- 21 Ağustos 2014
- 531
- 879
- 408
Daha doktor seçemedim.yeni geldk buraya.manavgata devlet hastanesine gttm sadece o kdr.şuan bekliyorum oylebenim aksu
oradan mı doktor seçtin
Ben gidiyorum canım ama benim kilo problemim var tadını çıkarmaya kalksam heralde doğumda çatlarım.Günaydın herkese. Bu sabahta me kadar kilo aldığımı farkederek diyetisyene gitmeye 1 adım daha yaklaştım. Bir yanım git sağlıklı beslen derken diğer yanım hamileliğin tadını çıkar istediğini ye diyor? diyetisyene giden var mı aramızda
Benimde var maalesef gitmek en mantıklısı sanırımBen gidiyorum canım ama benim kilo problemim var tadını çıkarmaya kalksam heralde doğumda çatlarım.
bbende zorla yiyorum canm okula gitcem birazdan ama sadece çubuk kraker yedim şimdi bulanma değil benmki ama yiyemiyorum maalesefKizlar hamile kaldgmda 46,5 kiloydum ben.yakin zamanda tartilmadim ama kilo aldigimi zannetmiyorum.mide bulantisndan hic bise yiyemiyorum.benimle ayni durumda olaniniz var mi
Canım bende öyleyim.senin kilon ne kadar bilmiyorum ama,ben cok zayif goruyorum kendimi,rahatsz oluyorum bu durumdan. cok korkuyorum bebege bise olcak diye.bbende zorla yiyorum canm okula gitcem birazdan ama sadece çubuk kraker yedim şimdi bulanma değil benmki ama yiyemiyorum maalesef
Aynen senin durumundayim 3 kilo verdim si mdi toparlamaya calisiyorum.pEynir ekmek ve karpuz disinda hicbisey yiyemiyordum onu bile zorla yutuyodum suan biraz daha iyiyim ama hergunum ayni deildusunki folik asit ilacimi tam bir haftadr alamiyorum ilac dilime degince boguruyorm yutamiyorm seni cok iyi anliyorum ne evde yemek yapabiliyorum nededisarida yemek yapabiliyorum tam 1 aydr evde yemek yapmiyorm.esimde benimle birlikte zayifladi:)) ins cabuk atlatiriz bu durumu:s
CNM BNM SENİN İÇİN KÖTÜ BİR İZLENİM OLMUŞ AMA BU DEVLETLE ÖZELLE ALAKSI HASTANEYE VE DOKTORA BAĞLI AMA YÜZDE 80 DOKTORA BAĞLI BENDE GEÇEN SENE ÜÇÜZLERİME HAMİLEYKEN DEVAMLI ÖZELE GİTTİM ERKEN DOĞUM YAPTIM BİRGÜN ÖNCESİNDE ÖZELDE KONTROLÜM VARDI ARADAN 24 SAAT GEÖMEDİN BNM SUYUM GELDİ VE DOĞUM BAŞLADI VE DOKTORUN BANA DEDİĞİ BEN BİŞEY YAPAMAM ÇOK ERKEN VE SAMSUN KADIN DOĞUM HASTANESİNE ZOR YETİŞTİM AMBULANSLA YANİ DEVLET KURTARDI BENİKizlar merhaba simdi hastaneden geliyorun.Testlerimi yaptirmak icin devlet hastanesine gittim doktor ultrasonla bi bakalim dedi kesen var ama bebdgi goremiyorum deyince ben gecen hafta hem bebegi hem kalp atisini gorduk dedim sinra biraz daha bakinca bdbegi gordum hem cok kucuk hemde kalp atisini goremiyorum dedi ve uzmana yonlendirdi.Bu seferde kendini uzman sanan ahmak bebek falan yok mide bulantilarin gectimi dedi bense hayir aksine wc ye zor yetisiyorum dedim o ise israrla bebek yok dedi.Esimde bi hisimla ozeldeki doktoruma getidi beni tabi yolda bir surude fircaladi neyse doktorum bakti ve bebegimi gosterdi kalp atislarini dinletti haftanlada gayet uyumlu dedi.Cok uzattigimin farkindayim ama omrumden omur gitti ve cok uzuldum ama buda bana ders oldu bir daha devlet hastanesimi Rabbim düsürmesin
maşallah sana ozaman bulantı değilde iştahsıxlık ve halsizlik oldurecek beni vallahi...
GÜNAYDINN KILZAR NASILSINIZZ? DÜN GECE MİDEM YÜZÜNDEN ACİLLİK OLDUMMM SERUM YEDİM AMA NAFİLE HİÇ FAYDASI OLMADI AYNIYIM MİDEMDE TAŞ OTURUYO NE YEDİRİYO NE AÇ DURDURUYO NE YESEM ÇIKARTIYORUMENFEKSİYONUMDA BAŞLAMIŞ YİNE SU İÇECEKSİN DİYO AMA SU MİDEMİN BAŞ DÜŞMANI NE YAPICAZ YAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?