN İLK BEBEĞİMİ KAYBETTİM YAŞASAYDIM ŞİMDİ 11 AYLIK OLACAKTI ANNELİĞİ TATTIM ŞUANKİ HİSLERİN KAÇ KATI ARTIYO BEBEĞİNİ GÖRÜNCE ANLIYOSUN TAM OLARAK ANNE OLDUĞUNU RABBİM YAVRULARIMIZI BİZE BAĞIŞLASIN ACILARINI GÖSTERMESİNNN :)bende her mide bulantımda kusmamda anneme dua ediyorum beni nasıl taşımıs karnında diye
canım bende aynı senın gibiyim bende diyom nasıl hamileyim hiç bir belirtim yok yemeğimide her işimide yapıyorum suyu cok içiyom bende sadece gece 3 kere wc ye gidiom bide tokta yatsam açta yatsam gece cok acıkıyom resmen miğdem kazınıyoo açlıktan halsiz düşüyorum biraz bişeyler atıştırınca geciyo bide benim elim ayağım resmen yanıyo ateş gibi sıcakkizlar suyu bol icin ya ben doktora gittim kadin bana su bol.ic dedi dedim ben kadar icen varmi tuvaletten cikamiyorum ben suya agsigim resmen su ve ayrandan baska birsey icemezdim hep kucuklumden beri asitli seyleri sevmiyorum su icmek idrar enfeksiyonuna engel olur bebesiniz icinde bence cok onemli ac karna icionuz bulanir tabi bos midede su calkaliyonuz kussanda ye su ic ben tursu yeme bayiliyorum ama sonra mideme oturuyo.erimio sanki tatliyida cok seviyorum yiyin icin goreceksini bi kac gune mideniz de rahat edecek yengemler bana kac otobus degistiriyoz diyordu kusmak icin ben anlamadimki ilk baslarda benimde oldu ama kusmak degil sadece rahatsiz edecej sekilde kusamiyon ama bulaniyordu simdi rahat hem calisiyorum hem eve gidiom kaynanamla yemek de yapioz oda hep bise anlmadim hamilelinden cok rahatsin deyip duruyo anlattiklari karsisinda ben sok oluyorum
AYYY KIZZ KAYNANAN AYNI BNM GİBİYMİŞ BENDE ÖĞÜRDÜKÇE KAN GELİYO MİDEM BOŞ NE ÇIKACAK :) BU DEFA USTA OLDUM GEÇEN SENE HAMİLEYKENDE AYNI KAN GELMİŞTİM ÇOK KORKMUŞTUM MİDE KANAMASI GEÇİRİYORUM DİYE ACİLE GİTMİŞTİMMMM :)kizlar kussanizda yiyin yemek kendimi nazar etmek istemiyorum ama iki haftadir bulantim yok bazen yedim bazi seyler mideme oturmus gibi oluyo bn o kadar kaynanam bile diyor seninki cok rahat yemek tiksinmiyorum bulasik yikayabiliyorum kaynanam hamileyken komsulari yemeklerini bulasiklarini halledermis o pek yiyemezmis kusmakdan kan gelirmis bogazindan Allaha sukur uyumak ve sık tuvalete gitmekden baska birseyim yok herkez o kadar olsun dio doktora gittim cocuk insan seklini almis dedi kalbide atiyo bence aclikdan mideniz bulaniyo bebekleri ac birakmayin bnim midem deli gibi acikiyo yemesem olmaz yani bende 48 kilo 450 gramdim simdi 50 kilo 350 gramim
BENDE ÖYLE YAPIYORUM CNM AKŞAMLARI 1 TANE İÇMEYE ÇALIŞIYORUM ZORLA :)normal su içemiyorsanız maden suyunu deneyin arkadaşım öyle yapmıştı en azından günde 1 tane içmekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?