bende sağıma yatmıyorum zaten 3 gündür sağımda ağrı da var sırtüstü ve aradada soluma yatmaya çalışıyorumkızlaar ben daha şimdiden sağıma yatamıyorum,, hep sola hep sola.. yüz üstünden hallice sola =) sağa yatınca batıyo sankisiz nasıl rahat ediyorsunuz?
Canım senin ani hareketler yapmaman lazım. Ben mumua gb yatıyorum aman diyim :))
benım goguslerımde var tatlı tatlı kasıntılar. 12-13. haftalarda baslarım bıo oıle dıye dusunuyorum.Kizlarr hayirli pazarlar karninizda kasintilar basladimi birde catlak olmadin diye bişeyler kullanmaya basladinizmi ben bebeyagi ve bio oil kullanıyorum ama vucudumda tatli tatli kasinti var anlayamadim
Günaydın kızlar
Yatak istirahati yapan arkadaşlara bişey sormak istiyorum hep sirt üstümü yatiyorsunuz.bende uyanık olduğumda sırt üstü yatmaya çalışıyorum ama uyuyup uyandığımda kendimi ya sağa dönmüş yada sola dönmüş yatarken buluyorum.bişey olur mu acaba hep sirt üstü yatmakta zor ya.
Arkadaşımda da aynı problem vArdı seZeryan oldu. Sonuçta doğunda ıkınma çok şiddetli buda fıtığınızı tetikleyip daha kötü hale sokabilirİyi pazarlar kızlar bir şey kafamı karıştırdı bilen arkadaşlar varsa çok sevinirim benim bel fıtıgım var bir kaç kişi senin doğumun sezeryan olur dedi var mı ki bunun aslı
Teşekkürler canım ben normal istiyordum üzüldüm şimdi randevuma da iki hafta var daha inşallah normal doğum olur. Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsinArkadaşımda da aynı problem vArdı seZeryan oldu. Sonuçta doğunda ıkınma çok şiddetli buda fıtığınızı tetikleyip daha kötü hale sokabilir
İyi pazarlar kızlar bir şey kafamı karıştırdı bilen arkadaşlar varsa çok sevinirim benim bel fıtıgım var bir kaç kişi senin doğumun sezeryan olur dedi var mı ki bunun aslı
aynen canim biraz su icsem gidiyorum ve yarim yarim yapiyorum hepsini birden yapamıyorum agri oluyo.bide gece uyanamiyorum sabaha cok sıkışınca agrı ondan olabilir diyede düşünüyorumcanım o sıkışma hissinden olabilir sanki? çünkü bi bardak su içsem, max.yarım saat sonra sanki saatlerdir yapmamış gibi gidiyorum tuvalete azıcık bişe geliyo.. sende de böyle oluyodur belki? o ağrıyı kasık ağrısıyla karıştırmıyosun dimi?
evet canan Karatay kesinlikle yaptırmayın diyor ama doktorda her itirazımızda sinir olacaktır sanırım
Anneneme sordum, bizim zamanımızda yoktu öyle şeyler dedi, sanırım onun da bi sıkıntısı olmadı şekerden yana... Seninki genetik mi peki? Bahsettiğin cihaz nasıl kullanılıyor, hic duymadım dsha önce, pahalı birşey mi?Onu bende tr de iken dinlemiştim , aslında bir anlamda haklı o kadar minicikler ki o kadar çok şeker ile bebeğin hareketleri yavaşlıyor , dengesi bozabiliyormuş .. Fakat birde işin şu tarafı var eğer anne gebelik şekeri ise bu nasıl bililmeli ve nasıl öncesinden önlem alınmalı çünkü bende ilk hamilelikte çıktı ve çok sıkı diyet yaptım sadece şeker almamakta yetmiyor , bir çok gıda da aynı zamanda kan şekerini yükseltmek için yeterli olabiliyor . Aklıma bana verilen kan şekerini ölçen alet geldi belki ondan alınıp takip edilebilir ben öyle yapmayı düşünüyorum nasıl kullanılacağını da öğrenmiştim sizlerde doktor tavsiyesi ile alabilirsiniz ..
Anneme sordum, bizim zamanımızda yoktu öyle şeyler dedi, sanırım onun da bi sıkıntısı olmadı şekerden yana... Seninki genetik mi peki? Bahsettiğin cihaz nasıl kullanılıyor, hic duymadım dsha önce, pahalı birşey mi?
Kizlarr hayirli pazarlar karninizda kasintilar basladimi birde catlak olmadin diye bişeyler kullanmaya basladinizmi ben bebeyagi ve bio oil kullanıyorum ama vucudumda tatli tatli kasinti var anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?