2015 Nisan Anneleri

QUOTE iyolog86, post: 36772666, member: 336258"]Aramizda 4 gun var
Benim ilk gebeligimde 14.haftada epey azalmisti
Az daha sabir en zor haftalar 8 ve 9 zaten
Daha siddetli olmaz insallah
Dua edelim ben hep ediyorum

Nasilsin tatlımn nasi olduun ?[/QUOTE]

Saol cnm ya
Orta halliyim walla:))))))
Tesekkur ederim

Karnım davul gibi oldu kızlar

Benimde oylee malesef cok erken olmasina ragmenniye boyleki yaa

Yeriiz kuzum benim saka bi yana dikkat edin kendinize insallah gecer bi an oncee
Benim ilk ogrendigimden beri oleee bu mu acaba bogazimda dugumleniyo ben kusmuyorum diye saymiyodum

NE GÜZEL CNM SENİN AZALMIŞ BİDE BNM AZALSA NE SEVİNİCEMM :) AMA TAM TERSİ İKİ-ÜÇ GÜNDÜR İİCE Bİ TUHAF OLDUMM ANNELİK NE ZOR KIZLARR ANNELERİMİZİN KIYMETİNİ BİLELİMMM

Nasilsin tatlımn nasi olduun ?

Saol cnm ya
Orta halliyim walla:))))))
Tesekkur ederim[/QUOTE]

Balim bende onu sorcaktim noldu bikac kisi kizmis falan

Canim cok gecmis olsu ins hemen atlatirsin davsen ve bebisin rahatlarsiniz biraz ha bide bole suyu yudum yudum icmeyi denesen bes dkka da bi?[/QUOTE]
ASLINDA HAKLISIN BİR ŞEKİLDE İÇMEM LAZIM İÇEMİYORUM DEMEKLE OLMUYO AKŞAM DOKTOR BOL SU İÇECEKSİN DEDİ BENDE İÇEMİYORUM DEDİM İÇECEKSİN BEBEĞİN İÇİN İÇECEKSİN DEDİ ÇOK KÖTÜ OLDUM KENDİMİ SUÇLU HİSSETTİM

arzum36769738 .!.:
kızlar çok şükür bende kusma vs yok ama halsizlik var ve tansiyonum çok düşüyor bugün ölçütürdüm 8-5 çıktı çok mu düşük
Benim normal tansiyonum öyleydi simdi bir iki daha ddüşük cçıkıyor hatta ama baslarda olur sakin tuzlu ayran falan iciyim deme git yat dedi bnm doktorum ama bilemedim benim normal ölçülerde olunca cçıkmışgibi hastanelik oluyorum mesela

Canim cok gecmis olsu ins hemen atlatirsin davsen ve bebisin rahatlarsiniz biraz ha bide bole suyu yudum yudum icmeyi denesen bes dkka da bi?
ASLINDA HAKLISIN BİR ŞEKİLDE İÇMEM LAZIM İÇEMİYORUM DEMEKLE OLMUYO AKŞAM DOKTOR BOL SU İÇECEKSİN DEDİ BENDE İÇEMİYORUM DEDİM İÇECEKSİN BEBEĞİN İÇİN İÇECEKSİN DEDİ ÇOK KÖTÜ OLDUM KENDİMİ SUÇLU HİSSETTİM [/QUOTE]

Yok ole hissetme ama yinede surekli birer parca yudum dene en azindan safra kusup canin yanmaz

Günaydın Kızlar Hayırlı cumalar :)

Su çok önemli mutlaka içmeye çalışın kendinizi şartlandırın ben günde en az 1.5 litre içiyorum fazlası zorluyor ama 2lt ye tamamlamaya çalışıyorum.

QUOTE="suvari, post: 36770824, member: 177683"]bebegin kalp atış hızından kız mı erkek mı oldugu belli oluyormuş[/QUOTE]
Aaa benim bebeğimin ddakikada119 aatıyor ne acabaa hain doktor bisi dimedi yaaa

bende öyleyim.senin kilon ne kadar bilmiyorum ama,ben cok zayif goruyorum kendimi,rahatsz oluyorum bu durumdan. cok korkuyorum bebege bise olcak diye.

Bu kiloda hamile kaldiysan demekki problemli kilo diil tatlım kkafana takma tadını cikar

Gunaydinnnnn

Bugun kendime izin verdim ve ise gitmedim, evde yatacagim. Gerci evde 27 aylik cocugun olunca pek yatilmiyor ama olsun ise gitmekten iyidir

Bugun temizlik olacakti evde ama temizlige gelen yardimcim gunleri karistiis, unutmus. Ev pislik icinde kaldi, Pazartesi gelecek, o gune kadar idare edecegim artik.

