- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Hic problem yasamiyorum normal midir diyen arkadasim, yat kalk dua et Allah'in sevdigi kulusun diye :) daha ne olsun, mis gibi iste. Benim de ilk hanileligimde nerdeyse dogurana kadar hicccc sikintim olmadi. Ne bulanti, ne kusma, ne agri, ne uyuyamama. Sadece sona dogru karpal tunel sendromu yasadim.
Ballibocekcim, herkesin bunyesi eminim farkli hissediyor ve yasoyordur. Benim hafif bulantilarim var ama burada yazilanlar kadar degil, onlari okuyunca cok sukur diyorum. Istahim bir gelitor, sonra yediklerimden tiksiniyorum, bazen hic birsey yiyemiyorum falan.
Biyologcum nasilsin? Hecti mi carpintin? Sonuc var mi?
Bademet ve biliko artik burdan konusmaya devam ederiz sekerler. Ben faceten ciktim.
Kokuda sıkıntım yok henüz çok şükür ama söylemesi ayıp 2 gün önce biber dolması yapmıştım ondan yemiştim sonra bugün yemek yoktu biber yicektik aklıma gelmesi bile midemi bulandırdı. Noldu da bir anda soğudum dolmadan anlamadım gerçekten. Şu anda sanki hamilelik sonuna kadar biber dolması yiyemicekmişim gibi hissediyorum
kızlar çok şükür bende kusma vs yok ama halsizlik var ve tansiyonum çok düşüyor bugün ölçütürdüm 8-5 çıktı çok mu düşük
beni de 25-26 sı gibi kontrole çağırdı doktorum 11. hafta olmuş olacak nasipse..slm uzun bir aradan sonra tekrar kk dayım .2010 temmuz annesiydim yine burdayız.
geçmiş sayfaları okuyamadım o kadar çok yazılmış ki ilk sayfaya baktım bayagı güzel bilgiler konulmuş .
6+5 günlükken öğrenmiştim ama henüz ikinci kontrole gitmedim sizlerin 2 kontrolleri ne zaman acaba ben eylul 27 aldım randevuyu ama cok geç mi aldım dıye düşünmeye başladım
11 ve 14 haftalar arasında ense kalınlıgını ölçüyorlarbeni de 25-26 sı gibi kontrole çağırdı doktorum 11. hafta olmuş olacak nasipse..
11. haftaya nasıl dayanıcam bilmiyorum artık :) gelirsin hareket ettiğini görürüz demiştibeni de 25-26 sı gibi kontrole çağırdı doktorum 11. hafta olmuş olacak nasipse..
11 ve 14 haftalar arasında ense kalınlıgını ölçüyorlar
11. haftaya nasıl dayanıcam bilmiyorum artık :) gelirsin hareket ettiğini görürüz demiştimeraktan çatlıycamm zamanda geçmiyor bir türlü
neden yaptırmıyorsunuzevet ama ben yaptırmayacağım..
bebegin kalp atış hızından kız mı erkek mı oldugu belli oluyormuşözelde ikili taramanın ultrasonunda cinsiyeti de söylüyolarmış erkenden.. devlette sölemiyolarmış.. :)
özelde ikili taramanın ultrasonunda cinsiyeti de söylüyolarmış erkenden.. devlette sölemiyolarmış.. :)
sonuçların belirsizliği, güvensizliği.. hamileliği bu testler yüzünden zehir olan,ağlayarak geçiren çok kadın var.. sonrasında sapasağlam doğan çocuklar.. %60 oranında kesinlik oranı var bu testin ve riskli dedikleri bebeklerin yalnızca %4-5 i gerçekten özürlü doğuyor. yakınımda da bu testin mağduru çok oldu.. o yüzden yanaşmıyorum ben..neden yaptırmıyorsunuz
ikili tarama testinde kalp atışına bakılmıyor ki.. onu nerden çıkardınız..bebegin kalp atış hızından kız mı erkek mı oldugu belli oluyormuş
Aynen senin durumundayim 3 kilo verdim si mdi toparlamaya calisiyorum.pEynir ekmek ve karpuz disinda hicbisey yiyemiyordum onu bile zorla yutuyodum suan biraz daha iyiyim ama hergunum ayni deilMidesi calisiyorum. bence bol bol sukretsin...
Dun ekmek peynir alamadim buzdolabimi acamadim
Komsu teyzemi aradim ekmek peynir yap getir bayilcam diye:))))
O dereceydim.....
Bugun sukur iyiyim makarna yedim birde karpuz
Gunlerdir ilk defa degisik birsey:))))
Midesi.bulanan arkadaslara Allahtan sabir diliyorum
Bulanmayanlar bol bol yesinler lutfen:)))))benim icinde
Midesi bulanmayanlar bence bol bol sukretsin...
Dun ekmek peynir alamadim buzdolabimi acamadim
Komsu teyzemi aradim ekmek peynir yap getir bayilcam diye:))))
O dereceydim.....
Bugun sukur iyiyim makarna yedim birde karpuz
Gunlerdir ilk defa degisik birsey:))))
Midesi bulanan arkadaslara Allahtan sabir diliyorum
Bulanmayanlar bol bol yesinler lutfen:)))))benim icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?