Benim midem de bir garip, kotu degilim ama dun canim cok makarna istedi, yedikten sonra da tencerede gormeye tahamul edemedim. Baktikca igrendim. Istahim hic yok, canim hic birsey temek istemiyor ama sukurler olsun kusmuyorum. Onun disinda kasik agrim var ve hafif kanamam devam ediyor. Bugun daha kan gormedim, gorursem doktor yollari tastan.

Zayif hanile kalan arkadasim, hic uzulme saglicakla dogar bebisin, o senin depolarindan alir almasi gereken herseyi. Doktorun gerekli gorurse senin icin takviye yapar. Benim zatif arkadaslarim nur topu gubi cocuklar dogurdu

Bademet sana ozelden yazacagim canim.

Hepinizi opuyorum, calisanlar icin yasasin bugun Cumaaa diyorum

normal su içemiyorsanız maden suyunu deneyin arkadaşım öyle yapmıştı en azından günde 1 tane içmekte fayda var

kizlar kussanizda yiyin yemek kendimi nazar etmek istemiyorum ama iki haftadir bulantim yok bazen yedim bazi seyler mideme oturmus gibi oluyo bn o kadar kaynanam bile diyor seninki cok rahat yemek tiksinmiyorum bulasik yikayabiliyorum kaynanam hamileyken komsulari yemeklerini bulasiklarini halledermis o pek yiyemezmis kusmakdan kan gelirmis bogazindan Allaha sukur uyumak ve sık tuvalete gitmekden baska birseyim yok herkez o kadar olsun dio doktora gittim cocuk insan seklini almis dedi kalbide atiyo bence aclikdan mideniz bulaniyo bebekleri ac birakmayin bnim midem deli gibi acikiyo yemesem olmaz yani bende 48 kilo 450 gramdim simdi 50 kilo 350 gramim

kizlar suyu bol icin ya ben doktora gittim kadin bana su bol.ic dedi dedim ben kadar icen varmi tuvaletten cikamiyorum ben suya agsigim resmen su ve ayrandan baska birsey icemezdim hep kucuklumden beri asitli seyleri sevmiyorum su icmek idrar enfeksiyonuna engel olur bebesiniz icinde bence cok onemli ac karna icionuz bulanir tabi bos midede su calkaliyonuz kussanda ye su ic ben tursu yeme bayiliyorum ama sonra mideme oturuyo.erimio sanki tatliyida cok seviyorum yiyin icin goreceksini bi kac gune mideniz de rahat edecek yengemler bana kac otobus degistiriyoz diyordu kusmak icin ben anlamadimki ilk baslarda benimde oldu ama kusmak degil sadece rahatsiz edecej sekilde kusamiyon ama bulaniyordu simdi rahat hem calisiyorum hem eve gidiom kaynanamla yemek de yapioz oda hep bise anlmadim hamilelinden cok rahatsin deyip duruyo anlattiklari karsisinda ben sok oluyorum

bende her mide bulantımda kusmamda anneme dua ediyorum beni nasıl taşımıs karnında diye
BEN İLK BEBEĞİMİ KAYBETTİM YAŞASAYDIM ŞİMDİ 11 AYLIK OLACAKTI ANNELİĞİ TATTIM ŞUANKİ HİSLERİN KAÇ KATI ARTIYO BEBEĞİNİ GÖRÜNCE ANLIYOSUN TAM OLARAK ANNE OLDUĞUNU RABBİM YAVRULARIMIZI BİZE BAĞIŞLASIN ACILARINI GÖSTERMESİNNN :)

canım bende aynı senın gibiyim bende diyom nasıl hamileyim hiç bir belirtim yok yemeğimide her işimide yapıyorum suyu cok içiyom bende sadece gece 3 kere wc ye gidiom bide tokta yatsam açta yatsam gece cok acıkıyom resmen miğdem kazınıyoo açlıktan halsiz düşüyorum biraz bişeyler atıştırınca geciyo bide benim elim ayağım resmen yanıyo ateş gibi sıcak

AYYY KIZZ KAYNANAN AYNI BNM GİBİYMİŞ BENDE ÖĞÜRDÜKÇE KAN GELİYO MİDEM BOŞ NE ÇIKACAK :) BU DEFA USTA OLDUM GEÇEN SENE HAMİLEYKENDE AYNI KAN GELMİŞTİM ÇOK KORKMUŞTUM MİDE KANAMASI GEÇİRİYORUM DİYE ACİLE GİTMİŞTİMMMM :)

normal su içemiyorsanız maden suyunu deneyin arkadaşım öyle yapmıştı en azından günde 1 tane içmekte fayda var
BENDE ÖYLE YAPIYORUM CNM AKŞAMLARI 1 TANE İÇMEYE ÇALIŞIYORUM ZORLA :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…